Izgat ha megdugják a feleségemet (Nem társkereső!)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

A téma leírása

Izgat, ha megdugják, ha szopatják, ha kinyalják az ÁLLANDÓ PARTNEREDET.
Bárhol, bármikor, bármilyen körülmények között. Ha ott vagy, ha nem vagy ott, de tudsz róla.
Vigyázz! Ne keverd össze a (sejthető) megcsalással!
Írj a topicba, ha kétségeid vannak, ha véleményed van róla, ha kérdésed van.

Írj, ha bizonytalan vagy, ha vágysz rá.
"a párod ne legyen más férfival, de Te miért ne lehetnél 2 nővel?"
"ha a téma számodra idegen, nem izgat vagy épp taszít, hát egyszerűen nem kell itt lenni. Mindenki menjen a saját templomába imádkozni."

Fel kellene már ébrednie néhányaknak. Nincs olyan, hogy félig swinger, játszásiból cuckold. A szellemet vagy kiengedjük a palackból és lesz ami lesz, de visszagyömöszölni ugyanoda, mert csípi a szemünket a füst, na az nem megy. A társunk, a párunk, a nő, akivel élünk, nem a játékszerünk, nem irányíthatjuk, nem azért él a Földön, hogy úri kedvünknek megfelelően hol erre a farokra, hol meg arra szökkenjen és ha mindezt eluntuk, akkor visszatérjen a mosógép meg a vasaló hatósugarába. Nincs olyan, hogy szopni lehet, de lenyelni tilos, nincs olyan, hogy érzelmeket tilos a szexbe keverni. Nem feltétlen szerencsés, de tessék csak az egész kalácsot elfogyasztani, még, ha a végére kicsit fullasztó, kicsit szikkadt is, nem csak a mazsolákat kipiszkálni.

Nem társkereső! Időpont és helyszín egyeztetést csak priviben vagy a GG társkereső részében lehet. Az ilyen bejegyzések moderálásra/törlésre kerülnek! MINDEN TÁRSKERESŐ legalább 1 hét tiltásra kerül!

Az eddigi hozzászólások

... 52 53 54 55 56 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#18558   2022. 04. 18. hétfő 13:00
X Törölt felhasználó (895053)
Ez nálunk szóról szóra megtörtént.

A sráccal valamikor réges-régen hármasoztunk és a feleségemnek akkoriban nem jött be (a srác túl fiatal volt? vagy a feleségem?), rövidesen feledésbe merült, de a száma benne maradt a telefonomban.

Pár éve egyik barátnőnk felhozta őt egy bulira a lakásunkra. A srác már az ajtóban mondta, hogy ismerjük egymást, de nem foglalkoztam a dologgal. A buli jól sikerült, a srác jól megdolgozta a páromat, két-három orgazmus, stb. és a buli után a párom elkérte a számát, erre a srác előkapja a telefonját és megcsörget engem és akkor esett le nekünk, hogy tényleg keféltünk már vele. Szégyelltem magam. shakehead

Bocsánatot kértem tőle, mondtam neki, hogy, mint a jó bor megérett, és mennyire jót tett neki az idő, előnyére változott, stb. Tényleg szégyelltem magunkat, hogy ilyen nagy üzem van az ágyunkban, de srác hamar megbocsátott, különösen azért, mert a feleségem egy utolsó, "jó éjszakát szopást" is adott neki az ajtóban. vigyor2

Azóta megint rendszeresen látogat minket. alien

Minden jó, ha jó a vége.
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 03. 28. hétfő 14:24), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4644752)
2022. 03. 28. hétfő 14:24
A régi barátok, a régi szeretők és kalandok könnyen és gyorsan feledésbe merülnek!
Ahogy Enjoy, így más pasik is, akik 1-nél többször is voltak kapcsolatban
nem minden pár tartja éveken-évtizedeken át a kapcsolatot, és az is természetes, hogy 5 de akár 10-20 év alatt rengeteget változik mindenki. Ahogy L is írta, mindenki érik az idő elteltével és a régi szép emlékek is kopnak...(vagy meg nem történté feledésbe kerülnek). Nem minden pár szereti a stabil és sokszor visszatérő, stabil és kellemes emlékű szeretőket, vannak akiket a változatosság, az újdonság varázsa vonz.
Az teljesen káosz, amit Tőletek látunk, tapasztalunk a rengeteg új adatlappal, telefonszámmal. De bizonyosan igaz, amit írtok, hogy mindig találtok partnert és ez így a jó!legyen így továbbiakban is, bár az továbbra sem érthető, hogy aki(k) egyszer, többször jók voltak, miért szaralakok már a szemetekben... VILÁGBÉKÉT Nektek (is)
#18557   2022. 04. 17. vasárnap 15:22
X Törölt felhasználó (3258552)
Remekül hangzik! smile
#18556   2022. 04. 11. hétfő 09:37
Ninja- Ninja-
Engem mindig felizgat.
#18555   2022. 04. 09. szombat 06:32
X Törölt felhasználó (4550812)
Izgatná!ha lenne egy intelligens férfi!
#18554   2022. 03. 28. hétfő 22:59
EnJoyMiskolc EnJoyMiskolc
Sorry!
(Ez egy válasz GG Supervisor üzenetére (2022. 03. 28. hétfő 19:54), amit ide kattintva olvashatsz)
GG Supervisor VIP Admin
2022. 03. 28. hétfő 19:54
Kedves Fórumozók! Sajnálatos módon ismét moderálnunk kellett a témát, mert elharapózott a személyeskedés, amelynek nincs köze a témához: Izgat ha megdugják a feleségemet

Ide továbbra is azoknak az élménybeszámolóit várjuk akiket a fenti téma izgat, és szeretnék a történetüket megosztani a többi felhasználóval
#18553   2022. 03. 28. hétfő 19:54
GG Supervisor GG Supervisor VIP Admin
Kedves Fórumozók! Sajnálatos módon ismét moderálnunk kellett a témát, mert elharapózott a személyeskedés, amelynek nincs köze a témához: Izgat ha megdugják a feleségemet

Ide továbbra is azoknak az élménybeszámolóit várjuk akiket a fenti téma izgat, és szeretnék a történetüket megosztani a többi felhasználóval
#18552   2022. 03. 28. hétfő 14:24
X Törölt felhasználó (4644752)
A régi barátok, a régi szeretők és kalandok könnyen és gyorsan feledésbe merülnek!
Ahogy Enjoy, így más pasik is, akik 1-nél többször is voltak kapcsolatban
nem minden pár tartja éveken-évtizedeken át a kapcsolatot, és az is természetes, hogy 5 de akár 10-20 év alatt rengeteget változik mindenki. Ahogy L is írta, mindenki érik az idő elteltével és a régi szép emlékek is kopnak...(vagy meg nem történté feledésbe kerülnek). Nem minden pár szereti a stabil és sokszor visszatérő, stabil és kellemes emlékű szeretőket, vannak akiket a változatosság, az újdonság varázsa vonz.
Az teljesen káosz, amit Tőletek látunk, tapasztalunk a rengeteg új adatlappal, telefonszámmal. De bizonyosan igaz, amit írtok, hogy mindig találtok partnert és ez így a jó!legyen így továbbiakban is, bár az továbbra sem érthető, hogy aki(k) egyszer, többször jók voltak, miért szaralakok már a szemetekben... VILÁGBÉKÉT Nektek (is)
#18551   2022. 03. 27. vasárnap 18:00
kezdoparbs kezdoparbs
Igen izgat!
#18550   2022. 03. 27. vasárnap 16:59
worship köszi a helyesbítést! nyes
(Ez egy válasz EnJoyMiskolc üzenetére (2022. 03. 27. vasárnap 16:52), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 03. 27. vasárnap 16:52
Bocsi, ha félreérthető voltam, lehetséges! zavart2 Sajnos itt árnyáltan kell fogalmazni, de korrigálom akkor, hogy NEM felkialtas rátok gondoltam, hanem a "vitaindító" párra, akiktől kiindult a kommunikációs sor........
#18549   2022. 03. 27. vasárnap 16:52
Bocsi, ha félreérthető voltam, lehetséges! zavart2 Sajnos itt árnyáltan kell fogalmazni, de korrigálom akkor, hogy NEM felkialtas rátok gondoltam, hanem a "vitaindító" párra, akiktől kiindult a kommunikációs sor........
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 03. 27. vasárnap 15:56), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4644752)
2022. 03. 27. vasárnap 15:56
ez úgy is hangozhatott, hogy mi vagyunk a kamusok...
mi értjük, kire gondoltál és írtad amit írtál, de félreérthetően fogalmaztál és a mi kommentünkhöz szóltál hozzá
:-(
#18548   2022. 03. 27. vasárnap 15:56
ez úgy is hangozhatott, hogy mi vagyunk a kamusok...
mi értjük, kire gondoltál és írtad amit írtál, de félreérthetően fogalmaztál és a mi kommentünkhöz szóltál hozzá
:-(
(Ez egy válasz EnJoyMiskolc üzenetére (2022. 03. 26. szombat 21:02), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 03. 26. szombat 21:02
Sziasztok,
Arra jók az ilyen felhívások, mint ez is volt, meg amit a minap ismét posztoltak a társkeresőn az újabb buli terveikről, hogy felhúzzák a közönséget! Biztosan van, aki ezt is tudja élvezni! shakehead Mi pedig, akik ismerjük/tudjuk mosolygunk újra és újra, a többiek viszont reménykedhetnek........ duma
Igaz, a remény hal meg utoljára, de sajnos ezek azok, melyek segítenek abban, hogy inkább ne is akarjon keresni már itt az ember! violent
#18547   2022. 03. 26. szombat 21:02
Sziasztok,
Arra jók az ilyen felhívások, mint ez is volt, meg amit a minap ismét posztoltak a társkeresőn az újabb buli terveikről, hogy felhúzzák a közönséget! Biztosan van, aki ezt is tudja élvezni! shakehead Mi pedig, akik ismerjük/tudjuk mosolygunk újra és újra, a többiek viszont reménykedhetnek........ duma
Igaz, a remény hal meg utoljára, de sajnos ezek azok, melyek segítenek abban, hogy inkább ne is akarjon keresni már itt az ember! violent
#18546   2022. 03. 21. hétfő 14:32
mindigmegy mindigmegy
Én pl pont a páromat szoktam így elképzelni.
De sajnos nem tudom rávenni a hármasra sem nem h a többesre.
(Ez egy válasz colamatyi üzenetére (2022. 03. 15. kedd 09:14), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 03. 15. kedd 09:14
Azt tapasztaltam a legtöbb pasi a másik nőjét akarja dugni,ábrándoznak róla a saját nője az tabu.
#18545   2022. 03. 20. vasárnap 15:30
marineland marineland
eljen
#18544   2022. 03. 16. szerda 11:48
Azért ez nem megoldhatatlan probléma.

Ha pasihoz (vagy hotelbe) mentek fel hármasozni:
1. Nagymama. Még örül is, hogy unokázhat.
2. Nővér, húg, sógornő. Ők esetleg rájönnek a jelekből, h nem szinházba mentek mégsem. (Egyszer szétnyílt a téli kabát a feleségemen, a sógornőm szerintem egyből rájött, hogy az elöl-hátul dekoltált, combközépig érő ruhában csak dugni mehetünk.) alien
3. Baby sitter. Kicsit drágává teszi, de csak egyszer élünk.

Ha a pasi jönne hozzátok, ugyanez a megoldás, csak akkor korán kell lerendezni a dolgot, mert a gyerek esti etetése és fektetése előtt még haza is kell hozni.

A legőszintébb megoldás viszont az amikor a gyerek elaltatása (külön szobában) után jön föl a srác és kicsit csendesebbre csavarjátok magatokat. alien2
(Ez egy válasz Pali92 üzenetére (2022. 03. 16. szerda 09:01), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 03. 16. szerda 09:01
Sziasztok. Párszor csináltuk már hármasban és újra körvonalazódik a gondolat. Viszont most van egy pár hónapos kis babánk. Akik voltak ilyen helyzetben, hogyan tudták megoldani mellette?
#18543   2022. 03. 16. szerda 09:24
Pali92 Pali92
Írok privátban ha nem baj
(Ez egy válasz buszosati01 üzenetére (2022. 03. 16. szerda 09:11), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 03. 16. szerda 09:11
Szia. Mi meg tudtuk oldani mindig.
#18542   2022. 03. 16. szerda 09:11
buszosati01 buszosati01
Szia. Mi meg tudtuk oldani mindig.
(Ez egy válasz Pali92 üzenetére (2022. 03. 16. szerda 09:01), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 03. 16. szerda 09:01
Sziasztok. Párszor csináltuk már hármasban és újra körvonalazódik a gondolat. Viszont most van egy pár hónapos kis babánk. Akik voltak ilyen helyzetben, hogyan tudták megoldani mellette?
#18541   2022. 03. 16. szerda 09:01
Pali92 Pali92
#18540   2022. 03. 15. kedd 15:59
Butaság. ejnye1

Ez az előnye a nyitott házasságnak és, ha hagyod őt mással kefélni. nyes Kipróbálja, ha tetszik, akkor máskor is kefél a sráccal, ha nem tetszik neki, akkor dobja.

Minek hagyna el? Egy jó dugásért? Azt bármikor megkaphatja most is. Ha a másik pasi beleszeretne és a párom viszonozza, ez egy jó alap lehet egy új kapcsolatra, de a feleségem szerint, ha ilyen gyorsan belezúgott a srác, akkor ugyanilyen gyorsan fog kiszeretni is belőle. shakehead

Nálunk már akadt (nagyon klassz, csinos, izmos, okos, de egzisztencia nélküli) pasi, aki megkérte a feleségemet, hogy hagyjon el engem és költözzön hozzá, de a nejem annyira nem vette őt komolyan (és én sem), hogy meg sem haragudtunk rá. hehe
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 02. 26. szombat 14:06), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (875788)
2022. 02. 26. szombat 14:06
Nőként írom, hogy nálad az igazság!
#18539   2022. 03. 15. kedd 15:58
Butaság. ejnye1

Ez az előnye a nyitott házasságnak és, ha hagyod őt mással kefélni. nyes Kipróbálja, ha tetszik, akkor máskor is kefél a sráccal, ha nem tetszik neki, akkor dobja.

Minek hagyna el? Egy jó dugásért? Azt bármikor megkaphatja most is. Ha a másik pasi beleszeretne és a párom viszonozza, ez egy jó alap lehet egy új kapcsolatra, de a feleségem szerint, ha ilyen gyorsan belezúgott a srác, akkor ugyanilyen gyorsan fog kiszeretni is belőle. shakehead

Nálunk már akadt (nagyon klassz, csinos, izmos, okos, de egzisztencia nélküli) pasi, aki megkérte a feleségemet, hogy hagyjon el engem és költözzön hozzá, de a nejem annyira nem vette őt komolyan (és én sem), hogy meg sem haragudtunk rá. hehe
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 02. 26. szombat 14:06), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (875788)
2022. 02. 26. szombat 14:06
Nőként írom, hogy nálad az igazság!

... 52 53 54 55 56 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitotta: vagy-vagy vagy-vagy
Nyitás ideje: 2006. 04. 20. csütörtök
Üzenetek: 19618db
Utolsó üzenet: 2025. 05. 30. péntek

Hírek

2025. 01. 22. szerda 12:25
Szexjelentetekkel díszített kocsit találtak Pompejiben Krisztus után 79-ben megsemmisítő természeti katasztrófa tette a földdel egyenlővé Pompeji városát, a Vezúv kitörése 3000 emberi életet követelt. Mára Pompeji a világ egyik legegyedülállóbb régészeti helyszínévé vált, és évente kétmillió... Tovább
2024. 12. 15. vasárnap 14:30
Új VIP vásárlási felület Kedves felhasználók! Szeretnénk tájékoztatni titeket, hogy megújult a VIP vásárlási felület. Aki az előzőhöz volt szokva, neki elsőre idegennek tűnhet, de használjátok ezt is bátran a továbbiakban. Itt már tudtok Apple Pay-jel, és Google Pay-jel is... Tovább
2024. 12. 08. vasárnap 16:27
Szereted a szextörténeteket / képregényeket? Kedves Látogatóink! Testvérlapunk, a Törté-Net, továbbra szívesen várja olvasóit és íróit, mert a legtöbb magyar nyelvű erotikus történetet és képregényt itt találhatjátok széles e világon! Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2 985 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6 766 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
11 542 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
16 716 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
6 hónap
* 398 EUR/Huf árfolyammal számolva

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - A szexpartner kereső. Több száz igazi szexpartner kereső lány!!! CSAK VALÓDI KÉPEK, videók!!!
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!