Izgat ha megdugják a feleségemet (Nem társkereső!)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

A téma leírása

Izgat, ha megdugják, ha szopatják, ha kinyalják az ÁLLANDÓ PARTNEREDET.
Bárhol, bármikor, bármilyen körülmények között. Ha ott vagy, ha nem vagy ott, de tudsz róla.
Vigyázz! Ne keverd össze a (sejthető) megcsalással!
Írj a topicba, ha kétségeid vannak, ha véleményed van róla, ha kérdésed van.

Írj, ha bizonytalan vagy, ha vágysz rá.
"a párod ne legyen más férfival, de Te miért ne lehetnél 2 nővel?"
"ha a téma számodra idegen, nem izgat vagy épp taszít, hát egyszerűen nem kell itt lenni. Mindenki menjen a saját templomába imádkozni."

Fel kellene már ébrednie néhányaknak. Nincs olyan, hogy félig swinger, játszásiból cuckold. A szellemet vagy kiengedjük a palackból és lesz ami lesz, de visszagyömöszölni ugyanoda, mert csípi a szemünket a füst, na az nem megy. A társunk, a párunk, a nő, akivel élünk, nem a játékszerünk, nem irányíthatjuk, nem azért él a Földön, hogy úri kedvünknek megfelelően hol erre a farokra, hol meg arra szökkenjen és ha mindezt eluntuk, akkor visszatérjen a mosógép meg a vasaló hatósugarába. Nincs olyan, hogy szopni lehet, de lenyelni tilos, nincs olyan, hogy érzelmeket tilos a szexbe keverni. Nem feltétlen szerencsés, de tessék csak az egész kalácsot elfogyasztani, még, ha a végére kicsit fullasztó, kicsit szikkadt is, nem csak a mazsolákat kipiszkálni.

Nem társkereső! Időpont és helyszín egyeztetést csak priviben vagy a GG társkereső részében lehet. Az ilyen bejegyzések moderálásra/törlésre kerülnek! MINDEN TÁRSKERESŐ legalább 1 hét tiltásra kerül!

Az eddigi hozzászólások

... 729 730 731 732 733 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#5043   2009. 10. 08. csütörtök 11:22
Lillus Lillus
Beneveznék én is a "gyökér önzők" táborába. Engem is zavar ilyen helyzetben egy másik nő. Ez van. Próbáltam ellene tenni, de csak rosszabb lett. Én is csak az esélyegyenlőség miatt javasoltam, próbáltam korrekt lenni, de be kell látnom, hogy tévedtem. Nekem nem megy.
Viszont másik oldalról meg vannak így elégedve, amennyire én tudom maximálisan. Egyiken sem vágynak egyszerre több nőre. Tehát nálunk ez az állapot közös megegyezés alapján állandósult.
Ami nagyon nem megy, azt nem szabad erőltetni, mert romboló hatású.
#5042   2009. 10. 07. szerda 20:58
Cattie Cattie VIP
A 4es felvetés jó 5let. Ami a féltékenységet illeti ,a legnagyobb marhaság. Ha meg akar csalni, így is -úgy is megteszi, önmarcangolás nem segít rajta. A mi kapcsolatunk és kalandjaink alapján teszem fel a kérdést: mi oka lenne rá? Talál még egy olyan kapcsolatot ahol ennyi mindent át lehet élni? Minél több megengedett egy kapcsolatban, annál kevésbé van ok a szakitásra, megcsalásra, félrekefélésre vagy nevezzük aminek akarjuk.
A tiltott gyümi a legédesebb.
(Ez egy válasz pár8476 üzenetére (2009. 10. 07. szerda 14:16), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 10. 07. szerda 14:16
Természetesen én is tudom hogy ezzel nem csak az esélyegyenlőséget bontom a kapcsolatunkban, hanem íratlan korlátokat is emelek.
Minden esetre többszöri próbálkozás után mondom ezt, nem tudok mit kezdeni az érzéssel és utóbbinál véglegesen kiderült hogy ez az út számomra járhatatlan.
Különösebb lelki furdalást nem érzek, mert páromnak soha nem, volt igénye másik nőre, az egészet én kezdtem, pont az egyenlő esélyek miatt, azonban nem bírom a strapát smile
Végül.. lehet csak magam vigaszára, nem érzem úgy hogy önző lennék, tekintetbe véve a "normális" hetero kapcsolatokat, ott se egy esetben fordul elő hogy az egyiknek belefér ami a másiknak nem.
Konkurenciát azonban nem láttam egyik résztvevő hölgy személyében sem, erre tévesen következtettetek.
Minden esetre köszönöm a korrekt állásfoglalást.
Szerintetek próbáljam még erőltetni, vagy hagyjam lapulni a dolgot ameddig párom nem áll elő az igénnyel?
#5041   2009. 10. 07. szerda 17:16
madmaximum madmaximum
benne vagyok, már irtam korábban, szoljatok ha aktuális
(Ez egy válasz pár8476 üzenetére (2009. 10. 06. kedd 19:27), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 10. 06. kedd 19:27
Teljesen ugyanez a szitunk, csak Én többet nőt nem szeretnék.Féltékeny vagyok és az is maradok.Ez véglegesen kiderült.
Szerencsére ehhez párom sem ragaszkodik.
Fiuk.. szabad a pálya smile
#5040   2009. 10. 07. szerda 17:14
videkipar videkipar
Amit én korábban is írtam, a véleményem változatlan. Ha egy hármas mindhárom tagjának féktelen örömöt okoz az akció, akkor hajrá, és mindent bele. Nyilvánvaló, hogy olyat, ami valakinek elviselhetetlenül kellemetlen, mint például neked, hogy a férjed a jelenlétedben másnak is adja az "érzést" nem kell és nem is szabad felvállalni. Ugyanakkor én azért nem várnám meg, amíg a párom jelentkezik az igényeivel. Ezt megelőzve sokkal korábban egyértelműen rákérdeznék, hogy fenntartások nélkül élvezi-e ezeket a típusú hármasokat, és nem csak a tolerancia küszöbe magasabb-e a tiédnél. Ha ő is élvezi, és valóban nincs is igénye arra, hogy nőt is bevonjatok a játékba, akkor korábbi megállapításommal ellentétben semmi önző nincsen benne. Ellenben, ha nem kérdezel erre rá konkrétan, és, egyszer csak előjön a vágyaival, miszerint amit eddig ő nyújtott neked, most elvárná visszafelé, akkor meglehetősen nehezen kezelhető helyzetbe lehet belecsöppenni. Ha egy ilyenre nem-et mondanál bármilyen indokkal, akkor az egyértelmű önzés, és a másik teljes kihasználása, amiben igazat adtam xxx69party-nak. Nehezen tudom elképzelni, hogy egy férfi ne lenne szívesen együtt egyszerre több nővel. Biztosan ilyen is van, de hogy én egyet sem ismerek, az tuti. vigyor2 Sokkal inkább úgy gondolom, hogy nagyon-nagyon szeret téged, és megpróbálja a legmélyebb vágyaidat is maximálisan kielégíteni. Szerintem ezért tesz úgy, mintha neki nem lenne szüksége a lányos többesre, hiszen tudja, hogy azt Te nem élvezed. Megnéztem a képeiteket, és nagyon jó a tested. Úgyhogy meg is értem a párodat, miért teljesíti minden kívánságod. finom
(Ez egy válasz pár8476 üzenetére (2009. 10. 07. szerda 14:16), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 10. 07. szerda 14:16
Természetesen én is tudom hogy ezzel nem csak az esélyegyenlőséget bontom a kapcsolatunkban, hanem íratlan korlátokat is emelek.
Minden esetre többszöri próbálkozás után mondom ezt, nem tudok mit kezdeni az érzéssel és utóbbinál véglegesen kiderült hogy ez az út számomra járhatatlan.
Különösebb lelki furdalást nem érzek, mert páromnak soha nem, volt igénye másik nőre, az egészet én kezdtem, pont az egyenlő esélyek miatt, azonban nem bírom a strapát smile
Végül.. lehet csak magam vigaszára, nem érzem úgy hogy önző lennék, tekintetbe véve a "normális" hetero kapcsolatokat, ott se egy esetben fordul elő hogy az egyiknek belefér ami a másiknak nem.
Konkurenciát azonban nem láttam egyik résztvevő hölgy személyében sem, erre tévesen következtettetek.
Szerintetek próbáljam még erőltetni, vagy hagyjam lapulni a dolgot ameddig párom nem áll elő az igénnyel?
#5039   2009. 10. 07. szerda 14:25
pár8476 pár8476 VIP
Megnyilvánulásod ezen formája :
1. Sértő
2. Nincs haszna
3. Olyan irányba tereli a fórumot, ami alpári, primitív és nem hiányzik senkinek.(lásd sok más igénytelen fórum : először "gyökér" aztán f.. és így tovább a teljes morális leépüléséig)

Semmi olyat nem közöltél aminek hasznát vettem volna, csak ismeretlenül deklaráltad a "gondolkodásmódomat", csöppet se kedves, segítőkész szándékkal.(Vagyis nekem nem tűnt ki belőle)Miért így?
Szívesen fogadom a negatív és az építő jellegű kritikát is, de megkérlek amennyire szépen lehetséges, tiszteljük egymást.
Köszi smile
(Ez egy válasz xxx69party üzenetére (2009. 10. 07. szerda 10:51), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 10. 07. szerda 10:51
Elég gyökér és önző gondolkodás mód!
#5038   2009. 10. 07. szerda 14:16
pár8476 pár8476 VIP
(Ez egy válasz videkipar üzenetére (2009. 10. 07. szerda 13:06), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 10. 07. szerda 13:06
Ebben viszont egyetértünk teljesen, csak én finomabban fogalmaztam meg ugyanezt. Szerintem ennek a hozzáállásnak - mint már írtam - a teljesen, már-már betegesen hetero beállítottság az oka, hogy képtelen partnerként tekinteni a befogadott harmadik nőre és csak a konkurenciát látja benne. Én sem tudnék közel engedni a nejemhez olyan férfit, akitől undorodok bármiért is. Nyilván én nem vagyok 100%-osan hetero, csak 90%-osan. wink Fentiek miatt a 3-as felváltva ( egyszer férfi, egyszer nő a harmadik ) illetve a 4-es a leginkább korrekt.
#5037   2009. 10. 07. szerda 13:06
videkipar videkipar
Ebben viszont egyetértünk teljesen, csak én finomabban fogalmaztam meg ugyanezt. Szerintem ennek a hozzáállásnak - mint már írtam - a teljesen, már-már betegesen hetero beállítottság az oka, hogy képtelen partnerként tekinteni a befogadott harmadik nőre és csak a konkurenciát látja benne. Én sem tudnék közel engedni a nejemhez olyan férfit, akitől undorodok bármiért is. Nyilván én nem vagyok 100%-osan hetero, csak 90%-osan. wink Fentiek miatt a 3-as felváltva ( egyszer férfi, egyszer nő a harmadik ) illetve a 4-es a leginkább korrekt.
(Ez egy válasz xxx69party üzenetére (2009. 10. 07. szerda 11:52), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 10. 07. szerda 11:52
Nem nektek szántam, csak elbénáztam nyes Sorry!

Pár8476 szólt!
#5036   2009. 10. 07. szerda 11:52
xxx69party xxx69party
Nem nektek szántam, csak elbénáztam nyes Sorry!

Pár8476 szólt!
(Ez egy válasz videkipar üzenetére (2009. 10. 07. szerda 11:44), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 10. 07. szerda 11:44
Nem egészen értem, hogy ezt mire írtad. Arra gondolsz, hogy egy 3-as felállás önző lenne olyankor is, ha minden résztvevő örömét leli benne ?
#5035   2009. 10. 07. szerda 11:44
videkipar videkipar
Nem egészen értem, hogy ezt mire írtad. Arra gondolsz, hogy egy 3-as felállás önző lenne olyankor is, ha minden résztvevő örömét leli benne ?
(Ez egy válasz xxx69party üzenetére (2009. 10. 07. szerda 10:51), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 10. 07. szerda 10:51
#5034   2009. 10. 07. szerda 10:51
xxx69party xxx69party
(Ez egy válasz videkipar üzenetére (2009. 10. 06. kedd 15:03), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 10. 06. kedd 15:03
Én is olvastam a beírásokat mindkét topicban, és teljesen egyetértek veled. Ugyanazt tanácsolnám krisztacicának, hogy ossza meg a férjével a vágyait ! Krisztacica, ha izgat benneteket az a tény, hogy rád vannak kattanva mások, és mindketten provokáljátok is az ilyen szituációkat, innentől már csak egy fél lépés, egy hármas, vagy egy négyes.
#5033   2009. 10. 06. kedd 23:30
zsadi zsadi VIP
akkor jelentkezhetek?? wow1
(Ez egy válasz pár8476 üzenetére (2009. 10. 06. kedd 19:27), amit ide kattintva olvashatsz)
Teljesen ugyanez a szitunk, csak Én többet nőt nem szeretnék.Féltékeny vagyok és az is maradok.Ez véglegesen kiderült.
#5032   2009. 10. 06. kedd 20:10
maarimar maarimar
nem csak a férfinak jo és élvezetes ha a párját mással látja hanem a nönek is mi épp ezért párokkal ismizünk és csodás látni mikor mással van párom de én is megkapom amit szeretek és imádok /egy feleség/
#5031   2009. 10. 06. kedd 19:46
videkipar videkipar
Látod, látod, így jár, aki teljesen heteroszexuális. vigyor2
#5030   2009. 10. 06. kedd 19:27
pár8476 pár8476 VIP
(Ez egy válasz Threesome üzenetére (2009. 10. 06. kedd 04:01), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 10. 06. kedd 04:01
Engem is izgat,ha megdugják a feleségem.Nem tudnám megmagyarázni,hogy mi az oka,de nagyon "felhúz".
Pedig benne semmi érzelem nincs a partnere iránt,mégis élvezi.
Az eddigi partnereivel nem volt maradéktalanul jó,szóval nem ez az oka.
Őt is izgatja,hogy engem izgat a szitu.
De az pont úgyanúgy erős nála,ha én vagyok egy lánnyal.
Közben iszonyatosakat kefélünk minden partner nélkül is,mert kívánjuk egymást.
Olyasmi helyzetben vagyunk,hogy ha összejön,akkor jó,ha nem,akkor is.
Persze nem teszünk le a dologról és nyilván lesz is alkalom.
#5029   2009. 10. 06. kedd 15:03
videkipar videkipar
Én is olvastam a beírásokat mindkét topicban, és teljesen egyetértek veled. Ugyanazt tanácsolnám krisztacicának, hogy ossza meg a férjével a vágyait ! Krisztacica, ha izgat benneteket az a tény, hogy rád vannak kattanva mások, és mindketten provokáljátok is az ilyen szituációkat, innentől már csak egy fél lépés, egy hármas, vagy egy négyes.
(Ez egy válasz kandurmarci üzenetére (2009. 10. 06. kedd 12:44), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 10. 06. kedd 12:44
Női exhib címszó alatt leírt bugyitlankásod után, s ahogy a férjed ezt fogadta, szerintem nem lenne gond egy + pasi sem. Egy következő hasonló rendezvényen könnyen találhatsz olyan pasit, akivel el tudnád képzelni a hármast, akinek szívesen kézbe, esetleg szájba, puncidba is vennéd a farkát, s ha kiderülne, hogy egy olyan csajnak látja a közönség esetleg a mellét, a fenekét, s talán a punciját is, aki nem profi fellépő, az lenne a rendezvény csúcspontja, az sokkal jobban érdekelne mindenkit, mint a magukat megjátszó profik. Egy ilyen pasi felé közeledve figyelj a párodra is, hogy mit szólna hozzá. Szerintem nem lenne gond, nagy sikered lenne.
#5028   2009. 10. 06. kedd 12:44
kandurmarci kandurmarci
Női exhib címszó alatt leírt bugyitlankásod után, s ahogy a férjed ezt fogadta, szerintem nem lenne gond egy + pasi sem. Egy következő hasonló rendezvényen könnyen találhatsz olyan pasit, akivel el tudnád képzelni a hármast, akinek szívesen kézbe, esetleg szájba, puncidba is vennéd a farkát, s ha kiderülne, hogy egy olyan csajnak látja a közönség esetleg a mellét, a fenekét, s talán a punciját is, aki nem profi fellépő, az lenne a rendezvény csúcspontja, az sokkal jobban érdekelne mindenkit, mint a magukat megjátszó profik. Egy ilyen pasi felé közeledve figyelj a párodra is, hogy mit szólna hozzá. Szerintem nem lenne gond, nagy sikered lenne.
(Ez egy válasz krisztacica üzenetére (2009. 10. 06. kedd 04:21), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 10. 06. kedd 04:21
Hogy vehetném rá a férjemet arra hogy még valakit bevegyünk harmadiknak? Ő nagyon maradi ilyenekben, én pedig mindig forróvérű voltam. Sokszor volt szeretőm, a hármast is úgy éltem meg hogy a régi szeretőm unszolt hogy vegyünk be még valakit mert őt nagyon izgatná a látványa hogy engem valaki... Szóval az már egészen profán volt hogy a tartós szeretőm mellett még lett egy alkalmi szexpartnerem is, és hát elszálltak nagyon a dolgok. Szeretném megosztani ezeket a dolgaimat a férjemmel.
#5027   2009. 10. 06. kedd 04:57
Threesome Threesome
Meg kell beszélned vele,kénytelen vagy.Te ezt szeretnéd,jobb,ha minnél hamarabb tud róla és tőled.
Nem tudhatjuk,hogy a maradi mit takar,reméljük,hogy nem ezen a téren.
Finoman vedd rá,és cserébe te is tégy engedményeket smile
(Ez egy válasz krisztacica üzenetére (2009. 10. 06. kedd 04:21), amit ide kattintva olvashatsz)
Hogy vehetném rá a férjemet arra hogy még valakit bevegyünk harmadiknak? Ő nagyon maradi ilyenekben, én pedig mindig forróvérű voltam. Sokszor volt szeretőm, a hármast is úgy éltem meg hogy a régi szeretőm unszolt hogy vegyünk be még valakit mert őt nagyon izgatná a látványa hogy engem valaki... Szóval az már egészen profán volt hogy a tartós szeretőm mellett még lett egy alkalmi szexpartnerem is, és hát elszálltak nagyon a dolgok. Szeretném megosztani ezeket a dolgaimat a férjemmel.
#5026   2009. 10. 06. kedd 04:42
Threesome Threesome
Szabad hozzászólnom? smile
#5025   2009. 10. 06. kedd 04:21
krisztacica krisztacica
(Ez egy válasz Irresponsible üzenetére (2009. 09. 09. szerda 04:21), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 09. 09. szerda 04:21
Az én párom szeretné ha két fiúval lennék egyszerre és csókolózzak is velük,az előbbi elképzelés könnyebben megy,mint az utóbbi,mert az hozzá kötődik,de azért nem zárom ki.Nem mondom,hogy engem nem izgat a téma,sőt smile Olyan érzéseket tapasztalok magamon,amit előtte sosem éreztem.
#5024   2009. 10. 06. kedd 04:01
Threesome Threesome
Engem is izgat,ha megdugják a feleségem.Nem tudnám megmagyarázni,hogy mi az oka,de nagyon "felhúz".
Pedig benne semmi érzelem nincs a partnere iránt,mégis élvezi.
Az eddigi partnereivel nem volt maradéktalanul jó,szóval nem ez az oka.
Őt is izgatja,hogy engem izgat a szitu.
De az pont úgyanúgy erős nála,ha én vagyok egy lánnyal.
Közben iszonyatosakat kefélünk minden partner nélkül is,mert kívánjuk egymást.
Olyasmi helyzetben vagyunk,hogy ha összejön,akkor jó,ha nem,akkor is.
Persze nem teszünk le a dologról és nyilván lesz is alkalom.

... 729 730 731 732 733 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitotta: vagy-vagy vagy-vagy
Nyitás ideje: 2006. 04. 20. csütörtök
Üzenetek: 19643db
Utolsó üzenet: ma 04:33

Hírek

2025. 07. 08. kedd 20:03
2025.  július 11-13: Nyári GG tali Cseteseknek és Fórumosoknak Kedves GG csetesek és Fórumozók! Egy újabb ismerkedési lehetőség! A nagy érdeklődésre való tekintettel, idén 16. alkalommal kerül megrendezésre a GG személyes cset, -és Fórum találkozó. A találkozó időpontja: 2025. július 11-13. (3 nap, 2... Tovább
2025. 01. 22. szerda 12:25
Szexjelentetekkel díszített kocsit találtak Pompejiben Krisztus után 79-ben megsemmisítő természeti katasztrófa tette a földdel egyenlővé Pompeji városát, a Vezúv kitörése 3000 emberi életet követelt. Mára Pompeji a világ egyik legegyedülállóbb régészeti helyszínévé vált, és évente kétmillió... Tovább
2024. 12. 15. vasárnap 14:30
Új VIP vásárlási felület Kedves felhasználók! Szeretnénk tájékoztatni titeket, hogy megújult a VIP vásárlási felület. Aki az előzőhöz volt szokva, neki elsőre idegennek tűnhet, de használjátok ezt is bátran a továbbiakban. Itt már tudtok Apple Pay-jel, és Google Pay-jel is... Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2 985 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6 766 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
11 542 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
16 716 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
6 hónap
* 398 EUR/Huf árfolyammal számolva

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - Vidéki szexpartner kereső. Vidéki lányok. Csak valódi képek!
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!