Hát ne vigyék azért el (nagyon szeretem...), de ha megdugnák az számomra nagyon izgalmas lenne!!
(Ez egy válasz norhaw üzenetére (2011. 10. 05. szerda 18:15), amit ide kattintva olvashatsz)
2011. 10. 05. szerda 18:15

Régebben a kapcsolat (házasság) anyagi kapcsolat is volt. Ha megdőlt, akkor az egyik vagy a másik fél életképtelenné vált. Gazdaságilag is. Ma már, amióta a nők dolgoznak, azért ez változott. Nem kell irigykedni sem azért mert dugják, sem azért, mert akár el is vihetik az asszonyt. Pina, fasz mindig van - mindenkinek jut bőven.
Sziasztok!
Én teljesen egyetértek veletek!
(Ez egy válasz ildiandras üzenetére (2011. 10. 05. szerda 11:24), amit ide kattintva olvashatsz)
2011. 10. 05. szerda 11:24
Én teljesen egyetértek veletek!

Sziasztok!
Szét van offolva az egész topik
Miért nem lehetne csak olyan hozzászólásokat olvasni a mi tényleg a témához kapcsolódik (történetek, vágyak).
Nem itt kellene véleményezni a dolgokat azoknak akitől ez a vágy teljesen távol áll...
Sokkal érdekesebb lenne ha a témához tartozó megtörtént eseményekről olvashatnánk, nem?

Miért nem lehetne csak olyan hozzászólásokat olvasni a mi tényleg a témához kapcsolódik (történetek, vágyak).
Nem itt kellene véleményezni a dolgokat azoknak akitől ez a vágy teljesen távol áll...
Sokkal érdekesebb lenne ha a témához tartozó megtörtént eseményekről olvashatnánk, nem?

Régebben a kapcsolat (házasság) anyagi kapcsolat is volt. Ha megdőlt, akkor az egyik vagy a másik fél életképtelenné vált. Gazdaságilag is. Ma már, amióta a nők dolgoznak, azért ez változott. Nem kell irigykedni sem azért mert dugják, sem azért, mert akár el is vihetik az asszonyt. Pina, fasz mindig van - mindenkinek jut bőven.
"ha a téma számodra idegen, nem izgat vagy épp taszít, hát egyszerűen nem kell itt lenni. Mindenki menjen a saját templomába imádkozni." - nem véletlen hogy anno tőlem írta ki ide az admin - tom - ezen soraim....
A prüdéria melegágya az irigység.
A prüdéria melegágya az irigység.
Sziasztok!

Vulvofil teljesen igazad van!
Most akkor izgat minket vagy nem, hogy megdugják a feleségünket?!!!
Ha igen, annak több formája lehet, egyik izgalmasabb mint a másik!
Ha elítéljük egyiket-másikat az röhejes ezen a fórumon.
Azt megtehetjük a prűdek közösségében...
Most akkor izgat minket vagy nem, hogy megdugják a feleségünket?!!!
Ha igen, annak több formája lehet, egyik izgalmasabb mint a másik!
Ha elítéljük egyiket-másikat az röhejes ezen a fórumon.
Azt megtehetjük a prűdek közösségében...
Rajta vagyunk a dolgon, már mind én és Geggi. Remélem lesz mit mesélni

A téma leításából idézném neked az utolsó 2 sort: "ha a téma számodra idegen, nem izgat vagy épp taszít, hát egyszerűen nem kell itt lenni. Mindenki menjen a saját templomába imádkozni."
...Azért bocs, derajtad se kérte más számon mitől van ekkora mérhetetlen arcod. Én egyszerűen csak leírtam saját véleményem.
Nem kéne filozofálni az egyénnek arról hogy egy másik személy fejében mi és miért zajlik. Amikor beavatkozik egy külső személy egy-két ember életébe az már baj.
A lélek nem sérülékeny? Vulvofl, akkor te meg angyal vagy. És az angyalok is nemtelenek. Valószinüleg ezért tudsz pártatlan lenni, bár olvasgatva néha kicsit erőltetett mondanivalód.
Ego? Érdekes dolog..más ha másét nézed és más ha a sajátod. Görbe-e a tükör?
Nem kéne filozofálni az egyénnek arról hogy egy másik személy fejében mi és miért zajlik. Amikor beavatkozik egy külső személy egy-két ember életébe az már baj.
A lélek nem sérülékeny? Vulvofl, akkor te meg angyal vagy. És az angyalok is nemtelenek. Valószinüleg ezért tudsz pártatlan lenni, bár olvasgatva néha kicsit erőltetett mondanivalód.
Ego? Érdekes dolog..más ha másét nézed és más ha a sajátod. Görbe-e a tükör?
Mint már írtam, nálunk egyszer fordult elő, hogy nem voltam jelen az eseménynél, de az sem amiatt volt, mert a párom, vagy a pasi kérte volna, hanem az én dolgaim miatt alakult úgy. Aztán persze lehet hogy ennek örültek azért egy kicsit. Nem bántam meg, hogy igy alakult, de ma már odafigyelnék arra, hogy semmi ne jöjjön közbe, még véletlenül sem. Nyilván nem féltékenységből, mert ha már egy idegen pasi fogja dugni, akkor akár ott vagyok, akár nem, féltékenységről szó se lehetne. Az a szöveg, hogy "először lehetnék vele kettesben?" , az nem nyerő. Merthogy a párom nem egy autó a szalonban, amit el lehet vinni egy próbakörre. Hozzá teszem, még az autó próbakörénél is ott van egy szalonos ember. Tudom, hülye hasonlat, remélem értitek. Egyetlen egy pasinál se volt probléma, hogy ott vagyok, és kamerázok. Az hogy magukban azt gondolták, hogy jobb lenne ha nem lennék ott, az valószinű, de azt hiszem, ha tisztázzuk mi a helyzet, akkor nincs ebből probléma. Az egyik srác, (5-ik) meg mint irtam, kifejezetten élvezte, hogy előttem, meg a kamera előtt dughatja a párom. Nem beszéltünk erről, de szerintem ez volt az a fajta pasi, akinek ha azt mondom, akár csak kamuból, hogy figyu, ma este kettesben kéne lennetek, mert nem érek rá, nos szerintem inkább mondta volna hogy legyek ott, mint ne. Azt meg külön meg kell említeni, hogy a készülődésnek is van egy külön varázsa. Mikor már a párom elkészülve ücsörög az ágyon, és van még fél óra a pasi érkezéséig, az is egy jó szitu. Sosem hagyom ki a kérdést : akkor most majd dugni fogtok, itt, előttem, nemsokára ? Remélem igen, ez a válasz szinte mindig. Aztán mikor szól a csengő, akkor indul a kamera, mert az első pusziról, vagy csókolózásról sem akarok lemaradni. Ha meg egy szál bugyi volt a kérés, hogy abban legyen a párom az érkezéskor, akkor a szokásos fenéksimi, és cicifogás se marad el.
A többi meg már ismert. (Ez egy válasz X üzenetére (2011. 10. 01. szombat 08:12), amit ide kattintva olvashatsz)
2011. 10. 01. szombat 08:12
A többi meg már ismert. (Ez egy válasz X üzenetére (2011. 10. 01. szombat 08:12), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (338147)

Igen, az tényleg izgibb, ha előttem történik és látom, ahogy más pasit élvez, vagy ketten élveztetjük, arra is volt példa többször is. Most viszont szerettek volna először kettesben lenni, hogy jobban el tudják engedni magukat és ne feszélyezze a fiút a jelenlétem. De így is vadító a gondolat, hogy valaki éppen most csókolja meg, nyúl bele a bugyijába...aztán mikor haza jön és elmeséli mi volt, fergeteges szex a vége.

Kedves Ravenna!
Teljesen igazad van, valóban vigyázni kell... De hol nem??? Az egész élet erről szól és sokan az elképzelt rossz jövőtől való félelmükben hagyják ki a mindennapok örömeit, szépségeit és most nem csak a szexre gondoltam.
Persze, benne lehet a pakliban, hogy közben másba lesz szerelmes...
De ez egyébként nem fordulhat elő? Pl. munkahelyen, konditeremben, neten, vagy bárhol??? Mennyi ilyen történetet ismerünk ismerőseink körében, ugye?
Nos, mi ehelyett őszintén megbeszéljük és megéljük vágyainkat, majd megosztjuk egymással élményeinket és úgy érezzük, hogy mióta ezt tesszük (nem régóta), hosszú házasság után sokkal közelebb vagyunk egymáshoz úgy lelkileg, mint testileg. Ez persze nem örök igazság, amit leírtam, csupán a saját véleményem az elmúlt 1-2 év tapasztalatai alapján. (Ez egy válasz ravenna üzenetére (2011. 10. 01. szombat 12:27), amit ide kattintva olvashatsz)
2011. 10. 01. szombat 12:27
Teljesen igazad van, valóban vigyázni kell... De hol nem??? Az egész élet erről szól és sokan az elképzelt rossz jövőtől való félelmükben hagyják ki a mindennapok örömeit, szépségeit és most nem csak a szexre gondoltam.
Persze, benne lehet a pakliban, hogy közben másba lesz szerelmes...
De ez egyébként nem fordulhat elő? Pl. munkahelyen, konditeremben, neten, vagy bárhol??? Mennyi ilyen történetet ismerünk ismerőseink körében, ugye?
Nos, mi ehelyett őszintén megbeszéljük és megéljük vágyainkat, majd megosztjuk egymással élményeinket és úgy érezzük, hogy mióta ezt tesszük (nem régóta), hosszú házasság után sokkal közelebb vagyunk egymáshoz úgy lelkileg, mint testileg. Ez persze nem örök igazság, amit leírtam, csupán a saját véleményem az elmúlt 1-2 év tapasztalatai alapján. (Ez egy válasz ravenna üzenetére (2011. 10. 01. szombat 12:27), amit ide kattintva olvashatsz)

T. Férjek, pasik!
Jó dolog az ha izgat titeket, hogy az aszonyt, kedves más férfi(ak) is kényeztetik, de amikor eléritek azt az állapotot, hogy nem vagytok jelen, vagy a párotok arra kér, hogy negyetek a közelben, akkor vagytok azon a ponton amikor sokaknak már nincs visszaút.
A többes erotika izgalmas dolog, de nagyon óvatosnak kell lenni. És az a macsó férfilélek rettentő sérülékeny tud ám lenni!
Jó dolog az ha izgat titeket, hogy az aszonyt, kedves más férfi(ak) is kényeztetik, de amikor eléritek azt az állapotot, hogy nem vagytok jelen, vagy a párotok arra kér, hogy negyetek a közelben, akkor vagytok azon a ponton amikor sokaknak már nincs visszaút.
A többes erotika izgalmas dolog, de nagyon óvatosnak kell lenni. És az a macsó férfilélek rettentő sérülékeny tud ám lenni!
Ugye megírod itt??!!
(Ez egy válasz X üzenetére (2011. 10. 01. szombat 08:12), amit ide kattintva olvashatsz)
2011. 10. 01. szombat 08:12

Igen, az tényleg izgibb, ha előttem történik és látom, ahogy más pasit élvez, vagy ketten élveztetjük, arra is volt példa többször is. Most viszont szerettek volna először kettesben lenni, hogy jobban el tudják engedni magukat és ne feszélyezze a fiút a jelenlétem. De így is vadító a gondolat, hogy valaki éppen most csókolja meg, nyúl bele a bugyijába...aztán mikor haza jön és elmeséli mi volt, fergeteges szex a vége.

T. Férjek, pasik!
szivesen taliznék én is a feleségedel?
(Ez egy válasz odika79 üzenetére (2011. 10. 01. szombat 09:09), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok!
Nálunk tegnap este volt az első, hogy a párom más pasival talizott, és tudtam mennek a Margitszigetre egy kis kalandra. Isteni érzés volt tudni éppen más csokolja, fogdossa. De a legjobb az volt amikor hazajött és elmesélte mi volt miközben hatalmasat keféltünk.
Nálunk tegnap este volt az első, hogy a párom más pasival talizott, és tudtam mennek a Margitszigetre egy kis kalandra. Isteni érzés volt tudni éppen más csokolja, fogdossa. De a legjobb az volt amikor hazajött és elmesélte mi volt miközben hatalmasat keféltünk.
imádom ha nyalják a popóm miközben dugom a párodat!
(Ez egy válasz Cserna üzenetére (2011. 09. 22. csütörtök 21:51), amit ide kattintva olvashatsz)
(Ez egy válasz matinus üzenetére (2011. 09. 29. csütörtök 17:14), amit ide kattintva olvashatsz)
2011. 09. 29. csütörtök 17:14

Ez sem rossz, de szerintem sokkal jobb, ha ott vagy élőben és látod az egész akciót, nem?
Sziasztok. nika.peterkukacyahoo.comra írjatok. Ott bemutkozom. Jó éjt.
Pécsről keresek valakit, aki elcsábítaná igen dekoratív feleségem!!!
Szeretném, ha megismerkedne valakivel akivel jókat dughatna
Ha van ilyen férfi, aki képesnek érzi magát erre a kihívásra az írjon elérhetőséget és fölveszem vele a kapcsolatot.
Szeretném, ha megismerkedne valakivel akivel jókat dughatna

Ha van ilyen férfi, aki képesnek érzi magát erre a kihívásra az írjon elérhetőséget és fölveszem vele a kapcsolatot.
Érdeklődve várjuk, mi történt!
(Ez egy válasz X üzenetére (2011. 09. 29. csütörtök 16:20), amit ide kattintva olvashatsz)
2011. 09. 29. csütörtök 16:20

Párom most készülődik és lassan indul randira egy általam nem ismert, fiatal fiúval.
Roppant izgatott, frissen borotvált punci, szexi piros tanga és melltartó, rúzs, csillogó körmök..., nála talán csak én vagyok izgatottabb
. Már régóta beszélnek MSN-en, ma lesz az első tali és úgy beszélték meg, ha minden ok, 1-2 pohár ital melletti ismerkedés után mennek is lakásra tovább "ismerkedni"
.
Nagyon várom, már, hogy haza érjen, részletesen elmesélje milyen volt és közben szeretkezzünk egy óriásit, miközben még a másik pasi illata érződik rajta. Kértem, hogy ne fürödjön le utána, mert érezni szeretném rajta/benne a másik srácot.
Nem tehetek róla, tényleg nagyon izgat, ha megdugják a feleségemet!!!

Nagyon várom, már, hogy haza érjen, részletesen elmesélje milyen volt és közben szeretkezzünk egy óriásit, miközben még a másik pasi illata érződik rajta. Kértem, hogy ne fürödjön le utána, mert érezni szeretném rajta/benne a másik srácot.

Nem tehetek róla, tényleg nagyon izgat, ha megdugják a feleségemet!!!