Izgat ha megdugják a feleségemet (Nem társkereső!)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

A téma leírása

Izgat, ha megdugják, ha szopatják, ha kinyalják az ÁLLANDÓ PARTNEREDET.
Bárhol, bármikor, bármilyen körülmények között. Ha ott vagy, ha nem vagy ott, de tudsz róla.
Vigyázz! Ne keverd össze a (sejthető) megcsalással!
Írj a topicba, ha kétségeid vannak, ha véleményed van róla, ha kérdésed van.

Írj, ha bizonytalan vagy, ha vágysz rá.
"a párod ne legyen más férfival, de Te miért ne lehetnél 2 nővel?"
"ha a téma számodra idegen, nem izgat vagy épp taszít, hát egyszerűen nem kell itt lenni. Mindenki menjen a saját templomába imádkozni."

Fel kellene már ébrednie néhányaknak. Nincs olyan, hogy félig swinger, játszásiból cuckold. A szellemet vagy kiengedjük a palackból és lesz ami lesz, de visszagyömöszölni ugyanoda, mert csípi a szemünket a füst, na az nem megy. A társunk, a párunk, a nő, akivel élünk, nem a játékszerünk, nem irányíthatjuk, nem azért él a Földön, hogy úri kedvünknek megfelelően hol erre a farokra, hol meg arra szökkenjen és ha mindezt eluntuk, akkor visszatérjen a mosógép meg a vasaló hatósugarába. Nincs olyan, hogy szopni lehet, de lenyelni tilos, nincs olyan, hogy érzelmeket tilos a szexbe keverni. Nem feltétlen szerencsés, de tessék csak az egész kalácsot elfogyasztani, még, ha a végére kicsit fullasztó, kicsit szikkadt is, nem csak a mazsolákat kipiszkálni.

Nem társkereső! Időpont és helyszín egyeztetést csak priviben vagy a GG társkereső részében lehet. Az ilyen bejegyzések moderálásra/törlésre kerülnek! MINDEN TÁRSKERESŐ legalább 1 hét tiltásra kerül!

Az eddigi hozzászólások

... 684 685 686 687 688 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#13701   2017. 09. 21. csütörtök 05:54
limzsi limzsi
eljen
teljesen igazad van! a témától régen elkanyarodtak és csak a "semmit beszélik"!
(Ez egy válasz jirzi üzenetére (2017. 09. 20. szerda 22:29), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 09. 20. szerda 22:29
Sajnos már rég off téma hogy a szesztilalom + Róma + világháború.Arról van itt szó hogy izgat e ha megdugják a feleségedet Még az adminra is ez vonatkozik nyes Ha VIP is nyes Ravena Izgat ha megdugják a feleségedet?
#13702   2017. 09. 21. csütörtök 07:17
ravenna ravenna VIP Admin
Off teljesen igazad van, hogy nőként próbáltam egy "férfitopikban" megszólalni, sőt elkanyarodva hozzászólni merészkedtem itt. Mea culpa!
Ha meg csak azt látod hogy VIP vagy admin....erre mit mondjak? Nem lehet véleményem ez esetben? Vagy regisztráljak egy másik nevet és írjak úgy? Nem fogok.
On ...
(Ez egy válasz jirzi üzenetére (2017. 09. 20. szerda 22:29), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 09. 20. szerda 22:29
Sajnos már rég off téma hogy a szesztilalom + Róma + világháború.Arról van itt szó hogy izgat e ha megdugják a feleségedet Még az adminra is ez vonatkozik nyes Ha VIP is nyes Ravena Izgat ha megdugják a feleségedet?
#13703   2017. 09. 21. csütörtök 08:57
somkesz somkesz
Már meg ne haragudj rám, lehet, hogy tévúton járok ha elmondom mit érzek át rólad így az írásaidon keresztül.
Vagy átmentél kicsit feminbe, vagy valami bajod van az élettel, meg a férfiakkal. Most mindenféle képpen keresel valakit akivel össze veszhetsz.
Nos, ez csupán eszmecsere, és nem az a helyzet, mint amikor az öreglány tanítónéni kikérdezi a hülye tanulót.
Már bocsi.
(Ez egy válasz ravenna üzenetére (2017. 09. 21. csütörtök 07:17), amit ide kattintva olvashatsz)
ravenna VIP Admin
2017. 09. 21. csütörtök 07:17
Off teljesen igazad van, hogy nőként próbáltam egy "férfitopikban" megszólalni, sőt elkanyarodva hozzászólni merészkedtem itt. Mea culpa!
Ha meg csak azt látod hogy VIP vagy admin....erre mit mondjak? Nem lehet véleményem ez esetben? Vagy regisztráljak egy másik nevet és írjak úgy? Nem fogok.
On ...
#13704   2017. 09. 21. csütörtök 09:20
ravenna ravenna VIP Admin
somkesz: Az ugye nem tűnt fel, hogy nem Neked válaszoltam smile
A jellemzésed, véleményed rólam köszönöm de leginkább annak van baja az élettel aki másokat minősít, esetleg személyeskedni kezd vele.
(Ez egy válasz somkesz üzenetére (2017. 09. 21. csütörtök 08:57), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 09. 21. csütörtök 08:57
Már meg ne haragudj rám, lehet, hogy tévúton járok ha elmondom mit érzek át rólad így az írásaidon keresztül.
Vagy átmentél kicsit feminbe, vagy valami bajod van az élettel, meg a férfiakkal. Most mindenféle képpen keresel valakit akivel össze veszhetsz.
Nos, ez csupán eszmecsere, és nem az a helyzet, mint amikor az öreglány tanítónéni kikérdezi a hülye tanulót.
Már bocsi.
#13705   2017. 09. 21. csütörtök 09:37
somkesz somkesz
Rendben. Akkor talán itt abba is hagyhatjuk.
(Ez egy válasz ravenna üzenetére (2017. 09. 21. csütörtök 09:20), amit ide kattintva olvashatsz)
ravenna VIP Admin
2017. 09. 21. csütörtök 09:20
somkesz: Az ugye nem tűnt fel, hogy nem Neked válaszoltam smile
A jellemzésed, véleményed rólam köszönöm de leginkább annak van baja az élettel aki másokat minősít, esetleg személyeskedni kezd vele.
#13706   2017. 09. 21. csütörtök 10:24
jirzi jirzi
Ne haragudj ha nem jött le az irónia Bocsánat Természetesen örülök,örülünk neki ha hozzászólsz a topikhoz. Ellenben a téma már tényleg elkanyarodott nem is kicsit Szerintem itt az emberek izgató sztorikat vagy tanácsokat várnak ,nem történelmi fejtegetéseket. Ettől még a társkereső hsz ek is jobbak smile
(Ez egy válasz ravenna üzenetére (2017. 09. 21. csütörtök 07:17), amit ide kattintva olvashatsz)
ravenna VIP Admin
2017. 09. 21. csütörtök 07:17
On ...
#13707   2017. 09. 21. csütörtök 13:47
X Törölt felhasználó (1078472)
Sziasztok! Érdekelne azok véleménye akiknek már volt élménye ilyenbe, hogy egy picit se zavar, ha utána esetleg valamire azt mondja a párotok, hogy az vele jobb volt mint veletek?
Mi is túlvagyunk az első estén, ahol a párom mással volt, és baromira izgató, meg jót is dugtunk utána... egy picit az tört le, mikor mondta, hogy ezt meg azt csinálta és az milyen eszméletlen jó volt. Picit hirtelen kevésnek éreztem magam, miközben velem is élvezi a szexet és nincs panasz
#13708   2017. 09. 21. csütörtök 14:38
Grafenberg Grafenberg
Szia!
Erre bizony fel kell készülni, hogy ilyen esetek könnyen adódhatnak. Meg kell beszélni a pároddal, kinek mi volt a jó, mi volt netán kevésbé. Mert az élmények hatása még bizonyára friss volt benne, talán ezért lehetett ilyen reakciója. De elég valószínűtlen, hogy csak csupa frenetikus élményben volt része a másik partnerrel. Elsőre nyilván nem működhet úgy a szex, mint egy sokéves kapcsolatban. Bár kivételek persze akadhatnak.
Nálunk is előfordult olyan, hogy a párosunk fiútagja velem ellentétben olyan kitartónak bizonyult, hogy másfél óráig dugtak, nyaltak. A srác közben többször is elélvezett, a feleségemről nem beszélve. Ezt kettesben nemigen tudnánk megismételni. Az ismeretlen helyzet, az izgalom, a hangok, a vágyak hozták ki ezt belőlük. A feleséggel persze én sem unatkoztam közben. smile A hölgy imád mélytorkozni, hát megkaptam tőle rendesen, úgy lenyomta a garatán az átlagtól kicsit hosszabb farkamat, hogy az orra a hasmaba fúródott, én meg csak pislogtam... A feleségemnek ez nem megy, ez szerintem fizikai adottság, hogy egy lány meg tudja-e egyáltalán csinálni. A másik általam addig meg nem élt élmény a srpiccelős orgazmus volt. Nos, azt is megélhettem ezzel a lánnyal. Megtapasztaltam a mikéntjét, a reakcióit, így már a feleségemmel is tudok e téren kísérletezni, hátha belőle is kihozható. Én tanultam is újat a párcserével, nem csak új élményeket szereztem.
(Ez egy válasz X üzenetére (2017. 09. 21. csütörtök 13:47), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (1078472)
2017. 09. 21. csütörtök 13:47
Sziasztok! Érdekelne azok véleménye akiknek már volt élménye ilyenbe, hogy egy picit se zavar, ha utána esetleg valamire azt mondja a párotok, hogy az vele jobb volt mint veletek?
Mi is túlvagyunk az első estén, ahol a párom mással volt, és baromira izgató, meg jót is dugtunk utána... egy picit az tört le, mikor mondta, hogy ezt meg azt csinálta és az milyen eszméletlen jó volt. Picit hirtelen kevésnek éreztem magam, miközben velem is élvezi a szexet és nincs panasz
#13709   2017. 09. 21. csütörtök 14:43
Grafenberg Grafenberg
Viszont egy ideje a pasis hármas felállás piszkálja jobban a fantáziánkat, és ehhez találtunk is kellően elszánt jelentkezőt egy tematikus ismerettségű netes csoportból. Ő nemcsak írni mert nekünk, hanem a kávézós találkozóra és az azt követő első randira is eljött. Elég jó élmény volt mindhármunknak. wink Ez volt az első hármasunk, mert bár párokkal már voltunk együtt, pasival hármasban nem. És a fórum címéhez méltóan, igen, izgatott a szituáció, hogy dugják a feleségemet. smile
#13710   2017. 09. 21. csütörtök 14:48
Grafenberg Grafenberg
Most nézem csak a lapotokat, helyes párocska vagytok! smile Bár mi idősebbek nálatok, de nemigen látszik rajtunk. Kényeztetni én is nagyon imádok és tudok is, ezt akár a feleségem is alátámaszthatja. wink
(Ez egy válasz X üzenetére (2017. 09. 21. csütörtök 13:47), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (1078472)
2017. 09. 21. csütörtök 13:47
#13711   2017. 09. 22. péntek 21:14
Caracas79 Caracas79
Mivel egy olyan férj vagy,akit lenyűgöz imádott párod élvezete,és ezt külső szemlélőként is szeretnéd látni-hallani,de mivel egy így fizikailag nem lehetséges,ezért van szükségetek egy nagyon kellemes személyiséggel rendelkező két lábon járó merev hímtagra,aki elélvezteti szíved választottját előtted. wink
(Ez egy válasz Grafenberg üzenetére (2017. 09. 21. csütörtök 14:43), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 09. 21. csütörtök 14:43
Viszont egy ideje a pasis hármas felállás piszkálja jobban a fantáziánkat, és ehhez találtunk is kellően elszánt jelentkezőt egy tematikus ismerettségű netes csoportból. Ő nemcsak írni mert nekünk, hanem a kávézós találkozóra és az azt követő első randira is eljött. Elég jó élmény volt mindhármunknak. wink Ez volt az első hármasunk, mert bár párokkal már voltunk együtt, pasival hármasban nem. És a fórum címéhez méltóan, igen, izgatott a szituáció, hogy dugják a feleségemet. smile
#13712   2017. 09. 22. péntek 23:21
X Törölt felhasználó (1574052)
Pszichomókus vigyor2
#13713   2017. 09. 23. szombat 00:15
Caracas79 Caracas79
Inkább,mint picopata! vigyor3
(Ez egy válasz X üzenetére (2017. 09. 22. péntek 23:21), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (1574052)
2017. 09. 22. péntek 23:21
Pszichomókus vigyor2
#13714   2017. 09. 23. szombat 11:08
Grafenberg Grafenberg
Jól látod, ez is benne van. Illetve az is, hogy olyan dolgokat lehet így megvalósítani, amelyeket párosban nem. Persze nem akarunk erre túlságosan rászokni és nem is valami hiánya miatt keressük ezeket az élvezeteket. Pár havonta teljesen jól feldobja a hangulatunkat egy-egy ilyen alkalom.
(Ez egy válasz Caracas79 üzenetére (2017. 09. 22. péntek 21:14), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 09. 22. péntek 21:14
Mivel egy olyan férj vagy,akit lenyűgöz imádott párod élvezete,és ezt külső szemlélőként is szeretnéd látni-hallani,de mivel egy így fizikailag nem lehetséges,ezért van szükségetek egy nagyon kellemes személyiséggel rendelkező két lábon járó merev hímtagra,aki elélvezteti szíved választottját előtted. wink
#13715   2017. 09. 23. szombat 16:43
X Törölt felhasználó (3003192)
Mi is hasonlóan vélekedünk.
Nagyon jó kettesben is a szex, mert bár lassan három évtizede koptatjuk egymást, megunni nem tudjuk a másikat, és még mindig kreatívak vagyunk. De vannak olyan vágyak és igények, melyekhez szükségünk van másvalakire is. Féltékenyek nem vagyunk a másikra, kinőttük ezt az érzést, hiszen tudjuk azt, hogy megbízhatunk a másikban.

Engem már az felizgat, ha azt látom, hogy a feleségemre valaki beindul. A többiről nem is beszélve.
Volt olyan élményünk, hogy még csak bemelegedtünk egy swingerklub jakuzzijában, s ott egy másik, vadidegen pasi ujjazta, miközben velem csókolózott. Ezt csak utólag tudtam meg .Ő meg azt hitte, tudok róla, és én engedtem meg a fickónak ezt. Még most is bizserget, ha felidézem... Vágyom a hasonló élményre.
(Ez egy válasz Grafenberg üzenetére (2017. 09. 23. szombat 11:08), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 09. 23. szombat 11:08
Jól látod, ez is benne van. Illetve az is, hogy olyan dolgokat lehet így megvalósítani, amelyeket párosban nem. Persze nem akarunk erre túlságosan rászokni és nem is valami hiánya miatt keressük ezeket az élvezeteket. Pár havonta teljesen jól feldobja a hangulatunkat egy-egy ilyen alkalom.
#13716   2017. 09. 23. szombat 22:28
#13717   2017. 09. 26. kedd 11:35
Caracas79 Caracas79
Elképzelhető,hogy nem vagyok valami objektív személyiség,de létezik a fórum berkein belül olyan topik,hogy "élvezem ha a férjem/barátom előtt megdugnak/használnak"??Azért tettem fel a kérdést,mert mint férfi be kell látnom,hogy a feleség/barátnőszexet akár a férjek akár a beszállók("bikák" wink részéről lett leginkább megtárgyalva,"kibeszélve",pedig az azt megélő szebbik nem tagjai,kik elérve a bűntudatlanság és a párja hozzájárulásával más férfi/férfiak irányába történő pozitív érzelmek táplálásának magas fokozatú állapotát a lehető legautentikusabb források a témával kapcsolatban!!Nem árulok zsákbamacskát olyan téren,hogy nem izgat(na) maga az aktus részletes leírása,de szubjektíve jóval inkább érdekfeszítő maga az a "nullpontról" induló érzelmi fejlődés,ami más férfinak is való önkéntes odaadás izgalmáig nyúlik a férj kérésének meghökkentő,de sokszor egyenesen sokkoló hatásának feldolgozásától a bűntudat="nem vagyon én "olyan" nő" érzésen az elvesztésén át.
#13718   2017. 09. 26. kedd 12:42
2014-ig visszamentem a listában, de nem, nem létezik sajnos.....
(Ez egy válasz Caracas79 üzenetére (2017. 09. 26. kedd 11:35), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 09. 26. kedd 11:35
Elképzelhető,hogy nem vagyok valami objektív személyiség,de létezik a fórum berkein belül olyan topik,hogy "élvezem ha a férjem/barátom előtt megdugnak/használnak"??Azért tettem fel a kérdést,mert mint férfi be kell látnom,hogy a feleség/barátnőszexet akár a férjek akár a beszállók("bikák" wink részéről lett leginkább megtárgyalva,"kibeszélve",pedig az azt megélő szebbik nem tagjai,kik elérve a bűntudatlanság és a párja hozzájárulásával más férfi/férfiak irányába történő pozitív érzelmek táplálásának magas fokozatú állapotát a lehető legautentikusabb források a témával kapcsolatban!!Nem árulok zsákbamacskát olyan téren,hogy nem izgat(na) maga az aktus részletes leírása,de szubjektíve jóval inkább érdekfeszítő maga az a "nullpontról" induló érzelmi fejlődés,ami más férfinak is való önkéntes odaadás izgalmáig nyúlik a férj kérésének meghökkentő,de sokszor egyenesen sokkoló hatásának feldolgozásától a bűntudat="nem vagyon én "olyan" nő" érzésen az elvesztésén át.
#13719   2017. 09. 26. kedd 14:05
Caracas79 Caracas79
Pedig tán a hölgyek aspektusából még érdekfeszítőbb lenne megismerni eme igazán élvezetes szexuális formát!!
(Ez egy válasz X üzenetére (2017. 09. 26. kedd 12:42), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (1574052)
2017. 09. 26. kedd 12:42
2014-ig visszamentem a listában, de nem, nem létezik sajnos.....
#13720   2017. 09. 26. kedd 14:11
Talán még emlékszel....Én egyszer ide leírtam, de minden voltam csak jó nő nem. Igaz is, hiszen, nem pasi vagyok, a címből pedig arra lehetne következtetni, hogy csak pasiknak szól a topik.....Ezért azóta minden hasonló megnyilvánulástól tartózkodok.
(Ez egy válasz Caracas79 üzenetére (2017. 09. 26. kedd 14:05), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 09. 26. kedd 14:05
Pedig tán a hölgyek aspektusából még érdekfeszítőbb lenne megismerni eme igazán élvezetes szexuális formát!!

... 684 685 686 687 688 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitotta: vagy-vagy vagy-vagy
Nyitás ideje: 2006. 04. 20. csütörtök
Üzenetek: 19643db
Utolsó üzenet: ma 04:33

Hírek

2025. 07. 08. kedd 20:03
2025.  július 11-13: Nyári GG tali Cseteseknek és Fórumosoknak Kedves GG csetesek és Fórumozók! Egy újabb ismerkedési lehetőség! A nagy érdeklődésre való tekintettel, idén 16. alkalommal kerül megrendezésre a GG személyes cset, -és Fórum találkozó. A találkozó időpontja: 2025. július 11-13. (3 nap, 2... Tovább
2025. 01. 22. szerda 12:25
Szexjelentetekkel díszített kocsit találtak Pompejiben Krisztus után 79-ben megsemmisítő természeti katasztrófa tette a földdel egyenlővé Pompeji városát, a Vezúv kitörése 3000 emberi életet követelt. Mára Pompeji a világ egyik legegyedülállóbb régészeti helyszínévé vált, és évente kétmillió... Tovább
2024. 12. 15. vasárnap 14:30
Új VIP vásárlási felület Kedves felhasználók! Szeretnénk tájékoztatni titeket, hogy megújult a VIP vásárlási felület. Aki az előzőhöz volt szokva, neki elsőre idegennek tűnhet, de használjátok ezt is bátran a továbbiakban. Itt már tudtok Apple Pay-jel, és Google Pay-jel is... Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2 985 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6 766 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
11 542 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
16 716 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
6 hónap
* 398 EUR/Huf árfolyammal számolva

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - A szexpartner kereső. Több száz igazi szexpartner kereső lány!!! CSAK VALÓDI KÉPEK, videók!!!
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!