Izgat ha megdugják a feleségemet (Nem társkereső!)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

A téma leírása

Izgat, ha megdugják, ha szopatják, ha kinyalják az ÁLLANDÓ PARTNEREDET.
Bárhol, bármikor, bármilyen körülmények között. Ha ott vagy, ha nem vagy ott, de tudsz róla.
Vigyázz! Ne keverd össze a (sejthető) megcsalással!
Írj a topicba, ha kétségeid vannak, ha véleményed van róla, ha kérdésed van.

Írj, ha bizonytalan vagy, ha vágysz rá.
"a párod ne legyen más férfival, de Te miért ne lehetnél 2 nővel?"
"ha a téma számodra idegen, nem izgat vagy épp taszít, hát egyszerűen nem kell itt lenni. Mindenki menjen a saját templomába imádkozni."

Fel kellene már ébrednie néhányaknak. Nincs olyan, hogy félig swinger, játszásiból cuckold. A szellemet vagy kiengedjük a palackból és lesz ami lesz, de visszagyömöszölni ugyanoda, mert csípi a szemünket a füst, na az nem megy. A társunk, a párunk, a nő, akivel élünk, nem a játékszerünk, nem irányíthatjuk, nem azért él a Földön, hogy úri kedvünknek megfelelően hol erre a farokra, hol meg arra szökkenjen és ha mindezt eluntuk, akkor visszatérjen a mosógép meg a vasaló hatósugarába. Nincs olyan, hogy szopni lehet, de lenyelni tilos, nincs olyan, hogy érzelmeket tilos a szexbe keverni. Nem feltétlen szerencsés, de tessék csak az egész kalácsot elfogyasztani, még, ha a végére kicsit fullasztó, kicsit szikkadt is, nem csak a mazsolákat kipiszkálni.

Nem társkereső! Időpont és helyszín egyeztetést csak priviben vagy a GG társkereső részében lehet. Az ilyen bejegyzések moderálásra/törlésre kerülnek! MINDEN TÁRSKERESŐ legalább 1 hét tiltásra kerül!

Az eddigi hozzászólások

... 785 786 787 788 789 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#3923   2008. 11. 25. kedd 08:53
X Törölt felhasználó (347977)
diszkretparból a csaj: ahol nincs megjelölve, közösen fogalmazunk... wave
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2008. 11. 25. kedd 08:34), amit ide kattintva olvashatsz)
MmePrune VIP Admin
2008. 11. 25. kedd 08:34
(csak tájékoztatásképpen: diszkretpar esetén, ha a lány ír, akkor jelzi a hsz végén...minden más esetben a páros pasi tagja alkotja a hszt...nem annyira jó ez így, és kérni is szoktuk, hogy párok esetén rendelkezzenek külön reg-gel, de náluk már megszoktuk...asszem)
#3922   2008. 11. 25. kedd 08:50
diszkretparból a csaj: egy megjegyzés - voltatok disznóölésen? Valaki pucolt már belet? Mintha húrolás után szájjal fújnánk fel, megnézni, nem maradt-e salakanyag benne. A disznó tisztább tőlünk? Ott senki sem akad ki hogy szájjal hozzáér a bélhez... Az együttlét előtt beöntéssel előkészültem, teljesen természetes volt hogy ami jólesik, azt most meg is csinálhatjuk. Mindenki figyelt a másikra, kölcsönösen próbáltuk a másik számára a legtöbb élvezetet nyújtani. Egyikőnk sem váltogatja partnereit, bár nem ismertük egymást korábban, az interneten keresztül lett lebeszélve, szerencsésen akadtunk egymásra.
( Akinek pedig a sorozatos orgazmus ismeretlen fogalom, csak sajnálni tudom. )
#3921   2008. 11. 25. kedd 08:34
MmePrune MmePrune VIP Admin
(csak tájékoztatásképpen: diszkretpar esetén, ha a lány ír, akkor jelzi a hsz végén...minden más esetben a páros pasi tagja alkotja a hszt...nem annyira jó ez így, és kérni is szoktuk, hogy párok esetén rendelkezzenek külön reg-gel, de náluk már megszoktuk...asszem)
#3920   2008. 11. 25. kedd 08:29
"P.S. - az érzésem, hogy Diszkrétpár férfi. Látom, tudja mitől döglik a légy s mi kell a nő(k)nek... "
Annyira nem lehetsz maradi és igényes, hogy ne tudd: Egy pár = 1 férfi + 1 nő.... Tehát, ha azt hiszed a diszkretpar férfi 50%-ban igazad van!
Egyébként, van egy kép rólunk a kedvenc pózok topikban....a tiédet, hol találjuk?
#3919   2008. 11. 24. hétfő 22:45
Fém_fatál Fém_fatál
De akkor talán illett volna kivenni az "Az szuper!" részt is. Mivel ez, hogy úgy mondjam egy ellentétes értelmű, ironikus megnyilvánulás volt, nem pedig PAOC véleményének lényege. Beszólni nem szép dolog, de amit írt, abban igaza volt. Ha a párok ennyire fordítanak figyelmet a higiéniára és a védekezésre, akkor az elég nagy baj.
A párcsere meg a tömeg- és öngyilok nem ugyanaz a kategória.
(Ez egy válasz PAOC üzenetére (2008. 11. 24. hétfő 18:19), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 11. 24. hétfő 18:19
Az szuper. ***kimoderálva***

(egynapos tiltás a hozzáoszlásért: vazelinator)
#3918   2008. 11. 24. hétfő 22:31
tomxxx tomxxx
Szuper sztori, és izgalmas!Irigylésre méltó vagy, de PAOCnak azért igaza van. Jobb félni mint megin enni.
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 11. 24. hétfő 17:49), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (347977)
2008. 11. 24. hétfő 17:49
Sziasztok!
Még szeptemberben megígértük, ha összejön elmeséljük élményeinket.
Nos sikerült megismerkednünk egy hozzánk hasonló párral, akik szintén nem filozofiai mélységekig boncolgatni akarták a témát, hanem kipróbálni.
Egy este sikerült mindent megbeszélnünk, csak időhiány miatt húzódott ilyen sokáig a várva várt közös gyönyör.Ők is nagyon rá voltak izgulva, pillanatokon belül egymásnak estünk, nem is volt kérdéses, rögtön párcserével kezdtünk. Annyira be voltunk pörögve, alapvető higéniai dolgokról is megfeledkeztünk...az hagyján, hogy nem használtunk óvszert, (pedig vittünk) de felváltva ment punciba popsiba, szájba, ahogy jött! A két csaj szinte egyfolytában élvezett, szerintem néha azt sem tudták melyikőnk van bennük... hehe Mikor a másik sráccal mi is lecsillapodtunk kicsit, már gyengédebben foglalkoztunk egyik-egyik asszonykával közösen...utólag megbeszélve, a páromnak ez jelentett a legtöbbet. Nekem inkább az összhang tetszett,(pedig akkor láttuk először egymást személyesen) nem volt enyém, tiéd, mintha négyen lettünk volna egy pár, nagyon klassz volt! Kb két órát voltunk így együtt aztán mindenkinek menni kellett a dolgára. Este kielemeztük a párommal a történteket, mindkettőnknek jól esett, azóta sem esett rossz megjegyzés egyikőnk részéről sem! A továbblépés valószínűleg a két csaj + három, vagy négy pasi lesz...legalábbis a hölgyek erre áhítoznak! hehe Mi meg ugye, nem akarunk semmi jónak az elrontója lenni! vigyor5
Még zárójelbe: Ha eszünk nincs is, de legalább szerencsénk lett, egy hete történt a dolog és nem utal semmi jel bármi fertőzésre.
#3917   2008. 11. 24. hétfő 21:39
lyuk78 lyuk78 VIP
Erről van szó ! És itt jön az amit írtam neked egyszer régebben, hogy ellehet kapni bármit .

ha az ember vigyáz még úgy is ,nem ,hogy így !

Anno a tv-ben volt egy riport , amióta ez az internet láz van : ismerkedés ,társ és pár keresés ,szex, sokkal több a nemibeteg és a halálos kimenetelű fertőzések is.

A "hév" nem ad okot az eszetlenségre : )
Ismerős mondat : késő bánat ,de milyen igaz ez !!!
(Ez egy válasz PAOC üzenetére (2008. 11. 24. hétfő 18:19), amit ide kattintva olvashatsz)

#3916   2008. 11. 24. hétfő 19:47
-ch- -ch-
Gratula!Szuper minden.Nem is kell dumálni,hanem csinálni.Ez a sztori szerintem vaskalaposnak is ad egy pozitív löketet.
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 11. 24. hétfő 17:49), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok!
Nos sikerült megismerkednünk egy hozzánk hasonló párral, akik szintén nem filozofiai mélységekig boncolgatni akarták a témát, hanem kipróbálni.
Egy este sikerült mindent megbeszélnünk, csak időhiány miatt húzódott ilyen sokáig a várva várt közös gyönyör.Ők is nagyon rá voltak izgulva, pillanatokon belül egymásnak estünk, nem is volt kérdéses, rögtön párcserével kezdtünk. Annyira be voltunk pörögve, alapvető higéniai dolgokról is megfeledkeztünk...az hagyján, hogy nem használtunk óvszert, (pedig vittünk) de felváltva ment punciba popsiba, szájba, ahogy jött! A két csaj szinte egyfolytában élvezett, szerintem néha azt sem tudták melyikőnk van bennük... hehe Mikor a másik sráccal mi is lecsillapodtunk kicsit, már gyengédebben foglalkoztunk egyik-egyik asszonykával közösen...utólag megbeszélve, a páromnak ez jelentett a legtöbbet. Nekem inkább az összhang tetszett,(pedig akkor láttuk először egymást személyesen) nem volt enyém, tiéd, mintha négyen lettünk volna egy pár, nagyon klassz volt! Kb két órát voltunk így együtt aztán mindenkinek menni kellett a dolgára. Este kielemeztük a párommal a történteket, mindkettőnknek jól esett, azóta sem esett rossz megjegyzés egyikőnk részéről sem! A továbblépés valószínűleg a két csaj + három, vagy négy pasi lesz...legalábbis a hölgyek erre áhítoznak! hehe Mi meg ugye, nem akarunk semmi jónak az elrontója lenni! vigyor5
Még zárójelbe: Ha eszünk nincs is, de legalább szerencsénk lett, egy hete történt a dolog és nem utal semmi jel bármi fertőzésre.
#3915   2008. 11. 24. hétfő 18:53
GUMMIMACI GUMMIMACI
Ha PAOC későbbi beírását eü szempontból mellőzöm is, de egy kérdést NEked feltennék: asszonykádnak te voltál az első és egyetlen?
Ha nem, olvass vissza. Vaskalaposnénak vaskalapos volt az első és eddig egyetlen...
Azért ez hordoz némi rizikófaktort, nem?
(Ez egy válasz faresz79 üzenetére (2008. 11. 24. hétfő 14:43), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 11. 24. hétfő 14:43
szevasztok,mi is voltunk mar 3-ba a parommal.csak azert senkise hadja ki mert fel hogy a felesege belezug a masik pasiba,mert ez a noknel nemigy mukodik.attol hogy egy masik ferfival is elvezi a szexet meg nem fog beleszeretni,senem elvalni,mert a noknek ennel azert tobb kell ahoz hogy erzelmeket valtson ki egy pasi beloluk.
mi nagyon elveztuk a tobbest,engem kurvara izgatott a szituacio,paromat nemkevesbe,valszeg meg fogunk ilyen partykba reszt venni.
legtobb no fantaziajaba szerepel a 3-as felalas,ugyhogy batran kerdezzetek csak ra otthon,hogy mirol szokott fantazialni.feloldaskent ti is elmondhatnatok elotte neki a ti fantaziatokat,ami persze hasonlorol szoljon wink mindenkinek kellemes magomlest kivanok!
#3914   2008. 11. 24. hétfő 18:26
Nyúlmedve Nyúlmedve
Elgondolkodtató telitalálat ... smile smile :P

#3913   2008. 11. 24. hétfő 18:19
PAOC PAOC

Sziasztok!
#3912   2008. 11. 24. hétfő 17:49
Sziasztok!
#3911   2008. 11. 24. hétfő 15:06
faresz79 faresz79
ha nem akarja,akkor kemeny dio.talan kerdezd meg mit szolna hozza ha elmennetek egy swinger clubba,csak mint latogatok.tehat csak egymassal lesztek elfoglalva,mast nem engettek magatok koze.es ott lehet beszelgetni mas parokkal,nezelodni,rahangolodni.
mi is swingerbe voltunk,amikor osszejott a 3-as.pedig ugy mentunk hogy csak ismerkedunk a helyel.
(Ez egy válasz ERGABESZ üzenetére (2008. 11. 24. hétfő 14:57), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 11. 24. hétfő 14:57
HALI!ÉN IS MONDTAM MÁR A NEJEMNEK HOGY JÓ LENNE KIPRÓBÁLNI 3-ASBAN!DE Ő HALLANI SEM AKAR RÓLLA!HOGYAN PUHITSAM MEG?
#3910   2008. 11. 24. hétfő 14:57
ERGABESZ ERGABESZ
HALI!ÉN IS MONDTAM MÁR A NEJEMNEK HOGY JÓ LENNE KIPRÓBÁLNI 3-ASBAN!DE Ő HALLANI SEM AKAR RÓLLA!HOGYAN PUHITSAM MEG?
#3909   2008. 11. 24. hétfő 14:43
faresz79 faresz79
szevasztok,mi is voltunk mar 3-ba a parommal.csak azert senkise hadja ki mert fel hogy a felesege belezug a masik pasiba,mert ez a noknel nemigy mukodik.attol hogy egy masik ferfival is elvezi a szexet meg nem fog beleszeretni,senem elvalni,mert a noknek ennel azert tobb kell ahoz hogy erzelmeket valtson ki egy pasi beloluk.
mi nagyon elveztuk a tobbest,engem kurvara izgatott a szituacio,paromat nemkevesbe,valszeg meg fogunk ilyen partykba reszt venni.
legtobb no fantaziajaba szerepel a 3-as felalas,ugyhogy batran kerdezzetek csak ra otthon,hogy mirol szokott fantazialni.feloldaskent ti is elmondhatnatok elotte neki a ti fantaziatokat,ami persze hasonlorol szoljon wink mindenkinek kellemes magomlest kivanok!
#3908   2008. 11. 24. hétfő 13:55
GUMMIMACI GUMMIMACI
hajrá Nektek és sok sikert.
Szorítunk. Femme Fatale és én biztos
(Ez egy válasz vaskalapos üzenetére (2008. 11. 24. hétfő 12:29), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 11. 24. hétfő 12:29
Neki idáig csak én voitam vagyok elsülhat szarul de kérdés mi a szar jobb lessz neki mással?benne van!legfelljebb majd többet akar lenni 3 masba vagy ha úgy sül el ,hogy rámegy a kapcsolat amit azért kétlek akkor nem kell majd mást csak magamat okolnom mert én beszéltem rá egy másik hímre én ezt megbeszéltem magammal s ha majd egyszer vissza gondolok rá büszke leszek ha így ha úgy alakul
#3907   2008. 11. 24. hétfő 12:58
-ch- -ch-
Ez a beszéd!Tuti hogy jó lesz.
(Ez egy válasz vaskalapos üzenetére (2008. 11. 24. hétfő 12:29), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 11. 24. hétfő 12:29
Neki idáig csak én voitam vagyok elsülhat szarul de kérdés mi a szar jobb lessz neki mással?benne van!legfelljebb majd többet akar lenni 3 masba vagy ha úgy sül el ,hogy rámegy a kapcsolat amit azért kétlek akkor nem kell majd mást csak magamat okolnom mert én beszéltem rá egy másik hímre én ezt megbeszéltem magammal s ha majd egyszer vissza gondolok rá büszke leszek ha így ha úgy alakul
#3906   2008. 11. 24. hétfő 12:29
vaskalapos vaskalapos
(Ez egy válasz GUMMIMACI üzenetére (2008. 11. 24. hétfő 07:34), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 11. 24. hétfő 07:34
sztem ha tleg első a nejének -és eddig egyetlen - ez nagyon szarul is elsülhet..
: o (
#3905   2008. 11. 24. hétfő 10:24
Fém_fatál Fém_fatál
Nos, akkor drukkoljunk nekik. smile
(És őszinte kíváncsisággal várom, hogy sikerül a kaland. )
(Ez egy válasz GUMMIMACI üzenetére (2008. 11. 24. hétfő 07:34), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 11. 24. hétfő 07:34
sztem ha tleg első a nejének -és eddig egyetlen - ez nagyon szarul is elsülhet..
#3904   2008. 11. 24. hétfő 07:34
GUMMIMACI GUMMIMACI
(Ez egy válasz Fém_fatál üzenetére (2008. 11. 23. vasárnap 20:31), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 11. 23. vasárnap 20:31
Hűha, ez meredek, de talán csak nekem. Épp ezt kérdezgettem, de még nem válaszolt senki: hogy lehet-e ezt így, meglepetésszerűen?
Kíváncsi vagyok, hogyan ... khm... sül el a dolog. smile
(Az mondjuk lényeges, hogy HOGYAN nevet a dolgon, mert lehet, hogy ez álmai netovábbja. 19 év után csak tudod, hogy valójában, igazán, valahol a szemérmessége mélyén izgatónak tartja-e, nem? Mert ha igen, akkor valószínű a happy end, de ha nem, akkor jajjjjjj neked... Remélem, az előbbi! smile )

... 785 786 787 788 789 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitotta: vagy-vagy vagy-vagy
Nyitás ideje: 2006. 04. 20. csütörtök
Üzenetek: 19643db
Utolsó üzenet: ma 04:33

Hírek

2025. 07. 08. kedd 20:03
2025.  július 11-13: Nyári GG tali Cseteseknek és Fórumosoknak Kedves GG csetesek és Fórumozók! Egy újabb ismerkedési lehetőség! A nagy érdeklődésre való tekintettel, idén 16. alkalommal kerül megrendezésre a GG személyes cset, -és Fórum találkozó. A találkozó időpontja: 2025. július 11-13. (3 nap, 2... Tovább
2025. 01. 22. szerda 12:25
Szexjelentetekkel díszített kocsit találtak Pompejiben Krisztus után 79-ben megsemmisítő természeti katasztrófa tette a földdel egyenlővé Pompeji városát, a Vezúv kitörése 3000 emberi életet követelt. Mára Pompeji a világ egyik legegyedülállóbb régészeti helyszínévé vált, és évente kétmillió... Tovább
2024. 12. 15. vasárnap 14:30
Új VIP vásárlási felület Kedves felhasználók! Szeretnénk tájékoztatni titeket, hogy megújult a VIP vásárlási felület. Aki az előzőhöz volt szokva, neki elsőre idegennek tűnhet, de használjátok ezt is bátran a továbbiakban. Itt már tudtok Apple Pay-jel, és Google Pay-jel is... Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2 985 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6 766 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
11 542 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
16 716 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
6 hónap
* 398 EUR/Huf árfolyammal számolva

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - A szexpartner kereső. Több száz igazi szexpartner kereső lány!!! CSAK VALÓDI KÉPEK, videók!!!
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!