Beneveznék én is a "gyökér önzők" táborába. Engem is zavar ilyen helyzetben egy másik nő. Ez van. Próbáltam ellene tenni, de csak rosszabb lett. Én is csak az esélyegyenlőség miatt javasoltam, próbáltam korrekt lenni, de be kell látnom, hogy tévedtem. Nekem nem megy.
Viszont másik oldalról meg vannak így elégedve, amennyire én tudom maximálisan. Egyiken sem vágynak egyszerre több nőre. Tehát nálunk ez az állapot közös megegyezés alapján állandósult.
Ami nagyon nem megy, azt nem szabad erőltetni, mert romboló hatású.
Viszont másik oldalról meg vannak így elégedve, amennyire én tudom maximálisan. Egyiken sem vágynak egyszerre több nőre. Tehát nálunk ez az állapot közös megegyezés alapján állandósult.
Ami nagyon nem megy, azt nem szabad erőltetni, mert romboló hatású.
A 4es felvetés jó 5let. Ami a féltékenységet illeti ,a legnagyobb marhaság. Ha meg akar csalni, így is -úgy is megteszi, önmarcangolás nem segít rajta. A mi kapcsolatunk és kalandjaink alapján teszem fel a kérdést: mi oka lenne rá? Talál még egy olyan kapcsolatot ahol ennyi mindent át lehet élni? Minél több megengedett egy kapcsolatban, annál kevésbé van ok a szakitásra, megcsalásra, félrekefélésre vagy nevezzük aminek akarjuk.
A tiltott gyümi a legédesebb. (Ez egy válasz pár8476 üzenetére (2009. 10. 07. szerda 14:16), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 10. 07. szerda 14:16
A tiltott gyümi a legédesebb. (Ez egy válasz pár8476 üzenetére (2009. 10. 07. szerda 14:16), amit ide kattintva olvashatsz)

Természetesen én is tudom hogy ezzel nem csak az esélyegyenlőséget bontom a kapcsolatunkban, hanem íratlan korlátokat is emelek.
Minden esetre többszöri próbálkozás után mondom ezt, nem tudok mit kezdeni az érzéssel és utóbbinál véglegesen kiderült hogy ez az út számomra járhatatlan.
Különösebb lelki furdalást nem érzek, mert páromnak soha nem, volt igénye másik nőre, az egészet én kezdtem, pont az egyenlő esélyek miatt, azonban nem bírom a strapát
Végül.. lehet csak magam vigaszára, nem érzem úgy hogy önző lennék, tekintetbe véve a "normális" hetero kapcsolatokat, ott se egy esetben fordul elő hogy az egyiknek belefér ami a másiknak nem.
Konkurenciát azonban nem láttam egyik résztvevő hölgy személyében sem, erre tévesen következtettetek.
Minden esetre köszönöm a korrekt állásfoglalást.
Szerintetek próbáljam még erőltetni, vagy hagyjam lapulni a dolgot ameddig párom nem áll elő az igénnyel?
Minden esetre többszöri próbálkozás után mondom ezt, nem tudok mit kezdeni az érzéssel és utóbbinál véglegesen kiderült hogy ez az út számomra járhatatlan.
Különösebb lelki furdalást nem érzek, mert páromnak soha nem, volt igénye másik nőre, az egészet én kezdtem, pont az egyenlő esélyek miatt, azonban nem bírom a strapát

Végül.. lehet csak magam vigaszára, nem érzem úgy hogy önző lennék, tekintetbe véve a "normális" hetero kapcsolatokat, ott se egy esetben fordul elő hogy az egyiknek belefér ami a másiknak nem.
Konkurenciát azonban nem láttam egyik résztvevő hölgy személyében sem, erre tévesen következtettetek.
Szerintetek próbáljam még erőltetni, vagy hagyjam lapulni a dolgot ameddig párom nem áll elő az igénnyel?
benne vagyok, már irtam korábban, szoljatok ha aktuális
(Ez egy válasz pár8476 üzenetére (2009. 10. 06. kedd 19:27), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 10. 06. kedd 19:27

Teljesen ugyanez a szitunk, csak Én többet nőt nem szeretnék.Féltékeny vagyok és az is maradok.Ez véglegesen kiderült.
Szerencsére ehhez párom sem ragaszkodik.
Fiuk.. szabad a pálya
Fiuk.. szabad a pálya

Amit én korábban is írtam, a véleményem változatlan. Ha egy hármas mindhárom tagjának féktelen örömöt okoz az akció, akkor hajrá, és mindent bele. Nyilvánvaló, hogy olyat, ami valakinek elviselhetetlenül kellemetlen, mint például neked, hogy a férjed a jelenlétedben másnak is adja az "érzést" nem kell és nem is szabad felvállalni. Ugyanakkor én azért nem várnám meg, amíg a párom jelentkezik az igényeivel. Ezt megelőzve sokkal korábban egyértelműen rákérdeznék, hogy fenntartások nélkül élvezi-e ezeket a típusú hármasokat, és nem csak a tolerancia küszöbe magasabb-e a tiédnél. Ha ő is élvezi, és valóban nincs is igénye arra, hogy nőt is bevonjatok a játékba, akkor korábbi megállapításommal ellentétben semmi önző nincsen benne. Ellenben, ha nem kérdezel erre rá konkrétan, és, egyszer csak előjön a vágyaival, miszerint amit eddig ő nyújtott neked, most elvárná visszafelé, akkor meglehetősen nehezen kezelhető helyzetbe lehet belecsöppenni. Ha egy ilyenre nem-et mondanál bármilyen indokkal, akkor az egyértelmű önzés, és a másik teljes kihasználása, amiben igazat adtam xxx69party-nak. Nehezen tudom elképzelni, hogy egy férfi ne lenne szívesen együtt egyszerre több nővel. Biztosan ilyen is van, de hogy én egyet sem ismerek, az tuti.
Sokkal inkább úgy gondolom, hogy nagyon-nagyon szeret téged, és megpróbálja a legmélyebb vágyaidat is maximálisan kielégíteni. Szerintem ezért tesz úgy, mintha neki nem lenne szüksége a lányos többesre, hiszen tudja, hogy azt Te nem élvezed. Megnéztem a képeiteket, és nagyon jó a tested. Úgyhogy meg is értem a párodat, miért teljesíti minden kívánságod.
(Ez egy válasz pár8476 üzenetére (2009. 10. 07. szerda 14:16), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 10. 07. szerda 14:16

Természetesen én is tudom hogy ezzel nem csak az esélyegyenlőséget bontom a kapcsolatunkban, hanem íratlan korlátokat is emelek.

Megnyilvánulásod ezen formája :
1. Sértő
2. Nincs haszna
3. Olyan irányba tereli a fórumot, ami alpári, primitív és nem hiányzik senkinek.(lásd sok más igénytelen fórum : először "gyökér" aztán f.. és így tovább a teljes morális leépüléséig)
Semmi olyat nem közöltél aminek hasznát vettem volna, csak ismeretlenül deklaráltad a "gondolkodásmódomat", csöppet se kedves, segítőkész szándékkal.(Vagyis nekem nem tűnt ki belőle)Miért így?
Szívesen fogadom a negatív és az építő jellegű kritikát is, de megkérlek amennyire szépen lehetséges, tiszteljük egymást.
Köszi
(Ez egy válasz xxx69party üzenetére (2009. 10. 07. szerda 10:51), amit ide kattintva olvashatsz)
1. Sértő
2. Nincs haszna
3. Olyan irányba tereli a fórumot, ami alpári, primitív és nem hiányzik senkinek.(lásd sok más igénytelen fórum : először "gyökér" aztán f.. és így tovább a teljes morális leépüléséig)
Semmi olyat nem közöltél aminek hasznát vettem volna, csak ismeretlenül deklaráltad a "gondolkodásmódomat", csöppet se kedves, segítőkész szándékkal.(Vagyis nekem nem tűnt ki belőle)Miért így?
Szívesen fogadom a negatív és az építő jellegű kritikát is, de megkérlek amennyire szépen lehetséges, tiszteljük egymást.
Köszi

Szerintetek próbáljam még erőltetni, vagy hagyjam lapulni a dolgot ameddig párom nem áll elő az igénnyel? (Ez egy válasz videkipar üzenetére (2009. 10. 07. szerda 13:06), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 10. 07. szerda 13:06

Szerintetek próbáljam még erőltetni, vagy hagyjam lapulni a dolgot ameddig párom nem áll elő az igénnyel? (Ez egy válasz videkipar üzenetére (2009. 10. 07. szerda 13:06), amit ide kattintva olvashatsz)

Ebben viszont egyetértünk teljesen, csak én finomabban fogalmaztam meg ugyanezt. Szerintem ennek a hozzáállásnak - mint már írtam - a teljesen, már-már betegesen hetero beállítottság az oka, hogy képtelen partnerként tekinteni a befogadott harmadik nőre és csak a konkurenciát látja benne. Én sem tudnék közel engedni a nejemhez olyan férfit, akitől undorodok bármiért is. Nyilván én nem vagyok 100%-osan hetero, csak 90%-osan.
Fentiek miatt a 3-as felváltva ( egyszer férfi, egyszer nő a harmadik ) illetve a 4-es a leginkább korrekt.

Ebben viszont egyetértünk teljesen, csak én finomabban fogalmaztam meg ugyanezt. Szerintem ennek a hozzáállásnak - mint már írtam - a teljesen, már-már betegesen hetero beállítottság az oka, hogy képtelen partnerként tekinteni a befogadott harmadik nőre és csak a konkurenciát látja benne. Én sem tudnék közel engedni a nejemhez olyan férfit, akitől undorodok bármiért is. Nyilván én nem vagyok 100%-osan hetero, csak 90%-osan.
Fentiek miatt a 3-as felváltva ( egyszer férfi, egyszer nő a harmadik ) illetve a 4-es a leginkább korrekt.
(Ez egy válasz xxx69party üzenetére (2009. 10. 07. szerda 11:52), amit ide kattintva olvashatsz)

Nem nektek szántam, csak elbénáztam
Sorry!
Pár8476 szólt! (Ez egy válasz videkipar üzenetére (2009. 10. 07. szerda 11:44), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 10. 07. szerda 11:44

Pár8476 szólt! (Ez egy válasz videkipar üzenetére (2009. 10. 07. szerda 11:44), amit ide kattintva olvashatsz)

Nem egészen értem, hogy ezt mire írtad. Arra gondolsz, hogy egy 3-as felállás önző lenne olyankor is, ha minden résztvevő örömét leli benne ?
Nem egészen értem, hogy ezt mire írtad. Arra gondolsz, hogy egy 3-as felállás önző lenne olyankor is, ha minden résztvevő örömét leli benne ?
(Ez egy válasz xxx69party üzenetére (2009. 10. 07. szerda 10:51), amit ide kattintva olvashatsz)
Elég gyökér és önző gondolkodás mód!
(Ez egy válasz videkipar üzenetére (2009. 10. 06. kedd 15:03), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 10. 06. kedd 15:03

Én is olvastam a beírásokat mindkét topicban, és teljesen egyetértek veled. Ugyanazt tanácsolnám krisztacicának, hogy ossza meg a férjével a vágyait ! Krisztacica, ha izgat benneteket az a tény, hogy rád vannak kattanva mások, és mindketten provokáljátok is az ilyen szituációkat, innentől már csak egy fél lépés, egy hármas, vagy egy négyes.
akkor jelentkezhetek??
(Ez egy válasz pár8476 üzenetére (2009. 10. 06. kedd 19:27), amit ide kattintva olvashatsz)

Teljesen ugyanez a szitunk, csak Én többet nőt nem szeretnék.Féltékeny vagyok és az is maradok.Ez véglegesen kiderült.
Fiuk.. szabad a pálya
Fiuk.. szabad a pálya

nem csak a férfinak jo és élvezetes ha a párját mással látja hanem a nönek is mi épp ezért párokkal ismizünk és csodás látni mikor mással van párom de én is megkapom amit szeretek és imádok /egy feleség/
Látod, látod, így jár, aki teljesen heteroszexuális.

Fiuk.. szabad a pálya
Fiuk.. szabad a pálya

Fiuk.. szabad a pálya
(Ez egy válasz Threesome üzenetére (2009. 10. 06. kedd 04:01), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 10. 06. kedd 04:01
Fiuk.. szabad a pálya

Engem is izgat,ha megdugják a feleségem.Nem tudnám megmagyarázni,hogy mi az oka,de nagyon "felhúz".
Pedig benne semmi érzelem nincs a partnere iránt,mégis élvezi.
Az eddigi partnereivel nem volt maradéktalanul jó,szóval nem ez az oka.
Őt is izgatja,hogy engem izgat a szitu.
De az pont úgyanúgy erős nála,ha én vagyok egy lánnyal.
Közben iszonyatosakat kefélünk minden partner nélkül is,mert kívánjuk egymást.
Olyasmi helyzetben vagyunk,hogy ha összejön,akkor jó,ha nem,akkor is.
Persze nem teszünk le a dologról és nyilván lesz is alkalom.
Én is olvastam a beírásokat mindkét topicban, és teljesen egyetértek veled. Ugyanazt tanácsolnám krisztacicának, hogy ossza meg a férjével a vágyait ! Krisztacica, ha izgat benneteket az a tény, hogy rád vannak kattanva mások, és mindketten provokáljátok is az ilyen szituációkat, innentől már csak egy fél lépés, egy hármas, vagy egy négyes.
(Ez egy válasz kandurmarci üzenetére (2009. 10. 06. kedd 12:44), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 10. 06. kedd 12:44

Női exhib címszó alatt leírt bugyitlankásod után, s ahogy a férjed ezt fogadta, szerintem nem lenne gond egy + pasi sem. Egy következő hasonló rendezvényen könnyen találhatsz olyan pasit, akivel el tudnád képzelni a hármast, akinek szívesen kézbe, esetleg szájba, puncidba is vennéd a farkát, s ha kiderülne, hogy egy olyan csajnak látja a közönség esetleg a mellét, a fenekét, s talán a punciját is, aki nem profi fellépő, az lenne a rendezvény csúcspontja, az sokkal jobban érdekelne mindenkit, mint a magukat megjátszó profik. Egy ilyen pasi felé közeledve figyelj a párodra is, hogy mit szólna hozzá. Szerintem nem lenne gond, nagy sikered lenne.
Női exhib címszó alatt leírt bugyitlankásod után, s ahogy a férjed ezt fogadta, szerintem nem lenne gond egy + pasi sem. Egy következő hasonló rendezvényen könnyen találhatsz olyan pasit, akivel el tudnád képzelni a hármast, akinek szívesen kézbe, esetleg szájba, puncidba is vennéd a farkát, s ha kiderülne, hogy egy olyan csajnak látja a közönség esetleg a mellét, a fenekét, s talán a punciját is, aki nem profi fellépő, az lenne a rendezvény csúcspontja, az sokkal jobban érdekelne mindenkit, mint a magukat megjátszó profik. Egy ilyen pasi felé közeledve figyelj a párodra is, hogy mit szólna hozzá. Szerintem nem lenne gond, nagy sikered lenne.
(Ez egy válasz krisztacica üzenetére (2009. 10. 06. kedd 04:21), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 10. 06. kedd 04:21

Hogy vehetném rá a férjemet arra hogy még valakit bevegyünk harmadiknak? Ő nagyon maradi ilyenekben, én pedig mindig forróvérű voltam. Sokszor volt szeretőm, a hármast is úgy éltem meg hogy a régi szeretőm unszolt hogy vegyünk be még valakit mert őt nagyon izgatná a látványa hogy engem valaki... Szóval az már egészen profán volt hogy a tartós szeretőm mellett még lett egy alkalmi szexpartnerem is, és hát elszálltak nagyon a dolgok. Szeretném megosztani ezeket a dolgaimat a férjemmel.
Meg kell beszélned vele,kénytelen vagy.Te ezt szeretnéd,jobb,ha minnél hamarabb tud róla és tőled.
Nem tudhatjuk,hogy a maradi mit takar,reméljük,hogy nem ezen a téren.
Finoman vedd rá,és cserébe te is tégy engedményeket
(Ez egy válasz krisztacica üzenetére (2009. 10. 06. kedd 04:21), amit ide kattintva olvashatsz)
Nem tudhatjuk,hogy a maradi mit takar,reméljük,hogy nem ezen a téren.
Finoman vedd rá,és cserébe te is tégy engedményeket

Hogy vehetném rá a férjemet arra hogy még valakit bevegyünk harmadiknak? Ő nagyon maradi ilyenekben, én pedig mindig forróvérű voltam. Sokszor volt szeretőm, a hármast is úgy éltem meg hogy a régi szeretőm unszolt hogy vegyünk be még valakit mert őt nagyon izgatná a látványa hogy engem valaki... Szóval az már egészen profán volt hogy a tartós szeretőm mellett még lett egy alkalmi szexpartnerem is, és hát elszálltak nagyon a dolgok. Szeretném megosztani ezeket a dolgaimat a férjemmel.
Szabad hozzászólnom?

(Ez egy válasz Irresponsible üzenetére (2009. 09. 09. szerda 04:21), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 09. 09. szerda 04:21

Az én párom szeretné ha két fiúval lennék egyszerre és csókolózzak is velük,az előbbi elképzelés könnyebben megy,mint az utóbbi,mert az hozzá kötődik,de azért nem zárom ki.Nem mondom,hogy engem nem izgat a téma,sőt
Olyan érzéseket tapasztalok magamon,amit előtte sosem éreztem.

Engem is izgat,ha megdugják a feleségem.Nem tudnám megmagyarázni,hogy mi az oka,de nagyon "felhúz".