Izgat ha megdugják a feleségemet (Nem társkereső!)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

A téma leírása

Izgat, ha megdugják, ha szopatják, ha kinyalják az ÁLLANDÓ PARTNEREDET.
Bárhol, bármikor, bármilyen körülmények között. Ha ott vagy, ha nem vagy ott, de tudsz róla.
Vigyázz! Ne keverd össze a (sejthető) megcsalással!
Írj a topicba, ha kétségeid vannak, ha véleményed van róla, ha kérdésed van.

Írj, ha bizonytalan vagy, ha vágysz rá.
"a párod ne legyen más férfival, de Te miért ne lehetnél 2 nővel?"
"ha a téma számodra idegen, nem izgat vagy épp taszít, hát egyszerűen nem kell itt lenni. Mindenki menjen a saját templomába imádkozni."

Fel kellene már ébrednie néhányaknak. Nincs olyan, hogy félig swinger, játszásiból cuckold. A szellemet vagy kiengedjük a palackból és lesz ami lesz, de visszagyömöszölni ugyanoda, mert csípi a szemünket a füst, na az nem megy. A társunk, a párunk, a nő, akivel élünk, nem a játékszerünk, nem irányíthatjuk, nem azért él a Földön, hogy úri kedvünknek megfelelően hol erre a farokra, hol meg arra szökkenjen és ha mindezt eluntuk, akkor visszatérjen a mosógép meg a vasaló hatósugarába. Nincs olyan, hogy szopni lehet, de lenyelni tilos, nincs olyan, hogy érzelmeket tilos a szexbe keverni. Nem feltétlen szerencsés, de tessék csak az egész kalácsot elfogyasztani, még, ha a végére kicsit fullasztó, kicsit szikkadt is, nem csak a mazsolákat kipiszkálni.

Nem társkereső! Időpont és helyszín egyeztetést csak priviben vagy a GG társkereső részében lehet. Az ilyen bejegyzések moderálásra/törlésre kerülnek! MINDEN TÁRSKERESŐ legalább 1 hét tiltásra kerül!

Az eddigi hozzászólások

... 721 722 723 724 725 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#14441   2018. 05. 17. csütörtök 11:13
X Törölt felhasználó (3820122)
Hù ez engem is ízgatna nagyon.
#14442   2018. 05. 18. péntek 22:31
naxos naxos
Ismerős szitu. A kezdete a legjobb, mikor még csak tapogatóztok. Mikor tudom, hogy akarja a párom, talán még be sem meri vallani, de izgatja. Benedvesedik,megnyíllik, fantáziál. Aztán már ő irányít. Úgy szoktam mondani, kis kurva lesz belőle, megtesz mindent a másiknak. Izgató ahogy készülődik mikor érkezik a másik pasi, neki öltözik fel úgy, hogy ezt veled bészéli meg, neked mutatja meg. A bugyit, combfixet, melltartót. Vagy bugyi nélkül várja, és úgy helyezkedik, hogy a másik előbb vagy utóbb észrevegye: nincs más csak a csupasz punci. És ezt úgy és akkor is mikor közösen elmegyünk pl. vacsorázni, és ők vannak együtt, mintha ők lennének egy pár. Én csak kisérő. És nem látom ugyan de tudom, a pasi izgatja, simogatja a punciját, a drágám meg az asztal alatt szép lassan veri a farkát a pasinak. És közben nézi a szememet, hogy lássa rajtam, tudom mit csinál. Látom a pasit, mikor élvez el, majd a feleségem, még mindig a szemembe nézve kivíszi kezét az asztal alól, lenyalja néhány ujját. Mindezt úgy,hogy senki semmit nem vesz észre körülöttünk, mi pedig úgy folytatjuk az estét mintha mi sem történt volna.Őrület!
#14443   2018. 05. 18. péntek 23:42
X Törölt felhasználó (1588382)
Gratulálok hozzá! Igazán jó lehet. Mi abban a periódusban vagyunk, h izgatja, de még magának sem vallja be. Ezt onna. Tudo, h szex közben minden jphet, előtte azonbN nehezen lehet vele erröl beszélni. Érdekes, h szex közben viszont mindenre nyitott. Szerinted h lehet ezt megoldani?
(Ez egy válasz naxos üzenetére (2018. 05. 18. péntek 22:31), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 05. 18. péntek 22:31
Ismerős szitu. A kezdete a legjobb, mikor még csak tapogatóztok. Mikor tudom, hogy akarja a párom, talán még be sem meri vallani, de izgatja. Benedvesedik,megnyíllik, fantáziál. Aztán már ő irányít. Úgy szoktam mondani, kis kurva lesz belőle, megtesz mindent a másiknak. Izgató ahogy készülődik mikor érkezik a másik pasi, neki öltözik fel úgy, hogy ezt veled bészéli meg, neked mutatja meg. A bugyit, combfixet, melltartót. Vagy bugyi nélkül várja, és úgy helyezkedik, hogy a másik előbb vagy utóbb észrevegye: nincs más csak a csupasz punci. És ezt úgy és akkor is mikor közösen elmegyünk pl. vacsorázni, és ők vannak együtt, mintha ők lennének egy pár. Én csak kisérő. És nem látom ugyan de tudom, a pasi izgatja, simogatja a punciját, a drágám meg az asztal alatt szép lassan veri a farkát a pasinak. És közben nézi a szememet, hogy lássa rajtam, tudom mit csinál. Látom a pasit, mikor élvez el, majd a feleségem, még mindig a szemembe nézve kivíszi kezét az asztal alól, lenyalja néhány ujját. Mindezt úgy,hogy senki semmit nem vesz észre körülöttünk, mi pedig úgy folytatjuk az estét mintha mi sem történt volna.Őrület!
#14444   2018. 05. 19. szombat 04:37
jirzi jirzi
Szuper Nem semmi amit leírsz Sort kell kerítenünk rá nekünk is nyes
(Ez egy válasz naxos üzenetére (2018. 05. 18. péntek 22:31), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 05. 18. péntek 22:31
#14445   2018. 05. 19. szombat 06:00
Vidékiek nőtincs Vidékiek nőtincs
Volt nálunk is pasi mar, sajnos nem sokszor.... Teli lőtte a nejem aztán mikor elment én habosra kefeltem a telélvezett punciàt
#14446   2018. 05. 19. szombat 09:42
X Törölt felhasználó (915896)
Egy szép farkú pasi akinek min. 17 cm a mérete és ha oda kerül a sor TUD IS DUGNI nem csak bénázni és nem csak szájhősködik :(
Tisztára elment a pasiktól a kedvünk :(
#14447   2018. 05. 19. szombat 13:13
X Törölt felhasználó (1568852)
Ezzel mi is így vagyunk! Tegnap előtt lett volna randink, szobát foglaltunk stb! Délután szólt nem jó, esetleg tegnap 19 óra után, addig dolgozik! Írtuk ok, 17-kor szólt csak este 9-10 körül , írtuk jó, hová menjünk? Azóta semmi válasz! Ez a jellemző itt!
(Ez egy válasz X üzenetére (2018. 05. 19. szombat 09:42), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (915896)
2018. 05. 19. szombat 09:42
Egy szép farkú pasi akinek min. 17 cm a mérete és ha oda kerül a sor TUD IS DUGNI nem csak bénázni és nem csak szájhősködik :(
Tisztára elment a pasiktól a kedvünk :(
#14448   2018. 05. 19. szombat 13:43
X Törölt felhasználó (1556212)
Nem szájhös apolt pasi párhoz csatlakozna hetero alapon.akár tartos barati kapcsolatig.Kép info adatlapomon.Erd privin
#14449   2018. 05. 20. vasárnap 00:32
X Törölt felhasználó (3602272)
Mi is voltunk már úgy,hogy megbeszéltük a randit barátunk kecójában.Kölcsönkértük
Beöltöztem sexi fehérneműbe magassarkú Harisnyatartó bugyi nélkül és vártunk
Csöngettek
Mentem ajtótnyitni és 18 éves fiam állt ott
Vele leveleztünk napokon keresztül és nem tudtuk se mink sem ő kivel írunk
#14450   2018. 05. 20. vasárnap 03:57
Sajnos látjuk nem vagyunk ezzel egyedül :( és rosszul esik nekik ha már nincs energiánk foglalkozni velük és esetleg nem reagálunk az efféle bemutatkozó levélre hogy "Sziasztok beszállnék" Szomorú és szánalmasak :( Nincs egy tökös legény aki ne variálna nem tünne el és ha oda kerül a sor dugni is tudna nem csak bénázni!!!!
(Ez egy válasz X üzenetére (2018. 05. 19. szombat 13:13), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (1568852)
2018. 05. 19. szombat 13:13
Ezzel mi is így vagyunk! Tegnap előtt lett volna randink, szobát foglaltunk stb! Délután szólt nem jó, esetleg tegnap 19 óra után, addig dolgozik! Írtuk ok, 17-kor szólt csak este 9-10 körül , írtuk jó, hová menjünk? Azóta semmi válasz! Ez a jellemző itt!
#14451   2018. 05. 20. vasárnap 10:29
jani21 jani21
Velem meg pont az ellenkezője esett meg. Akikre párokra ráírtam azok nem válaszoltak vissza semmit. És csak olyanra írtam rá, akikhez el is tudtam volna menni és összevissza ígérgetni fűt-fát.
#14452   2018. 05. 20. vasárnap 13:45
vtomi89 vtomi89
Ez nagyon beteg történet! smile És előtte küldtetek képet magatokról, hogy olyat látott amit nem kellett volna?
(Ez egy válasz X üzenetére (2018. 05. 20. vasárnap 00:32), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (3602272)
2018. 05. 20. vasárnap 00:32
Mi is voltunk már úgy,hogy megbeszéltük a randit barátunk kecójában.Kölcsönkértük
Csöngettek
#14453   2018. 05. 21. hétfő 05:35
X Törölt felhasználó (1568852)
Nekünk volt szerencsénk találkozni egy olyannal aki tudta mit szeretnénk, a baj az, hogy csak dolgozni volt mifelénk. Ha vele nem futunk össze, talán már rég feladtuk volna. De így, hogy tudjuk milyen jó is lehet ez egy megfelelő értelmes partnerrel, vágyunk rá. Még próbálkozunk egy ideig....!
(Ez egy válasz X üzenetére (2018. 05. 20. vasárnap 03:57), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (915896)
2018. 05. 20. vasárnap 03:57
Sajnos látjuk nem vagyunk ezzel egyedül :( és rosszul esik nekik ha már nincs energiánk foglalkozni velük és esetleg nem reagálunk az efféle bemutatkozó levélre hogy "Sziasztok beszállnék" Szomorú és szánalmasak :( Nincs egy tökös legény aki ne variálna nem tünne el és ha oda kerül a sor dugni is tudna nem csak bénázni!!!!
#14454   2018. 05. 21. hétfő 08:06
wave eljen
(Ez egy válasz X üzenetére (2018. 05. 21. hétfő 05:35), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (1568852)
2018. 05. 21. hétfő 05:35
Nekünk volt szerencsénk találkozni egy olyannal aki tudta mit szeretnénk, a baj az, hogy csak dolgozni volt mifelénk. Ha vele nem futunk össze, talán már rég feladtuk volna. De így, hogy tudjuk milyen jó is lehet ez egy megfelelő értelmes partnerrel, vágyunk rá. Még próbálkozunk egy ideig....!
#14455   2018. 05. 21. hétfő 11:16
X Törölt felhasználó (3820122)
Legízgibb dolog smile
#14456   2018. 05. 21. hétfő 11:55
X Törölt felhasználó (3807352)
Örülök, hogy rátok találtam, nagyon jó olvasni a sok gyakorlati megtapasztalást, azok hatását, jó olvasni mások érzéseiről.
Mi még az elején tartunk. Túl sok sok megbeszélésen, nagy együtt értésben, és túl 1-2 light'os megtapasztaláson. A vágy töretlen...lépdelünk előre. smile
#14457   2018. 05. 22. kedd 09:41
X Törölt felhasználó (3588632)
engem is nagyon
#14458   2018. 05. 22. kedd 14:16
X Törölt felhasználó (3588632)
és mi lett belőle ?
(Ez egy válasz X üzenetére (2018. 05. 20. vasárnap 00:32), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (3602272)
2018. 05. 20. vasárnap 00:32
Csöngettek
#14459   2018. 05. 22. kedd 15:44
zenitaaaa zenitaaaa
Mégis,mi lett volna? Örömükben egymás nyakába borultak,nem kellett a kínos bemutatkozáson feszengeniük hiszen nagyjából már ismerték egymást,néhány percnyi beszélgetés után már áldozhattak is a testiség oltárán.
(Ez egy válasz X üzenetére (2018. 05. 22. kedd 14:16), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (3588632)
2018. 05. 22. kedd 14:16
és mi lett belőle ?
#14460   2018. 05. 22. kedd 19:24
köpcös köpcös
Sziasztok!
Sajnos nem volt sokszor részem harmadik félként részt venni ilyen szituációban,viszont bízom benne,hogy egyszer sikerül egy kedves párral megismerkednem és lehetek a házibarátjuk!

... 721 722 723 724 725 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitotta: vagy-vagy vagy-vagy
Nyitás ideje: 2006. 04. 20. csütörtök
Üzenetek: 19612db
Utolsó üzenet: 2025. 03. 30. vasárnap

Hírek

2025. 01. 22. szerda 12:25
Szexjelentetekkel díszített kocsit találtak Pompejiben Krisztus után 79-ben megsemmisítő természeti katasztrófa tette a földdel egyenlővé Pompeji városát, a Vezúv kitörése 3000 emberi életet követelt. Mára Pompeji a világ egyik legegyedülállóbb régészeti helyszínévé vált, és évente kétmillió... Tovább
2024. 12. 15. vasárnap 14:30
Új VIP vásárlási felület Kedves felhasználók! Szeretnénk tájékoztatni titeket, hogy megújult a VIP vásárlási felület. Aki az előzőhöz volt szokva, neki elsőre idegennek tűnhet, de használjátok ezt is bátran a továbbiakban. Itt már tudtok Apple Pay-jel, és Google Pay-jel is... Tovább
2024. 12. 08. vasárnap 16:27
Szereted a szextörténeteket / képregényeket? Kedves Látogatóink! Testvérlapunk, a Törté-Net, továbbra szívesen várja olvasóit és íróit, mert a legtöbb magyar nyelvű erotikus történetet és képregényt itt találhatjátok széles e világon! Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2 985 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6 766 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
11 542 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
16 716 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
6 hónap
* 398 EUR/Huf árfolyammal számolva

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - Vidéki szexpartner kereső. Vidéki lányok. Csak valódi képek!
diszkretdarabok.hu
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!