Izgat ha megdugják a feleségemet (Nem társkereső!)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

A téma leírása

Izgat, ha megdugják, ha szopatják, ha kinyalják az ÁLLANDÓ PARTNEREDET.
Bárhol, bármikor, bármilyen körülmények között. Ha ott vagy, ha nem vagy ott, de tudsz róla.
Vigyázz! Ne keverd össze a (sejthető) megcsalással!
Írj a topicba, ha kétségeid vannak, ha véleményed van róla, ha kérdésed van.

Írj, ha bizonytalan vagy, ha vágysz rá.
"a párod ne legyen más férfival, de Te miért ne lehetnél 2 nővel?"
"ha a téma számodra idegen, nem izgat vagy épp taszít, hát egyszerűen nem kell itt lenni. Mindenki menjen a saját templomába imádkozni."

Fel kellene már ébrednie néhányaknak. Nincs olyan, hogy félig swinger, játszásiból cuckold. A szellemet vagy kiengedjük a palackból és lesz ami lesz, de visszagyömöszölni ugyanoda, mert csípi a szemünket a füst, na az nem megy. A társunk, a párunk, a nő, akivel élünk, nem a játékszerünk, nem irányíthatjuk, nem azért él a Földön, hogy úri kedvünknek megfelelően hol erre a farokra, hol meg arra szökkenjen és ha mindezt eluntuk, akkor visszatérjen a mosógép meg a vasaló hatósugarába. Nincs olyan, hogy szopni lehet, de lenyelni tilos, nincs olyan, hogy érzelmeket tilos a szexbe keverni. Nem feltétlen szerencsés, de tessék csak az egész kalácsot elfogyasztani, még, ha a végére kicsit fullasztó, kicsit szikkadt is, nem csak a mazsolákat kipiszkálni.

Nem társkereső! Időpont és helyszín egyeztetést csak priviben vagy a GG társkereső részében lehet. Az ilyen bejegyzések moderálásra/törlésre kerülnek! MINDEN TÁRSKERESŐ legalább 1 hét tiltásra kerül!

Az eddigi hozzászólások

... 721 722 723 724 725 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#5203   2009. 11. 26. csütörtök 09:47
maarimar maarimar
hidd el 10 böl 8 nö szeretné de nem tudja hogy adja elö párjának ez tuti mi is pár és joo
(Ez egy válasz dollár70 üzenetére (2009. 11. 26. csütörtök 08:48), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 11. 26. csütörtök 08:48
Hát ezzel én is így lennék,ha belemenne.Kiváncsi lennék hogy visít másnak a nagyobb farkától.Ha bele gondolok már kész vagyok tőle.
#5202   2009. 11. 26. csütörtök 08:48
dollár70 dollár70
Hát ezzel én is így lennék,ha belemenne.Kiváncsi lennék hogy visít másnak a nagyobb farkától.Ha bele gondolok már kész vagyok tőle.
(Ez egy válasz X üzenetére (2009. 11. 21. szombat 00:41), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (303780)
2009. 11. 21. szombat 00:41
nálunk jól működik a dolog.mindketten nagyon élvezzük a szituációt.engem nagyon izgat,ha kivülről látom, ahogy a párom élvez. neki pedig a változatosság okoz örömet. persze együtt is szexelünk ,de ha más (mások) is dugja általában nem szállok be,csak ha már a pasi kidőlt.szeretem a jól bejáratott punciját dugni,nyalni.
mivel elég tágulékony, mondhatni nem túl szűk, a nagy szerszámoktól élvez legjobban.leginkább nagyfarkú partnreket keresünk neki.ez látványnak se rossz,mikor jól kitölti egy-két méretes dákó elöl-hátul.
#5201   2009. 11. 24. kedd 21:12
Peter_xx Peter_xx
Nagyon izgalmas este volt, de a beszámolód is jól sikerült. Írj majd a folytatásról is, érdeklődéssel várjuk.
(Ez egy válasz feri6668 üzenetére (2009. 11. 24. kedd 20:55), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 11. 24. kedd 20:55
egy hettel ezelött,törtent hogy haverom,meg a barätnöje feljöttek hozzänk,nagyon jo haverok vagyunk,mi mint sräcok ök,mint csajok is,csipik egymäst,jo barätnök,,kajät keszitettek a konyhäba a csajok mi meg iszogattunk ,bent a haverral a szobäba ,elökerültek a telokrol a sexfotok ! öis megmutatta, hogy miket müvelnek a häloszobäba,en is megmutattam miket csinälunk mi...nekem bejött a bnöje,ö neki meg a csajom,megdumältuk itatjuk öket es csere lessz!!märmint ö fogja megdugni a bnömet,en pedig az ö csajät,,,kaja,sok sok pia,zene tänc,,következett,mind anyian jo piässak lettünk,smacik ,csokok,simizes,,stb,,,feldobtam hogy üvegezzünk es aki vesztesre äll levet magärol egy cuccot,kb,,,fel ora es majdnem midanyian tök pucerok voltunk klassz volt a hangulat,täncoltunk haverom täncolt a bnömmel lassu tänc következett,lätom äm hogy farkät a combjai köze tolja,ätölelkeztek es erzekien täncoltak,közbe haverom bnöje is tökre simult hozzäm,de ö rajta meg tanga volt,lätta hogy ök meztelenek, es mär jo nekik mivel ütemessen mozogtak mär tehät a lukäba volt a farka,ö is lekepta magärol a tangät,pici tänc majd a kanapehoz vittem es hatalmas nyelv csapäsokkal szetnyaltam....addigra BNÖMET VADUL BASZTA A BARÄTOM HÄTULROL CSAK UGY CSATTOGOTT A SEGGE AHOGY VERTE NEKI;;;ÖRJÖNGÖTT A KEJTÖL;EN MEG ANNYIRA NYALTAM A BNÖJET HOGY MAJD NEM MEGVESZETT A GYÖNYÖRÜSEGTÖL:::BEVALLOM BNÖM SOKKAL NAGYOBBAKAT ELVEZETT A BARÄTOM NYUJTOTTA SEXTÖL MINT VELEM;;BEVALLOM NEM ZAVART HISZ BARÄTOM CSAK JOT CSINÄLT A BNÖMNEK;ES JO VOLT NEZNI (AMENNYIRE TUDTAM ÖKET NYALÄS ES DUGÄS KÖZBE)ISTENI VOLT ISMET ISZOGATÄS MAJD MOST MÄR AZ UJDONSÜLT PÄR MAGÄTOL BEMENTEK A MÄSIK SZOBÄBA;ES VAGY "ORA HOSSZIG DUGTAK ;NYALTAK SZOPTAK::: nyes E MI SE TETLENKEDTÜNK A HAVER CSAJÄVAL MEG DUGTAM EGY JO PÄRSZOR ISTENI JO PINÄJA VAN;ES HÄLA ISTENNEK IMÄDJA HOGY NYALJÄK;EN MEG NAGYON IMÄDOK NYALNI IGY KIELVEZTÜK EGYMÄS ÖRÖMEIT::::::ISTENI EJSZAKA VOLT;VAGY DELIG SZEXELTÜNK MAJD FÜRDES;ES BUCSU;DE MEGBESZELTUK HOGY ÖRÖMMEL CSERELÜNK PARTNERT::::
#5200   2009. 11. 24. kedd 20:55
feri6668 feri6668
egy hettel ezelött,törtent hogy haverom,meg a barätnöje feljöttek hozzänk,nagyon jo haverok vagyunk,mi mint sräcok ök,mint csajok is,csipik egymäst,jo barätnök,,kajät keszitettek a konyhäba a csajok mi meg iszogattunk ,bent a haverral a szobäba ,elökerültek a telokrol a sexfotok ! öis megmutatta, hogy miket müvelnek a häloszobäba,en is megmutattam miket csinälunk mi...nekem bejött a bnöje,ö neki meg a csajom,megdumältuk itatjuk öket es csere lessz!!märmint ö fogja megdugni a bnömet,en pedig az ö csajät,,,kaja,sok sok pia,zene tänc,,következett,mind anyian jo piässak lettünk,smacik ,csokok,simizes,,stb,,,feldobtam hogy üvegezzünk es aki vesztesre äll levet magärol egy cuccot,kb,,,fel ora es majdnem midanyian tök pucerok voltunk klassz volt a hangulat,täncoltunk haverom täncolt a bnömmel lassu tänc következett,lätom äm hogy farkät a combjai köze tolja,ätölelkeztek es erzekien täncoltak,közbe haverom bnöje is tökre simult hozzäm,de ö rajta meg tanga volt,lätta hogy ök meztelenek, es mär jo nekik mivel ütemessen mozogtak mär tehät a lukäba volt a farka,ö is lekepta magärol a tangät,pici tänc majd a kanapehoz vittem es hatalmas nyelv csapäsokkal szetnyaltam....addigra BNÖMET VADUL BASZTA A BARÄTOM HÄTULROL CSAK UGY CSATTOGOTT A SEGGE AHOGY VERTE NEKI;;;ÖRJÖNGÖTT A KEJTÖL;EN MEG ANNYIRA NYALTAM A BNÖJET HOGY MAJD NEM MEGVESZETT A GYÖNYÖRÜSEGTÖL:::BEVALLOM BNÖM SOKKAL NAGYOBBAKAT ELVEZETT A BARÄTOM NYUJTOTTA SEXTÖL MINT VELEM;;BEVALLOM NEM ZAVART HISZ BARÄTOM CSAK JOT CSINÄLT A BNÖMNEK;ES JO VOLT NEZNI (AMENNYIRE TUDTAM ÖKET NYALÄS ES DUGÄS KÖZBE)ISTENI VOLT ISMET ISZOGATÄS MAJD MOST MÄR AZ UJDONSÜLT PÄR MAGÄTOL BEMENTEK A MÄSIK SZOBÄBA;ES VAGY "ORA HOSSZIG DUGTAK ;NYALTAK SZOPTAK::: nyes E MI SE TETLENKEDTÜNK A HAVER CSAJÄVAL MEG DUGTAM EGY JO PÄRSZOR ISTENI JO PINÄJA VAN;ES HÄLA ISTENNEK IMÄDJA HOGY NYALJÄK;EN MEG NAGYON IMÄDOK NYALNI IGY KIELVEZTÜK EGYMÄS ÖRÖMEIT::::::ISTENI EJSZAKA VOLT;VAGY DELIG SZEXELTÜNK MAJD FÜRDES;ES BUCSU;DE MEGBESZELTUK HOGY ÖRÖMMEL CSERELÜNK PARTNERT::::
#5199   2009. 11. 22. vasárnap 20:26
király_fi király_fi
Nem tudom. Hidd el, annyiszor elképzeltem az élő hármast, aztán mégis maradtam ennél a megoldásnál. Ez tutira bevált, de tagadhatatlan, hogy szeretném átélni élőben is...
(Ez egy válasz X üzenetére (2009. 11. 22. vasárnap 18:01), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (295546)
2009. 11. 22. vasárnap 18:01
Azért élőben jobban izgatna
#5198   2009. 11. 22. vasárnap 18:01
X Törölt felhasználó (295546)
Azért élőben jobban izgatna
(Ez egy válasz király_fi üzenetére (2009. 11. 20. péntek 20:29), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 11. 20. péntek 20:29
Na ezért intéztem én úgy, hogy ne legyek ott élőben, csak fel legyen véve videóra.
Utólag megnézve csak annyit éreztem, hogy rohadt izgató. smile Persze nem mondtam még le az élő jelenlétről sem. smile
#5197   2009. 11. 22. vasárnap 16:26
X Törölt felhasználó (363308)
többször csatlakoztam párokhoz a hölgy örömére és szeretkeztem vele a a párja elött
nagyon élveztük mindhárman...
#5196   2009. 11. 21. szombat 20:00
skorpio77 skorpio77
köszi remélem azért nektek is összejön majd jo keresgélést hozzá és sok kitartást smile
(Ez egy válasz szerelmes pár üzenetére (2009. 11. 18. szerda 21:42), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 11. 18. szerda 21:42
Szia! Csak gratulálni tudunk a kapcsolatotokhoz mind a hármotoknak!!
Mi két éve keressük a számunkra hasonlóan megfelelőt de sajnos még nem találtuk meg...
Hosszantartó élvezetes kapcsolatot kívánunk nektek a folytatáshoz!!
puszi
#5195   2009. 11. 21. szombat 00:41
X Törölt felhasználó (303780)
nálunk jól működik a dolog.mindketten nagyon élvezzük a szituációt.engem nagyon izgat,ha kivülről látom, ahogy a párom élvez. neki pedig a változatosság okoz örömet. persze együtt is szexelünk ,de ha más (mások) is dugja általában nem szállok be,csak ha már a pasi kidőlt.szeretem a jól bejáratott punciját dugni,nyalni.
mivel elég tágulékony, mondhatni nem túl szűk, a nagy szerszámoktól élvez legjobban.leginkább nagyfarkú partnreket keresünk neki.ez látványnak se rossz,mikor jól kitölti egy-két méretes dákó elöl-hátul.
#5194   2009. 11. 20. péntek 20:29
király_fi király_fi
Na ezért intéztem én úgy, hogy ne legyek ott élőben, csak fel legyen véve videóra.
Utólag megnézve csak annyit éreztem, hogy rohadt izgató. smile Persze nem mondtam még le az élő jelenlétről sem. smile
(Ez egy válasz X üzenetére (2009. 11. 19. csütörtök 18:46), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 11. 19. csütörtök 18:46
Sziasztok!
Jól meg kell gondolni a dolgot, mert előre "fejben"nem lehet ezt lejátszani...Egyszer én is betársultam egy ismerős párhoz, ők vetették fel a dolgot.... Eljött az alkalom a másik srác volt legjobban beindulva én és a csaja eleinte zavarban voltunk azán fordult a helyzet a srác látta mennyire élvez a csaj engem , rögtön meg is zuhant lelkileg '"nem jött már össze neki aztán semmi..." jó nagy veszekedés lett .... és annyi a barátságnak is......
#5193   2009. 11. 20. péntek 19:57
madmaximum madmaximum
félreértetted, nem arra gondoltam, nem a saját helyzetemre smile
(Ez egy válasz szerelmes pár üzenetére (2009. 11. 20. péntek 18:54), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 11. 20. péntek 18:54
Nálatok is benne van?? Sajnálatos dolog ez azért.....
#5192   2009. 11. 20. péntek 18:54
szerelmes pár szerelmes pár
Nálatok is benne van?? Sajnálatos dolog ez azért.....
(Ez egy válasz madmaximum üzenetére (2009. 11. 19. csütörtök 21:54), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 11. 19. csütörtök 21:54
ez benne van, veszélyes vizek.... smile
#5191   2009. 11. 19. csütörtök 21:54
madmaximum madmaximum
ez benne van, veszélyes vizek.... smile
(Ez egy válasz X üzenetére (2009. 11. 19. csütörtök 18:46), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 11. 19. csütörtök 18:46
Sziasztok!
Jól meg kell gondolni a dolgot, mert előre "fejben"nem lehet ezt lejátszani...Egyszer én is betársultam egy ismerős párhoz, ők vetették fel a dolgot.... Eljött az alkalom a másik srác volt legjobban beindulva én és a csaja eleinte zavarban voltunk azán fordult a helyzet a srác látta mennyire élvez a csaj engem , rögtön meg is zuhant lelkileg '"nem jött már össze neki aztán semmi..." jó nagy veszekedés lett .... és annyi a barátságnak is......
#5190   2009. 11. 19. csütörtök 18:46
X Törölt felhasználó (295546)
Sziasztok!
#5189   2009. 11. 19. csütörtök 17:28
X Törölt felhasználó (435785)
Sziasztok!
Én is végig nézném de sajnos nincs benne:
Nagy hiba mindegy
#5188   2009. 11. 18. szerda 21:42
szerelmes pár szerelmes pár
Szia! Csak gratulálni tudunk a kapcsolatotokhoz mind a hármotoknak!!
Mi két éve keressük a számunkra hasonlóan megfelelőt de sajnos még nem találtuk meg...
Hosszantartó élvezetes kapcsolatot kívánunk nektek a folytatáshoz!!
puszi
(Ez egy válasz skorpio77 üzenetére (2009. 11. 13. péntek 23:11), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 11. 13. péntek 23:11
Sziasztok . Mégegysszer próbálok hozzászólni a topichoz én a bizonyos harmadik személy vok /férfi/ nekem még most is furcsa hogy benne vagyok egy hármasban. Engem a közös munkakapcsolat hozott össze a mostani baráti párral soha nem gondoltam volna hogy egyszer ilyenbe bele megyek. Elsőre csak bulinak hittem de ez nem így van sőt eléggé nehéz dolog ez föleg hogy hetero vagyok és a férj eleinta csak nézte a dolgot ..hát ez ellégé lelonbozo volt de mára már ez nem zavar mert nem csak a harmadik szeméyl lettem hanem megértettem hogy idővel a párkapcsolatuk már elégé unalmas lett és színesíteni probáltak bár elsösorban párt kerestek v vagy bi lányt de végül én lettem a bizonyos akiben megtalálták azt a plusszt... de én még igy 7 év után se gondolok arra hogy külön legyek a feleségével s a feleségse akarja ,ez csupán szex és normális emberi gondolkodással ez érthető is szntem.. ez nem szol másrol, hanem pusztán a sexuális életük feldobására szolgál és ezzel nincs is semmi baj még mindhárom ember tudja ezt normálisan kezelni......................
#5187   2009. 11. 15. vasárnap 05:04
Irresponsible Irresponsible
Pedig nem is vagy bi lány smile
(Ez egy válasz skorpio77 üzenetére (2009. 11. 13. péntek 23:11), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 11. 13. péntek 23:11
Sziasztok . Mégegysszer próbálok hozzászólni a topichoz én a bizonyos harmadik személy vok /férfi/ nekem még most is furcsa hogy benne vagyok egy hármasban. Engem a közös munkakapcsolat hozott össze a mostani baráti párral soha nem gondoltam volna hogy egyszer ilyenbe bele megyek. Elsőre csak bulinak hittem de ez nem így van sőt eléggé nehéz dolog ez föleg hogy hetero vagyok és a férj eleinta csak nézte a dolgot ..hát ez ellégé lelonbozo volt de mára már ez nem zavar mert nem csak a harmadik szeméyl lettem hanem megértettem hogy idővel a párkapcsolatuk már elégé unalmas lett és színesíteni probáltak bár elsösorban párt kerestek v vagy bi lányt de végül én lettem a bizonyos akiben megtalálták azt a plusszt... de én még igy 7 év után se gondolok arra hogy külön legyek a feleségével s a feleségse akarja ,ez csupán szex és normális emberi gondolkodással ez érthető is szntem.. ez nem szol másrol, hanem pusztán a sexuális életük feldobására szolgál és ezzel nincs is semmi baj még mindhárom ember tudja ezt normálisan kezelni......................
#5186   2009. 11. 13. péntek 23:11
skorpio77 skorpio77
#5185   2009. 11. 13. péntek 18:01
vazelinator vazelinator VIP Admin
Be lehet állni az egyik oldalra, a másikra is. Lehet írni miért csinálnád, miért nem és téged hogy érint. De a másik is ember, ezt tartsd szem előtt. Csak annak tituláld amit te is el vársz a másiktól, de ha úgy érzed, hogy neked elfogadott, hogy valaki le idiótázon, akkor rossz topiban vagy (ajánlom a mazochista témákat).
#5184   2009. 11. 13. péntek 17:40
nemmondommeg nemmondommeg
Cattie!
Beszéljétek újra át, béküljetek ki.
Tévedni emberi dolog.
Az ember kérései legyenek ésszerűek, mert ha nem azok, nem várható el a betartásuk. A te kérésed bár egyértelmű volt, kissé mégis öncélú, implicite hűségteszt és felszólítás a nem betartására. Ha a nejed tényleg őszintén társad akar lenni, akkor bocsáss meg neki s kész. Ha nem... akkor cumi...
A te esetedben elvárható lett volna az önmegtartóztatás, ez igaz, de az adott körülmények eléggé árnyalják/árnyalták a helyzetet.
(Ez egy válasz Cattie üzenetére (2009. 11. 12. csütörtök 17:41), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 11. 12. csütörtök 17:41
Pedig azt hittem ki lehet legalább tárgyalni ,de amint látom itt is vannak idióták.
Asszem nem írok többet ,mert minek is. Persze akinek nem inge......

... 721 722 723 724 725 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitotta: vagy-vagy vagy-vagy
Nyitás ideje: 2006. 04. 20. csütörtök
Üzenetek: 19643db
Utolsó üzenet: ma 04:33

Hírek

2025. 07. 08. kedd 20:03
2025.  július 11-13: Nyári GG tali Cseteseknek és Fórumosoknak Kedves GG csetesek és Fórumozók! Egy újabb ismerkedési lehetőség! A nagy érdeklődésre való tekintettel, idén 16. alkalommal kerül megrendezésre a GG személyes cset, -és Fórum találkozó. A találkozó időpontja: 2025. július 11-13. (3 nap, 2... Tovább
2025. 01. 22. szerda 12:25
Szexjelentetekkel díszített kocsit találtak Pompejiben Krisztus után 79-ben megsemmisítő természeti katasztrófa tette a földdel egyenlővé Pompeji városát, a Vezúv kitörése 3000 emberi életet követelt. Mára Pompeji a világ egyik legegyedülállóbb régészeti helyszínévé vált, és évente kétmillió... Tovább
2024. 12. 15. vasárnap 14:30
Új VIP vásárlási felület Kedves felhasználók! Szeretnénk tájékoztatni titeket, hogy megújult a VIP vásárlási felület. Aki az előzőhöz volt szokva, neki elsőre idegennek tűnhet, de használjátok ezt is bátran a továbbiakban. Itt már tudtok Apple Pay-jel, és Google Pay-jel is... Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2 985 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6 766 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
11 542 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
16 716 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
6 hónap
* 398 EUR/Huf árfolyammal számolva

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - A szexpartner kereső. Több száz igazi szexpartner kereső lány!!! CSAK VALÓDI KÉPEK, videók!!!
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!