Izgat ha megdugják a feleségemet (Nem társkereső!)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

A téma leírása

Izgat, ha megdugják, ha szopatják, ha kinyalják az ÁLLANDÓ PARTNEREDET.
Bárhol, bármikor, bármilyen körülmények között. Ha ott vagy, ha nem vagy ott, de tudsz róla.
Vigyázz! Ne keverd össze a (sejthető) megcsalással!
Írj a topicba, ha kétségeid vannak, ha véleményed van róla, ha kérdésed van.

Írj, ha bizonytalan vagy, ha vágysz rá.
"a párod ne legyen más férfival, de Te miért ne lehetnél 2 nővel?"
"ha a téma számodra idegen, nem izgat vagy épp taszít, hát egyszerűen nem kell itt lenni. Mindenki menjen a saját templomába imádkozni."

Fel kellene már ébrednie néhányaknak. Nincs olyan, hogy félig swinger, játszásiból cuckold. A szellemet vagy kiengedjük a palackból és lesz ami lesz, de visszagyömöszölni ugyanoda, mert csípi a szemünket a füst, na az nem megy. A társunk, a párunk, a nő, akivel élünk, nem a játékszerünk, nem irányíthatjuk, nem azért él a Földön, hogy úri kedvünknek megfelelően hol erre a farokra, hol meg arra szökkenjen és ha mindezt eluntuk, akkor visszatérjen a mosógép meg a vasaló hatósugarába. Nincs olyan, hogy szopni lehet, de lenyelni tilos, nincs olyan, hogy érzelmeket tilos a szexbe keverni. Nem feltétlen szerencsés, de tessék csak az egész kalácsot elfogyasztani, még, ha a végére kicsit fullasztó, kicsit szikkadt is, nem csak a mazsolákat kipiszkálni.

Nem társkereső! Időpont és helyszín egyeztetést csak priviben vagy a GG társkereső részében lehet. Az ilyen bejegyzések moderálásra/törlésre kerülnek! MINDEN TÁRSKERESŐ legalább 1 hét tiltásra kerül!

Az eddigi hozzászólások

... 572 573 574 575 576 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#8183   2012. 09. 14. péntek 05:57
gyorsex gyorsex
Szia! Én azt a tanácsot kaptam, ami be is jótt, hogy szex közben az orgazmus előtt, amikor már nagyon fel van izgulva, viccesen hozd fel neki, hogy mi lenne ha be vennétek egy lányt, amelyből meglátod a reakcióit és lehet azt fogja válaszolni, majd hogy akkor már inkább már egy pasit. Aztán ha már elvetetted a gondolatott a fejében, nnét már könnyebb dolgod lesz, lehet, hogy majd ő szeretné ezt jobban, de nem fogja kimondani, neked kell verni a vasat tovább addig amíg meleg.
(Ez egy válasz X üzenetére (2012. 09. 13. csütörtök 21:05), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (103459)
2012. 09. 13. csütörtök 21:05
Grat! Jó kis buli lehetett!
Én most páromat szeretném befűznh egy másik srác bevételére!
De nem tudom mit szólna hozzá!
Azt sem tudom hogy mondjam ezt neki!
(a pasi vagyok)
#8182   2012. 09. 13. csütörtök 23:05
matinus matinus
Szerintem nem az a jó ha ő dugatja meg magát, ez akár már meg csalás is lehet, hanem ha te dugatod meg a barátnődet, az az igazi.
(Ez egy válasz X üzenetére (2012. 09. 13. csütörtök 07:45), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (760161)
2012. 09. 13. csütörtök 07:45
Nekem sikerült hosszas beszélgetések után kétszer is megdugatta magát
#8181   2012. 09. 13. csütörtök 21:05
X Törölt felhasználó (103459)
Grat! Jó kis buli lehetett!
Én most páromat szeretném befűznh egy másik srác bevételére!
De nem tudom mit szólna hozzá!
Azt sem tudom hogy mondjam ezt neki!
(a pasi vagyok)
#8180   2012. 09. 13. csütörtök 17:54
soligor494 soligor494
Rendben, hogy nem szeretitek az óvszert, de messziről jött ember azt mond amit akar és a mai világban a bizalom lehet, hogy egy kicsit kevés. Ez csak azért érdekel engem, mert én is szeretném kipróbálni a feleségemmel a szex ezen formáját, de a gumi és a bizalom nem biztos, hogy elég!
(Ez egy válasz gyorsex üzenetére (2012. 09. 13. csütörtök 17:10), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 09. 13. csütörtök 17:10
Nem használtunk óvszert, nem szeretem én sem a párom sem. A lányok tabletát szednek, a többi meg bizalom.
#8179   2012. 09. 13. csütörtök 17:10
gyorsex gyorsex
Nem használtunk óvszert, nem szeretem én sem a párom sem. A lányok tabletát szednek, a többi meg bizalom.
(Ez egy válasz soligor494 üzenetére (2012. 09. 13. csütörtök 16:18), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 09. 13. csütörtök 16:18
Gratula! De hogyan védekeztetek, mert arról nem esett szó?
#8178   2012. 09. 13. csütörtök 16:18
soligor494 soligor494
Gratula! De hogyan védekeztetek, mert arról nem esett szó?
(Ez egy válasz gyorsex üzenetére (2012. 09. 13. csütörtök 11:46), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 09. 13. csütörtök 11:46
folyt.:
és Tamás hüvelyujja eközben a párom seggébe volt. A szex előtt tisztáztuk, hogy párom szereti az anális szexet, Mónika viszont ezt nem díjazza. Közben mi ismét váltottunk és 69 pózban nyaltam, édes punciját Mónikának, ő meg szopott, nyalta a golyóimat. Mikor újra pózt váltottunk, láttam, hogy Tamás már a párom seggét keféli elég keményen, nyalás közben már gondoltam, mert nagyon hangossan nyögött és már párszor el is élvezett. Majd én is hátulról dugtam újra Mónikát, nem tudom nekem ez a kedvenc pózom, majd már nem bírtam tovább kihúztam és a hátára élveztem. Majdnem ugyían akkor élvezet párom seggébe Tamás is. Majd mind a négyen elnyúltunk az ágyon és jó pár percig így összebújva maradtunk. Tamás és Mónika reggeli maradt egy ágyban aludtunk, valamikor valamelyikünk megébredt melyikük ébredt és újra ágycsatáztunk egyet ugyan ebben a felállásban. Reggel kilenckor mentek el és megbeszéltük, hogy este újra talizunk. A páromat utánna nagyon kinyaltam és megkeféltem én is, nagyon fel voltunk izgulva történtek miatt. Majd megbeszéltük, hogy este Tamással együtt keféljem meg , szeretné egyszerre mind a ketőtt érezni magábban a puncijában és puncijában , fenekében is. Ezt majd kölün történetbben megosztom veletek. Csak ajánlani tudom pároknak az ilyen együtt léteket, benünnk újra fellángolt a tűz egymás iránt.
#8177   2012. 09. 13. csütörtök 13:51
zsozs70 zsozs70
már nagyon várom
(Ez egy válasz gyorsex üzenetére (2012. 09. 13. csütörtök 11:46), amit ide kattintva olvashatsz)
folyt.:
és Tamás hüvelyujja eközben a párom seggébe volt. A szex előtt tisztáztuk, hogy párom szereti az anális szexet, Mónika viszont ezt nem díjazza. Közben mi ismét váltottunk és 69 pózban nyaltam, édes punciját Mónikának, ő meg szopott, nyalta a golyóimat. Mikor újra pózt váltottunk, láttam, hogy Tamás már a párom seggét keféli elég keményen, nyalás közben már gondoltam, mert nagyon hangossan nyögött és már párszor el is élvezett. Majd én is hátulról dugtam újra Mónikát, nem tudom nekem ez a kedvenc pózom, majd már nem bírtam tovább kihúztam és a hátára élveztem. Majdnem ugyían akkor élvezet párom seggébe Tamás is. Majd mind a négyen elnyúltunk az ágyon és jó pár percig így összebújva maradtunk. Tamás és Mónika reggeli maradt egy ágyban aludtunk, valamikor valamelyikünk megébredt melyikük ébredt és újra ágycsatáztunk egyet ugyan ebben a felállásban. Reggel kilenckor mentek el és megbeszéltük, hogy este újra talizunk. A páromat utánna nagyon kinyaltam és megkeféltem én is, nagyon fel voltunk izgulva történtek miatt. Majd megbeszéltük, hogy este Tamással együtt keféljem meg , szeretné egyszerre mind a ketőtt érezni magábban a puncijában és puncijában , fenekében is. Ezt majd kölün történetbben megosztom veletek. Csak ajánlani tudom pároknak az ilyen együtt léteket, benünnk újra fellángolt a tűz egymás iránt.
#8176   2012. 09. 13. csütörtök 13:50
X Törölt felhasználó (833573)
Ez komoly volt...Gratula...Irigykedem smile
folyt.:
#8175   2012. 09. 13. csütörtök 12:47
Gyugyu62 Gyugyu62
Nagyon klassz beszámoló volt, gratulálok! Köszönöm!
folyt.:
#8174   2012. 09. 13. csütörtök 11:46
gyorsex gyorsex
folyt.:
#8173   2012. 09. 13. csütörtök 11:34
gyorsex gyorsex
Folyt.:
Végre eljött a pénteki nap, már nagyon vártuk. Este 8-ra volt megbeszélve találkozó, párommal már előtte borózgatunk. A pár pontossan érkezett, a hölgyet Mónikának hívják 30 év körüli 170cm magas a páromnál kicsit vékonyabb, szőke, kék szemű, a srácot Tamásnak hívják szintén 30 év körüli vékony 180 cm magas. Beszélgettünk borózgattunk. párom a nappalibban a kanapén ült mini szoknyában, harisnyatartójának pántaj kicsit ki látszódott amit mellette ülő Tamás észre is vett és láttam rajta, hogy a szemeit le sem tudja venni róla. Mónka szemben ült velem a fotelben és egy egybe részes nyári ruhába volt, ő is észrevette , hogy párja állandóan a párom combját lesi. Már elég jól bent voltunk az iszogatásban, beszélgetésben egyszer csak odaléptem a páromhoz és a kezét rátettem Tamás nadrágjára, amely egy kicsit már puposodni kezdett, párom nem lepődött meg, Tamás pedig ezt már alig várta látszodott rajta. Párom egyből lehúzta a slicét, majd a szájába vette az éledező farkat és elkezdtte lassan szopni. Én oda léptem Mónikához, aki letérdelt előttem, lehúzta a slicemet és elővette a már álló farkamat és szopni kezdett, amit nagyon jól csinált. Úgy álltam, hogy láthassam, ahogyan a párom szopja Tamás farkát, amely hosszában nem volt nagyobb enyémnél, de visszont vastagabb volt és jó nagy makkja volt. Párom nagyon szeret szopni és nagyon jól csinálja, engem pedig közben nagy buzgalommal szopott Mónika, akit megfogtam elültettem a fotelbe közben csókoloztam vele, majd benyúltam a szoknyája alá, ahol bugyit helyet egy nedves frissen borotvált puncit találtam, felhajtottam a szoknyáját és elkezdttem nyalni, ujjazni, finom szűk puncija volt, még nem volt gyermekük. Majd levtettem a ruháját Mónikáról feltérdeltettem Mónikát a fotelbe és elkezdtem dugni hátulról, hátra tekintettem és láttam, hogy páromon már csak a harisnyatartója és a harisnyája van és a kanapén szétterpesztett lábai között lafatyol Tamás, akinek 3-4 ujja is bent volt a párom puncijában. Majd elfeküdtem a szőnyegen Mónika pedig rám ült és elkezdett lovagolni, ez nagyon tetszett mivel párom térd csontjai széttvannak menve egy balesett miatt és ez lovglás nem igazán tudjuk ki vitelezni, közben markolásztam a nem túl nagy , de feszes melleit és néztem, ahogy páromat missziónárius pózban elkezdi dugni Tamás. nagyon izgi volt, mivel pont úgy volt rálátásom az egészre alulról, hogy pontossan láttam, ahogy Tamás farka ki-be jár a párom puncijában. Majd a nappaliból mi bementünk a hálószobába a francia ágyra és ott újra elkezdttem nyalni Mónikát, majd missziónárius pózba dugtam tovább. közben a nappali felől hallottam, párom hangoss nyögéseit. Majd ők is bejöttek az ágyra, amely elég nagy 180x200 és ott Tamás újra nyalta páromat, közben én már hátulról dugtam Mónikát és fogtam a párom kezét.. eddig is szerelmes voltam a páromba, igaz már hét éve együtt vagyunk, de ez most újrafelángolt közttünk. Majd páromat is hátulról kezdtte dugni Tamás. folyt.köv.
#8172   2012. 09. 13. csütörtök 10:47
gyorsex gyorsex
Sziasztok! Szeretném megosztani veletek a mi történetünket, ami még eléggé friss. Nem is tudom pontossan kb. másfél hónapja kértem tőletek tanácsot, hogy vezzesem rá a páromat, arra hogy láthassam ahogy egy idegen pasi dugja. Kaptam tőletek bőven tanácsot, melyek közül az egyiket szex közben hoztam fel és legnagyobb meglepdődésemre nem kaptam pofont csak azt láttam, hogy a páromat is izgatja a dolog, ekkor még nem kaptam semmilyen választ sem. Majd egyre többször beszélgetünk a dologról szex közben, amelyet párom előtte egy héten csak 2-3 szor kívánt most az napi szinten legalább egy alkalomra emelkedett, de volt hogy kettő is. Majd elmondta, hogy amióta mondtam neki, hogy szeretném látni, hogy dugja előttem egy másik pasi, azóta szeretné nagyon kipróbálni két pasival egyszerre, ezért hirdetést adtunk fel több oldalon is. Nagyon , nagyon sokan jelentkeztek, annyian, hogy bocsánatot is kérek akiknek nem írtunk vissza választ. A jelentkezők közül volt egy hozzánk közel élő hasonló korú pár, akikkel megbeszéltünk egy délelőtti találkozott az Árkádban, ami nálunk folytatodott. A találkozó nagyon jól sikerült, borozgatással beszélgetéssel, majd miután egmásnak szimpatikusak voltunk a szexre terelődött a szó, amelyben még telefonon csak azt beszéltük meg, hogy csak egymás előtt szeretkeznénk, de a pár elmondta, hogy szimpik vagyunk számukra és szeretnék a pár cserét is. Nekünk mis szimpi volt a pár így megbeszéltünk velük egy esti találkozott nálunk pénteken éz hétfőn történt.
A hétfőtől péntekig való várakozzás nagyon hosszúnak tűnt párommal mibnd a ketten annyira izgatottak voltunk, hogy reggel este dugtunk és megengedett olyan dolgokat, amelyeket előtte nem is próbáltunk(fisting, vibrátor+saját a punciban egyszere). FOLYT. KÖV.
#8171   2012. 09. 13. csütörtök 07:45
X Törölt felhasználó (760161)
Nekem sikerült hosszas beszélgetések után kétszer is megdugatta magát
#8170   2012. 09. 13. csütörtök 07:08
Gunners.91 Gunners.91
én a barátnőmet szeretném megdugatni valakivel de még nem jött össze sajnos
#8169   2012. 09. 12. szerda 15:59
X Törölt felhasználó (839172)
Vagy folytatod vagy nem fizetjük ki a béred...!!! vigyor2
(Ez egy válasz picasso71 üzenetére (2012. 09. 08. szombat 01:39), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 09. 08. szombat 01:39
Sziasztok,
Már évek óta olvasgatom a hozzászólásokat, én is megosztom veletek élményeimet.
Engem is izgat ha láthatnám hogy valaki jól megdugná az én szép kis nejecskémet, de sajnos még nem jutott el odáig hogy igent mondjon, erőltetni nem akarom, de már volt egy pár spontán próbálkozás, ezeket megoszthatom veletek ha érdekel.
Elgondolkodtatok már azon, mi volt az az impulzus amikor rájöttetek, hogy ez a legizgatóbb dolog számotokra? A férfiak leginkább szeretnének más nőt megkapni, és nem a sajátjukon osztozkodni, de én is úgy mint itt sokan mások, ha választani lehet egy másik nővel való szeretkezés és a között, hogy egy másik pasi farkát láthatnám a feleségem puncijában, akkor a választás egyértelmű...

A kezdet 10-15 éve:
Van egy barátom gyerekkorunk óta ismerjük egymást, de azelőtt soha sem beszéltünk sexről, barátnőkről, vágyakról. Ő szintén nős a feleségeink pedig jól kijönnek egymással, havi rendszerességgel látogatjuk egymást.
Nevezzük "A"-nak, gyakran jön át egyedül dumcsizni egy kávéra... történt egyszer, hogy anyucim éppen zuhanyzott, mikor nálunk volt én szokásom szerint, mindig megmosom anyuci hátát, - így is tettem mikor "A" éppen nálunk volt... aztán visszamentem a szobába és beszélgettünk. Ahogy anyuci kijött a zuhanyból, fürdőköpenyben, "A" viccesen megjegyezte, hogy ő is megmosta volna a hátát ha megkéri, hogy nem kellet volna nekem bajlódani vele és egyedül hagyni a szobában a vendéget. Erre anyucim azt válaszolta, hogy ha hamarább szólt volna akkor, megmoshatta volna.
Ekkor kicsit felizgultam, hogy de jó lett volna ha "A" is láthatta volna anyucim gyönyörű meztelen testét. - Azt hiszem ez volt az első pillanat mikor elkezdett az agyam kombinálni... vigyor2
Anyuci visszament a fürdőszobába és kiszólt hogy - megyek-e bekrémezni a testét? - Ekkor jött a nagy ötlet, szóltam neki hogy jöjjönk ki ő és majd "A" bekeni, ha már a hátmosásról lemaradt..
Anyuci kijött, "A"-nak a kezébe adta a testápolót, derékig leengedte a fürdőköpenyt és háttal elé ült hogy kenheti.
Ahogy megvolt vele "A" megkérdezte hogy bekenheti-e a cickóit is? - erre kezdtem mégjobban felizgulni és reméltem hogy igent mond. "IGEN"-t mondott. Néztem ahogy "A" maszírozza a melleit... mire a bőre beszívta a krémet, anyuci aztmondta hogy.. "NA ELÉG".. és felált,hogy megy a fürdőszobába.
Ekkor én megszólaltam, - kicsit viccesen, kicsit félve a reakciótól - hogy ha már elkezdte ne hagyja félbe a munkát, mert nem fizetem ki a bérét, még hátra van a popója meg a combjai. Ekkor anyucim ahogy előtte állt lengedte magáról a köpenyt és feltette a karosszék karfájára a lábát, hogy "A" betudja kenni a combját - a szivem vert vagy kétszázzal - néztem ahogy kenegeti a zombajit a popóját és a puncija körül is. Gyönyörü látvány volt nézni ahogy símogatja. Amikor a szépen fazonosra borotvált puncijához ért, láttam ahogy a középső ujját becsúsztatta a punuskájába, ekkor anyuci elhúzta magát és elment felöltözni, mikor visszajött, leült közénk, mintha semmi sem történt volna.
#8168   2012. 09. 12. szerda 15:48
X Törölt felhasználó (839172)
Nincs tovább? neked sem fizetjük ki a béred ha most itt abba hagyod...!!! crazya
(Ez egy válasz picasso71 üzenetére (2012. 09. 08. szombat 01:39), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 09. 08. szombat 01:39
Sziasztok,
Már évek óta olvasgatom a hozzászólásokat, én is megosztom veletek élményeimet.
Engem is izgat ha láthatnám hogy valaki jól megdugná az én szép kis nejecskémet, de sajnos még nem jutott el odáig hogy igent mondjon, erőltetni nem akarom, de már volt egy pár spontán próbálkozás, ezeket megoszthatom veletek ha érdekel.
Elgondolkodtatok már azon, mi volt az az impulzus amikor rájöttetek, hogy ez a legizgatóbb dolog számotokra? A férfiak leginkább szeretnének más nőt megkapni, és nem a sajátjukon osztozkodni, de én is úgy mint itt sokan mások, ha választani lehet egy másik nővel való szeretkezés és a között, hogy egy másik pasi farkát láthatnám a feleségem puncijában, akkor a választás egyértelmű...

A kezdet 10-15 éve:
Van egy barátom gyerekkorunk óta ismerjük egymást, de azelőtt soha sem beszéltünk sexről, barátnőkről, vágyakról. Ő szintén nős a feleségeink pedig jól kijönnek egymással, havi rendszerességgel látogatjuk egymást.
Nevezzük "A"-nak, gyakran jön át egyedül dumcsizni egy kávéra... történt egyszer, hogy anyucim éppen zuhanyzott, mikor nálunk volt én szokásom szerint, mindig megmosom anyuci hátát, - így is tettem mikor "A" éppen nálunk volt... aztán visszamentem a szobába és beszélgettünk. Ahogy anyuci kijött a zuhanyból, fürdőköpenyben, "A" viccesen megjegyezte, hogy ő is megmosta volna a hátát ha megkéri, hogy nem kellet volna nekem bajlódani vele és egyedül hagyni a szobában a vendéget. Erre anyucim azt válaszolta, hogy ha hamarább szólt volna akkor, megmoshatta volna.
Ekkor kicsit felizgultam, hogy de jó lett volna ha "A" is láthatta volna anyucim gyönyörű meztelen testét. - Azt hiszem ez volt az első pillanat mikor elkezdett az agyam kombinálni... vigyor2
Anyuci visszament a fürdőszobába és kiszólt hogy - megyek-e bekrémezni a testét? - Ekkor jött a nagy ötlet, szóltam neki hogy jöjjönk ki ő és majd "A" bekeni, ha már a hátmosásról lemaradt..
Anyuci kijött, "A"-nak a kezébe adta a testápolót, derékig leengedte a fürdőköpenyt és háttal elé ült hogy kenheti.
Ahogy megvolt vele "A" megkérdezte hogy bekenheti-e a cickóit is? - erre kezdtem mégjobban felizgulni és reméltem hogy igent mond. "IGEN"-t mondott. Néztem ahogy "A" maszírozza a melleit... mire a bőre beszívta a krémet, anyuci aztmondta hogy.. "NA ELÉG".. és felált,hogy megy a fürdőszobába.
Ekkor én megszólaltam, - kicsit viccesen, kicsit félve a reakciótól - hogy ha már elkezdte ne hagyja félbe a munkát, mert nem fizetem ki a bérét, még hátra van a popója meg a combjai. Ekkor anyucim ahogy előtte állt lengedte magáról a köpenyt és feltette a karosszék karfájára a lábát, hogy "A" betudja kenni a combját - a szivem vert vagy kétszázzal - néztem ahogy kenegeti a zombajit a popóját és a puncija körül is. Gyönyörü látvány volt nézni ahogy símogatja. Amikor a szépen fazonosra borotvált puncijához ért, láttam ahogy a középső ujját becsúsztatta a punuskájába, ekkor anyuci elhúzta magát és elment felöltözni, mikor visszajött, leült közénk, mintha semmi sem történt volna.
#8167   2012. 09. 12. szerda 12:09
Váradi Péter Váradi Péter
Szerintem több jelentkező is akadna ilyen fantasztikus pár láttán!!!Szépek vagytok a feleségemmel ez a közös véleményünk! kacsint
(Ez egy válasz X üzenetére (2012. 09. 12. szerda 07:31), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (824226)
2012. 09. 12. szerda 07:31
Paromat is megdughatnak elottem!!
#8166   2012. 09. 12. szerda 11:15
X Törölt felhasználó (770424)
sziasztok. tegnap megint volt egy felejthetetlen élményem. este 9-kor találkoztam egy párral, akikkel már levelezek egy ideje. egy út melletti elhagyatott tisztáson vártam őket kocsivel. megjöttek, a feleségen csak harisnyatartó, harisnya és tűsarkú volt. az ismerkedés kimerült abban, hogy egyből kicsomagolta a farkam és szopni kezdett. a férj eközben fotózta. aztán felfektettem a motorházra és előlről hátulról oldalról, minden lehetséges helyzetből keményen megcsináltam. a csaj meg visongatott, hogy erősen, basszál meg, mint egy kis kurvát kurvát. sajnos idejük nem volt sok, úgyhogy fél óra volt az egész, de nagyon frankó volt. ha van esetleg pár, akit érdekel ilyesmi, szívesen beszállok.
#8165   2012. 09. 12. szerda 07:50
X Törölt felhasználó (819517)
És mi az akadálya?
Képeiteket nézve ,szerintem semmi............. circling
(Ez egy válasz X üzenetére (2012. 09. 12. szerda 07:31), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (824226)
2012. 09. 12. szerda 07:31
#8164   2012. 09. 12. szerda 07:31
X Törölt felhasználó (824226)

... 572 573 574 575 576 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitotta: vagy-vagy vagy-vagy
Nyitás ideje: 2006. 04. 20. csütörtök
Üzenetek: 19643db
Utolsó üzenet: ma 04:33

Hírek

2025. 07. 08. kedd 20:03
2025.  július 11-13: Nyári GG tali Cseteseknek és Fórumosoknak Kedves GG csetesek és Fórumozók! Egy újabb ismerkedési lehetőség! A nagy érdeklődésre való tekintettel, idén 16. alkalommal kerül megrendezésre a GG személyes cset, -és Fórum találkozó. A találkozó időpontja: 2025. július 11-13. (3 nap, 2... Tovább
2025. 01. 22. szerda 12:25
Szexjelentetekkel díszített kocsit találtak Pompejiben Krisztus után 79-ben megsemmisítő természeti katasztrófa tette a földdel egyenlővé Pompeji városát, a Vezúv kitörése 3000 emberi életet követelt. Mára Pompeji a világ egyik legegyedülállóbb régészeti helyszínévé vált, és évente kétmillió... Tovább
2024. 12. 15. vasárnap 14:30
Új VIP vásárlási felület Kedves felhasználók! Szeretnénk tájékoztatni titeket, hogy megújult a VIP vásárlási felület. Aki az előzőhöz volt szokva, neki elsőre idegennek tűnhet, de használjátok ezt is bátran a továbbiakban. Itt már tudtok Apple Pay-jel, és Google Pay-jel is... Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2 985 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6 766 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
11 542 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
16 716 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
6 hónap
* 398 EUR/Huf árfolyammal számolva

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - A szexpartner kereső. Több száz igazi szexpartner kereső lány!!! CSAK VALÓDI KÉPEK, videók!!!
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!