Hát ahogy néztem a videót ott nem fantáziázni kell hanem a tettek mezejére lépni
(Ez egy válasz hank and cat üzenetére (2017. 11. 07. kedd 07:03), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 11. 07. kedd 07:03

Mi egyenlőre fantáziálunk a plusz férfiről ez is jó kezdetnek...
Hű, nem semmi videók!
Nos mi is csak fantáziálgatunk a dologról
Mindig az van bennem, hogy milyen lesz, ha ott élesben mégsem fog bejönni...
(Ez egy válasz hank and cat üzenetére (2017. 11. 07. kedd 07:03), amit ide kattintva olvashatsz)

Szívesen segítek ha eldöntöttétek !!!!

A hétvégén kénytelen voltam féltékenynek lenni! Összejöttünk egy szimpatikus szexuálisan túlfűtött párral akiket már régebbről ismertünk. Megbeszéltük a csajok foglalkoznak egymással,aztán mi fiúk is hajrá
No a csajos dolog kb nem tudom mennyi idő alatt félbe is lett szakítva ,mert az izgalom nagy úr. Aztán a két hölgy úgy gondolom megkapta fiús,lányos,3as,négyes,kettes élményeit amire vágyott. Persze mi sem panaszkodtunk férfiak. Aztán jött a ,,fekete leves" Kedvesem elrabolta egy gonosz boszorka, aki kb 2 órán keresztül olyan nyalakodást
rendezett hogy a közelükbe se tudtam jutni ,csak hallgattam ahogy a babám élvez és élvez.Szörnyű volt

Szegény, most tényleg nagyon sajnálunk...de őszintén.
(Ez egy válasz jirzi üzenetére (2017. 11. 13. hétfő 21:09), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 11. 13. hétfő 21:09

A hétvégén kénytelen voltam féltékenynek lenni! Összejöttünk egy szimpatikus szexuálisan túlfűtött párral akiket már régebbről ismertünk. Megbeszéltük a csajok foglalkoznak egymással,aztán mi fiúk is hajrá
No a csajos dolog kb nem tudom mennyi idő alatt félbe is lett szakítva ,mert az izgalom nagy úr. Aztán a két hölgy úgy gondolom megkapta fiús,lányos,3as,négyes,kettes élményeit amire vágyott. Persze mi sem panaszkodtunk férfiak. Aztán jött a ,,fekete leves" Kedvesem elrabolta egy gonosz boszorka, aki kb 2 órán keresztül olyan nyalakodást
rendezett hogy a közelükbe se tudtam jutni ,csak hallgattam ahogy a babám élvez és élvez.Szörnyű volt

Ez borzasztó
nem is tudom, hogy tudod túltenni magad ezen
Bár ez nálunk is sokszor előfordult már, de nagy duzzogva mindíg valahogy átvészelem
(Ez egy válasz jirzi üzenetére (2017. 11. 13. hétfő 21:09), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 11. 13. hétfő 21:09

Bár ez nálunk is sokszor előfordult már, de nagy duzzogva mindíg valahogy átvészelem

Gondolkozok orvosi segítség igénybevételén
(Ez egy válasz X üzenetére (2017. 11. 14. kedd 06:26), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 11. 14. kedd 06:26

Törölt felhasználó (923330)

Szegény, most tényleg nagyon sajnálunk...de őszintén.

Ezt újra át kell éld ,hogy a sokkhatás már felkészültebben érhessen!Amúgy felháborító milyen ritkák manapság a boszik...
(Ez egy válasz jirzi üzenetére (2017. 11. 14. kedd 11:21), amit ide kattintva olvashatsz)

De csak ha a doktornő átlátszó rövid fehér köpenyben van, és nincs ott az aszisztense.
(Ez egy válasz jirzi üzenetére (2017. 11. 14. kedd 11:21), amit ide kattintva olvashatsz)

Nem rossz téma, ketten egy lyuk -ikában sem, d e mindinkább élőben
, és csak az erre kimondottan felfejlődött fiúpartnerrel, heteróban!

Sziasztok.Nalunk is felvetodott regebben a tema hogy bevegyunk meg egy pasit es nem reg osszejott a nagy harmas,fantasztikus elmeny volt mindenkinek nagyon bejott a szitu.Megegyszer osszekoztuk kb. ket hete es az megfantasztikusabb volt mert mar jobban felvoltunk oldodva.Ket menetet nyomtunk le,az elso utan egy oracskat beszelgettunk majd elment a nejem tusolni,amig o tusolt addig megbeszeltuk a pasival hogy elmegy o is tusolni majd utanna en es o azt csinalhat vele amit akar ,lam amikor kijottem a furdoszobabol a dragamat mar lovagoltatta,nagyon jo volt latni ahogyan mas kefeli elottem, majd odamentem hozzajuk es megfotdultak kutyapozba en meg pelekudtem es a nejem kezdett szopni mikozben a pasi dugta hatulrol,na ezt ki nem hagynam tobbet,alig varom mar a kovetkezo partit.
Téged mindenhol ott esz a fene?
Párok, ha bevesztek 3.-nak egy pasit, akkor mehet óvszer nélkül vagy ez csak akkor ha az illető hosszabb ideje van veletek?
Óvszer nélkül punciba vagy inkább máshova menjen el? Ki hogy szokta?

Aktus nálunk csakis óvszerrel lehet. Máshoz nem kell
!
(Ez egy válasz X üzenetére (2017. 11. 25. szombat 13:53), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 11. 25. szombat 13:53

Törölt felhasználó (1510902)

Párok, ha bevesztek 3.-nak egy pasit, akkor mehet óvszer nélkül vagy ez csak akkor ha az illető hosszabb ideje van veletek?

A fiúk mindig hoztak magukkal gumit. Egyszer volt, hogy az egyik barátunk, mikor a párom épp kiment valamiért, azt mondja, majdnem elfelejett gumit venni, hozni.
Útközben egy benzinkúton vett, de csak azt. Az eladó egy huszonéves csitri volt, mondja. Modtam így oké, enélkül egy kis kézimunkát kaphat, vagy valami más hasonló megoldást. (Ez egy válasz X üzenetére (2017. 11. 25. szombat 13:53), amit ide kattintva olvashatsz)
Útközben egy benzinkúton vett, de csak azt. Az eladó egy huszonéves csitri volt, mondja. Modtam így oké, enélkül egy kis kézimunkát kaphat, vagy valami más hasonló megoldást. (Ez egy válasz X üzenetére (2017. 11. 25. szombat 13:53), amit ide kattintva olvashatsz)

Házibarátunk mindig telerakja feleségem pináját, de szokott lenni punciba élvezős gangbang is. Mi legjobban így szeretjük, természetesen ismert, már nálunk többször járt partnerekkel. Teljes biztonság nincs, még akkor sem, ha friss orvosi papírt hozna. Az élet tele van veszélyekkel, és aki erre az életstílusra adja a fejét, annak bizony kell tudni kockáztatni, tiszta, átgondolt módon.
(Ez egy válasz X üzenetére (2017. 11. 25. szombat 13:53), amit ide kattintva olvashatsz)

Biztos nagyon jók vagytok
(Ez egy válasz Free Love üzenetére (2017. 11. 26. vasárnap 19:24), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 11. 26. vasárnap 19:24

Házibarátunk mindig telerakja feleségem pináját, de szokott lenni punciba élvezős gangbang is. Mi legjobban így szeretjük, természetesen ismert, már nálunk többször járt partnerekkel. Teljes biztonság nincs, még akkor sem, ha friss orvosi papírt hozna. Az élet tele van veszélyekkel, és aki erre az életstílusra adja a fejét, annak bizony kell tudni kockáztatni, tiszta, átgondolt módon.
Én nem rég kíváncsiskodtam bele a párom facebook üzenetváltásaiba amit az ex pasijával folytatott,(tudom nem szép dolog)
Közel 4 éves üzenetek,A téma majdnem mindig a szex,Milyet szexeltek,hogy mikor fognak legközelebb,stb,,
Viszont ami nagyon felpörgetett az az volt,hogy képeket is küldtek egymásnak, A párom szexiharisnyában,két ujjal a punciban,,, baromira felizgatott a dolog,,
Közel 4 éves üzenetek,A téma majdnem mindig a szex,Milyet szexeltek,hogy mikor fognak legközelebb,stb,,
Viszont ami nagyon felpörgetett az az volt,hogy képeket is küldtek egymásnak, A párom szexiharisnyában,két ujjal a punciban,,, baromira felizgatott a dolog,,
Szívesen megnézném azt a képet!
(Ez egy válasz X üzenetére (2017. 11. 26. vasárnap 22:44), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 11. 26. vasárnap 22:44
Törölt felhasználó (848880)

Én nem rég kíváncsiskodtam bele a párom facebook üzenetváltásaiba amit az ex pasijával folytatott,(tudom nem szép dolog)
Az óvszer használata egy idegennel való dugásnál szerintem is alap.Nem is értem azokat, akik már elsőre bekockáztatják nélküle.
(Ez egy válasz X üzenetére (2017. 11. 25. szombat 17:03), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 11. 25. szombat 17:03
Törölt felhasználó (1568852)

Aktus nálunk csakis óvszerrel lehet. Máshoz nem kell
!