Hosszú évek óta űzzük e nemes sportot, leirhatatlanul jó érzés hármasban dugni. Gyönyörű a párom amikor egy másik férfi dugja előttem, élvezi ő is a helyzetet. Voltunk párokkal is, de a legjobb amikor a páromat kényeztetjük egyszerre és felváltva is.
Rendeget sztorink van, ha lesz időnk akkor lepötyögjük...sziasztok

Hosszú évek óta űzzük e nemes sportot, leirhatatlanul jó érzés hármasban dugni. Gyönyörű a párom amikor egy másik férfi dugja előttem, élvezi ő is a helyzetet. Voltunk párokkal is, de a legjobb amikor a páromat kényeztetjük egyszerre és felváltva is.
annyira "szaglik" a sztorid, hogy még az is benne van, hogy mikor kitaláltad, verted a lompit
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 04. 23. kedd 12:48), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 04. 23. kedd 12:48

Törölt felhasználó (4003772)

Sosem felejtem el azt az első találkozást. Társkeresőben az életben is egy párként kerestetek pasit harmadiknak. Azt is írtátok hogy normális megbízható és szenvedélyes tulajdonságokkal bírjon. Bár nem gondoltam hogy választ is fogok kapni írtam levelet...elküldtem és bár tudtam fizikai képtelenség ennyi idő alatt válaszolni én még is percenként beléptem megnézni jött-e válasz tőletek.
Eltelt egy nap, majd kettő és akkor egyszer csak látom válasz jött tőletek. Kellett pár perc hogy rávegyem magam arra hogy megnyissam...féltem -mint már előtte pár alkalommal történt- hogy azt írjátok köszönitek szépen az érdeklődést de már nem kerestek, vagy megvan akit kerestek.
Megnyitottam a levelet és egy nagyon kedves pár soros levélben arról tájékoztattak, hogy találkozni szeretnétek velem ha tényleg komolyan gondolom....nem kértetek képet vagy egyéb bemutatkozást csak hogy találkozzunk mert csak egy személyes találkozás után dől el, hogy megvan-e a kellő szimpátia bennünk a folytatáshoz.
Két levélváltás és egy aranyos kisváros parkjában megbeszéltük a találkozást.
Aznap 50 km-t kellet oda utaznom. Életem leghosszabb útja volt...izgultam hogy megfelelek-e nekik. Hogy tudok-e majd bizonyítani vagy épp csak rám néznek és azt mondják nem engem keresnek.
Fél órával a találkozó időpontja előtt ott ültem egy padon. Nagyon lassan teltek a percek. Mikor már csak öt perc volt hátra biztos voltam benne, hogy a pár valahonnan figyel engem...most döntik el hogy jó leszek-e nekik. Nem mondom hogy pózban ültem a padon de kihúztam magam és közben a vérnyomásom az egekben tombolt a szívverésemet szinte hallottam a dobhártyámban. Az adott időben senki se jött oda hozzám....gondoltam messziről eldöntötték hogy nem vagyok alkalmas, vagy így tesztelnek kitartó vagyok-e.
5-6-10 perc elmúlt...kezdtem feladni. Megcsörrent a telefonom....előzőleg cseréltünk számot és láttam ők azok. Felvettem de nem tudtam mire számíthatok. Egy vidám női hang közölte hogy késni fognak de hamarosan itt lesznek és kérte hogy még legyek egy kis türelemmel.
Kedves volt a hangja és olyan határozott...éreztem nem első alkalommal keresnek partnert maguknak.
20 perc múlva befutottak. Feltűnt egy pár kézen fogva sétáltak. A fiú magas, sportos farmer póló rövid felgépelt haj. A lány olyan kellemesen gömbölyű blúzban és térdig érő szoknyában vörös göndör hajjal. Ahogy közelembe értek nem tudtam levenni róla a szememet...mosolygott mint akik rég ismerik egymást és a szemei...gyönyörű barna szemeibe el akartam veszni.
Egy kis zavarba voltam és kezet nyújtottam a fiúnak...ő is mosolyog...a lány ad két puszit kellemes friss illata van...
Leülünk a padra a lány középre mi a két oldalára...beszélgetünk de én nem tudom levenni a szemem a lányról. Nem érdekel hogy ott a párja csak nézem ő meg engem de el el kapja a tekintetemet. Fél órát beszélgetünk erről-arról majd elindulunk egy automata felé mert pénzt kell kivenniük. Amíg a fiú a terminállal bajlódik a lány odahajol és a fülembe súgja: szeretnék veled ...
Eltelt egy nap, majd kettő és akkor egyszer csak látom válasz jött tőletek. Kellett pár perc hogy rávegyem magam arra hogy megnyissam...féltem -mint már előtte pár alkalommal történt- hogy azt írjátok köszönitek szépen az érdeklődést de már nem kerestek, vagy megvan akit kerestek.
Megnyitottam a levelet és egy nagyon kedves pár soros levélben arról tájékoztattak, hogy találkozni szeretnétek velem ha tényleg komolyan gondolom....nem kértetek képet vagy egyéb bemutatkozást csak hogy találkozzunk mert csak egy személyes találkozás után dől el, hogy megvan-e a kellő szimpátia bennünk a folytatáshoz.
Két levélváltás és egy aranyos kisváros parkjában megbeszéltük a találkozást.
Aznap 50 km-t kellet oda utaznom. Életem leghosszabb útja volt...izgultam hogy megfelelek-e nekik. Hogy tudok-e majd bizonyítani vagy épp csak rám néznek és azt mondják nem engem keresnek.
Fél órával a találkozó időpontja előtt ott ültem egy padon. Nagyon lassan teltek a percek. Mikor már csak öt perc volt hátra biztos voltam benne, hogy a pár valahonnan figyel engem...most döntik el hogy jó leszek-e nekik. Nem mondom hogy pózban ültem a padon de kihúztam magam és közben a vérnyomásom az egekben tombolt a szívverésemet szinte hallottam a dobhártyámban. Az adott időben senki se jött oda hozzám....gondoltam messziről eldöntötték hogy nem vagyok alkalmas, vagy így tesztelnek kitartó vagyok-e.
5-6-10 perc elmúlt...kezdtem feladni. Megcsörrent a telefonom....előzőleg cseréltünk számot és láttam ők azok. Felvettem de nem tudtam mire számíthatok. Egy vidám női hang közölte hogy késni fognak de hamarosan itt lesznek és kérte hogy még legyek egy kis türelemmel.
Kedves volt a hangja és olyan határozott...éreztem nem első alkalommal keresnek partnert maguknak.
20 perc múlva befutottak. Feltűnt egy pár kézen fogva sétáltak. A fiú magas, sportos farmer póló rövid felgépelt haj. A lány olyan kellemesen gömbölyű blúzban és térdig érő szoknyában vörös göndör hajjal. Ahogy közelembe értek nem tudtam levenni róla a szememet...mosolygott mint akik rég ismerik egymást és a szemei...gyönyörű barna szemeibe el akartam veszni.
Egy kis zavarba voltam és kezet nyújtottam a fiúnak...ő is mosolyog...a lány ad két puszit kellemes friss illata van...
Leülünk a padra a lány középre mi a két oldalára...beszélgetünk de én nem tudom levenni a szemem a lányról. Nem érdekel hogy ott a párja csak nézem ő meg engem de el el kapja a tekintetemet. Fél órát beszélgetünk erről-arról majd elindulunk egy automata felé mert pénzt kell kivenniük. Amíg a fiú a terminállal bajlódik a lány odahajol és a fülembe súgja: szeretnék veled ...

Sziasztok.,Tegnap hosszú megszakitás után újra fogadtunk egy ffiút magünk közé harmadiknak.Jóképű,normális gondolkodású srác volt,Párom 1 órán keresztül próbálta a farkát keményedésre birni,de nem jött össze.Ez már a második ilyen volt amikor egy ereje teljében lévő fiatal férfi csödőt mond.Stressz?vagy már ilyen a genetika?remélem nem .
stressz vagy psziés zavar vagy csak egyszerüen nagon akarja mi is voltunk igy 1.re zavarta hogy én is ott vagyok de utána ment minden simán
(Ez egy válasz doors67 üzenetére (2019. 04. 28. vasárnap 06:54), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 04. 28. vasárnap 06:54

Sziasztok.,Tegnap hosszú megszakitás után újra fogadtunk egy ffiút magünk közé harmadiknak.Jóképű,normális gondolkodású srác volt,Párom 1 órán keresztül próbálta a farkát keményedésre birni,de nem jött össze.Ez már a második ilyen volt amikor egy ereje teljében lévő fiatal férfi csödőt mond.Stressz?vagy már ilyen a genetika?remélem nem .
Sok ilyen sztoryt olvasok, hallottam már ilyet.
Vannak pasik, akik lehetnek nagy Casanovák, de egy másik pasi látványától, főleg ha az a hölgy barátja vagy férje, szóval a jelenlététől @-ilag berezelnek...
Nálam szerencsére nincs ilyen probléma, sőt...
Imádom a hármas 2 pasi 1 nő lállásokat.
De meg tudom érteni és sajnálom is azon pasikat, akiknek nem megy így...
Nektek kitartást, ne adjátok fel...
Akár magamat is ajánlhatom!?? (Ez egy válasz doors67 üzenetére (2019. 04. 28. vasárnap 06:54), amit ide kattintva olvashatsz)
Vannak pasik, akik lehetnek nagy Casanovák, de egy másik pasi látványától, főleg ha az a hölgy barátja vagy férje, szóval a jelenlététől @-ilag berezelnek...
Nálam szerencsére nincs ilyen probléma, sőt...
Imádom a hármas 2 pasi 1 nő lállásokat.
De meg tudom érteni és sajnálom is azon pasikat, akiknek nem megy így...
Nektek kitartást, ne adjátok fel...
Akár magamat is ajánlhatom!?? (Ez egy válasz doors67 üzenetére (2019. 04. 28. vasárnap 06:54), amit ide kattintva olvashatsz)

Szia.Én a fiú ott hagytam 10 percre őket kettesben hátha,de igy se történt semmi.Én a párom felé ezt is megtettem, de ha már igy se nem megy akkor baj van.
(Ez egy válasz nyárimikulás üzenetére (2019. 04. 28. vasárnap 07:07), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 04. 28. vasárnap 07:07

stressz vagy psziés zavar vagy csak egyszerüen nagon akarja mi is voltunk igy 1.re zavarta hogy én is ott vagyok de utána ment minden simán
Mi is jártunk már így. Az első olyan jelentkező volt, akit a párom elfogadott volna. Hiába próbálkozott, nem akart kemény lenni a srác farka. Kb fél óra masazatolás után rá is hagytuk. Nem értettük mi a baj, mert elmondása szerint nagyon tetszett neki a párom.
Elköszöntünk egymástól és tovább keresgéltünk. A következő sráccal nem volt gond, minden úgy alakult ahogyan azt elképzeltük. Egy jó kis hármas élménnyel gazdagodtunk. (Ez egy válasz doors67 üzenetére (2019. 04. 28. vasárnap 06:54), amit ide kattintva olvashatsz)
Elköszöntünk egymástól és tovább keresgéltünk. A következő sráccal nem volt gond, minden úgy alakult ahogyan azt elképzeltük. Egy jó kis hármas élménnyel gazdagodtunk. (Ez egy válasz doors67 üzenetére (2019. 04. 28. vasárnap 06:54), amit ide kattintva olvashatsz)

Annyira kamu szagod van....
(Ez egy válasz fazonkirály üzenetére (2019. 04. 25. csütörtök 07:00), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 04. 25. csütörtök 07:00

Engem ennél jobban talán semmi nem izgat fel...latni a gyönyört a Párom arcán, ahogy keményen dolgozza a puncijat egy vastag 25 centis hatalmas dorong... Akkor teljesen máshogy nyögdécsel, rendesen sikít. Látszik az arcán is hogy tényleg jó neki... És óriásit tud élvezni egy ilyen faszon. Imádom nézni ahogy kielegul, ahogy megrang a teste... De azt is imádom nézni mikor szopatjak. Imád szopni egyszerűen, és nagy élvezettel csinálja. Az nagyon felhuz mikor szopatjak, ő felém fordul és az én szemembe néz. Közben verni szoktam a farkam, ahogy gyonyorkodok a latvanyban. A végén pedig kapok egy finom spermás csókot.
Egészen más elképzelni a helyzetet és egészen más ott lenni élőben. Aki nem csinál ilyet rendszeresen vagy első alkalom neki és még a párossal is csak először találkozik az simán meg lehet szeppenve farkilag. A 10 perc négyszemközt eléggé főnyereménynek hangzik, annak csak segítenie kellett volna.
(Ez egy válasz doors67 üzenetére (2019. 04. 28. vasárnap 06:54), amit ide kattintva olvashatsz)

Törölt felhasználó (3936102)

Annyira kamu szagod van....
Szégyen vagy nem szégyen én is jártam így,négyesben nem sikerült ellazulni,(a férfi tag vagyok)nem vagyunk egyformák és nem olyan egyszerű mint amilyennek látszik,legalábbis számomra nem az,megoldás lenne talán egy türelmes partnerekből álló páros vagy potencianövelő az ilyen alkalmakra
Elso nekifutasra nekem sem ment. Erdekes modon nem stressz hanem a vágy hianya lepett fel. A parcsere noi tagja nem volt a kedvemre valo valahogy. Turelmetlen is volt. A sajat felesegemmel azonnal ment, de ot valamiert nem kivantam.
(Ez egy válasz ösckös üzenetére (2019. 04. 28. vasárnap 19:38), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 04. 28. vasárnap 19:38

Szégyen vagy nem szégyen én is jártam így,négyesben nem sikerült ellazulni,(a férfi tag vagyok)nem vagyunk egyformák és nem olyan egyszerű mint amilyennek látszik,legalábbis számomra nem az,megoldás lenne talán egy türelmes partnerekből álló páros vagy potencianövelő az ilyen alkalmakra
Stresszelni én em stresszeltem,érdekes amint hazaértünk állt mint a cövek
,fel kell nőni a szituhoz,a gond az egészben,hogy nem mindig van második lehetőség

Nálunk ilyen eset több éven át hozzánk járó házibarátnál is előfordult, amúgy mindig rendesen megrakta a nejem a nagy és vastag faszával. De ugyanez a házibarát gangbangban úgy megbaszta a feleségem az előtte levő sráccal hogy az asszony teljesen kikészült a kéjtől. Hatalmasakat csattogott a feneke, hátulról megtolták sorban, és mindegyik teleélvezte a pináját. Természetesen a szájában is mindig volt egy fasz. Szóval szerintem ez lehet stressz is, mert máskor mindig megdugta, hármasban is, és akkor is ha kettesben hagytam őket. Ilyenkor ha visszajöttem a konyhából azt láttam hogy keményen hátúlról kúrja. Ha kettőnél-háromnál több a pasi, akkor meg motíválják egymást. Kellene adni még lehetőséget, és akkor már talán nem lesz probléma.

Free love ritkán vagyok irigy de most az vagyok nagyon szerencsés vagy,hogy így együtt megélhetitek a vágyaitokat,te jól választottál.
Naaa, ez egy szimpatikus fórum! Sziasztok!

Törölt felhasználó (4091352)

Naaa, ez egy szimpatikus fórum! Sziasztok!