írtam privátra
(Ez egy válasz X üzenetére (2011. 10. 26. szerda 17:37), amit ide kattintva olvashatsz)
2011. 10. 26. szerda 17:37
Törölt felhasználó (805846)

Én is írtam nektek, de semmi válasz nem jött még Cicvarek! Miért?
Én is írtam nektek, de semmi válasz nem jött még Cicvarek! Miért?
(Ez egy válasz X üzenetére (2011. 10. 26. szerda 17:34), amit ide kattintva olvashatsz)
2011. 10. 26. szerda 17:34
Törölt felhasználó (426707)

hozzánk csatlakozhatsz kedves Icecream!
hozzánk csatlakozhatsz kedves Icecream!
(Ez egy válasz X üzenetére (2011. 10. 26. szerda 16:29), amit ide kattintva olvashatsz)
2011. 10. 26. szerda 16:29
Törölt felhasználó (815719)

Bocs, igazad van, Nagyon jó a történeted! Tényleg!
kedves fernik
a miénkre sem érkezett semmilyen komment, úgy látszik ezeknek az embereknek nem érdemes ilyen jó kis történetekkel kedvezni (Ez egy válasz X üzenetére (2011. 10. 26. szerda 16:12), amit ide kattintva olvashatsz)
2011. 10. 26. szerda 16:12
a miénkre sem érkezett semmilyen komment, úgy látszik ezeknek az embereknek nem érdemes ilyen jó kis történetekkel kedvezni (Ez egy válasz X üzenetére (2011. 10. 26. szerda 16:12), amit ide kattintva olvashatsz)

Hát én próbáltam feldobni a topickot a történetünkkel, de látom felesleges és senki még csak annyit se írt, hogy hű!! De sz@r történet....vagy hogy hű!! De jó!
Na mindegy!!
Na mindegy!!

Nagyon tetszik a nejed.....csak férfiként nem csatlakozhatnék?
(Ez egy válasz X üzenetére (2011. 10. 26. szerda 16:26), amit ide kattintva olvashatsz)
2011. 10. 26. szerda 16:26

Köszönöm...most írtam neked egy másik oldalon

Nem azt akartam, hogy engem istenítsetek csak térjünk vissza témához......semmi értelme arc nélküli vitákhoz.
Szerintem. (Ez egy válasz X üzenetére (2011. 10. 26. szerda 16:29), amit ide kattintva olvashatsz)
2011. 10. 26. szerda 16:29
Szerintem. (Ez egy válasz X üzenetére (2011. 10. 26. szerda 16:29), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (815719)

(Ez egy válasz X üzenetére (2011. 10. 26. szerda 16:12), amit ide kattintva olvashatsz)

Hát én próbáltam feldobni a topickot a történetünkkel, de látom felesleges és senki még csak annyit se írt, hogy hű!! De sz@r történet....vagy hogy hű!! De jó!
Na mindegy!!
Na mindegy!!

Köszönöm...most írtam neked egy másik oldalon
(Ez egy válasz parbaniek üzenetére (2011. 10. 26. szerda 16:21), amit ide kattintva olvashatsz)
2011. 10. 26. szerda 16:21

Nagyon jó kis alakalom lehetett!
Vehetne az én asszonyom is példát a tiédről!

Nagyon jó kis alakalom lehetett!
(Ez egy válasz X üzenetére (2011. 10. 26. szerda 16:12), amit ide kattintva olvashatsz)

Na mindegy!!
Na mindegy!!

Na mindegy!!
Na mindegy!!

Na mindegy!!
Na mindegy!!

Igen van különbség, de nem erről volt szó. Mert ott már van ( lehet ) hajlam a biszexualitásra. Nálunk is előfordult, hogy egymásba kellett kapaszkodni, vagy segíteni a másiknak bizonyos pozicióknál, de ez nem azt jelenti, hogy egyikünk vagy másikunk bi lenne. ( igaz, még semelyikünk sem próbálta
)

Na igen...de ez mondjuk talán elkerülhető,de az,h a haver farkát szopta,aztán meg smároljak vele,vagy nyaljam ki a punciját amikor már megdugta a másik pasi,az nekem már sok lenne.Sajnálom,én már csak ilyen vagyok...
Na akkor én elmesélem az elsőt:
Egy másik oldalon találtuk a srácot aki győri.
Pár levél és fotó után végre feljött Pestre. Egy budai bevásárló központban találkoztunk kávé, sör, stb. Mindenki nagyon zavarba volt, de a végén kedvesem úgy határozott, hogy menjünk haza, mármint mindhárman.
A parkoló szinten mielőtt beültünk volna a kocsiba odament a sráchoz és megcsókolta. Őrjítő érzés volt látni ahogy egy idegen srác smárol a kedvesemmel és közben a fenekét fogdossa. A kocsiba ülve első dolgom az volt, hogy én is lesmároltam.
Haza érve bement a fürdőbe mint később kiderült a melltartóját vette le. Egy kicsit beszélgettünk, aztán elkezdtünk csókolózni. A srác pedig elkezdte párom combját simogatni, majd kedvesem odahajolt és vele i smárolt. Én közben simogattam a melleit, csókoltam a bimbókat.
Levetkőztettük egymást, párom folyamatosan mindkettőnkkel foglalkozott, majd letérdelt és elkezdett engem szopni, a másik srácnak pedig verte. Alig vártam, hogy az övét is bekapja. És amikor megtörtént azt hittem elsülök. Az a látvány, hogy az imádott nő egy idegen pasit szopik.....hát valami frenetikus volt.
Bementünk a hálószobába, felváltva nyaltuk és keféltük két órán keresztül, ő pedig felváltva szopott minket közben. Csodálatos volt. A mai napig a hatása alatt vagyok ha eszembe jut.
A srác csak óvszerrel hatolhatott be, de fő a biztonság. A végén mindketten a hasára mentünk.
Fantasztikus élmény volt!
Egy másik oldalon találtuk a srácot aki győri.
Pár levél és fotó után végre feljött Pestre. Egy budai bevásárló központban találkoztunk kávé, sör, stb. Mindenki nagyon zavarba volt, de a végén kedvesem úgy határozott, hogy menjünk haza, mármint mindhárman.
A parkoló szinten mielőtt beültünk volna a kocsiba odament a sráchoz és megcsókolta. Őrjítő érzés volt látni ahogy egy idegen srác smárol a kedvesemmel és közben a fenekét fogdossa. A kocsiba ülve első dolgom az volt, hogy én is lesmároltam.
Haza érve bement a fürdőbe mint később kiderült a melltartóját vette le. Egy kicsit beszélgettünk, aztán elkezdtünk csókolózni. A srác pedig elkezdte párom combját simogatni, majd kedvesem odahajolt és vele i smárolt. Én közben simogattam a melleit, csókoltam a bimbókat.
Levetkőztettük egymást, párom folyamatosan mindkettőnkkel foglalkozott, majd letérdelt és elkezdett engem szopni, a másik srácnak pedig verte. Alig vártam, hogy az övét is bekapja. És amikor megtörtént azt hittem elsülök. Az a látvány, hogy az imádott nő egy idegen pasit szopik.....hát valami frenetikus volt.
Bementünk a hálószobába, felváltva nyaltuk és keféltük két órán keresztül, ő pedig felváltva szopott minket közben. Csodálatos volt. A mai napig a hatása alatt vagyok ha eszembe jut.
A srác csak óvszerrel hatolhatott be, de fő a biztonság. A végén mindketten a hasára mentünk.
Fantasztikus élmény volt!
igazat adok az elöttem szólónak teljes mértékben.
(Ez egy válasz bytoratoratora üzenetére (2011. 10. 26. szerda 04:16), amit ide kattintva olvashatsz)
2011. 10. 26. szerda 04:16

olyan jó lenne, ha szájkarate helyett történeteket mesélnétek... uncsi ez a sok okoskodás, és nem vezet sehova. (bocsi, hogy bele szóltam)
olyan jó lenne, ha szájkarate helyett történeteket mesélnétek... uncsi ez a sok okoskodás, és nem vezet sehova. (bocsi, hogy bele szóltam)
A szívemből szóltál. Valahogy így néz ki egy normális házasélet.
Ez tényleg jó. Remélem erre sokan felizgulnának.
Ez tényleg jó. Remélem erre sokan felizgulnának.
Lesz "meglepetésed" ha az a vágyad hogy "megbasszák" ....
(Ez egy válasz X üzenetére (2011. 10. 25. kedd 20:13), amit ide kattintva olvashatsz)
2011. 10. 25. kedd 20:13
Törölt felhasználó (78238)
VIP

Sziasztok, mi elösször vagyunk ezen az oldalon,és pont azzal aszándékkal fordulok hozzátok, hogy a feleségemnek szeretnék meglepetésként egy férfit, aki jól megbaszná amit én végignéznék.Ha tudtok segitsetek .
Vagy 200 levél fog érkezni reggelre.
(Ez egy válasz X üzenetére (2011. 10. 25. kedd 20:13), amit ide kattintva olvashatsz)
2011. 10. 25. kedd 20:13

Törölt felhasználó (78238)
VIP

Sziasztok, mi elösször vagyunk ezen az oldalon,és pont azzal aszándékkal fordulok hozzátok, hogy a feleségemnek szeretnék meglepetésként egy férfit, aki jól megbaszná amit én végignéznék.Ha tudtok segitsetek .