Izgat ha megdugják a feleségemet (Nem társkereső!)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

A téma leírása

Izgat, ha megdugják, ha szopatják, ha kinyalják az ÁLLANDÓ PARTNEREDET.
Bárhol, bármikor, bármilyen körülmények között. Ha ott vagy, ha nem vagy ott, de tudsz róla.
Vigyázz! Ne keverd össze a (sejthető) megcsalással!
Írj a topicba, ha kétségeid vannak, ha véleményed van róla, ha kérdésed van.

Írj, ha bizonytalan vagy, ha vágysz rá.
"a párod ne legyen más férfival, de Te miért ne lehetnél 2 nővel?"
"ha a téma számodra idegen, nem izgat vagy épp taszít, hát egyszerűen nem kell itt lenni. Mindenki menjen a saját templomába imádkozni."

Fel kellene már ébrednie néhányaknak. Nincs olyan, hogy félig swinger, játszásiból cuckold. A szellemet vagy kiengedjük a palackból és lesz ami lesz, de visszagyömöszölni ugyanoda, mert csípi a szemünket a füst, na az nem megy. A társunk, a párunk, a nő, akivel élünk, nem a játékszerünk, nem irányíthatjuk, nem azért él a Földön, hogy úri kedvünknek megfelelően hol erre a farokra, hol meg arra szökkenjen és ha mindezt eluntuk, akkor visszatérjen a mosógép meg a vasaló hatósugarába. Nincs olyan, hogy szopni lehet, de lenyelni tilos, nincs olyan, hogy érzelmeket tilos a szexbe keverni. Nem feltétlen szerencsés, de tessék csak az egész kalácsot elfogyasztani, még, ha a végére kicsit fullasztó, kicsit szikkadt is, nem csak a mazsolákat kipiszkálni.

Nem társkereső! Időpont és helyszín egyeztetést csak priviben vagy a GG társkereső részében lehet. Az ilyen bejegyzések moderálásra/törlésre kerülnek! MINDEN TÁRSKERESŐ legalább 1 hét tiltásra kerül!

Az eddigi hozzászólások

... 777 778 779 780 781 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#15561   2019. 04. 20. szombat 16:09
csajtkeresek csajtkeresek
wave
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 04. 20. szombat 15:41), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4029302)
2019. 04. 20. szombat 15:41
Ma estére keresünk férfit? S nem pénzért...
#15562   2019. 04. 20. szombat 16:31
tibi1111 tibi1111
Szia mikorra?
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 04. 20. szombat 15:41), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4029302)
2019. 04. 20. szombat 15:41
Ma estére keresünk férfit? S nem pénzért...
#15563   2019. 04. 21. vasárnap 09:47
Christiano84 Christiano84
Engem nagyon izgat a téma,de soha nem mertem még felhozni a páromnak,nem tudom,hogy őt mennyire izgatná a téma és fogalmam sincs,hogyan vezessen rá.
#15564   2019. 04. 21. vasárnap 10:36
jitterbug jitterbug
wave
(Ez egy válasz Nagyfarok14 üzenetére (2019. 04. 19. péntek 20:00), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 04. 19. péntek 20:00
Sziasztok pasit keresnénk 3 asra a hölgy örömére
#15565   2019. 04. 21. vasárnap 11:34
Kíváncsipár18 Kíváncsipár18
Erre van egy ősrégi trükk!
Kérdezd meg! wink
(Ez egy válasz tibi1111 üzenetére (2019. 04. 20. szombat 16:31), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 04. 20. szombat 16:31
Szia mikorra?
#15566   2019. 04. 21. vasárnap 11:37
Kíváncsipár18 Kíváncsipár18
Bocsánat, ez Christiano84-nek szólt! szomoru1
(Ez egy válasz Kíváncsipár18 üzenetére (2019. 04. 21. vasárnap 11:34), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 04. 21. vasárnap 11:34
Erre van egy ősrégi trükk!
Kérdezd meg! wink
#15567   2019. 04. 21. vasárnap 12:43
Csillag 12345 Csillag 12345
sziasztok,
eddig a párommal, bár eléggé régen együtt vagyunk nem volt szerencsém megtapasztalni a spriccelős évezést. kipróbáltunk sok pózban, nyalással vibrátorral. Szereti seggbe amikor csak lehet oda kéri, el tud élvezni úgy is, de csiklón vagy hüvelyben is.
Ami fura volt a legutóbbi alkalommal spriccelve élvezett el ami még soha nem történt vele.
Izgalmas volt de kicsit el is gondolkoztatott mi lehetett az oka. soha előtte nem volt ilyen, és nem is csináltuk másképpen mint eddig, egyszerű misszionárius pozícióban tényleg semmi extra.

szerintetek mi történt? Lehet hogy megdugták és valaki megtanította erre, vagy túlgondolom? Valahogy mindig fura hirtelen megváltozik valaki. Van ötlet?
#15568   2019. 04. 21. vasárnap 12:58
X Törölt felhasználó (4056212)
Egy évvel tapasztaltabb lett élvezi amit kap! A nők egyre erettebbek lesznek és orultebbek!
(Ez egy válasz Csillag 12345 üzenetére (2019. 04. 21. vasárnap 12:43), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 04. 21. vasárnap 12:43
sziasztok,
eddig a párommal, bár eléggé régen együtt vagyunk nem volt szerencsém megtapasztalni a spriccelős évezést. kipróbáltunk sok pózban, nyalással vibrátorral. Szereti seggbe amikor csak lehet oda kéri, el tud élvezni úgy is, de csiklón vagy hüvelyben is.
Ami fura volt a legutóbbi alkalommal spriccelve élvezett el ami még soha nem történt vele.
Izgalmas volt de kicsit el is gondolkoztatott mi lehetett az oka. soha előtte nem volt ilyen, és nem is csináltuk másképpen mint eddig, egyszerű misszionárius pozícióban tényleg semmi extra.

szerintetek mi történt? Lehet hogy megdugták és valaki megtanította erre, vagy túlgondolom? Valahogy mindig fura hirtelen megváltozik valaki. Van ötlet?
#15569   2019. 04. 21. vasárnap 13:18
kornel002 kornel002
Kiváncsi leszek,hogy sikerül az első hármas!!! smile )
#15570   2019. 04. 21. vasárnap 17:05
X Törölt felhasználó (4012082)
Szia, Igen, jól sejted. Van szakirodalma a témának, cirka 75% hogy valaki, - aki jobb nálad - nem megdugta, hanem szeretkezett vele. Mindig ez van, ha önző pasi csak sportnak éli meg a szexet...."Szereti seggbe " ....ne is csodálkozzál, nézzél magadba kicsit!
(Ez egy válasz Csillag 12345 üzenetére (2019. 04. 21. vasárnap 12:43), amit ide kattintva olvashatsz)
sziasztok,

#15571   2019. 04. 22. hétfő 09:56
sex75 sex75
Sziasztok!
Boldogan kényeztetnék husis hölgyet a párja jelenlétében.
#15572   2019. 04. 22. hétfő 13:17
X Törölt felhasználó (104575)
Ezzel a kijelentéssel elég sokan egyetértenek, és osztják a véleményedet ezen az oldalon.
(Ez egy válasz sex75 üzenetére (2019. 04. 22. hétfő 09:56), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 04. 22. hétfő 09:56
Sziasztok!
Boldogan kényeztetnék husis hölgyet a párja jelenlétében.
#15573   2019. 04. 22. hétfő 15:10
jirzi jirzi
Lehet valaki megmutatta neki mi a Magyarok istene nyes Kérdezd meg Baj nem lehet Toljátok hármasban
sziasztok,

#15574   2019. 04. 22. hétfő 16:14
X Törölt felhasználó (4066922)
Sziasztok!
Engem nagyon izgat gondolatban, ha más dugná a barátnőmet...
Sokat beszéltem vele erről, azt mondta a kedvemért bele menne.
Bomba jó nő, nagyon élvezi ha izomból baszom, ilyenkor hatalmasra tud tágulni. Nincs kicsi farkam, 19/5,5, de gond nélkül benyeli, sőt érzem is, hogy sokszor kevés neki. Néha, ha egy 23centis vastag dildóval keményen megtömöm, spriccelni is szokott pardon1
Attól azért félek picit, ha összehoznánk egy hármast egy nagyobb faszú sráccal, aki nálam jobban lerendezné, hogy utána arra vágyna!?
Nektek mi a véleményetek?
#15575   2019. 04. 22. hétfő 20:20
bikiváncsi bikiváncsi
Engem nagyon izgat. Szerencsére a páromat is.
Ma délután is istenien sikerült.
Mindhárman nagyon élveztük, persze a kedvesem a legtöbbször.
Aztán a végén a szájába kérte mindkettőnk spermáját, amit aztán le is nyelt. finom
#15576   2019. 04. 23. kedd 12:48
X Törölt felhasználó (4003772)
Sosem felejtem el azt az első találkozást. Társkeresőben az életben is egy párként kerestetek pasit harmadiknak. Azt is írtátok hogy normális megbízható és szenvedélyes tulajdonságokkal bírjon. Bár nem gondoltam hogy választ is fogok kapni írtam levelet...elküldtem és bár tudtam fizikai képtelenség ennyi idő alatt válaszolni én még is percenként beléptem megnézni jött-e válasz tőletek.
Eltelt egy nap, majd kettő és akkor egyszer csak látom válasz jött tőletek. Kellett pár perc hogy rávegyem magam arra hogy megnyissam...féltem -mint már előtte pár alkalommal történt- hogy azt írjátok köszönitek szépen az érdeklődést de már nem kerestek, vagy megvan akit kerestek.
Megnyitottam a levelet és egy nagyon kedves pár soros levélben arról tájékoztattak, hogy találkozni szeretnétek velem ha tényleg komolyan gondolom....nem kértetek képet vagy egyéb bemutatkozást csak hogy találkozzunk mert csak egy személyes találkozás után dől el, hogy megvan-e a kellő szimpátia bennünk a folytatáshoz.
Két levélváltás és egy aranyos kisváros parkjában megbeszéltük a találkozást.
Aznap 50 km-t kellet oda utaznom. Életem leghosszabb útja volt...izgultam hogy megfelelek-e nekik. Hogy tudok-e majd bizonyítani vagy épp csak rám néznek és azt mondják nem engem keresnek.
Fél órával a találkozó időpontja előtt ott ültem egy padon. Nagyon lassan teltek a percek. Mikor már csak öt perc volt hátra biztos voltam benne, hogy a pár valahonnan figyel engem...most döntik el hogy jó leszek-e nekik. Nem mondom hogy pózban ültem a padon de kihúztam magam és közben a vérnyomásom az egekben tombolt a szívverésemet szinte hallottam a dobhártyámban. Az adott időben senki se jött oda hozzám....gondoltam messziről eldöntötték hogy nem vagyok alkalmas, vagy így tesztelnek kitartó vagyok-e.
5-6-10 perc elmúlt...kezdtem feladni. Megcsörrent a telefonom....előzőleg cseréltünk számot és láttam ők azok. Felvettem de nem tudtam mire számíthatok. Egy vidám női hang közölte hogy késni fognak de hamarosan itt lesznek és kérte hogy még legyek egy kis türelemmel.
Kedves volt a hangja és olyan határozott...éreztem nem első alkalommal keresnek partnert maguknak.
20 perc múlva befutottak. Feltűnt egy pár kézen fogva sétáltak. A fiú magas, sportos farmer póló rövid felgépelt haj. A lány olyan kellemesen gömbölyű blúzban és térdig érő szoknyában vörös göndör hajjal. Ahogy közelembe értek nem tudtam levenni róla a szememet...mosolygott mint akik rég ismerik egymást és a szemei...gyönyörű barna szemeibe el akartam veszni.
Egy kis zavarba voltam és kezet nyújtottam a fiúnak...ő is mosolyog...a lány ad két puszit kellemes friss illata van...
Leülünk a padra a lány középre mi a két oldalára...beszélgetünk de én nem tudom levenni a szemem a lányról. Nem érdekel hogy ott a párja csak nézem ő meg engem de el el kapja a tekintetemet. Fél órát beszélgetünk erről-arról majd elindulunk egy automata felé mert pénzt kell kivenniük. Amíg a fiú a terminállal bajlódik a lány odahajol és a fülembe súgja: szeretnék veled ... smile
#15577   2019. 04. 23. kedd 13:18
Trailorman Trailorman
Hali Leírod a folytatást is?
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 04. 23. kedd 12:48), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4003772)
2019. 04. 23. kedd 12:48
Sosem felejtem el azt az első találkozást. Társkeresőben az életben is egy párként kerestetek pasit harmadiknak. Azt is írtátok hogy normális megbízható és szenvedélyes tulajdonságokkal bírjon. Bár nem gondoltam hogy választ is fogok kapni írtam levelet...elküldtem és bár tudtam fizikai képtelenség ennyi idő alatt válaszolni én még is percenként beléptem megnézni jött-e válasz tőletek.
Eltelt egy nap, majd kettő és akkor egyszer csak látom válasz jött tőletek. Kellett pár perc hogy rávegyem magam arra hogy megnyissam...féltem -mint már előtte pár alkalommal történt- hogy azt írjátok köszönitek szépen az érdeklődést de már nem kerestek, vagy megvan akit kerestek.
Megnyitottam a levelet és egy nagyon kedves pár soros levélben arról tájékoztattak, hogy találkozni szeretnétek velem ha tényleg komolyan gondolom....nem kértetek képet vagy egyéb bemutatkozást csak hogy találkozzunk mert csak egy személyes találkozás után dől el, hogy megvan-e a kellő szimpátia bennünk a folytatáshoz.
Két levélváltás és egy aranyos kisváros parkjában megbeszéltük a találkozást.
Aznap 50 km-t kellet oda utaznom. Életem leghosszabb útja volt...izgultam hogy megfelelek-e nekik. Hogy tudok-e majd bizonyítani vagy épp csak rám néznek és azt mondják nem engem keresnek.
Fél órával a találkozó időpontja előtt ott ültem egy padon. Nagyon lassan teltek a percek. Mikor már csak öt perc volt hátra biztos voltam benne, hogy a pár valahonnan figyel engem...most döntik el hogy jó leszek-e nekik. Nem mondom hogy pózban ültem a padon de kihúztam magam és közben a vérnyomásom az egekben tombolt a szívverésemet szinte hallottam a dobhártyámban. Az adott időben senki se jött oda hozzám....gondoltam messziről eldöntötték hogy nem vagyok alkalmas, vagy így tesztelnek kitartó vagyok-e.
5-6-10 perc elmúlt...kezdtem feladni. Megcsörrent a telefonom....előzőleg cseréltünk számot és láttam ők azok. Felvettem de nem tudtam mire számíthatok. Egy vidám női hang közölte hogy késni fognak de hamarosan itt lesznek és kérte hogy még legyek egy kis türelemmel.
Kedves volt a hangja és olyan határozott...éreztem nem első alkalommal keresnek partnert maguknak.
20 perc múlva befutottak. Feltűnt egy pár kézen fogva sétáltak. A fiú magas, sportos farmer póló rövid felgépelt haj. A lány olyan kellemesen gömbölyű blúzban és térdig érő szoknyában vörös göndör hajjal. Ahogy közelembe értek nem tudtam levenni róla a szememet...mosolygott mint akik rég ismerik egymást és a szemei...gyönyörű barna szemeibe el akartam veszni.
Egy kis zavarba voltam és kezet nyújtottam a fiúnak...ő is mosolyog...a lány ad két puszit kellemes friss illata van...
Leülünk a padra a lány középre mi a két oldalára...beszélgetünk de én nem tudom levenni a szemem a lányról. Nem érdekel hogy ott a párja csak nézem ő meg engem de el el kapja a tekintetemet. Fél órát beszélgetünk erről-arról majd elindulunk egy automata felé mert pénzt kell kivenniük. Amíg a fiú a terminállal bajlódik a lány odahajol és a fülembe súgja: szeretnék veled ... smile
#15578   2019. 04. 23. kedd 13:47
X Törölt felhasználó (4003772)
#15579   2019. 04. 25. csütörtök 07:00
fazonkirály fazonkirály
Engem ennél jobban talán semmi nem izgat fel...latni a gyönyört a Párom arcán, ahogy keményen dolgozza a puncijat egy vastag 25 centis hatalmas dorong... Akkor teljesen máshogy nyögdécsel, rendesen sikít. Látszik az arcán is hogy tényleg jó neki... És óriásit tud élvezni egy ilyen faszon. Imádom nézni ahogy kielegul, ahogy megrang a teste... De azt is imádom nézni mikor szopatjak. Imád szopni egyszerűen, és nagy élvezettel csinálja. Az nagyon felhuz mikor szopatjak, ő felém fordul és az én szemembe néz. Közben verni szoktam a farkam, ahogy gyonyorkodok a latvanyban. A végén pedig kapok egy finom spermás csókot.
#15580   2019. 04. 26. péntek 13:48
r1973 r1973
Hosszú évek óta űzzük e nemes sportot, leirhatatlanul jó érzés hármasban dugni. Gyönyörű a párom amikor egy másik férfi dugja előttem, élvezi ő is a helyzetet. Voltunk párokkal is, de a legjobb amikor a páromat kényeztetjük egyszerre és felváltva is.
Rendeget sztorink van, ha lesz időnk akkor lepötyögjük...sziasztok

... 777 778 779 780 781 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitotta: vagy-vagy vagy-vagy
Nyitás ideje: 2006. 04. 20. csütörtök
Üzenetek: 19643db
Utolsó üzenet: ma 04:33

Hírek

2025. 07. 08. kedd 20:03
2025.  július 11-13: Nyári GG tali Cseteseknek és Fórumosoknak Kedves GG csetesek és Fórumozók! Egy újabb ismerkedési lehetőség! A nagy érdeklődésre való tekintettel, idén 16. alkalommal kerül megrendezésre a GG személyes cset, -és Fórum találkozó. A találkozó időpontja: 2025. július 11-13. (3 nap, 2... Tovább
2025. 01. 22. szerda 12:25
Szexjelentetekkel díszített kocsit találtak Pompejiben Krisztus után 79-ben megsemmisítő természeti katasztrófa tette a földdel egyenlővé Pompeji városát, a Vezúv kitörése 3000 emberi életet követelt. Mára Pompeji a világ egyik legegyedülállóbb régészeti helyszínévé vált, és évente kétmillió... Tovább
2024. 12. 15. vasárnap 14:30
Új VIP vásárlási felület Kedves felhasználók! Szeretnénk tájékoztatni titeket, hogy megújult a VIP vásárlási felület. Aki az előzőhöz volt szokva, neki elsőre idegennek tűnhet, de használjátok ezt is bátran a továbbiakban. Itt már tudtok Apple Pay-jel, és Google Pay-jel is... Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2 985 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6 766 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
11 542 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
16 716 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
6 hónap
* 398 EUR/Huf árfolyammal számolva

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - A szexpartner kereső. Több száz igazi szexpartner kereső lány!!! CSAK VALÓDI KÉPEK, videók!!!
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!