Izgat ha megdugják a feleségemet (Nem társkereső!)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

A téma leírása

Izgat, ha megdugják, ha szopatják, ha kinyalják az ÁLLANDÓ PARTNEREDET.
Bárhol, bármikor, bármilyen körülmények között. Ha ott vagy, ha nem vagy ott, de tudsz róla.
Vigyázz! Ne keverd össze a (sejthető) megcsalással!
Írj a topicba, ha kétségeid vannak, ha véleményed van róla, ha kérdésed van.

Írj, ha bizonytalan vagy, ha vágysz rá.
"a párod ne legyen más férfival, de Te miért ne lehetnél 2 nővel?"
"ha a téma számodra idegen, nem izgat vagy épp taszít, hát egyszerűen nem kell itt lenni. Mindenki menjen a saját templomába imádkozni."

Fel kellene már ébrednie néhányaknak. Nincs olyan, hogy félig swinger, játszásiból cuckold. A szellemet vagy kiengedjük a palackból és lesz ami lesz, de visszagyömöszölni ugyanoda, mert csípi a szemünket a füst, na az nem megy. A társunk, a párunk, a nő, akivel élünk, nem a játékszerünk, nem irányíthatjuk, nem azért él a Földön, hogy úri kedvünknek megfelelően hol erre a farokra, hol meg arra szökkenjen és ha mindezt eluntuk, akkor visszatérjen a mosógép meg a vasaló hatósugarába. Nincs olyan, hogy szopni lehet, de lenyelni tilos, nincs olyan, hogy érzelmeket tilos a szexbe keverni. Nem feltétlen szerencsés, de tessék csak az egész kalácsot elfogyasztani, még, ha a végére kicsit fullasztó, kicsit szikkadt is, nem csak a mazsolákat kipiszkálni.

Nem társkereső! Időpont és helyszín egyeztetést csak priviben vagy a GG társkereső részében lehet. Az ilyen bejegyzések moderálásra/törlésre kerülnek! MINDEN TÁRSKERESŐ legalább 1 hét tiltásra kerül!

Az eddigi hozzászólások

... 653 654 655 656 657 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#6563   2011. 05. 07. szombat 08:59
X Törölt felhasználó (134651)
Sziasztok.
Hosszú évek hizelgése,rábeszélés stb kellett ahoz,hogy a páromat rászedjem olyan dolgokra amit talán csak a lelke mélyén kivánt.Voltunk már egy házaspárral,remekül éreztük magunkat de nem igazán jött be.Szerintünk négy ember sok egy ágyban.Sokfelé kell figyelni,a dolog elveszíti a lényegét.Voltunk egy hölggyel is hármasban,ez pazarul sikerült.Mondhatom mindhárman nagyon élveztük.Most jön a következő lépés,egy hétvége egy pasival hármasban.Párom szülinapjára.Tud róla,megbeszélt dolog,ő választotta ki a sok jelentkező közül.Nincs féltkenykedés,eddig sem volt.Boldog leszek ha átéli azt ami szerintem a legtöbb nő álma.Bizom benne,hogy nagyon fogja élvezni,többször is.Eddigi tapasztalaink azt mutatják,nem hogy rombolja,inkább nagyon is erősiti a házaséletünket,főleg a szexben.Mind a ketten akartuk és akarjuk ezeket a dolgokat.Közösen megbeszélt,szigorúan csak a szexről szól.Ha nekem jó,jó legyen a páromnak is,és forditva is igaz.Sajnos sok buktatója van,nehéz összehozni,megfelelő partner,hely,időpont stb.Ez nekünk most kb három hónapba telett,mire összejött minden.Nagyon izgatottan várjuk mind a ketten.Én talán izgatottab vagyok,mit amikor egy nővel voltunk hármasban.Pedig minden férfi álma az,hogy két nővel szexeljen.Nagyon boldogan fogom nézni,amikor egy idegen pasi farkától fog elélvezni"sokszor"Talán sikerül fotókat videókat késziteni közben.Majd megosztom veletek.25 év házasság után vágtunk bele,és nem bántuk meg.Sok sikert nektek is. Üdv
#6562   2011. 05. 06. péntek 19:01
X Törölt felhasználó (794558)
Engem is izgat, szeretnénk kipróbálni de vannak fenntartásaink kinek mi az élménye ezzel kapcs? Vannak veszélyei is utána félő , hogy megromlik a kapcs. Mi vagy nagyon faiatal azaz 18-22 vagy idősebb férfin gondolkodunk 45-50.
Swinger-be milyen korosztály jár akinek van ezzel kapcs tapasztalata írjon. köszi Ági
#6561   2011. 05. 06. péntek 12:49
X Törölt felhasználó (414042)
engem is izgat ha megdugják a feleségem, de csak akkor ha aki éppen dugja az nőből van. szereti a párom a lányokat és jó látni amikor ketten játszadoznak,igaz még nem volt rá példa hogy be engedtek volna a játékukba.de azt hiszem ez a minimum amit megérdemel ha neki jó így akkor hajrá én támogatom egészen addig míg másik pasival nem akarja. bár őt ismerve ez soha nem fordulna elő . örülök hogy jól érzi magát . szerintem ezért vagyunk már jó ideje eggyüt és mondhatom hogy kiegyensúlyozott a kapcsolatunk. további szép napot mindenkinek smile
#6560   2011. 05. 06. péntek 12:05
kettenszazevesek kettenszazevesek
Egyszer tévedhetek én is, de 17 szer nem, ez a pasi31- nek szól,vagy a módinak nem is tudom,már....
(Ez egy válasz kettenszazevesek üzenetére (2011. 05. 06. péntek 04:37), amit ide kattintva olvashatsz)
2011. 05. 06. péntek 04:37
Ennek 17 nem ide való önreklám is engedélyezett, nekem egy ellenvéleményért már volt kitiltásom itt ,hogy is van ez itt a kamuhegyen, kedvetlen moderátorok?
#6559   2011. 05. 06. péntek 04:37
kettenszazevesek kettenszazevesek
Ennek 17 nem ide való önreklám is engedélyezett, nekem egy ellenvéleményért már volt kitiltásom itt ,hogy is van ez itt a kamuhegyen, kedvetlen moderátorok?
#6558   2011. 05. 03. kedd 14:03
weblui weblui
Sok ilyen "extrém" élményed volt? Nagy szerencse, hogy nem vagy fertőzött. Manapság nagy bátorság (vagy hülyeség?) kell beleélvezni egy "idegen" partnerbe. Persze ez csak az én véleményem, amúgy mi is szivesen látnánk KÉPZETT masszőrt.
#6557   2011. 04. 30. szombat 08:41
X Törölt felhasználó (104575)
Ez egy nagyon jó történet. Akár nálunk is megtörténhetne, majdnem pontosan igy. Annyi lenne a különbség, hogy én nem verném a farkam, hanem iszogatnék, nézelődnék, meg persze videóznám a történtekek. Azonkivül meg már az érkezéskor, mikor még mondjuk a párom fürdik, (vagy még előtte egy egy találkozásnál inkább),megbeszélhetem a masszőrrel, hogy nyugodtan masszirozhatod orgazmusig is, azután pedig meg is dughatod. Hiszen valljuk be, azért a masszőr is férfi, és szerintem egy ilyen alkalomkor mindenkinek, a masszőrnek, a lánynak, és az ott-vagy nem ott lévő férjnek is ez járhat az eszében. Persze egy 60 éves hölgy fájós hát és derékmasszázsa nyilván más. Azt ugyanis nehezem tudom elképzelni, hogy megtörténik a masszázs, a páromat az orgazmusig masszirozta a mester, aztán felöltözés, egy üditő még, és viszlát. Hiszen az a hölgy, aki bevállalja, hogy nem sima, hanem erotikus masszás kap, és egy idegen pasi egy órán vagy több időn keresztül minden porcikáját megérinti, az nem a bátortalan kategóriából való. Engem meg kifejezetten izgatna egy ilyen, mert a masszázs végeztével igencsak várnám azt a pillanot mikor megdugják a párom.
#6556   2011. 04. 28. csütörtök 17:23
ravel ravel
Nagyon jó story! izgatottan olvastam!
(Ez egy válasz X üzenetére (2011. 04. 26. kedd 22:38), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (453388)
2011. 04. 26. kedd 22:38
Az ígért a közelmúltban megtörtént élményünk:

A történés időpontja, helyszíne: 2009. Decembere cca. a közepe, a Cserkeszőlői Termálfűrdő.
Nagyon szeretünk télen a nagy hidegben lemenni fürödni a jó 37C° meleg vízzel feltöltött külső medencével is rendelkező fürdőbe.
Ha hideg van, akkor nagyon kevesen merészkednek csak a kintiben, így jót lehet relaxálni, élvezni a csendet a jó levegőt, s persze beszélgetni, simizgetni, és nagy ritkán ismerkedni is.
Akkor nap is kellemesen telt alig voltak, csak néha-néha kirohant a fedettből egy-két emberke aztán visszamentek.
Mi pedig beszélgettünk és időnként játszogattunk egymással, és nagyon szerettük amikor elindul óránként 20percre a medence közepén lévő kör üllőkénél a levegő buborékos pezsi.
Ebéd után is zsupsz ki a medencébe, akkor is csak egy kb. 30-35 körüli pasi volt a medencében, akivel kölcsönös köszönés és néhány szavas olyan "időjárás, vízhőfok ecsetelésű eszmecsere történt", majd mi kimentünk a medence szélére és eléggé el nem ítélhető módon, de rágyújtottunk cigire. (mentségünkre szólva, hamutálat vittünk magunkkal és nem a vízbe vagy a szélére hamuztunk)
A srác odajött és kissé félszegen, koca dohányosnak valva magát kért egy szálat.
Cigiztünk és beszélgettünk sokféle témáról, és tájékozott, értelmes, tök normális srác benyomását tette ránk, s hát az igazat megvallva kicsit meg is hökkentünk, amikor kiderült, hogy rendőr és úgy kapta a "cégétől" a beutalót.
Mosolygott is, látva rajtunk a meglepődést és közölte, hogy tisztában van vele, hogy nem igazán népszerűek manapság, de kizárólag pihenni, lazulni van itt és semmilyen céges témáról nem akar társalogni...örültünk...mi sem.
Sok mindenről beszélgettünk...nyaralásokról, párkapcsolatról, etc...és persze a szex is fel-feljött szóba, s néha tettünk utalást rá, hogy mi bizony időnként túllépjük a "hagyományosság" határait.
Jó humorral megáldott srác volt, lepoénkodta és jókat nevettünk.
Időnként össze-összenéztünk a nejemmel és szemmel "lekommunikáltuk", hogy bejön neki a pasi úgy.., Ő pedig levette rólam, hogy nem lenne az ellenemre, ha közelebbi ismeretségre kerülne a sor...
#6555   2011. 04. 27. szerda 21:09
X Törölt felhasználó (774695)
Jó Sztori. Várjuk a többit is ha lesz...
(Ez egy válasz X üzenetére (2011. 04. 26. kedd 22:38), amit ide kattintva olvashatsz)

A történés időpontja, helyszíne: 2009. Decembere cca. a közepe, a Cserkeszőlői Termálfűrdő.
Nagyon szeretünk télen a nagy hidegben lemenni fürödni a jó 37C° meleg vízzel feltöltött külső medencével is rendelkező fürdőbe.
Ha hideg van, akkor nagyon kevesen merészkednek csak a kintiben, így jót lehet relaxálni, élvezni a csendet a jó levegőt, s persze beszélgetni, simizgetni, és nagy ritkán ismerkedni is.
Akkor nap is kellemesen telt alig voltak, csak néha-néha kirohant a fedettből egy-két emberke aztán visszamentek.
Mi pedig beszélgettünk és időnként játszogattunk egymással, és nagyon szerettük amikor elindul óránként 20percre a medence közepén lévő kör üllőkénél a levegő buborékos pezsi.
Ebéd után is zsupsz ki a medencébe, akkor is csak egy kb. 30-35 körüli pasi volt a medencében, akivel kölcsönös köszönés és néhány szavas olyan "időjárás, vízhőfok ecsetelésű eszmecsere történt", majd mi kimentünk a medence szélére és eléggé el nem ítélhető módon, de rágyújtottunk cigire. (mentségünkre szólva, hamutálat vittünk magunkkal és nem a vízbe vagy a szélére hamuztunk)
A srác odajött és kissé félszegen, koca dohányosnak valva magát kért egy szálat.
Cigiztünk és beszélgettünk sokféle témáról, és tájékozott, értelmes, tök normális srác benyomását tette ránk, s hát az igazat megvallva kicsit meg is hökkentünk, amikor kiderült, hogy rendőr és úgy kapta a "cégétől" a beutalót.
Mosolygott is, látva rajtunk a meglepődést és közölte, hogy tisztában van vele, hogy nem igazán népszerűek manapság, de kizárólag pihenni, lazulni van itt és semmilyen céges témáról nem akar társalogni...örültünk...mi sem.
Sok mindenről beszélgettünk...nyaralásokról, párkapcsolatról, etc...és persze a szex is fel-feljött szóba, s néha tettünk utalást rá, hogy mi bizony időnként túllépjük a "hagyományosság" határait.
Időnként össze-összenéztünk a nejemmel és szemmel "lekommunikáltuk", hogy bejön neki a pasi úgy.., Ő pedig levette rólam, hogy nem lenne az ellenemre, ha közelebbi ismeretségre kerülne a sor...
#6554   2011. 04. 27. szerda 18:32
szaszapar szaszapar
Köszi a történeteket nekem nagyon bejöttek!!

#6553   2011. 04. 26. kedd 22:38
X Törölt felhasználó (453388)

#6552   2011. 04. 26. kedd 22:37
A következő buborékos pezsibe beülve tovább beszélgettünk és amikor ismét szexes téma került szóba, mint egy demonstrálásként, kicsit teátrálisan megsimiztem a nejem suniját.
Elmosolyodva mondta: "-húúúú ez most nagyon jól esett...kellemes érzés a bubi is, de együtt hmmmm..."
Nevetve és poénkodva mondtam: "-Ok, rajtam nem múlik, s ha netán majd elfáradna a kezem, kérünk egy telefonos segítséget, avagy a közönségét" és kajánul ránéztem Pál-ra.
Hát nem igazán figyelt felém, mert a tekintete már le a nejem lába közé irányult, ahol én éppen azon ügyködtem, hogy félre tudjam húzni a fürdő alsóját a simizéshez a puncijáról.
Ez persze nem túl egyszerű így egymás mellet ülve egy kézzel, főleg, hogy bal oldalról ült a nejem és én jobb kezes vagyok, bénáztam és vissza-vissza is csúszott rá.
Pali nevetve mondta: "-na azt hiszem, hogy most kell nektek az a közönség segítség" és a nejem bal combjára tette a kezét.
Én elvettem az enyémet és vigyorogva mondtam: "-Lássuk, Te hogyan boldogulsz egy kézzel!"
Nem nyúlt rögtön oda, a nejem arcába tekintett, mintegy megerősítését kérve.
Ő sem szólt egy szót sem, csak lenyúlva odavezette a kezét.
Már nem nevetgéltünk, poénkodtunk... a délutánon már csak az erotikáról, a szexről szólt minden.
Még a borultság ellenére eléggé világos volt, de ennek ellenére, amikor nem volt a medencében rajtunk kívül senki sem, inkább le húztuk a fürdő alsóját és úgy simiztük, játszogattunk a puncijával, ha pedig voltak, és ez általában akkor volt a jellemzőbb amikor a pezsi is ment, akkor hülye beszélgetést imitáltunk.
Na de persze lent víz alatt közben ment a téma, Pali-ét és az én farkamat is kezelte rendesen, mi pedig a ujjaztuk, illetve amikor valaki arra csámborgott, akkor úgy guggoltam a vízben eléjük beszélgetve, hogy ne láthassák mi is folyik ott lent.
Volt hogy elmentem rágyújtani, nagyon kíváncsi voltam,hogy messzebbről mi jöhet le.
Hát nem sok...talán csak annyi, hogy a beszélgetés közben az átlagostól közelebb vannak egymáshoz.
Közben eléggé gyorsan besötétedett a köd is leereszkedett és felkapcsolták a villanyokat a medence körül, úgy fél óra maradt a záróráig de a hazafelé indulók miatt eléggé nagy járkálás volt és a medence vízfelszínére a kivilágítás miatt jól odalehetett kívülről is látni, így a megdugása, szopatása nem tűnt kivitelezhetőnek.
És akkor kitaláltam, a megoldást!
A medence közepén lévő kör ülőke körbe van véve műanyag hátfallal, mert ott egy háromágú tusoló van, ami csak akkor megy amikor a pezsi.
Ez egy hengeres alakú építmény egy nem túl széles nyitott bejárattal.
#6551   2011. 04. 26. kedd 22:34
Mondtam Nekik, hogy szerintem ott betudjuk teljesíteni a "nap végkifejletét"...menjenek be...én pedig körbe úszkálok, s szólok, ha valami gáz van, jönne a vízőr a medencét leengedni...de én is be-bejövök azért.
Jó néhány kört megtettem rendesen álló fasszal a tudattól, hogy ott bent rendezik "anyát" és persze amikor elhaladtam a bejáratnál, láttam ahogyan Pali a nejem haját simogatja, miközben Ő rendesen cuppogtatja a dákóját.
Hál' istennek nem jött senki arra, így néhányat még körbeúsztam ,s amikor megváltozni halottam a cselekvés hangjait az egyik körnél, befordultam.
És jól is észleltem...a nejem a középen lévő hármas tusrózsa tartóját fogta előredőlve, a "Pál Úr" pedig tolta Neki rendesen a pinájába és a popsiján ütemesen csattogó férfiágyék hangjait hallottam.
Elmélázva néztem egy darabig,...fantasztikus látvány volt ott, az egész délutáni felpörgés után a félhomályban látni, amint dugja a nejemet egy szimpatikus pasi.
Odasiklottam és megsimogattam a nejem arcát, s néhány másodpercig csókolóztunk, közben lenyúlt és megfogta a szerszámomat.
Éreztem, hogy szopni szeretné, miközben a Pali bassza a sunáját...és így is volt...elkezdett szopni, ám nem igazán sokáig bírtam...azt még éreztem, hogy megfeszül és elélvez a sunijába kapott egy nagyobb lökéstől, de már én sem tudtam megfogni magam és a szájába landoltam,... szinte még az agyvelőm is eltávozott olyat spricceltem.
Ahogy visszatért az érzékelésem, láttam hogy a Pali is már valószínűleg sikeresen betette a magot, mert már csak olyan finom "utónyomizásokat" csinált és valóban, mert rövid idő múlva ki is vette a nejemből.
Rövid kicsit kínosnak ható néma csend következett, ami érdekes módon és általában a 2+1 esetén mindig van, de ezt sikerül gyorsan átlépni,... itt is így történt, mondtam valami ordítóan nagy marhaságot, a spermával kapcsolatban amin nevettünk...
(Persze most mielőtt valaki is megbotránkozna a spermánk vízbekerülésén, a vizet Cserkén minden este leengedik és ki is slagolják a medencét!)
Aztán összekaptuk magunkat a cuccunkat és elmentünk az öltözőbe, Pali pedig fel a szállására, de mondta, hogy a fürdő kijárathoz lejön elköszönni.
Tényleg ott volt... néhány percet még beszélgettünk, megköszönte a barátságot a kellemes délutánt, fantasztikus élményeként definiálta a történteket.
Mi is megköszönve mindent, közöltük, hogy mi is nagyon jól éreztük magunkat, s én megjegyeztem Neki: hátha egyszer még összefutunk, de azt nem szeretném, ha úgy mint "közeg-ként",... hát erre megint jót nevetettünk és elköszöntünk Tőle.
Jó volt érezni azt érzést, ami mára talán már mottómmá is vált és így hangzik:
"-Felemelően izgató, amikor csókolom a "KEDVEST", s érzem a 4/4-es (t)aktust, amit egy Vendég Karmester a Pálcájával biztosít."

Egy éjszakai fűrdőzéses talihoz történő partner keresés ügyében, hamarosan fogok írni valamely. keresős topic-ban.
#6550   2011. 04. 26. kedd 19:34
christiano christiano
Huu sárgulok az irigységtől...nagyon izgató szituáció lehetett... finom akkor a szomszédod ugy dugta meg a nejed hogy te nehogy észrevedd...és azt hiszi hogy ez így is történt?
Az én párom egy ilyen után megfordult volna ,arccal a szomszédnak,és odatolta volna nekem is hogy ugyanígy járjak el vele....gondolom te sem bántad volna!! wink
(Ez egy válasz X üzenetére (2011. 04. 25. hétfő 13:56), amit ide kattintva olvashatsz)
2011. 04. 25. hétfő 13:56
Ez sem túl friss, mert egy cca. 15 éve megtörtént eseményünk, aminek a "hogyan szögelte meg orvul, de ügyesen a szomszédom anyát" címet adnám:
-Hosszas rábeszélés után a szomszédban lakó baráti házaspár végre lejött velünk a sziksósfűrdői naturista strandra az egyik hétvégén.
Nagyon megtetszett nekik és igen jól érezték magukat, s azt mondták, hogy jó lenne lent maradni másnapra is és a kempingben faházban alhatnánk.
Megkérdeztük, s az egyik faház szabad volt egy nagy ággyal, a recepciós hölgy mondta, hogy maradhatunk mind a 4-en, bólogattunk, hogy persze elférünk egy éjszakát...
Este elmentünk egy közeli vendéglőbe, vacsi, tánc, piázás, majd visszatértünk, kártyáztunk, de hát jó lett volna a napi feszültség levezetésére egy kis egymás előtti avagy párcserés szex.
Finoman felhoztam, megpendítettem a dolgot, de csak olyan megkerülős vigyorgás volt a részükről...
Mi megbeszéltünk a nejemmel már az este, a részünkről ok lett volna bármilyen végkifejlet.
Az alvási helykiosztással azonban már baj volt az alaphelyzet az lett volna hogy a két nő alszik közöttünk.
de a szomszédom nem akarta, hogy a két nő aludjon középen, mert hát akkor én elérhetném a nejét.
Így neje a "fal felül, majd Ő, mellette a nejem, majd kívül én feküdtünk le az ágyra, az asszonyok fehérnemű alsóban mi férfiak meztelenül.
A nejemmel egymás felé összefordulva csendben feküdtünk és fogta a kezem...
#6549   2011. 04. 26. kedd 18:26
X Törölt felhasználó (420361)
Az lehet én öreg vagyok deaz átverést nem szeretem,és téged átvertek!! Én már megértem ezt a kort,amibe te benne vagy azt már én élvezem,kb 15 éve!! csak ennyit és ne válaszolj !! Köszi!!!!
(Ez egy válasz X üzenetére (2011. 04. 26. kedd 15:53), amit ide kattintva olvashatsz)
2011. 04. 26. kedd 15:53
Kedves "Krémfagyi" idős barátom! smile
Szerintem, ha nem nyilvánultál volna meg ilyen hülyeségekkel, legalább a bölcsesség látszatát fenntarthattad volna magadról...
A válaszok ott vannak az írásban, csak hát értelmezned kellene és ha veszed a fáradtságot, s felpillantasz a fórum címére, akkor egyértelműen észreveheted, hogy eltévedtél...
Ez nem a Muppet Show, ahol csatlakoznod kellene a mindent fikázó két idős úriemberhez...ámbár az eddigi nagyon komoly és nagyívű hozzászólásaidat megtekintve,...hát lehet az is túl erős mezőny lenne a Számodra. smile
#6548   2011. 04. 26. kedd 15:53
Kedves "Krémfagyi" idős barátom! smile
Szerintem, ha nem nyilvánultál volna meg ilyen hülyeségekkel, legalább a bölcsesség látszatát fenntarthattad volna magadról...
A válaszok ott vannak az írásban, csak hát értelmezned kellene és ha veszed a fáradtságot, s felpillantasz a fórum címére, akkor egyértelműen észreveheted, hogy eltévedtél...
Ez nem a Muppet Show, ahol csatlakoznod kellene a mindent fikázó két idős úriemberhez...ámbár az eddigi nagyon komoly és nagyívű hozzászólásaidat megtekintve,...hát lehet az is túl erős mezőny lenne a Számodra. smile
(Ez egy válasz X üzenetére (2011. 04. 26. kedd 15:03), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (420361)
2011. 04. 26. kedd 15:03
Szerintem megérdemelted hogy csak a szomszédod dugta meg a nejed!! KICSIT PIPOGYA VOLTÁL,SZÓLNI KELLETT VOLNA HOGY CSERÉLJETEK HELYET!!! Én legalább is azt tettem volna!! Vagy akkora már töbször is megdugta csak neked volt azelső,hogy meg is mondta!! És Te hányszor dugtad meg a szomszéd asszonyodatt???Erről miért nem írsz?? smile
#6547   2011. 04. 26. kedd 15:03
X Törölt felhasználó (420361)
Szerintem megérdemelted hogy csak a szomszédod dugta meg a nejed!! KICSIT PIPOGYA VOLTÁL,SZÓLNI KELLETT VOLNA HOGY CSERÉLJETEK HELYET!!! Én legalább is azt tettem volna!! Vagy akkora már töbször is megdugta csak neked volt azelső,hogy meg is mondta!! És Te hányszor dugtad meg a szomszéd asszonyodatt???Erről miért nem írsz?? smile
(Ez egy válasz X üzenetére (2011. 04. 25. hétfő 13:55), amit ide kattintva olvashatsz)
2011. 04. 25. hétfő 13:55
...folytatás
A nagyon sötét helyiség ellenére, közelről kivehető volt az arca és láttam a szemét.
A szomszédasszonyunk hamar egyenletes légzésbe váltva "húzta a lóbőrt", valószinűleg a pia hatásának is köszönhetően.
Kis idő elteltével éreztem, ahogy a nejem megszorítja a kezemet kicsit és láttam, amint lehunyja a szemét.
Innentől a nejem elmondása az " jel között, illetve, az én érzékelésem alapján írom a történéseket.
"-A Józsi odafordulva felém megsimogatta popsimat, majd amikor érezte, hogy nincs negatív reakcióm, sőt kicsit kifele is domboritottam felé a puncimat kezde el simizni, ami nedvesedett is rendesen, s néha a kemény szerszámát érintgette oda hozzám."
Nagyon finom és óvatos lehetett minden, mert én ezeket nem vettem még észre.
"-Amikor megszoritottam először a kezedet már félre volt húzva a tangám és akkor tolta fel lassan és óvatosan belém."
"Nagyon finoman dugott, mozgott bennem és vagy 10-15 perc volt amikorra elsült, közben én is nagyon visszafojtottan elélveztem, de ezt biztosan észrevetted Te is"
Igen természetesen, mert szoritotta is a kezem rendesen, és amikor dugta azt is érzékeltem végig, na és persze én is álltam végig rendesen. (de hát ez akkor ott nem rólam szólt)
A szomszédom utána befordult a neje felé, asszonykám kicsit később felkelt és kiment, gondolom kiöblitette a cuccost.
Én nehezen ugyan, de elaludtam, majd hajnalba felébredve kimentem a szemerkélő esőbe és rágondolva az éjjeli történésekre kivertem.
Másnap mintha mi sem történt volna napoztunk, diliztünk, jól éreztük magunkat...
Soha sem kerültek szóba a szomszéddal az akkor éjjeli történések.
Már jó pár éve nem laknak itt, elköltöztek és azóta már el is váltak.
Míg itt laktak, mindig féltette tőlem a nejét, hogy "megrakom", de én ezt nem tettem meg, Ő viszont furmányosan de megdugta az enyémet, amit persze én pozitívként éltem meg és mi még mindig együtt vagyunk, és a mai napig élvezük az ilyen és hasonló szitukat.
Legközelebb majd egy közelmúltban megtörtént esetünket írok le, mert hát mi tudjuk a titkot és ugye Mi "szeretjük is, ha más is kényezteti a párunkat!"
#6546   2011. 04. 26. kedd 12:39
X Törölt felhasználó (778755)
Nekem a legizgisebb rész az volt, ahol az asszonykád szorította a kezed amíg a sunyi szomszéd dugta! Hárman jól mulattatok, de szegény szomszéd hölgy... :(
Ez valahogy izgatóbb volt számomra mint egy megbeszélt négyes!
Írj még!!!!!!!
(Ez egy válasz X üzenetére (2011. 04. 26. kedd 02:55), amit ide kattintva olvashatsz)
2011. 04. 26. kedd 02:55
Természetesen nem vagyok "bértollnok", (ha a mostani válasz beírásom időpontját megnézed, hát fura lenne egy "fizetett ügynöktől" wink ez ily módon történt meg.
-Igen, a kézzel való elérésre gondolt...
-én sohasem aludtam és nem is fogok férfi mellett közvetlenül...
-ez egy naturista strand volt, s éjjel is elég nagy meleg volt a kis légterű faházban...
-nem tudok és nem is akarok megfelelni egy-egy megtörtént, megélt kalandunk kapcsán a megfogalmazásomban, hogy hitelesként tűnhessen minden téren, mindenkinek.
Ez szépítgetés nélkül, az emlékekben ahogyan történt megélésének a leírása, megosztása.
Egyébként megköszönöm a dicséretedet ! Sajnos nem vagyok egy író típusú ember és azért bizonyosan reám is férne egy kis pallérozás a megfogalmazások tekintetében, de hát nem is erről szól.
Mi, akik megéltük, megéljük ezeket és magas szintű élményként, adhatunk ezen megosztásaink által is válaszokat, segítséget azon társainknak, akik "furának" tartják magukat a hasonló vágyaikkal.
Majd megpróbálok én is egy átfogó, sok kérdésre is választ nyújtó összegzést leírni a megélt tapasztalatokból..
#6545   2011. 04. 26. kedd 08:37
X Törölt felhasználó (62398)
Én nagyonis élveztem! A többi gondolat pedig csak úgy jött. Biztos bennem van a hiba, ha elsősorban nem az jött le, hogy nekem nagyon tetszett! És kedves Tyros_Myrtis, kíváncsian várom a folytatást a többi tapasztalatotokról!
(Ez egy válasz Sityu3 üzenetére (2011. 04. 25. hétfő 19:54), amit ide kattintva olvashatsz)
2011. 04. 25. hétfő 19:54
MInd a két irásban vannak érdekes gondolatok, de szerintem már kár elrontani azzal hogy megkérdőjelezzük a valódiságát minden írásnak, szerintem aki nem hiszi nem kéne leirnia ezt tartsa meg magának, inkább élvezzük a az ember fantáziáját! majd mindenki eldönti mit hisz el ! smile
#6544   2011. 04. 26. kedd 02:55
Természetesen nem vagyok "bértollnok", (ha a mostani válasz beírásom időpontját megnézed, hát fura lenne egy "fizetett ügynöktől" wink ez ily módon történt meg.
-Igen, a kézzel való elérésre gondolt...
-én sohasem aludtam és nem is fogok férfi mellett közvetlenül...
-ez egy naturista strand volt, s éjjel is elég nagy meleg volt a kis légterű faházban...
-nem tudok és nem is akarok megfelelni egy-egy megtörtént, megélt kalandunk kapcsán a megfogalmazásomban, hogy hitelesként tűnhessen minden téren, mindenkinek.
Ez szépítgetés nélkül, az emlékekben ahogyan történt megélésének a leírása, megosztása.
Egyébként megköszönöm a dicséretedet ! Sajnos nem vagyok egy író típusú ember és azért bizonyosan reám is férne egy kis pallérozás a megfogalmazások tekintetében, de hát nem is erről szól.
Mi, akik megéltük, megéljük ezeket és magas szintű élményként, adhatunk ezen megosztásaink által is válaszokat, segítséget azon társainknak, akik "furának" tartják magukat a hasonló vágyaikkal.
Majd megpróbálok én is egy átfogó, sok kérdésre is választ nyújtó összegzést leírni a megélt tapasztalatokból..
(Ez egy válasz X üzenetére (2011. 04. 25. hétfő 19:41), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (62398)
2011. 04. 25. hétfő 19:41
Ja, amúgy még egy gondolat! Hogy érhetted volna el a nejét, ha a két nő van középen, hacsak nem a Te asszonyodon keresztül! De akkor is maximum csak a kezeddel. Vagyis ez a rész nem életszerű. - De ha már így volt, akkor miért nem a két lány aludt a széleken, Ti pedig középen? - És miért is aludtatok egy ilyen "kizárós" szituban Ti férfiak meztelenül? - Szóval ügyelj a részletekre! A sztori ettől lesz hiteles. De mégegyszer: nagyon tetszett! Pl. a cím is amit adtál neki csúcs! "hogyan szögelte meg orvul, de ügyesen a szomszédom anyát" - Tehetségesen írsz! Komolyan! Most nem ironizálok!

... 653 654 655 656 657 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitotta: vagy-vagy vagy-vagy
Nyitás ideje: 2006. 04. 20. csütörtök
Üzenetek: 19643db
Utolsó üzenet: ma 04:33

Hírek

2025. 07. 08. kedd 20:03
2025.  július 11-13: Nyári GG tali Cseteseknek és Fórumosoknak Kedves GG csetesek és Fórumozók! Egy újabb ismerkedési lehetőség! A nagy érdeklődésre való tekintettel, idén 16. alkalommal kerül megrendezésre a GG személyes cset, -és Fórum találkozó. A találkozó időpontja: 2025. július 11-13. (3 nap, 2... Tovább
2025. 01. 22. szerda 12:25
Szexjelentetekkel díszített kocsit találtak Pompejiben Krisztus után 79-ben megsemmisítő természeti katasztrófa tette a földdel egyenlővé Pompeji városát, a Vezúv kitörése 3000 emberi életet követelt. Mára Pompeji a világ egyik legegyedülállóbb régészeti helyszínévé vált, és évente kétmillió... Tovább
2024. 12. 15. vasárnap 14:30
Új VIP vásárlási felület Kedves felhasználók! Szeretnénk tájékoztatni titeket, hogy megújult a VIP vásárlási felület. Aki az előzőhöz volt szokva, neki elsőre idegennek tűnhet, de használjátok ezt is bátran a továbbiakban. Itt már tudtok Apple Pay-jel, és Google Pay-jel is... Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2 985 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6 766 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
11 542 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
16 716 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
6 hónap
* 398 EUR/Huf árfolyammal számolva

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - Az országos szexpartner és masszázs kereső. Gyönyörű lányok. Csak valódi képek!
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!