Mi is, ráadásul viszonylag rövid keresgélés után.
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 06. 16. vasárnap 12:31), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 06. 16. vasárnap 12:31
Törölt felhasználó (2629012)

Mi meg pont harmashoz találtunk egy nagyon intelligens férfit!
Szerencse is kell hozzá mint mindenhez. Inkább az a baj sokan csak unalombol keresgetnek ugyanakkor nem akarnak ők semmit.
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 06. 16. vasárnap 13:49), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 06. 16. vasárnap 13:49
Törölt felhasználó (3989732)

Mi is, ráadásul viszonylag rövid keresgélés után.
Mi is ismerkedtünk egy ,,szóló pasival" akinek a face profilján is egyedül állóként szerepelt!Mig nem eggyik nap felhívta az ,,uri ember felesége a páromat s elmondta minden féle ......nak! Tény hogy vannak független pasik,de eddig mindenki csak ürített s ment,és soha többet nem jelentkezett,elvárta hogy mi keressük.A másik,hogy eleg sokan tévedésben vannak,mert egy pár nem azért keres plusz pasit,mert a féfi nem tudja kielégíteni a nőt!
Szerintem a gerinctelen emberek ugyanúgy vannak a hétköznapokban munkahelyen, emberi kapcsolatokban, stb. Ezért nem a többesezést kell hibáztatni, ami egy nagyon is jó dolog. A párok általában szabadelvű, swinger életformát és gondolkodást képviselő emberek, akik tudnak örülni párjuk örömének. Ezek a pasik akiket írtok, általában pár nélküli egyedülálló, vagy monogám kapcsolatokból jönnek. Ott létjogosult a féltékenység, a kisajátítás, a birtoklás és az egoizmus. A partnerem háta mögött megyek félrekúrni. Nekünk is volt nem egy ilyen kapcsolatunk, de mi ezzel nem foglalkozunk. Ha csak üríteni jön, az se érdekel, mert mi is csak ezt keressük. A pároknak meg kell tanulni szürni, szelektálni, ahogy a hétköznapi kapcsolatokban is. Sajnos amiket írtok a másba beleszeretésből, ilyenre is van példa, de a többesezőknél sokkal kisebb arányban mint a monogám házasságoknál, ott nagyon magas a válási arány, épp a kapcsolat monogám jellege miatt. Szóval szerintem ezért nem a swingerezés a felelős hanem maga az ember, legyen az nő vagy férfi. A gerinctelen emberek se azt jelenti hogy nincsenek gerincesek.
Azt hiszem valahol mindenkinek igaza van. Én most látom már mindkét oldal lehetőségeit. Egy pár évig a párommal közösen kerestünk pasit harmadiknak. Nem egyszerű. Tényleg rengeteg a kamus álmodozó, akinek esze ágában sincs találkozni, mert fél a párjától, vagy csak egyszerűen egy beszari alak, aki erre veri a farkát. Ugyanakkor vannak értelmes pasik is, akik benne lennének, de mivel nősek, így nem könnyű velük az időpont egyeztetés. Minket sem érdekelt, hogy nős e az illető, nem a mi dolgunk, nekünk az számított, hogy szabad tudjon lenni amikor nekünk megfelelő, valamint kellő tiszteletet mutasson a hölgytagunk, illetve irántunk, mint pár. El is jutottunk a párok hibáihoz, amibe mi is bele estünk. Sok pár el várja (sajnos mi is ilyenek voltunk), hogy mindenben a pasi alkalmazkodjon.Mindent ő oldjon meg, hisz a pár engedi be a kapcsolatában a pasit. Ez részben jogos. De kérdem én, ha olyan feltételeket szabnak, ami nem teljesíthető, az nem ugyanaz, mintha azt mondanánk, hogy nem is akarja igazán? Ha valaki komolyan gondolja ezt akkor alkalmazkodik a cél érdekében. Ha csak játszik a gondolattal akkor olyan feltételeket szab ami nem, vagy csak nagyon keveseknek teljesíthető. Amíg mi is lazábban kezeltük, voltak sikerélményeink. Aztán minél több lett a feltétel a sok átverés miatt egyre kevesebb. Végül meguntuk, pontosabban én untam meg a folyamatos hitegetést. Ezért nem keresünk már pártként. Egyedüliként pedig megtapasztalom, hogy a párokkal is baj van elég sokszor. (így utólag velünk is)!
Sziasztok! Én a harmadikként tudok véleményt mondani. S nem a magunk féle védelmében.
Szerintetek egy normális inteligens pasi egyedül van? Biztos van olyan is! Bár én csak a magam
dolgáról tudok most beszélni...engem például a hármas szex mint élmény is izgat ,a pár szexelése és az
izgalmuk a felizgultságuk amikor a hölgyhöz érek! Valjuk be ezek az együtlétek nem a normál kategóriába tartoznak!
Miért vár el bárki is a másiktol bármit! Nyilván mindenkinek vannak elképzelései a partnerről, mint nekem is a párrol.
Bár én elmondom hogy mi az én elkézelésem és mikor tudok talizni! Van akinek csak azt mondom hogy éjjel nem tudok találkozni...akkor egyből kamus vagyok! Hát nem !Mindenkinek van egy élete amit él... és nem a hármasozás határozza meg azt! Nem teregetem ki a szexuális vágyaimat igényeimet mindenki előtt! Ez csak rám tartozik! S a párokra is a sajátjuk! Ezért lehet hogy némi tisztelet járna a harmadik félnek is!
Nem lekamusozni ,potya pinát keresőnek hívni... Van olyan is tuti! Köszi hogy elolvastál!
Szerintetek egy normális inteligens pasi egyedül van? Biztos van olyan is! Bár én csak a magam
dolgáról tudok most beszélni...engem például a hármas szex mint élmény is izgat ,a pár szexelése és az
izgalmuk a felizgultságuk amikor a hölgyhöz érek! Valjuk be ezek az együtlétek nem a normál kategóriába tartoznak!
Miért vár el bárki is a másiktol bármit! Nyilván mindenkinek vannak elképzelései a partnerről, mint nekem is a párrol.
Bár én elmondom hogy mi az én elkézelésem és mikor tudok talizni! Van akinek csak azt mondom hogy éjjel nem tudok találkozni...akkor egyből kamus vagyok! Hát nem !Mindenkinek van egy élete amit él... és nem a hármasozás határozza meg azt! Nem teregetem ki a szexuális vágyaimat igényeimet mindenki előtt! Ez csak rám tartozik! S a párokra is a sajátjuk! Ezért lehet hogy némi tisztelet járna a harmadik félnek is!
Nem lekamusozni ,potya pinát keresőnek hívni... Van olyan is tuti! Köszi hogy elolvastál!

Lehet igazatok van, viszont nálunk a 4-es nem volt opció, az nem izgatott minket, sem engem sem a páromat. Nálunk csak az lett volna a lényeg, hogy a párom több élményhez jusson. Nem azért mert én nem tudom, tudtam kielégíteni, hanem, mert van amit 1 férfi nem tud megadni. az, hogy egy pasi csak üríteni akar nálunk, mi mást akaratna? Nem romantikus szeretkezésre, csak szexre kellett (volna)! Persze most én is így vagyok, nem azért keresek mert nem kapom meg a szexet otthol, nem azért mert nem élvezem a párommal. Egyszerűen csak megtapasztaltam a hármas élményét, amelyben a hölgynek az élvezetét látva mindent megér! Egy a lényeg, negyon kevesen vannak itt akik komolyan gondolják amit leírnak, és mégkisebb az esély arra, hogy akik tényleg vágynak rá éppen ugynakkor érjenek rá, minden pontosan teljesüljön. DE NEM ESÉLYTELEN!!!
Többezerért megdughatod a csajomat , páromat férjekkel már találkoztam én is!
Igaz most is egyeztetek egy párral és három napot beszéltünk hogy nekem jó...de még is a negyediket
Választják....remélem nem lesz csalódás ismét
Igaz most is egyeztetek egy párral és három napot beszéltünk hogy nekem jó...de még is a negyediket
Választják....remélem nem lesz csalódás ismét
Nos engem is izgat... ott! Kb 3 évig hódoltunk ezen élvezeteknek, sok hármas volt pasival, és swinger is. Aztán elkezdte mondogatni hogy nem akarja, és most ott tartunk hogy már 2 éve semmi! Akárhogy hozom fel a témát akármilyen módon próbálom rábeszélni hallani sem akar róla. Teljesen kétségbe vagyok esve hiszen ez akkora élvezetet és izgalmat jelentett az életünkbe hogy enélkül elég unalmas lett a kapcsolatunk :(
Sok minden lehet ebben és van sok dolog amit hosszú lenne itt leírni , de ha valaki volt már ilyenben, és utána mégis beindult a dolog valamilyen módon, szívesen venném a segítséget...
Sok minden lehet ebben és van sok dolog amit hosszú lenne itt leírni , de ha valaki volt már ilyenben, és utána mégis beindult a dolog valamilyen módon, szívesen venném a segítséget...
Szerintem nem vágtad tönkre, csak meleg van.
De egyébként minél többféle emberke írogatja ide a saját agymenéseit, annál jobb: akinek van esze hozzá, az gyorsabban és könnyebben tanul ezekből, mintha felvenne egy pszichológiai kurzust.
Tyrion XXX: hát ez elég szarul hangzik így elsőre. Alaptétel, hogy tönkremenő kapcsolatot ilyesmivel megpróbálni rendbe hozni eleve vesztes felállás, nagyon-nagyon ritka, hogy jól süljön el. Különösen, ha az egyik fél ráadásul nem is akarja...

De egyébként minél többféle emberke írogatja ide a saját agymenéseit, annál jobb: akinek van esze hozzá, az gyorsabban és könnyebben tanul ezekből, mintha felvenne egy pszichológiai kurzust.

Tyrion XXX: hát ez elég szarul hangzik így elsőre. Alaptétel, hogy tönkremenő kapcsolatot ilyesmivel megpróbálni rendbe hozni eleve vesztes felállás, nagyon-nagyon ritka, hogy jól süljön el. Különösen, ha az egyik fél ráadásul nem is akarja...
Mi ugyanebben a helyzetben vagyunk. Nem tudom a megoldást. Sajnos.
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 06. 18. kedd 05:59), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 06. 18. kedd 05:59
Törölt felhasználó (4138002)

Nos engem is izgat... ott! Kb 3 évig hódoltunk ezen élvezeteknek, sok hármas volt pasival, és swinger is. Aztán elkezdte mondogatni hogy nem akarja, és most ott tartunk hogy már 2 éve semmi! Akárhogy hozom fel a témát akármilyen módon próbálom rábeszélni hallani sem akar róla. Teljesen kétségbe vagyok esve hiszen ez akkora élvezetet és izgalmat jelentett az életünkbe hogy enélkül elég unalmas lett a kapcsolatunk :(
Nekem a párom bemondta a tutit hogy melyik közös ismerős sraccal szexelne hármasban.
Sziasztok
fiatal sportos pasiként csatlakoznék házaspárokhoz közös kalandokra
csak heteró alapon!!

A helyzet ugyanez, ezért keresek párt. A válasz a miértre az, hogy egyik pasi sem volt 100%-ig az esete, és elege lett a keresgélésből, a sok kamusból...
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 06. 18. kedd 05:59), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 06. 18. kedd 05:59
Törölt felhasználó (4138002)

Nagyon helyes,én is erre akarom rávenni a párom
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 06. 18. kedd 07:13), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 06. 18. kedd 07:13
Törölt felhasználó (4126362)

Mi ugyanebben a helyzetben vagyunk. Nem tudom a megoldást. Sajnos.
Szerintünk a szexnek ezen formája nem is erről szól , hogy 100% - ig meg legyünk elègedve a választott pasival, vagy párral. Ha igy lenne lehet baj is lenne belőle èrzelmileg. A nőknél a párjuk iránti szeretet nem fogja soha potolni az ha egy adonisszal, vagy egy olyan másik emberrel szexeltek aki nagyon bejön neki. Az érzelmi szál ami a pàrunkhoz köt attól lesz a szex különlegessen jó. Mi is csináljuk másokkal de mi csak táplálkozunk belőle, mert mikor bevonunk valakit a szexuális életünkben utánna még erősebben érezzük a köteléket magunkban , és mi már rájöttünk , hogy a pluszt ez adja nekünk. De még igy sem biztos, hogy mi sem fogunk ráunni , hogy sosem olyan jó mással!
De mindenki más és másként èl meg dolgokat, és a kapcsolatok is mindenkinél máskènt épül fel, ezért itt mindenki csak a saját tapasztalatait , érzèseit tudja leirni mert nem mindenkinek ugyan az a megoldás jó a problémákra. (Ez egy válasz crookeddick1 üzenetére (2019. 06. 18. kedd 15:45), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 06. 18. kedd 15:45
De mindenki más és másként èl meg dolgokat, és a kapcsolatok is mindenkinél máskènt épül fel, ezért itt mindenki csak a saját tapasztalatait , érzèseit tudja leirni mert nem mindenkinek ugyan az a megoldás jó a problémákra. (Ez egy válasz crookeddick1 üzenetére (2019. 06. 18. kedd 15:45), amit ide kattintva olvashatsz)

A helyzet ugyanez, ezért keresek párt. A válasz a miértre az, hogy egyik pasi sem volt 100%-ig az esete, és elege lett a keresgélésből, a sok kamusból...
Sziasztok
Mielőtt vki elkezdene írni, jelenleg nem keresünk, így csak elutasító választ tudok adni. Régóta fantáziáltunk többesről, 3 éve tavasszal eldöntöttük megpróbáljuk. Csak erre az oldalra regiztünk, eleinte naponta akár 20-25 levelet is kaptunk. Kedves rám bízta válogatást, elég nehéz volt. Aki átjutott első rostán azt mutattam meg neki. Választ mkinek küldtem, volt ki megértette s volt ki nem. Pár kudarc után sikerült összehozni első találkát. Izgultunk mindketten, de nagyon jól sikerült. Akárcsak többi. A mai napig szívesen nézem képeket, videókat (nem, nem osztom meg). A játékszabályokat mindenki betartotta így sikerült kedvesnek jópár extra orgazmust okozni. Volt aki megszólja azokat akik szeretik ezen játékokat, volt akinek nem úgy sikerült ahogy előre megbeszéltèk.
Nekünk fergeteges volt. Az sem igaz, hogy ha egy hölgy belekóstol akkor függő lesz. Nálunk pont kedves kéri, hogy egyenlőre ne. A fantáziánkat ugyan úgy izgatja többes. Jelenleg megvagyunk nélküle.
Egy kivétellel plussz srácot kapott kedves, annál az egynél pár csatlakozott.
Egy biztos ha vki féltékeny típus jól gondolja át bele kezd-e. Lényeg jól érezze magát mindenki.
Mivel elmenni csak punciba lehetett így volt aki visszalépett. Akinek sikerült bejutni rosszat nem mondott, részemről fergeteges élmény volt látni hogy másik pasi kényezteti, más farka is dolgozik az élvezetéért kedvesben. Csodálatos volt látni a gyönyör pillanatait és utána a frissen töltött puncit tovább kényeztetve még jobban megtölteni. Egy tuti, kedves minden alkalommal tovább bírta és kívánósabb volt utána.
Remélem fog még igent mondani kedves többesre. Rajtam nem múlik a dolog
Az oldalon nem csak kamus emberek vannak fent, sajnos a rossz tapasztalat tényleg sokszor több. Szóló pasinak nehezebb dolga van, de panaszkodás helyett beszéljen kedvesével, hátha neki is lenne hozzá kedve. Már ha nem bánja, hogy nem csak ő kényezteti más partnerét, de az övé is megkaphatja ezt az élményt.
Mielőtt vki elkezdene írni, jelenleg nem keresünk, így csak elutasító választ tudok adni. Régóta fantáziáltunk többesről, 3 éve tavasszal eldöntöttük megpróbáljuk. Csak erre az oldalra regiztünk, eleinte naponta akár 20-25 levelet is kaptunk. Kedves rám bízta válogatást, elég nehéz volt. Aki átjutott első rostán azt mutattam meg neki. Választ mkinek küldtem, volt ki megértette s volt ki nem. Pár kudarc után sikerült összehozni első találkát. Izgultunk mindketten, de nagyon jól sikerült. Akárcsak többi. A mai napig szívesen nézem képeket, videókat (nem, nem osztom meg). A játékszabályokat mindenki betartotta így sikerült kedvesnek jópár extra orgazmust okozni. Volt aki megszólja azokat akik szeretik ezen játékokat, volt akinek nem úgy sikerült ahogy előre megbeszéltèk.
Nekünk fergeteges volt. Az sem igaz, hogy ha egy hölgy belekóstol akkor függő lesz. Nálunk pont kedves kéri, hogy egyenlőre ne. A fantáziánkat ugyan úgy izgatja többes. Jelenleg megvagyunk nélküle.
Egy kivétellel plussz srácot kapott kedves, annál az egynél pár csatlakozott.
Egy biztos ha vki féltékeny típus jól gondolja át bele kezd-e. Lényeg jól érezze magát mindenki.
Mivel elmenni csak punciba lehetett így volt aki visszalépett. Akinek sikerült bejutni rosszat nem mondott, részemről fergeteges élmény volt látni hogy másik pasi kényezteti, más farka is dolgozik az élvezetéért kedvesben. Csodálatos volt látni a gyönyör pillanatait és utána a frissen töltött puncit tovább kényeztetve még jobban megtölteni. Egy tuti, kedves minden alkalommal tovább bírta és kívánósabb volt utána.
Remélem fog még igent mondani kedves többesre. Rajtam nem múlik a dolog

Az oldalon nem csak kamus emberek vannak fent, sajnos a rossz tapasztalat tényleg sokszor több. Szóló pasinak nehezebb dolga van, de panaszkodás helyett beszéljen kedvesével, hátha neki is lenne hozzá kedve. Már ha nem bánja, hogy nem csak ő kényezteti más partnerét, de az övé is megkaphatja ezt az élményt.
Véleményt ha van érdemes levélben is elküldeni, ritkán járok fel.
Úgy tűnik többen járunk ugyanebben a cipőben.
(Ez egy válasz crookeddick1 üzenetére (2019. 06. 18. kedd 15:45), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 06. 18. kedd 15:45

Az a jó mikor 2 idegen dugja!