Izgat ha megdugják a feleségemet (Nem társkereső!)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

A téma leírása

Izgat, ha megdugják, ha szopatják, ha kinyalják az ÁLLANDÓ PARTNEREDET.
Bárhol, bármikor, bármilyen körülmények között. Ha ott vagy, ha nem vagy ott, de tudsz róla.
Vigyázz! Ne keverd össze a (sejthető) megcsalással!
Írj a topicba, ha kétségeid vannak, ha véleményed van róla, ha kérdésed van.

Írj, ha bizonytalan vagy, ha vágysz rá.
"a párod ne legyen más férfival, de Te miért ne lehetnél 2 nővel?"
"ha a téma számodra idegen, nem izgat vagy épp taszít, hát egyszerűen nem kell itt lenni. Mindenki menjen a saját templomába imádkozni."

Fel kellene már ébrednie néhányaknak. Nincs olyan, hogy félig swinger, játszásiból cuckold. A szellemet vagy kiengedjük a palackból és lesz ami lesz, de visszagyömöszölni ugyanoda, mert csípi a szemünket a füst, na az nem megy. A társunk, a párunk, a nő, akivel élünk, nem a játékszerünk, nem irányíthatjuk, nem azért él a Földön, hogy úri kedvünknek megfelelően hol erre a farokra, hol meg arra szökkenjen és ha mindezt eluntuk, akkor visszatérjen a mosógép meg a vasaló hatósugarába. Nincs olyan, hogy szopni lehet, de lenyelni tilos, nincs olyan, hogy érzelmeket tilos a szexbe keverni. Nem feltétlen szerencsés, de tessék csak az egész kalácsot elfogyasztani, még, ha a végére kicsit fullasztó, kicsit szikkadt is, nem csak a mazsolákat kipiszkálni.

Nem társkereső! Időpont és helyszín egyeztetést csak priviben vagy a GG társkereső részében lehet. Az ilyen bejegyzések moderálásra/törlésre kerülnek! MINDEN TÁRSKERESŐ legalább 1 hét tiltásra kerül!

Az eddigi hozzászólások

... 778 779 780 781 782 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#15581   2019. 04. 26. péntek 13:48
r1973 r1973
Hosszú évek óta űzzük e nemes sportot, leirhatatlanul jó érzés hármasban dugni. Gyönyörű a párom amikor egy másik férfi dugja előttem, élvezi ő is a helyzetet. Voltunk párokkal is, de a legjobb amikor a páromat kényeztetjük egyszerre és felváltva is.
Rendeget sztorink van, ha lesz időnk akkor lepötyögjük...sziasztok
#15582   2019. 04. 26. péntek 13:58
X Törölt felhasználó (3989732)
eljen
(Ez egy válasz r1973 üzenetére (2019. 04. 26. péntek 13:48), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 04. 26. péntek 13:48
Hosszú évek óta űzzük e nemes sportot, leirhatatlanul jó érzés hármasban dugni. Gyönyörű a párom amikor egy másik férfi dugja előttem, élvezi ő is a helyzetet. Voltunk párokkal is, de a legjobb amikor a páromat kényeztetjük egyszerre és felváltva is.
Rendeget sztorink van, ha lesz időnk akkor lepötyögjük...sziasztok
#15583   2019. 04. 26. péntek 21:12
X Törölt felhasználó (4012082)
annyira "szaglik" a sztorid, hogy még az is benne van, hogy mikor kitaláltad, verted a lompit smile
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 04. 23. kedd 12:48), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4003772)
2019. 04. 23. kedd 12:48
Sosem felejtem el azt az első találkozást. Társkeresőben az életben is egy párként kerestetek pasit harmadiknak. Azt is írtátok hogy normális megbízható és szenvedélyes tulajdonságokkal bírjon. Bár nem gondoltam hogy választ is fogok kapni írtam levelet...elküldtem és bár tudtam fizikai képtelenség ennyi idő alatt válaszolni én még is percenként beléptem megnézni jött-e válasz tőletek.
Eltelt egy nap, majd kettő és akkor egyszer csak látom válasz jött tőletek. Kellett pár perc hogy rávegyem magam arra hogy megnyissam...féltem -mint már előtte pár alkalommal történt- hogy azt írjátok köszönitek szépen az érdeklődést de már nem kerestek, vagy megvan akit kerestek.
Megnyitottam a levelet és egy nagyon kedves pár soros levélben arról tájékoztattak, hogy találkozni szeretnétek velem ha tényleg komolyan gondolom....nem kértetek képet vagy egyéb bemutatkozást csak hogy találkozzunk mert csak egy személyes találkozás után dől el, hogy megvan-e a kellő szimpátia bennünk a folytatáshoz.
Két levélváltás és egy aranyos kisváros parkjában megbeszéltük a találkozást.
Aznap 50 km-t kellet oda utaznom. Életem leghosszabb útja volt...izgultam hogy megfelelek-e nekik. Hogy tudok-e majd bizonyítani vagy épp csak rám néznek és azt mondják nem engem keresnek.
Fél órával a találkozó időpontja előtt ott ültem egy padon. Nagyon lassan teltek a percek. Mikor már csak öt perc volt hátra biztos voltam benne, hogy a pár valahonnan figyel engem...most döntik el hogy jó leszek-e nekik. Nem mondom hogy pózban ültem a padon de kihúztam magam és közben a vérnyomásom az egekben tombolt a szívverésemet szinte hallottam a dobhártyámban. Az adott időben senki se jött oda hozzám....gondoltam messziről eldöntötték hogy nem vagyok alkalmas, vagy így tesztelnek kitartó vagyok-e.
5-6-10 perc elmúlt...kezdtem feladni. Megcsörrent a telefonom....előzőleg cseréltünk számot és láttam ők azok. Felvettem de nem tudtam mire számíthatok. Egy vidám női hang közölte hogy késni fognak de hamarosan itt lesznek és kérte hogy még legyek egy kis türelemmel.
Kedves volt a hangja és olyan határozott...éreztem nem első alkalommal keresnek partnert maguknak.
20 perc múlva befutottak. Feltűnt egy pár kézen fogva sétáltak. A fiú magas, sportos farmer póló rövid felgépelt haj. A lány olyan kellemesen gömbölyű blúzban és térdig érő szoknyában vörös göndör hajjal. Ahogy közelembe értek nem tudtam levenni róla a szememet...mosolygott mint akik rég ismerik egymást és a szemei...gyönyörű barna szemeibe el akartam veszni.
Egy kis zavarba voltam és kezet nyújtottam a fiúnak...ő is mosolyog...a lány ad két puszit kellemes friss illata van...
Leülünk a padra a lány középre mi a két oldalára...beszélgetünk de én nem tudom levenni a szemem a lányról. Nem érdekel hogy ott a párja csak nézem ő meg engem de el el kapja a tekintetemet. Fél órát beszélgetünk erről-arról majd elindulunk egy automata felé mert pénzt kell kivenniük. Amíg a fiú a terminállal bajlódik a lány odahajol és a fülembe súgja: szeretnék veled ... smile
#15584   2019. 04. 28. vasárnap 06:54
doors67 doors67
Sziasztok.,Tegnap hosszú megszakitás után újra fogadtunk egy ffiút magünk közé harmadiknak.Jóképű,normális gondolkodású srác volt,Párom 1 órán keresztül próbálta a farkát keményedésre birni,de nem jött össze.Ez már a második ilyen volt amikor egy ereje teljében lévő fiatal férfi csödőt mond.Stressz?vagy már ilyen a genetika?remélem nem .
#15585   2019. 04. 28. vasárnap 07:07
nyárimikulás nyárimikulás
stressz vagy psziés zavar vagy csak egyszerüen nagon akarja mi is voltunk igy 1.re zavarta hogy én is ott vagyok de utána ment minden simán
(Ez egy válasz doors67 üzenetére (2019. 04. 28. vasárnap 06:54), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 04. 28. vasárnap 06:54
Sziasztok.,Tegnap hosszú megszakitás után újra fogadtunk egy ffiút magünk közé harmadiknak.Jóképű,normális gondolkodású srác volt,Párom 1 órán keresztül próbálta a farkát keményedésre birni,de nem jött össze.Ez már a második ilyen volt amikor egy ereje teljében lévő fiatal férfi csödőt mond.Stressz?vagy már ilyen a genetika?remélem nem .
#15586   2019. 04. 28. vasárnap 07:08
X Törölt felhasználó (1292612)
Sok ilyen sztoryt olvasok, hallottam már ilyet.
Vannak pasik, akik lehetnek nagy Casanovák, de egy másik pasi látványától, főleg ha az a hölgy barátja vagy férje, szóval a jelenlététől @-ilag berezelnek...
Nálam szerencsére nincs ilyen probléma, sőt...
Imádom a hármas 2 pasi 1 nő lállásokat.
De meg tudom érteni és sajnálom is azon pasikat, akiknek nem megy így...
Nektek kitartást, ne adjátok fel...
Akár magamat is ajánlhatom!??
(Ez egy válasz doors67 üzenetére (2019. 04. 28. vasárnap 06:54), amit ide kattintva olvashatsz)
#15587   2019. 04. 28. vasárnap 08:13
doors67 doors67
Szia.Én a fiú ott hagytam 10 percre őket kettesben hátha,de igy se történt semmi.Én a párom felé ezt is megtettem, de ha már igy se nem megy akkor baj van.
(Ez egy válasz nyárimikulás üzenetére (2019. 04. 28. vasárnap 07:07), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 04. 28. vasárnap 07:07
stressz vagy psziés zavar vagy csak egyszerüen nagon akarja mi is voltunk igy 1.re zavarta hogy én is ott vagyok de utána ment minden simán
#15588   2019. 04. 28. vasárnap 12:12
X Törölt felhasználó (338801)
Mi is jártunk már így. Az első olyan jelentkező volt, akit a párom elfogadott volna. Hiába próbálkozott, nem akart kemény lenni a srác farka. Kb fél óra masazatolás után rá is hagytuk. Nem értettük mi a baj, mert elmondása szerint nagyon tetszett neki a párom.
Elköszöntünk egymástól és tovább keresgéltünk. A következő sráccal nem volt gond, minden úgy alakult ahogyan azt elképzeltük. Egy jó kis hármas élménnyel gazdagodtunk.
#15589   2019. 04. 28. vasárnap 13:13
X Törölt felhasználó (3936102)
Annyira kamu szagod van....
(Ez egy válasz fazonkirály üzenetére (2019. 04. 25. csütörtök 07:00), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 04. 25. csütörtök 07:00
Engem ennél jobban talán semmi nem izgat fel...latni a gyönyört a Párom arcán, ahogy keményen dolgozza a puncijat egy vastag 25 centis hatalmas dorong... Akkor teljesen máshogy nyögdécsel, rendesen sikít. Látszik az arcán is hogy tényleg jó neki... És óriásit tud élvezni egy ilyen faszon. Imádom nézni ahogy kielegul, ahogy megrang a teste... De azt is imádom nézni mikor szopatjak. Imád szopni egyszerűen, és nagy élvezettel csinálja. Az nagyon felhuz mikor szopatjak, ő felém fordul és az én szemembe néz. Közben verni szoktam a farkam, ahogy gyonyorkodok a latvanyban. A végén pedig kapok egy finom spermás csókot.
#15590   2019. 04. 28. vasárnap 13:32
gorbesrac gorbesrac
Egészen más elképzelni a helyzetet és egészen más ott lenni élőben. Aki nem csinál ilyet rendszeresen vagy első alkalom neki és még a párossal is csak először találkozik az simán meg lehet szeppenve farkilag. A 10 perc négyszemközt eléggé főnyereménynek hangzik, annak csak segítenie kellett volna.
#15591   2019. 04. 28. vasárnap 18:30
X Törölt felhasználó (3715492)
eljen
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 04. 28. vasárnap 13:13), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (3936102)
2019. 04. 28. vasárnap 13:13
Annyira kamu szagod van....
#15592   2019. 04. 28. vasárnap 19:38
ösckös ösckös
Szégyen vagy nem szégyen én is jártam így,négyesben nem sikerült ellazulni,(a férfi tag vagyok)nem vagyunk egyformák és nem olyan egyszerű mint amilyennek látszik,legalábbis számomra nem az,megoldás lenne talán egy türelmes partnerekből álló páros vagy potencianövelő az ilyen alkalmakra
#15593   2019. 04. 28. vasárnap 19:44
X Törölt felhasználó (3715492)
Elso nekifutasra nekem sem ment. Erdekes modon nem stressz hanem a vágy hianya lepett fel. A parcsere noi tagja nem volt a kedvemre valo valahogy. Turelmetlen is volt. A sajat felesegemmel azonnal ment, de ot valamiert nem kivantam.
(Ez egy válasz ösckös üzenetére (2019. 04. 28. vasárnap 19:38), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 04. 28. vasárnap 19:38
Szégyen vagy nem szégyen én is jártam így,négyesben nem sikerült ellazulni,(a férfi tag vagyok)nem vagyunk egyformák és nem olyan egyszerű mint amilyennek látszik,legalábbis számomra nem az,megoldás lenne talán egy türelmes partnerekből álló páros vagy potencianövelő az ilyen alkalmakra
#15594   2019. 04. 28. vasárnap 22:40
ösckös ösckös
Stresszelni én em stresszeltem,érdekes amint hazaértünk állt mint a cövek nyes ,fel kell nőni a szituhoz,a gond az egészben,hogy nem mindig van második lehetőség
#15595   2019. 04. 29. hétfő 20:38
Free Love Free Love
Nálunk ilyen eset több éven át hozzánk járó házibarátnál is előfordult, amúgy mindig rendesen megrakta a nejem a nagy és vastag faszával. De ugyanez a házibarát gangbangban úgy megbaszta a feleségem az előtte levő sráccal hogy az asszony teljesen kikészült a kéjtől. Hatalmasakat csattogott a feneke, hátulról megtolták sorban, és mindegyik teleélvezte a pináját. Természetesen a szájában is mindig volt egy fasz. Szóval szerintem ez lehet stressz is, mert máskor mindig megdugta, hármasban is, és akkor is ha kettesben hagytam őket. Ilyenkor ha visszajöttem a konyhából azt láttam hogy keményen hátúlról kúrja. Ha kettőnél-háromnál több a pasi, akkor meg motíválják egymást. Kellene adni még lehetőséget, és akkor már talán nem lesz probléma.
#15596   2019. 04. 30. kedd 11:47
atos 21 atos 21
Free love ritkán vagyok irigy de most az vagyok nagyon szerencsés vagy,hogy így együtt megélhetitek a vágyaitokat,te jól választottál.
#15597   2019. 05. 02. csütörtök 07:10
X Törölt felhasználó (4091352)
Naaa, ez egy szimpatikus fórum! Sziasztok!
#15598   2019. 05. 02. csütörtök 08:34
peekersecret peekersecret
wave
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 05. 02. csütörtök 07:10), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4091352)
2019. 05. 02. csütörtök 07:10
Naaa, ez egy szimpatikus fórum! Sziasztok!
#15599   2019. 05. 02. csütörtök 13:59
#15600   2019. 05. 02. csütörtök 14:00

... 778 779 780 781 782 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitotta: vagy-vagy vagy-vagy
Nyitás ideje: 2006. 04. 20. csütörtök
Üzenetek: 19612db
Utolsó üzenet: 2025. 03. 30. vasárnap

Hírek

2025. 01. 22. szerda 12:25
Szexjelentetekkel díszített kocsit találtak Pompejiben Krisztus után 79-ben megsemmisítő természeti katasztrófa tette a földdel egyenlővé Pompeji városát, a Vezúv kitörése 3000 emberi életet követelt. Mára Pompeji a világ egyik legegyedülállóbb régészeti helyszínévé vált, és évente kétmillió... Tovább
2024. 12. 15. vasárnap 14:30
Új VIP vásárlási felület Kedves felhasználók! Szeretnénk tájékoztatni titeket, hogy megújult a VIP vásárlási felület. Aki az előzőhöz volt szokva, neki elsőre idegennek tűnhet, de használjátok ezt is bátran a továbbiakban. Itt már tudtok Apple Pay-jel, és Google Pay-jel is... Tovább
2024. 12. 08. vasárnap 16:27
Szereted a szextörténeteket / képregényeket? Kedves Látogatóink! Testvérlapunk, a Törté-Net, továbbra szívesen várja olvasóit és íróit, mert a legtöbb magyar nyelvű erotikus történetet és képregényt itt találhatjátok széles e világon! Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2 985 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6 766 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
11 542 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
16 716 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
6 hónap
* 398 EUR/Huf árfolyammal számolva

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - Vidéki szexpartner kereső. Vidéki lányok. Csak valódi képek!
diszkretdarabok.hu
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!