Csatlakozom az elottem szolohoz. Ha nem dolgozik meg az ember valamiert akkor nem is ertekeli, akkor sem ha az a valami egyebkent ertekes. A kevesebb tobb.
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 03. 10. csütörtök 16:50), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 03. 10. csütörtök 16:50
Törölt felhasználó (4655685)

Mi hétvégente szoktunk elmenni kocsmázni szórakozóhelyre ahol lehet táncolni, do őszintén mondom, olyan balfaszok ott a fiatalok, eljutnak odáig hogy már taperolják Nikit, de a végén mindig lelépnek a haverokkal...
a fiatalok szemével egy olyan szituáció egy szórakozóhelyen, ahol a pár hölgy tagja nyíltan kelleti magát, inkább cink, mint kínálkozó lehetőség. Fiatal koromban voltam hasonló szituban, és baromi kellemetlen volt. Azt hittem ez csak akkorra szólt, de az élet úgy hozta, hogy többször is voltam hasonló helyzetben. Talán, ha diszkrétebben félrehívnak és elmondják, hogy mit akarnak benne lettem volna, de a nyílt "pávatánc" szerintem inkább visszataszító, hiába a legtöbbje olyan dögös volt, mint a Niki.Nem sértésnek szántam és nincs benne rosszindulat!
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 03. 10. csütörtök 16:50), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 03. 10. csütörtök 16:50
Törölt felhasználó (4655685)

Mi hétvégente szoktunk elmenni kocsmázni szórakozóhelyre ahol lehet táncolni, do őszintén mondom, olyan balfaszok ott a fiatalok, eljutnak odáig hogy már taperolják Nikit, de a végén mindig lelépnek a haverokkal...
Mint mindenhol, itt is tudni kell mikor kell menni. Nem szombaton és pénteken, főidőben (akkor tényleg kurva gáz) és akkor teljesen normális emberekkel is összefuthatsz.
(Ez egy válasz Fox Mulderék üzenetére (2022. 03. 09. szerda 13:38), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 03. 09. szerda 13:38

Igazad van, csak előtte elsétál az ember főműsoridőben, megnézi micsoda formák cigiznek kint, be sem lesz kedve menni

Igazad van, csak előtte elsétál az ember főműsoridőben, megnézi micsoda formák cigiznek kint, be sem lesz kedve menni
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 03. 09. szerda 11:37), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 03. 09. szerda 11:37

Törölt felhasználó (4513812)

Ha nem zavar, hogy nyálcsorgató hülyegyerekek köröznek körülöttetek mint a vércsék és minden másodpercben azt szugerálják, hogy mikor dughatják a nyeszlett faszukat bármelyik nyílásba..
Akkor inkább kicsit több pénzért de már egy igényesebb sw klubb sokkal jobb élményeket nyújthat.
Akkor inkább kicsit több pénzért de már egy igényesebb sw klubb sokkal jobb élményeket nyújthat.
Ha nem zavar, hogy nyálcsorgató hülyegyerekek köröznek körülöttetek mint a vércsék és minden másodpercben azt szugerálják, hogy mikor dughatják a nyeszlett faszukat bármelyik nyílásba..
Akkor inkább kicsit több pénzért de már egy igényesebb sw klubb sokkal jobb élményeket nyújthat. (Ez egy válasz LázárBob üzenetére (2022. 03. 08. kedd 17:18), amit ide kattintva olvashatsz)
Akkor inkább kicsit több pénzért de már egy igényesebb sw klubb sokkal jobb élményeket nyújthat. (Ez egy válasz LázárBob üzenetére (2022. 03. 08. kedd 17:18), amit ide kattintva olvashatsz)
GloryCafe.
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 03. 08. kedd 12:52), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 03. 08. kedd 12:52
Törölt felhasználó (4604712)

ez engem is érdekelne
Ilyen minket is érdekelne. És mielőtt bárki írna válaszként, swinger klub és társai, nem erre gondolok. Szerintem Hármaskaland sem
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 03. 08. kedd 12:46), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 03. 08. kedd 12:46

Törölt felhasználó (4527872)

Ma este hova érdemes menni párban, ha szeretném, hogy a párom pasizzon? majd hármasban folytassuk?
Nem privát kalandra gondoltam, hanem valami beülős helyre, ahol ilyen szándékkal (is) járnak párok pasik, csajok,
Nem privát kalandra gondoltam, hanem valami beülős helyre, ahol ilyen szándékkal (is) járnak párok pasik, csajok,
ez engem is érdekelne
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 03. 08. kedd 12:46), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 03. 08. kedd 12:46
Törölt felhasználó (4527872)

Ma este hova érdemes menni párban, ha szeretném, hogy a párom pasizzon? majd hármasban folytassuk?
Ez engem is izgatna,ki,hogyan tudta ezt a helyzetet megteremteni?
Szép a párod én is be vállalnám!
(Ez egy válasz Szexaction79 üzenetére (2022. 02. 27. vasárnap 01:39), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 02. 27. vasárnap 01:39

Én szeretem ha megdugják a feleségem szeretem nézni ahogy élvez es izgat....ha nem vagyok ott akkor azért.ilyen csak 1 szer volt amikor haza jőtt nagyon nagyot dugtunk....
Érdekes...
(Ez egy válasz Szexaction79 üzenetére (2022. 02. 27. vasárnap 01:39), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 02. 27. vasárnap 01:39

Én szeretem ha megdugják a feleségem szeretem nézni ahogy élvez es izgat....ha nem vagyok ott akkor azért.ilyen csak 1 szer volt amikor haza jőtt nagyon nagyot dugtunk....
Annyiban igazad van, hogy talán minden 20. kapcsolat olyan, hogy elég stabil lábakon áll egy többeshez. A többinél fordulhat elő az amit írsz. Az igazság az, hogy az a párkapcsolat már rég halott (vagy haldoklik), csak a felek nem hajlandóak tudomásul venni és el vannak a langyos vízben.
(Ez egy válasz Porthos61 üzenetére (2022. 02. 26. szombat 13:59), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 02. 26. szombat 13:59

Ne eröltesd! Aztán véletlenül a másik pasit találja jobbnak téged meg meneszt. Eszedbe jutott ez a lehetőség?
Nőként írom, hogy nálad az igazság!
(Ez egy válasz Porthos61 üzenetére (2022. 02. 26. szombat 13:59), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 02. 26. szombat 13:59

Ne eröltesd! Aztán véletlenül a másik pasit találja jobbnak téged meg meneszt. Eszedbe jutott ez a lehetőség?
Sajnos a párok legtöbbje hasonló cipőben járnak és felszívódnak a találkozó előtt.
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 02. 25. péntek 14:47), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 02. 25. péntek 14:47
Törölt felhasználó (4069062)

Ne akard erőltetni, ha ő nem akarja! Ez csak a te vágyad!!!
Ne akard erőltetni, ha ő nem akarja! Ez csak a te vágyad!!!
Ha a párod nyílik ilyen irányba, kettesre sokkal könnyebb, ott a választott partnerrel jobban tudnak oldódni. Hosszú, hosszú, hosszú beszélgetések - szex előtt, közben, és utána is, hogy minden állapotban körül lehessen rágni a vágyakat, motivációkat, elképzeléseket. Ha a talaj olyan, a mag kikel, még ha csak évek vagy évtizedek alatt is. Ha nem olyan, ne erőltesd.