Izgat ha megdugják a feleségemet (Nem társkereső!)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

A téma leírása

Izgat, ha megdugják, ha szopatják, ha kinyalják az ÁLLANDÓ PARTNEREDET.
Bárhol, bármikor, bármilyen körülmények között. Ha ott vagy, ha nem vagy ott, de tudsz róla.
Vigyázz! Ne keverd össze a (sejthető) megcsalással!
Írj a topicba, ha kétségeid vannak, ha véleményed van róla, ha kérdésed van.

Írj, ha bizonytalan vagy, ha vágysz rá.
"a párod ne legyen más férfival, de Te miért ne lehetnél 2 nővel?"
"ha a téma számodra idegen, nem izgat vagy épp taszít, hát egyszerűen nem kell itt lenni. Mindenki menjen a saját templomába imádkozni."

Fel kellene már ébrednie néhányaknak. Nincs olyan, hogy félig swinger, játszásiból cuckold. A szellemet vagy kiengedjük a palackból és lesz ami lesz, de visszagyömöszölni ugyanoda, mert csípi a szemünket a füst, na az nem megy. A társunk, a párunk, a nő, akivel élünk, nem a játékszerünk, nem irányíthatjuk, nem azért él a Földön, hogy úri kedvünknek megfelelően hol erre a farokra, hol meg arra szökkenjen és ha mindezt eluntuk, akkor visszatérjen a mosógép meg a vasaló hatósugarába. Nincs olyan, hogy szopni lehet, de lenyelni tilos, nincs olyan, hogy érzelmeket tilos a szexbe keverni. Nem feltétlen szerencsés, de tessék csak az egész kalácsot elfogyasztani, még, ha a végére kicsit fullasztó, kicsit szikkadt is, nem csak a mazsolákat kipiszkálni.

Nem társkereső! Időpont és helyszín egyeztetést csak priviben vagy a GG társkereső részében lehet. Az ilyen bejegyzések moderálásra/törlésre kerülnek! MINDEN TÁRSKERESŐ legalább 1 hét tiltásra kerül!

Az eddigi hozzászólások

... 655 656 657 658 659 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#6532   2011. 04. 18. hétfő 14:33
X Törölt felhasználó (799350)
Aki a faszt szereti, rossz feleség nem lehet
#6531   2011. 04. 18. hétfő 00:34
X Törölt felhasználó (104575)
"Egy alkalom után eltűnnek."

Biztos sokan ugyanezen a véleményen vannak. Nálunk nem igy volt. Azonkívül hogyan is láthatnánk előre azt, hogy az első alkalom után eltűnnek, vagy annyira megtetszik nekik a helyzet, hogy minden alkalmat és időt kihasználnak arra, hogy újra és újra megdughassák, kinek a feleségét, kinek a barátnőjét. Én azt gondolom, hogy ha az első alkalom jó volt, akkor van folytatás. Nálunk volt olyan, nyilván nem a legelején, hogy azt mondja a párom : megkérdezhetnéd a .....t, nincs e kedve szombat este este eljönni? Már a párom felvetésének is megörültem, tulajdonképp annak, hogy ő szorgalmazta, de annak meg hogy a srác azt mondta, persze, jön, annak meg legfőképp. Igy már a hét közepén biztos voltam benne, hogy szombat este (ismét) megdugják a párom, a szemem láttára, ahogy szoktam irni.
#6530   2011. 04. 15. péntek 11:05
aerosz aerosz
Mi is szeretjük ha plusz pasit is sikerül bevonni a szexbe, de eddig csak alkalmiak voltak.
Szeretnénk találni egy baráti társaságot a közelből, 2-3 pasi, esetleg párok.
#6529   2011. 04. 14. csütörtök 10:31
kettenszazevesek kettenszazevesek
Kedvetlen csak akkor leszek, ha ilyenek tanácsokat adnak .
(Ez egy válasz Duvad üzenetére (2011. 04. 12. kedd 15:52), amit ide kattintva olvashatsz)
2011. 04. 12. kedd 15:52
Ne ítélj az átlagról! Valóban igazad van, hogy rengeteg kamus és nyálcsorgató van itt. Nekem is ez volt a véleményem, de megváltozott. Igenis vannak itt komoly párok, akik komolyan gondolják! Tegnap is sikerült egy nagyon aranyos párral, nagyon kellemes néhány órát eltölteni. Innen! Szóval ne legyél kedvetlen, fel a fejjel! wink
#6528   2011. 04. 13. szerda 22:03
jirzi jirzi
A minap hazaértem moziból és azt láttam hogy a feleségem lovagol egy ismerős farkán .Hát nem volt semmi érzés.Igaz meg volt tervezve de azért jó érzés volt
#6527   2011. 04. 13. szerda 11:05
X Törölt felhasználó (799406)
Tökéletesen igazatok van....
#6526   2011. 04. 12. kedd 16:43
Szia. Arról a "tegnapiról" bővebbet olvashatnánk? Részletesen, az elejétől a végéig, már persze ami publikus. Ha itt nem is, akár priviben is. De biztos sokan kiváncsiak lennének !
(Ez egy válasz Duvad üzenetére (2011. 04. 12. kedd 15:52), amit ide kattintva olvashatsz)
2011. 04. 12. kedd 15:52
Ne ítélj az átlagról! Valóban igazad van, hogy rengeteg kamus és nyálcsorgató van itt. Nekem is ez volt a véleményem, de megváltozott. Igenis vannak itt komoly párok, akik komolyan gondolják! Tegnap is sikerült egy nagyon aranyos párral, nagyon kellemes néhány órát eltölteni. Innen! Szóval ne legyél kedvetlen, fel a fejjel! wink
#6525   2011. 04. 12. kedd 15:52
Duvad Duvad
(Ez egy válasz kettenszazevesek üzenetére (2011. 04. 12. kedd 12:38), amit ide kattintva olvashatsz)
2011. 04. 12. kedd 12:38
Ide azok járnak a legtöbben nyálukat csorgatni,akiknek nincs felségük és nőjük sem,nem is értem én ezt,barátaink sem ,sehogy sem..
Mi majd egy év alatt sem találtunk innen párt és ez nem a reklám helye a témának, csak értékelése az oldalnak, komolyságának értékének..
Ezeknek írjak szaftos élményeket,na ne...
#6524   2011. 04. 12. kedd 12:38
Ide azok járnak a legtöbben nyálukat csorgatni,akiknek nincs felségük és nőjük sem,nem is értem én ezt,barátaink sem ,sehogy sem..
Mi majd egy év alatt sem találtunk innen párt és ez nem a reklám helye a témának, csak értékelése az oldalnak, komolyságának értékének..
Ezeknek írjak szaftos élményeket,na ne...
#6523   2011. 04. 11. hétfő 13:04
X Törölt felhasználó (744977)
Lehet sokan nem gondolják komolyan ,de szerintem vagyunk itt egy páran akik igen. Nem mondom néha fárasztó mikor még a társkeresőnket sem olvassák el rendesen, de pl. nekünk több mint egy éve van meg egy barátunk akivel rendszeresen találkozgatunk.
Persze van olyan is amikor nincs kedvünk ismerkedni de sztem ez normális.
(Ez egy válasz X üzenetére (2011. 04. 09. szombat 18:34), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (90503)
2011. 04. 09. szombat 18:34
***********. A tapasztalataim eddig negatívak, igazából szerintem egyetlen pár sem gondolja komolyan. Küldtem fotókat is, a legtöbbre válasz sem érkezett, pedig nem a notre-dame-i toronyőrre hasonítok és elég kulturáltnak tartom magam, nem eszközként nézek a nőkre...

(moderálva : vazelinator)
#6522   2011. 04. 11. hétfő 07:58
Mi házibulikkal kezdtük és párcserékkel ,baráti estékkel és azóta sem járunk swinger clubokba.
(Ez egy válasz X üzenetére (2011. 04. 10. vasárnap 13:59), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (793224)
2011. 04. 10. vasárnap 13:59
Valahogy mi is igy kezdtük .És ma már a swingernél tartunk. finom
#6521   2011. 04. 10. vasárnap 13:59
X Törölt felhasználó (793224)
Valahogy mi is igy kezdtük .És ma már a swingernél tartunk. finom
(Ez egy válasz X üzenetére (2011. 04. 10. vasárnap 00:16), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (104575)
2011. 04. 10. vasárnap 00:16
Sok sok idő eltelt, már semmilyen problámát nem okozott sem egy nudista strand, se közös szaunázások meztelenül, akár idegenekkel. Ezután megkérdeztem a párom : mit szólnál még egy fiúhoz ? Hirtelen szóhoz se jutott, lehet nem fogta fel, mire gondolok. Mondom neki, szeretnélek levideózni, miközben egy másik sráccal vagy. Hát nem mondott rá semmit, ledöbbent. Pár nap múlva, merthogy volt egy vibrátora, miközben nekem, meg a kamerámnak vibrizett, ismét elővettem a kérdést. Azt mondja, részéről rendben a dolog, de én válasszak !! Tudta, hogy úgyis olyanvalakiről lehet szó, aki mindkettőnknek, de nyilván leginkább neki szimpatikus. Nekem még annyi volt a feltételem, hogy a leendő partnert ne zavarja, sőt élvezze, no nemcsak a csajomat, hanem azt is, hogy videózom őket. Nem volt egyszerű, akkoriban még nem volt netem, maradtak az ilyen kategóriájú újságok. Három-négy telefonváltás, mondom a páromnak, volna egy srác, fotózna, videózna, meg bármi más is lehet, ezt irta. Azt mondja a csajom, rám bizza. Találkoztam egyedül a fickóval, normális jó fej gyerek volt, még nem volt ilyenben része, mondja. Akkor rajta, gyere hétvégén, ha Neked jó,mondom. Képet mutattam a csajomról, rögtön mondta, ha tud jön ! Péntek este cseng a telefon, szombaton ráérne, ha nekünk oké még . Jó, gyere, de ugye nem felejtetted el hogy videózni fogom az eseményt ! Dehogy baj, volt a válasz. Szombat délután már alig birtam magammal, fura érzés az, hogy este megdugják a csaját az embernek, ráadásul a szeme láttára, tőle 1-2 méterre. De ha már nekiindultunk, hagy menjen. Este 9 felé igérte, hogy érkezik. Nekem az akkumlátortöltésen, meg a pia behűtésén kivül nem sok dolgom volt. Élvezettel néztem a párom friss punciborotválását, stb. Azt kérdi, mit vegyen fel ? Vagy fogadja egy szál bugyiban a srácot ? Majd én segitek, apró fehér tanga, miniszoknya, melltartó, arra meg egy pici top. Fura még most is visszagondolni, hogy én segédkeztem abban, hogy tettszen a srácnak, és megdugja, a szemem láttára. Nem sok idő volt az érkezésig, egyre izgatottabbak lettünk, de nem gondoltunk visszaútra, semmiképp. Viccből, még utoljára megkérdeztem, biztos dugni fogsz előttem, egy idegennel ? Válasz, igen, miért ne. Bevallom, úgy állt már a farkam mint a cövek. Csengetnek, az ajtóban a srác, ő képen látta a párom, a csajom ott először a srácot. Tudtam, bejön az a páromnak, láttam is rajta rögtön, úgy is volt. Leültünk, pár pohár pia, kamera elő. Tényleg bizseregtető érzés volt a számomra, hogy ött ül egy jóképű idegen, és nemsokára fogdossa, vetkőztedi, nyalja, dugja a barátnőmet, ott előttem, én pedig a megbeszéltek szerint csak videózok, semmi más. A párom már nemigen zavartatta magát, és az ölébe ült a srácnak. No, annak se kellett buzditás, rögtön a lényegre tért. Az egész, mint a felvételből később kiderült, egy órán át tartott. Volt nyalás, szopi is, majd végul megdugta a csajom, ott a szemem, és a kamerám láttára.
Igy jutottamel, a topik vezérciméhez:
Izgat, ha megdugják a feleségem !
#6520   2011. 04. 10. vasárnap 12:44
X Törölt felhasználó (777673) VIP
Nagyon jó!! eljen worship
(Ez egy válasz X üzenetére (2011. 04. 10. vasárnap 00:16), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (104575)
2011. 04. 10. vasárnap 00:16
Sok sok idő eltelt, már semmilyen problámát nem okozott sem egy nudista strand, se közös szaunázások meztelenül, akár idegenekkel. Ezután megkérdeztem a párom : mit szólnál még egy fiúhoz ? Hirtelen szóhoz se jutott, lehet nem fogta fel, mire gondolok. Mondom neki, szeretnélek levideózni, miközben egy másik sráccal vagy. Hát nem mondott rá semmit, ledöbbent. Pár nap múlva, merthogy volt egy vibrátora, miközben nekem, meg a kamerámnak vibrizett, ismét elővettem a kérdést. Azt mondja, részéről rendben a dolog, de én válasszak !! Tudta, hogy úgyis olyanvalakiről lehet szó, aki mindkettőnknek, de nyilván leginkább neki szimpatikus. Nekem még annyi volt a feltételem, hogy a leendő partnert ne zavarja, sőt élvezze, no nemcsak a csajomat, hanem azt is, hogy videózom őket. Nem volt egyszerű, akkoriban még nem volt netem, maradtak az ilyen kategóriájú újságok. Három-négy telefonváltás, mondom a páromnak, volna egy srác, fotózna, videózna, meg bármi más is lehet, ezt irta. Azt mondja a csajom, rám bizza. Találkoztam egyedül a fickóval, normális jó fej gyerek volt, még nem volt ilyenben része, mondja. Akkor rajta, gyere hétvégén, ha Neked jó,mondom. Képet mutattam a csajomról, rögtön mondta, ha tud jön ! Péntek este cseng a telefon, szombaton ráérne, ha nekünk oké még . Jó, gyere, de ugye nem felejtetted el hogy videózni fogom az eseményt ! Dehogy baj, volt a válasz. Szombat délután már alig birtam magammal, fura érzés az, hogy este megdugják a csaját az embernek, ráadásul a szeme láttára, tőle 1-2 méterre. De ha már nekiindultunk, hagy menjen. Este 9 felé igérte, hogy érkezik. Nekem az akkumlátortöltésen, meg a pia behűtésén kivül nem sok dolgom volt. Élvezettel néztem a párom friss punciborotválását, stb. Azt kérdi, mit vegyen fel ? Vagy fogadja egy szál bugyiban a srácot ? Majd én segitek, apró fehér tanga, miniszoknya, melltartó, arra meg egy pici top. Fura még most is visszagondolni, hogy én segédkeztem abban, hogy tettszen a srácnak, és megdugja, a szemem láttára. Nem sok idő volt az érkezésig, egyre izgatottabbak lettünk, de nem gondoltunk visszaútra, semmiképp. Viccből, még utoljára megkérdeztem, biztos dugni fogsz előttem, egy idegennel ? Válasz, igen, miért ne. Bevallom, úgy állt már a farkam mint a cövek. Csengetnek, az ajtóban a srác, ő képen látta a párom, a csajom ott először a srácot. Tudtam, bejön az a páromnak, láttam is rajta rögtön, úgy is volt. Leültünk, pár pohár pia, kamera elő. Tényleg bizseregtető érzés volt a számomra, hogy ött ül egy jóképű idegen, és nemsokára fogdossa, vetkőztedi, nyalja, dugja a barátnőmet, ott előttem, én pedig a megbeszéltek szerint csak videózok, semmi más. A párom már nemigen zavartatta magát, és az ölébe ült a srácnak. No, annak se kellett buzditás, rögtön a lényegre tért. Az egész, mint a felvételből később kiderült, egy órán át tartott. Volt nyalás, szopi is, majd végul megdugta a csajom, ott a szemem, és a kamerám láttára.
#6519   2011. 04. 10. vasárnap 00:16
#6518   2011. 04. 09. szombat 23:25
Sziasztok. Az alábbiakban leirnám, hogyan is jutottam el a topik szó szerinti ciméhez.
Nagyon régen, akkor még féltékeny tipus lévén, még az is bosszantott, ha megbámulták a csajom, legyen az egy kihivó ruha az utcán, vagy egy keveset takaró fürdőruci a strandon. Amikor indultunk valahova, és nálunk gyülekeztünk a haverral, haverokkal, fürdés után azt mondtam : öltözz a fürdőszobában, ne mutogasd magad itt a srácoknak. Idővel ez megváltozott, már egyáltalán nem bántam, sőt biztattam a párom, hogy nyugodtan jöjjön csak be törölközőben a szobába, ott öltözzön , hagy skubizzanak a fiúk. Az egyik haver elég rendszeresen járt át esténként hozzánk. Szerette masszirozni a párom, de csak ilyen kéz, hát, láb. Mivel akkoriban vettem az első kamerámat, gondoltam egyet. Mondom a páromnak, mit szólnál, ha arra kerülne a sor, hogy kameraavatás cimén egy "rendes" masszázst intéznék. Azt mondja, lehet hogy a .....nem is merné. Mondom bizd rám. Jött a haver, jelzem neki, figyu, ha akarod végigmasszirozhatod a párom de most már minden porcikáját, én meg felvenném. Meglepődött, de persze azt mondta miért is ne. Megtörtént, volt minden, cici, puncimasszázs, persze mondani se kell, 80 %-a már nem kéz, hát, lábmasszázs volt. Más nem történt. Ekkor már nem igazán zavart, sőt tetszett az ilyen szitu. Telt az idő, nyár volt meleg. Vettem egy tekercs filmet. (15 éve). Van egy kirándulóhely nem messze tőlunk, mondom csinálunk pár (36) képet, nyilván nem kizárólag ruhásat. Elindulunk, táskában tartalék bugyik, üditő, stb. Séta közben összetalálkoztunk egy régi, jó ismerős fiúval. Kérdi, hova megyünk, mondjuk fényképezni. Eljöhet velünk? Nyilván nem esett le neki, hogy pucér képeket akarunk, és nem biztos hogy kell néző, de a páromra nézve, rögtön láttam rajta hogy miért is ne. Mondom gyere. Kiérünk, a helyszinre, kerestünk egy elhagyatott helyet. Pokróc a földre. Pár kép felöltözve, aztán a párom elkezd vetkőzni, a srác persze meglepődik, azt mondja, csak nem aktképek is lesznek? De bizony, mondom. Hú de jó, hogy eljött velünk, mondja, nem is számitott erre. Mondom a csajomnak halkan, van egy ötletem, azt mondja vigyorogva, oké ! Nem volt már rajta csak bugyi, meg melltartó. Még pár kép igy, a srác le nem vette a szemét, a csajomról. Megszólal a párom a srácnak, segitenél levenni a melltartómat ? Nagy meglepődés, én magamban vigyorogtam. Nem volt mit tenni, a haver levette a melltartót a csajomról, a szeme meg a mellein lógott. Pár kép igy,majd a bugyi is lekerült. A haverunk kész volt, nem igy képzelte a délelőttjét. A tekercs vége felé, mondom van pár kocka még, akarsz közös képet, a csajommal, kérdeztem. Persze, ha már igy alakult. Mellé állt, kissé bátortalanul. Kép ok. Állj mellé közelebb, mondom. Mellé állt, kép kész. Még 2-3 kép lehet, mondom. Erre a csajom közelebb húzta magához a srácot, megfogta a két kezét, és bizony megfogatta melleit, a gyerek kész volt. Legvégül, egy puncifogós kép készült még, ennél több nem történt.
Folytatása fél óra múlva.
#6517   2011. 04. 09. szombat 18:34
X Törölt felhasználó (90503)
***********. A tapasztalataim eddig negatívak, igazából szerintem egyetlen pár sem gondolja komolyan. Küldtem fotókat is, a legtöbbre válasz sem érkezett, pedig nem a notre-dame-i toronyőrre hasonítok és elég kulturáltnak tartom magam, nem eszközként nézek a nőkre...

(moderálva : vazelinator)
#6516   2011. 04. 09. szombat 16:15
igen, beszámolt, de az elején ki kellett húzni belőle a dolgokat. De az ölembe űltettem, és elmondta. Izgató volt
(Ez egy válasz X üzenetére (2011. 04. 08. péntek 21:15), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (96377)
2011. 04. 08. péntek 21:15
És részletesen beszámolt...? Milyen érzés volt ..?
#6515   2011. 04. 08. péntek 22:21
X Törölt felhasználó (791195)
Sziasztok!
Tavaly augusztusban volt a barátnőm Balatonfüreden lánybúcsúban, koszorúslányként.-), mentek a SunDance parkba bulizni. elmondása szerint 3 srác, akik a sétáló utcában ültek egy padon, odaszóltak nekik és még ajánlatot is tettek, főleg neki. azóta azt meséli ,milyen jó lett volna, ha akkor elfogadja az ajánlatot és partiba verik smile Ha esetleg magára ismer az a 3 srác, akkor írjon, mert összehozhatjuk, ami elmaradt smile
Írjatok!!!
#6514   2011. 04. 08. péntek 21:15
X Törölt felhasználó (96377)
És részletesen beszámolt...? Milyen érzés volt ..?
(Ez egy válasz X üzenetére (2011. 04. 08. péntek 13:34), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (799350)
2011. 04. 08. péntek 13:34
sziasztok, nekünk 1 évig tartott 8 évvel ezelött egy srác, mint házibarát. Aztán jöttek a gyerekek, stb..... nagy szünet.
Kedden viszont hazajött a nejem, és közölte, mondania kell valamit, volt egy kis flört egy ügyfelével az autójában. Ugyanúgy azonnal állt mint régen, ahogy elmesélte, ugyanaz az izgató érzés. És még mindig őszinte a kis édes
#6513   2011. 04. 08. péntek 13:34
sziasztok, nekünk 1 évig tartott 8 évvel ezelött egy srác, mint házibarát. Aztán jöttek a gyerekek, stb..... nagy szünet.
Kedden viszont hazajött a nejem, és közölte, mondania kell valamit, volt egy kis flört egy ügyfelével az autójában. Ugyanúgy azonnal állt mint régen, ahogy elmesélte, ugyanaz az izgató érzés. És még mindig őszinte a kis édes

... 655 656 657 658 659 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitotta: vagy-vagy vagy-vagy
Nyitás ideje: 2006. 04. 20. csütörtök
Üzenetek: 19652db
Utolsó üzenet: ma 15:44

Hírek

2025. 07. 08. kedd 20:03
2025.  július 11-13: Nyári GG tali Cseteseknek és Fórumosoknak Kedves GG csetesek és Fórumozók! Egy újabb ismerkedési lehetőség! A nagy érdeklődésre való tekintettel, idén 16. alkalommal kerül megrendezésre a GG személyes cset, -és Fórum találkozó. A találkozó időpontja: 2025. július 11-13. (3 nap, 2... Tovább
2025. 01. 22. szerda 12:25
Szexjelentetekkel díszített kocsit találtak Pompejiben Krisztus után 79-ben megsemmisítő természeti katasztrófa tette a földdel egyenlővé Pompeji városát, a Vezúv kitörése 3000 emberi életet követelt. Mára Pompeji a világ egyik legegyedülállóbb régészeti helyszínévé vált, és évente kétmillió... Tovább
2024. 12. 15. vasárnap 14:30
Új VIP vásárlási felület Kedves felhasználók! Szeretnénk tájékoztatni titeket, hogy megújult a VIP vásárlási felület. Aki az előzőhöz volt szokva, neki elsőre idegennek tűnhet, de használjátok ezt is bátran a továbbiakban. Itt már tudtok Apple Pay-jel, és Google Pay-jel is... Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2 985 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6 766 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
11 542 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
16 716 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
6 hónap
* 398 EUR/Huf árfolyammal számolva

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - A szexpartner kereső. Több száz igazi szexpartner kereső lány!!! CSAK VALÓDI KÉPEK, videók!!!
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!