Mikor betoppant olyan vörös lehetett a fejem, hogy azt leírni nem lehet
, épp most élveztem a felesége arcára, vele még nem is találkoztam! Szerencsémre, nem negatívan hatott rá a dolog, ahogy meglátta a feleségét előttem térdelve, a farkammal a szája előtt, egyszerűen elkezdett vetkőzni, letérdelt mögé és elkezdte kefélni. A nő ismét elkezdte szopni a farkam, miután gyorsan letörölte az arcát. Kicsi időre még szükségem lett volna egy ekkora élvezés után "talpra állni" de ahogy néztem őket: egy idegen párt ahogy kefélnek előttem, és a feleség szopja a farkam, borzasztóan izgatta a fantáziám, így 2-3 perc szopás után újra működőképes lett a szerszámom
Elkezdtem szoptatni a nőt, fogtam a haját és egyre keményebben húztam a farkamra. A férjen láttam hogy baromira izgatja a dolog, megkértem hogy cseréljünk, szó nélkül felállt, és a szájába adta a farkát, én pedig elkezdtem kefélni a finom meleg puncit! Visszaadhatatlan élmény volt nagyon nagyon ritkán láttam még nőt így élvezni a szexet, olyan hangosan nyögött a férje farkával a szájában, hogy egy percen belül ott voltam, hogy megint képes lettem volna elmenni egy szempillantás alatt, de igyekeztem húzni a dolgot. Tovább keféltük amikor a férje szólt hogy ő már nem bírja. A szendvics pózt még szerettük volna megjátszani, de a befejezés, az hogy két fasz legyen a szájába és egyszerre élvezzenek az arcára, minhármónknak fontosabb volt, így elénk térdelt és ami a csövön kifért, a férjével óriásikat spricceltünk az arcára! Felejthetetlen élmény, amihez hasonlókat szeretnék még átélni, a mostani páromnál szeretnék előbb utóbb előhozakodni a témával, hogy vegyünk be egy másik faszit, akivel ketten látjuk el a baját, mert baromira izgatna a dolog. Kevés izgatóbb látványt láttam eddig életem során, és szeretném ezt vele is átélni!

Sziasztok! Én a 3. szerepét töltöttem be pár alkalommal egy házaspárnál. Elvileg még lesz is folytatása, csak mivel gyerekesek és nem is egy városba lakunk, így nehéz összeegyeztetni a dolgokat. Legelső találkozásunkkor élveztem eddig legjobban a dolgot. Neten ismerkedtünk meg, megbeszélt randi náluk, amibe rögtön az elején belecsúszott egy kissebb gixer, ami utólag nagyon jól sült el... A férje később jött haza a munkából és nem tudta még elvinni a gyerekeket a keresztszüleikhez. Így várakoztam fél órát egy közeli kocsmában, utána szólt a nő, hogy mehetek. Bementem, kellemes első benyomás, mosolygós 38-40-es nő nyitott nekem ajtót, arcra kinézett annyinak, de a teste nagyon finomnak ígérkezett, bár nem bombázó alkat, de csinos és nőies volt. Mindketten zavarban voltunk, első ilyen alkalom volt mindkettőnknek. Kicsit beszélgettünk, oldva a feszültséget, arról, hogy kezdtek el 3.at keresni, és mit vár a ma estétől. Mint kiderül izgatja mindkettőjüket a helyzet: egy 10-15 évvel fiatalabb jó testű srácot akartak az ágyukba, aki a férjével együtt szopatja és dugja felváltva. Ahogy beszélgettünk, már majd szétdurrant a nadrágom, bár a férje még kanyarba nem volt, vettem a bátorságot, és megcsókoltam, miközben a kezébe adtam a farkam. Olyan izgalom töltötte el amit hihetetlenül jó volt érezni, elkezdte verni, majd lehajolt és olyan hevesen kezdte szopni a farkam, ahogy előtte még senki. Közben már fel is dugtam az ujjam a nedves puncijába és én is izgattam, amit heves nyögésekkel viszonzott szájában a farkammal. Ebből láttam mennyire izgathat egy régóta kapcsolatban élő nőt egy idegen faszi, mert nem telt 2 percbe hogy heves rángásokkal elélvezzen... ekkor én is úgy begerjedtem hogy fogtam, hanyatt fektettem az ágyon és nyalni kezdtem a punciját. Élvezett egyet csiklóval is, azután megkért hogy feküdjek én le, és életem egyik legjobb szopását vezette le nekem ott az ágyon: ahogy a nagykönyvben megvan írva: nyalta a golyóimat, szívogatta őket, felment a majd 20 centis szerszám tetejlre a nyelvével, majd vissza, elkezdte nyalni a seggemet is, ez volt az első ilyen élményem, ekkor már nem írtam tovább, felálltam és egy hatalmasat élveztem az arcára, Isteni volt nézni ahogy nyalja a forró spermát a farkamról, az élvezetet az arcán, mintha rá lenne írva, hogy: "igen, így el tudok sütni egy idegen faszit!" Alighogy tisztára nyalta a farkam, ajtócsapódást hallottunk, bennem megállt az ütő egy pillanatra, megjött a férje!
Kiváncsi vagyok én is, Ti hogy éltek meg.... meséljetek légyszi!
(Ez egy válasz Cattie üzenetére (2010. 08. 21. szombat 22:50), amit ide kattintva olvashatsz)
Oszd meg légyszi a sztorit velünk...
(Ez egy válasz Cattie üzenetére (2010. 08. 21. szombat 22:50), amit ide kattintva olvashatsz)
És megosztanád a sztorit velünk? De minden részletre kiterjedően, ha lehetséges! Mondjuk a 6001-ik hozzászólásban !
Igen volt már. Nagyon izgalmas
(Ez egy válasz X üzenetére (2010. 08. 21. szombat 07:08), amit ide kattintva olvashatsz)
2010. 08. 21. szombat 07:08

Törölt felhasználó (746827)
VIP

Szép napot mindenkinek! Dugták már valaki feleségét úgy, hogy a férj nem volt otthon csak a hölgy elmesélte, hogy mit csinált mikor hazament a férj? Mennyire izgató az ilyen?
Igen , nekünk volt már ilyen az életünkben. Két pasival is volt már a feleségem így, külön-külön esetben . Este mesélte el, hogy mi történt vele aznap... Kettős érzés ez kicsit , izgatott és fájt is, de nem bántam . hogy elmondta. Jót dugtunk utána ... Nehéz ezt elmondani milyen hatással van az emberre, de legyőztem a féltékenységemet. Azért inkább együtt keresünk párokat , férfiakat és együtt éljük át a változatosságot..
(Ez egy válasz X üzenetére (2010. 08. 21. szombat 07:08), amit ide kattintva olvashatsz)
VIP

Szép napot mindenkinek! Dugták már valaki feleségét úgy, hogy a férj nem volt otthon csak a hölgy elmesélte, hogy mit csinált mikor hazament a férj? Mennyire izgató az ilyen?
Itt keresd!
(Ez egy válasz X üzenetére (2010. 08. 21. szombat 17:35), amit ide kattintva olvashatsz)
2010. 08. 21. szombat 17:35
VIP

Hogy lehet megkeresni ezt a hozzászólásod?
Azon vagyok...
(Ez egy válasz X üzenetére (2010. 08. 21. szombat 17:27), amit ide kattintva olvashatsz)
2010. 08. 21. szombat 17:27
Törölt felhasználó (745787)

Erre vágyol? Mert ha igen soha nem tudod meg addig milyen érzés, amíg ki nem próbáltad.

Hogy lehet megkeresni ezt a hozzászólásod?
(Ez egy válasz X üzenetére (2010. 08. 21. szombat 16:23), amit ide kattintva olvashatsz)
2010. 08. 21. szombat 16:23
Törölt felhasználó (104575)

Sziasztok. Ha elolvassátok a 4840-es hozzászólásomat, akkor megtudjátok. Igaz, nem "elmesélés" volt, hanem videón visszanézés. Merthogy rögzítés nélkül nincs ilyen "buli". Az azért még részletgazdagabb, és főleg látványosabb, mint a szóbeli beszámoló.
Erre vágyol? Mert ha igen soha nem tudod meg addig milyen érzés, amíg ki nem próbáltad.

VIP

Sziasztok. Ha elolvassátok a 4840-es hozzászólásomat, akkor megtudjátok. Igaz, nem "elmesélés" volt, hanem videón visszanézés. Merthogy rögzítés nélkül nincs ilyen "buli". Az azért még részletgazdagabb, és főleg látványosabb, mint a szóbeli beszámoló.
VIP

Ennek ellenére tele a net olyan beírásokkal amelyek a vázolt helyzet izgalmasságát ecsetelik. Hogy amikor mesélte a kedvesük a sztorit mennyire bepörögtek szexuálisan...
Hadd védem meg Zsuzsit bár Ő biztosan meg tudja magát védeni. Tényleg eléggé osztottad az észt és ítélkeztél abban a hozzászólásban, amit ő szóvá tett. Biztos sokunknak föltűnt, csak figyelmen kívül hagytuk.
Szerintem Neked-Nektek is van min elgondolkodni!
De itt hagyjuk egymás osztását! (Ez egy válasz kettenszazevesek üzenetére (2010. 08. 21. szombat 14:11), amit ide kattintva olvashatsz)
2010. 08. 21. szombat 14:11
Szerintem Neked-Nektek is van min elgondolkodni!
De itt hagyjuk egymás osztását! (Ez egy válasz kettenszazevesek üzenetére (2010. 08. 21. szombat 14:11), amit ide kattintva olvashatsz)

Magadra is ismertél , Zsuzsi?
Ezért az éles provokáló , megszólítás ?
Maradjunk annyiban ,érned kell még.
...menj a saját templomodba...
Magadra is ismertél , Zsuzsi?
Nekem erről csak annyi a véleményem hogy valamit utólag elmondani nem több mint bűnbánat. De ezt mindenki másképp éli meg.
Sokkal tisztességesebb ha a felek tudják mi fog történni, mert így még mondhatják azt hogy ne, mint hogy megtörtént dolgot utólag megbánjon bárki is. (Ez egy válasz X üzenetére (2010. 08. 21. szombat 07:08), amit ide kattintva olvashatsz)
Sokkal tisztességesebb ha a felek tudják mi fog történni, mert így még mondhatják azt hogy ne, mint hogy megtörtént dolgot utólag megbánjon bárki is. (Ez egy válasz X üzenetére (2010. 08. 21. szombat 07:08), amit ide kattintva olvashatsz)
VIP

Valahogy úgy érzem hogy Ti, kik "százévesek" vagytok együtt nektek rosszabb lehet mint bárkinek, mert beírásaid jó rész személyeskedő, irigy, és teli van nem egyszer rosszindulattal.
Akkor lehet hogy a ti együttlétetek se ér sokat...nem? Ráadásul úgy érzem hogy olyanra reagálsz amit Ti magatok vagy inkább Te magad, ki mindig ír elutasít. Mert kimaradt, elmaradt.
Lehet hogy ezt kitörlik mert személyeskedő, de amire reagáltam az meg dettó, csak "becsomagoltad". (Ez egy válasz kettenszazevesek üzenetére (2010. 08. 21. szombat 08:17), amit ide kattintva olvashatsz)
2010. 08. 21. szombat 08:17
Akkor lehet hogy a ti együttlétetek se ér sokat...nem? Ráadásul úgy érzem hogy olyanra reagálsz amit Ti magatok vagy inkább Te magad, ki mindig ír elutasít. Mert kimaradt, elmaradt.
Lehet hogy ezt kitörlik mert személyeskedő, de amire reagáltam az meg dettó, csak "becsomagoltad". (Ez egy válasz kettenszazevesek üzenetére (2010. 08. 21. szombat 08:17), amit ide kattintva olvashatsz)

A nagy tapasztalatunk az ide,és hasonló máshol lévő forumokba olyanok írnak zömében, akinek nincs nem volt és nem is lesz soha felesége, párja mert alkalmatlan minden emberei kapcsolatra, de vágyik is ilyenre nagyon, pont ezért,no meg leselkedő unatkozó vágyakozók munkaidőben.
A nagy tapasztalatunk az ide,és hasonló máshol lévő forumokba olyanok írnak zömében, akinek nincs nem volt és nem is lesz soha felesége, párja mert alkalmatlan minden emberei kapcsolatra, de vágyik is ilyenre nagyon, pont ezért,no meg leselkedő unatkozó vágyakozók munkaidőben.
Kedves bivaly!
Lehet hogy itt-ott a megfogalmazásom nem volt pontos, vagy akár nem lesz.
Amire próbáltam a figyelmet ráterelni az csak annyi hogy egy kapcsolatban férfi és nő között természetes hogy kiakalul egy kötődés, ami eleinte ugye szimpátia, majd alakultat testi vonzalom és olyan katarzisképp érzelmi vágy, odafigyelés.
Mondandóm lényege mindösszesen annyi, hogy valakit lehet szeretni, szerelmesnek lenni és akkor az illetőhöz érzelmileg kötődsz és másképp éled meg a szeretkezéstől kezdve a szex minden lehetőségét. Ha van szerelem van bizalom is és ilyenkor - én így működöm - mindent meg lehet velem beszélni a másik féllel. Mondjuk ez butaság így sarkosan, de azért gondolom érted.
Viszont a testi vágy nem feltételn kapcsolatjó össze azzal hogy valakibe szerelmes vagy-e! Egy egyéjszakás kaland, vagy egy futó kapcsolat nem arra fog épülni hogy kiismerve a másikat, tudva rezdüléseit jajj de jó a szex. hanem csak arra,. hogy kialaku valamiféle vonzalom ami miatt létrejöhet a kaland. Példának mondanám ha vlakit felszedsz egy szórakozóhelyen vagy bárhol azt nem azért teszed, mert hogy szándékodba áll beleszeretni. Hanem csak egy jót akarsz szexelni, és a partner is valószinű csak ezért ismerkedik.
Tehát ha már ennyire a szavakon lovagoltuk akkor az érzelem irányította dolog az amikor a partnered nem csak egy futó kaland. Amikor meg igazi bika vagy, nem hiszem hogy minden magad elé terelt nőbe fülig szerelmes voltál...
Ha nem volt kielégítő, folytathatjuk, állok elébe!
(Ez egy válasz X üzenetére (2010. 08. 17. kedd 22:54), amit ide kattintva olvashatsz)
2010. 08. 17. kedd 22:54
Lehet hogy itt-ott a megfogalmazásom nem volt pontos, vagy akár nem lesz.
Amire próbáltam a figyelmet ráterelni az csak annyi hogy egy kapcsolatban férfi és nő között természetes hogy kiakalul egy kötődés, ami eleinte ugye szimpátia, majd alakultat testi vonzalom és olyan katarzisképp érzelmi vágy, odafigyelés.
Mondandóm lényege mindösszesen annyi, hogy valakit lehet szeretni, szerelmesnek lenni és akkor az illetőhöz érzelmileg kötődsz és másképp éled meg a szeretkezéstől kezdve a szex minden lehetőségét. Ha van szerelem van bizalom is és ilyenkor - én így működöm - mindent meg lehet velem beszélni a másik féllel. Mondjuk ez butaság így sarkosan, de azért gondolom érted.
Viszont a testi vágy nem feltételn kapcsolatjó össze azzal hogy valakibe szerelmes vagy-e! Egy egyéjszakás kaland, vagy egy futó kapcsolat nem arra fog épülni hogy kiismerve a másikat, tudva rezdüléseit jajj de jó a szex. hanem csak arra,. hogy kialaku valamiféle vonzalom ami miatt létrejöhet a kaland. Példának mondanám ha vlakit felszedsz egy szórakozóhelyen vagy bárhol azt nem azért teszed, mert hogy szándékodba áll beleszeretni. Hanem csak egy jót akarsz szexelni, és a partner is valószinű csak ezért ismerkedik.
Tehát ha már ennyire a szavakon lovagoltuk akkor az érzelem irányította dolog az amikor a partnered nem csak egy futó kaland. Amikor meg igazi bika vagy, nem hiszem hogy minden magad elé terelt nőbe fülig szerelmes voltál...

Ha nem volt kielégítő, folytathatjuk, állok elébe!

Törölt felhasználó (745787)

Szia Zsuzsi!
Csak egyet kérdeznék, hogy milyen az a nem érzelmi szexélmény? Aközben nem érez az ember semmit, vagy egyszerűen nem akarja fölvállalni, hogy érez. Hidd el, hogy igazi bika vagyok, de én nem tudnék szexelni olyan lánnyal, aki iránt nem érzek semmit.
Lehet, hogy kitiltanak, de megkérdezem, hogy mi a különbség az érzelmek és az érzések között?
Csak egyet kérdeznék, hogy milyen az a nem érzelmi szexélmény? Aközben nem érez az ember semmit, vagy egyszerűen nem akarja fölvállalni, hogy érez. Hidd el, hogy igazi bika vagyok, de én nem tudnék szexelni olyan lánnyal, aki iránt nem érzek semmit.
Lehet, hogy kitiltanak, de megkérdezem, hogy mi a különbség az érzelmek és az érzések között?