Izgat ha megdugják a feleségemet (Nem társkereső!)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

A téma leírása

Izgat, ha megdugják, ha szopatják, ha kinyalják az ÁLLANDÓ PARTNEREDET.
Bárhol, bármikor, bármilyen körülmények között. Ha ott vagy, ha nem vagy ott, de tudsz róla.
Vigyázz! Ne keverd össze a (sejthető) megcsalással!
Írj a topicba, ha kétségeid vannak, ha véleményed van róla, ha kérdésed van.

Írj, ha bizonytalan vagy, ha vágysz rá.
"a párod ne legyen más férfival, de Te miért ne lehetnél 2 nővel?"
"ha a téma számodra idegen, nem izgat vagy épp taszít, hát egyszerűen nem kell itt lenni. Mindenki menjen a saját templomába imádkozni."

Fel kellene már ébrednie néhányaknak. Nincs olyan, hogy félig swinger, játszásiból cuckold. A szellemet vagy kiengedjük a palackból és lesz ami lesz, de visszagyömöszölni ugyanoda, mert csípi a szemünket a füst, na az nem megy. A társunk, a párunk, a nő, akivel élünk, nem a játékszerünk, nem irányíthatjuk, nem azért él a Földön, hogy úri kedvünknek megfelelően hol erre a farokra, hol meg arra szökkenjen és ha mindezt eluntuk, akkor visszatérjen a mosógép meg a vasaló hatósugarába. Nincs olyan, hogy szopni lehet, de lenyelni tilos, nincs olyan, hogy érzelmeket tilos a szexbe keverni. Nem feltétlen szerencsés, de tessék csak az egész kalácsot elfogyasztani, még, ha a végére kicsit fullasztó, kicsit szikkadt is, nem csak a mazsolákat kipiszkálni.

Nem társkereső! Időpont és helyszín egyeztetést csak priviben vagy a GG társkereső részében lehet. Az ilyen bejegyzések moderálásra/törlésre kerülnek! MINDEN TÁRSKERESŐ legalább 1 hét tiltásra kerül!

Az eddigi hozzászólások

... 795 796 797 798 799 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#3692   2008. 11. 14. péntek 22:32
-ch- -ch-
Remélem majd megosztod a fórummal. finom finom
(Ez egy válasz miisketten üzenetére (2008. 11. 14. péntek 21:32), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 11. 14. péntek 21:32
Még nem történt meg a dolog, de rajta vagyunk!Nálunk kb 2 hónap alatt adta be a derekát a nejem. Most már ő keresgél megfelelő partnert ! Izgatja a dolog! ÜDV wink
#3691   2008. 11. 14. péntek 22:04
-ch- -ch-
Öregek szerint csak a halál biztos,az ,hogy hogyan érsz el odáig,az már rajtad múlik.A lényeg:Vagy aki vagy,teszed amit teszel,de hiszed-e amit teszel?
(Ez egy válasz Kedvespar üzenetére (2008. 11. 14. péntek 21:53), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 11. 14. péntek 21:53
Én azt szeretném,hogy mindkettőnknek jó legyen(és szerencsére mind2-en vágyunk rá..és kívánjuk is a dolgot smile ..
Hosszútávon viszont a kielégítetlen vágyak megbosszulják magukat! Ez biztos!
#3690   2008. 11. 14. péntek 21:53
Kedvespar Kedvespar VIP
Én azt szeretném,hogy mindkettőnknek jó legyen(és szerencsére mind2-en vágyunk rá..és kívánjuk is a dolgot smile ..
Hosszútávon viszont a kielégítetlen vágyak megbosszulják magukat! Ez biztos!
(Ez egy válasz PAOC üzenetére (2008. 11. 14. péntek 21:27), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 11. 14. péntek 21:27
Miért kellene a következménynek megcsalásnak lennie.

De fölteszek egy kényes kérdést.

Azt akarod inkább, hogy a párodnak jó legyen és neked szar, vagy azt hogy a párodnak jó legyen neked pedig mindegy?

Ha valamibe bele akarnak vinni, amit nem akarok, az szar és megalázó. Az, hogy a párom kefél titokban bárkivel az nem fáj. Ahogy az öreg indián mondta nem szappan nem kopik el.
#3689   2008. 11. 14. péntek 21:49
-ch- -ch-
Hát ez az!Nem akarom hogy beleegyezzen,azt szeretném ha Ő is akarná.De fórumozós társaimat olvasva,itt nem számít az idő.
Lassú víz partot mos,hamu alatt lapul a parázs,stb...
(Ez egy válasz miisketten üzenetére (2008. 11. 14. péntek 21:32), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 11. 14. péntek 21:32
Még nem történt meg a dolog, de rajta vagyunk!Nálunk kb 2 hónap alatt adta be a derekát a nejem. Most már ő keresgél megfelelő partnert ! Izgatja a dolog! ÜDV wink
#3688   2008. 11. 14. péntek 21:32
miisketten miisketten
(Ez egy válasz -ch- üzenetére (2008. 11. 14. péntek 21:19), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 11. 14. péntek 21:19
Nahát,nahát.Engem izgatna ha megdugnák a feleségem.
De Ő határozottan elutasítja ezt a dolgot,minden féle szinten.Legjobb barátnőjével szövetkeztem,hogy hozza szóba a dolgot,hátha csak előttem nem meri megmondani hogy jöhet még egy kandúr.Hát az sült ki a beszélgetésükből,hogy a párom 1 általán nem tudná elképzelni magát,vagy engem 1 harmadik személlyel,legyen az nő vagy férfi.Sőt,megkérdezte a barátnőjét,hogy szerinte nem-e van valami melegségem,hogy nő helyett férfit akarok az ágyunkba.
Tehát Ő nem akarja.
Azért határozottan a szemébe mondtam,hogyha van valami kan akivel szívesen összebújna,én támogatom.
Láttam rajta hogy annyira izgatja a dolog,mint ahogy megemelték a krumpli árát 1 forinttal.
DE!
Akkor is sokkal jobban érzem magam,mint egy éve!
Úgy élem napjaimat hogy ábrándozok a dologról,ha szex közben/elég gyakran/előkerül a vibri,hozzáképzelek 1 testet is,nagyon izgató.
1 általán nem vagyok már féltékeny a páromra,mert magamban megtörtént a dolog.
Hát,lehet hogy ez a vágyam megmarad képzelet szintjén,mert én nem erőltetem a páromnak,csak hagytam Neki 1 nyitott ajtót,amin beléphet.
És ha belép?Mi lesz utána?
Ezen soha nem gondolkodtam,és nem is érdekel.
Szerintem olyan ez mint a szilveszteri buli:iszol,szórakozol,jól,érzed magad,még május elsején is erről mesélsz.Vagy:bebasztál,hánysz,aludsz rá 1 napot,és 3-án már nem is emlékszel rá.
Nikole,és hasonló lányok!Nehogy már megadd a férjednek ha te nem élvezed.
Kedveslány!Én nem akarok félrelépni.Van úgy hogy naponta háromszor maszturbálok,így levezetem az energiáimat.De az a legjobb amikor kimenős a párom,akkor azt képzelem hogy éppen ketten dugják.
Szeretem a feleségem,és az hogy meg akarom dugatni mással is,az csak az én vágyam.Ha majd 1 szer ő is akarja hogy valaki más is megdugja,na akkor találkoznak a vágyaink,de ehhez idő kell.Oszt akkor élvezünk megint.
#3687   2008. 11. 14. péntek 21:27
PAOC PAOC
Miért kellene a következménynek megcsalásnak lennie.

De fölteszek egy kényes kérdést.

Azt akarod inkább, hogy a párodnak jó legyen és neked szar, vagy azt hogy a párodnak jó legyen neked pedig mindegy?

Ha valamibe bele akarnak vinni, amit nem akarok, az szar és megalázó. Az, hogy a párom kefél titokban bárkivel az nem fáj. Ahogy az öreg indián mondta nem szappan nem kopik el.
(Ez egy válasz Kedvespar üzenetére (2008. 11. 14. péntek 20:21), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 11. 14. péntek 20:21
Igen! szerintem mindenki egyetért abban,hogy az a legszerencsésebb,ha mindkét fél egyaránt kívánja a többes együttlétet.Legyen szó 3-as(2 ffi+1 nő,vagy 2 nő +1 ffi),4-es vagy akár többes felállásról smile
De,ha egyikük határozotttan elutasítja a dolgot...valljuk be őszintén..de most komolyan...,akkor előbb vagy utóbb megcsalás ténye forog majd fenn!Persze az a dolog függ attól is,hogy mennyire izgatja a dolog ....
De sok párt az is visszafog,hogy milyen érzés tölti majd el,mikor látja,hogy szerelmét egy másik nő/ffi kényezteti..sőőt..még párja élvezi is ezt!
Ugyanúgy szeretni fogja-e utánna?
Hűséges marad-e?
és sorolhatnám....de ez csak azután derül ki,ha megtörténik ... smile smile Kedveslány
#3686   2008. 11. 14. péntek 21:19
-ch- -ch-
Nahát,nahát.Engem izgatna ha megdugnák a feleségem.
De Ő határozottan elutasítja ezt a dolgot,minden féle szinten.Legjobb barátnőjével szövetkeztem,hogy hozza szóba a dolgot,hátha csak előttem nem meri megmondani hogy jöhet még egy kandúr.Hát az sült ki a beszélgetésükből,hogy a párom 1 általán nem tudná elképzelni magát,vagy engem 1 harmadik személlyel,legyen az nő vagy férfi.Sőt,megkérdezte a barátnőjét,hogy szerinte nem-e van valami melegségem,hogy nő helyett férfit akarok az ágyunkba.
Tehát Ő nem akarja.
Azért határozottan a szemébe mondtam,hogyha van valami kan akivel szívesen összebújna,én támogatom.
Láttam rajta hogy annyira izgatja a dolog,mint ahogy megemelték a krumpli árát 1 forinttal.
DE!
Akkor is sokkal jobban érzem magam,mint egy éve!
Úgy élem napjaimat hogy ábrándozok a dologról,ha szex közben/elég gyakran/előkerül a vibri,hozzáképzelek 1 testet is,nagyon izgató.
1 általán nem vagyok már féltékeny a páromra,mert magamban megtörtént a dolog.
Hát,lehet hogy ez a vágyam megmarad képzelet szintjén,mert én nem erőltetem a páromnak,csak hagytam Neki 1 nyitott ajtót,amin beléphet.
És ha belép?Mi lesz utána?
Ezen soha nem gondolkodtam,és nem is érdekel.
Szerintem olyan ez mint a szilveszteri buli:iszol,szórakozol,jól,érzed magad,még május elsején is erről mesélsz.Vagy:bebasztál,hánysz,aludsz rá 1 napot,és 3-án már nem is emlékszel rá.
Nikole,és hasonló lányok!Nehogy már megadd a férjednek ha te nem élvezed.
Kedveslány!Én nem akarok félrelépni.Van úgy hogy naponta háromszor maszturbálok,így levezetem az energiáimat.De az a legjobb amikor kimenős a párom,akkor azt képzelem hogy éppen ketten dugják.
Szeretem a feleségem,és az hogy meg akarom dugatni mással is,az csak az én vágyam.Ha majd 1 szer ő is akarja hogy valaki más is megdugja,na akkor találkoznak a vágyaink,de ehhez idő kell.Oszt akkor élvezünk megint.
#3685   2008. 11. 14. péntek 20:21
Kedvespar Kedvespar VIP
Igen! szerintem mindenki egyetért abban,hogy az a legszerencsésebb,ha mindkét fél egyaránt kívánja a többes együttlétet.Legyen szó 3-as(2 ffi+1 nő,vagy 2 nő +1 ffi),4-es vagy akár többes felállásról smile
De,ha egyikük határozotttan elutasítja a dolgot...valljuk be őszintén..de most komolyan...,akkor előbb vagy utóbb megcsalás ténye forog majd fenn!Persze az a dolog függ attól is,hogy mennyire izgatja a dolog ....
De sok párt az is visszafog,hogy milyen érzés tölti majd el,mikor látja,hogy szerelmét egy másik nő/ffi kényezteti..sőőt..még párja élvezi is ezt!
Ugyanúgy szeretni fogja-e utánna?
Hűséges marad-e?
és sorolhatnám....de ez csak azután derül ki,ha megtörténik ... smile smile Kedveslány
(Ez egy válasz lyuk78 üzenetére (2008. 11. 13. csütörtök 22:04), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 11. 13. csütörtök 22:04
Az a baj, akkor a férje azt hinné ,hogy még is csak akarja csak 2-ben a pasival,(vagy 3-ban csak kelleti magát) azaz simán meg is csalnja a háta mögött.

Erre tényleg nincsen jó vagy rossz választás.
Ezt valaki élvezi és valakit érdekel az csinálja. Akit nem az ne. A baj akkor van amikor két ellentétes ember találkozik ill. van együtt. És szeretik egymást és ezen felűl jól kijönnek de idöről - időre elöjön ez a probléma. Az egyik akarja és izgatja a másik nem. Az aki akarja természetesen meg akarja győzni,hogy milyen jó és milyen izgató,de ez "sajnos" nem így működik.Ez kb olyan mint ha a nőt izgatná ,hogy a férje menjen el egy másik pasival ,ez milyen jó milyen szupr. Aki nem bi hanem sima hetero ettől nem fogja kívánni és nem fogja izgatni. Az tuti. Ha valaki meg belemegy abban benne is volt a hajlam és némi izgalom úgy vélem. ( én nem mennék bele a félre értések végett ) .

Ha viszont két olyan ember van együtt ahol mind a két felet érdekli a dolog és izgalomal tölt el , ott biztosan boldog órák következnek (persze itt is lehetnek ellentétek a szexben vagy akár sülhet el rosszúl ).

Az az igazság , hogy van-e olyan egyáltalán olyan az ilyen esetekre ,hogy kompromisszumos megoldás ???? Erre kíváncsi lennék kinek milyen ötlete lenne esetleg.

Pld : nincsen " dugás " csak a párját orálisan kielégiti és a másik pasinak csak veri ( gumiba vagy gumi nélkűl ) vagy estleg csak orál annak is. Ilyesmikre gondolok.

Természetesen ebbe nem minden pasi megy bele ,mert csak erre neki is rossz eljönni, de azért nem lehetetlen szerintem.( és a pár részéről egy hatalmas előrelépés lenne , és szerintem ez is megtisztelő ha egy pár csak így befogad valakit ) .

De az is marha rossz lehet ha fordított a felállás ha a nő kívánja és a férj nem. Na ez is egy nagyon rossz dolog.

#3684   2008. 11. 13. csütörtök 22:04
lyuk78 lyuk78 VIP
Az a baj, akkor a férje azt hinné ,hogy még is csak akarja csak 2-ben a pasival,(vagy 3-ban csak kelleti magát) azaz simán meg is csalnja a háta mögött.

Erre tényleg nincsen jó vagy rossz választás.
Ezt valaki élvezi és valakit érdekel az csinálja. Akit nem az ne. A baj akkor van amikor két ellentétes ember találkozik ill. van együtt. És szeretik egymást és ezen felűl jól kijönnek de idöről - időre elöjön ez a probléma. Az egyik akarja és izgatja a másik nem. Az aki akarja természetesen meg akarja győzni,hogy milyen jó és milyen izgató,de ez "sajnos" nem így működik.Ez kb olyan mint ha a nőt izgatná ,hogy a férje menjen el egy másik pasival ,ez milyen jó milyen szupr. Aki nem bi hanem sima hetero ettől nem fogja kívánni és nem fogja izgatni. Az tuti. Ha valaki meg belemegy abban benne is volt a hajlam és némi izgalom úgy vélem. ( én nem mennék bele a félre értések végett ) .

Ha viszont két olyan ember van együtt ahol mind a két felet érdekli a dolog és izgalomal tölt el , ott biztosan boldog órák következnek (persze itt is lehetnek ellentétek a szexben vagy akár sülhet el rosszúl ).

Az az igazság , hogy van-e olyan egyáltalán olyan az ilyen esetekre ,hogy kompromisszumos megoldás ???? Erre kíváncsi lennék kinek milyen ötlete lenne esetleg.

Pld : nincsen " dugás " csak a párját orálisan kielégiti és a másik pasinak csak veri ( gumiba vagy gumi nélkűl ) vagy estleg csak orál annak is. Ilyesmikre gondolok.

Természetesen ebbe nem minden pasi megy bele ,mert csak erre neki is rossz eljönni, de azért nem lehetetlen szerintem.( és a pár részéről egy hatalmas előrelépés lenne , és szerintem ez is megtisztelő ha egy pár csak így befogad valakit ) .

De az is marha rossz lehet ha fordított a felállás ha a nő kívánja és a férj nem. Na ez is egy nagyon rossz dolog.

(Ez egy válasz PAOC üzenetére (2008. 11. 13. csütörtök 15:37), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 11. 13. csütörtök 15:37
Kedves pocoknyuszi és nikole!

Nem fog ez a dolog menni, ha alapvetően monogámak vagytok. Ha tetszik, ha nem, ez a játék alapvetően azoknak a nőknek megy, akik simán el tudnak varázsolódni egy férfitól a férjük mellett csak a jólneveltség tartja őket vissza tőle. Természetesen e visszatartó erő erejében nem hiszek.

El tudjátok képzelni, hogy másik férfival legyetek? (Csak őszintén, lányok!) Igen. Akkor hajrá! Ha nem. Akkor minek pörögtök a témán?

Ha nagyon erőlködik az uratok, akkor viszont azt kell előhozni, hogy rendben, de előtte szeretnétek másik férfival, esetleg a jelölttel, egyedül kipróbálni. Meglátjátok mit szól a férjetek. A továbbiakat annak a fényében lehet elgondolni...
#3683   2008. 11. 13. csütörtök 21:43
PAOC PAOC
Nem tudom, hogy lehet-e rá épkézláb választ adni, de nagyon kíváncsi lennék egy épkézláb válaszra. smile
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 11. 13. csütörtök 17:37), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (72528)
2008. 11. 13. csütörtök 17:37
Erre lehet épkézláb választ adni? (Tudom, hogy nem nekem irányult a kérdés). Mi már 2éve megtettük és most én újra vágyom rá... párom még vacillál pedig élvezte...... Tudom, ha nem is mostanában, de meg fog történni még. Izgató a dolog!! Hogy miért ez jó kérdés!! Nem tudnám pontosan megválaszolni...
#3682   2008. 11. 13. csütörtök 17:37
X Törölt felhasználó (72528)
Erre lehet épkézláb választ adni? (Tudom, hogy nem nekem irányult a kérdés). Mi már 2éve megtettük és most én újra vágyom rá... párom még vacillál pedig élvezte...... Tudom, ha nem is mostanában, de meg fog történni még. Izgató a dolog!! Hogy miért ez jó kérdés!! Nem tudnám pontosan megválaszolni...
(Ez egy válasz PAOC üzenetére (2008. 11. 13. csütörtök 16:39), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 11. 13. csütörtök 16:39
Neked ez miért lenne izgató?
#3681   2008. 11. 13. csütörtök 16:39
PAOC PAOC
Neked ez miért lenne izgató?
(Ez egy válasz vykyng üzenetére (2008. 11. 13. csütörtök 16:08), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 11. 13. csütörtök 16:08
Sziasztok!
Van tétovázás úgy látom, jó ez-kell ez!
Az én csajom is tipródik ezen , és nem érti én miért gerjedek arra, hogy akár több pasi is megcsinálja a jelenlétemben. Már töbször mondta, hogy akkor én nem is szeretem igazán. Pedig bizony szeretem. Egy biztos, engem ez nagyon izgat.
Viszont a jövő kifürkészhetetlen, haladhat jó, de akár még jobb irányba is smile
#3680   2008. 11. 13. csütörtök 16:08
vykyng vykyng
Sziasztok!
Van tétovázás úgy látom, jó ez-kell ez!
Az én csajom is tipródik ezen , és nem érti én miért gerjedek arra, hogy akár több pasi is megcsinálja a jelenlétemben. Már töbször mondta, hogy akkor én nem is szeretem igazán. Pedig bizony szeretem. Egy biztos, engem ez nagyon izgat.
Viszont a jövő kifürkészhetetlen, haladhat jó, de akár még jobb irányba is smile
#3679   2008. 11. 13. csütörtök 15:37
PAOC PAOC
Kedves pocoknyuszi és nikole!

Nem fog ez a dolog menni, ha alapvetően monogámak vagytok. Ha tetszik, ha nem, ez a játék alapvetően azoknak a nőknek megy, akik simán el tudnak varázsolódni egy férfitól a férjük mellett csak a jólneveltség tartja őket vissza tőle. Természetesen e visszatartó erő erejében nem hiszek.

El tudjátok képzelni, hogy másik férfival legyetek? (Csak őszintén, lányok!) Igen. Akkor hajrá! Ha nem. Akkor minek pörögtök a témán?

Ha nagyon erőlködik az uratok, akkor viszont azt kell előhozni, hogy rendben, de előtte szeretnétek másik férfival, esetleg a jelölttel, egyedül kipróbálni. Meglátjátok mit szól a férjetek. A továbbiakat annak a fényében lehet elgondolni...
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 11. 13. csütörtök 10:26), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (145332)
2008. 11. 13. csütörtök 10:26
Ritkán fórumozok, de most mégis megteszem, mert izgat nagyon a topic.
Kristina! Én is kíváncsi lennék arra a privi üzenetre, mert hasonló cipőben járok...
Párommal régóta cukkoljuk egymást szeretkezés közben különféle szitukkal, és imádom, hogy legalább olyan perverz mint amilyen én vagyok...
Nálam ezek a dolgok megmaradnak(tak) ábrándozás szintjén - hasznos pl, ha masztizok - de látom rajta, hogy ő tényleg imádná, ha megdugnának...
Ezt nehéz volt feldolgoznom, mert szeretem, és nagyon is érzem, hogy ő is szeret, és ráadásul féltékeny típus. De megbeszéltük, és talán megértettem, hogy a pasiknál mire megy ki a játék - cáfoljatok meg, ha nem jól...!
Ő azt mondta, csak szex, és más semmi... Ha 'csak félrekúrok' azt fel tudná dolgozni, de ha érzelmi töltete lenne, és 'szeretkeznék' abba belerokkanna. Tehát csak az aktusra magára vonatkozik a vágy, előtte még igen, de utána (főleg miután elment) már nem tudna azonosulni vele.
Bármennyire is izgat a dolog, itt jön sajna a neheze:
Azt hiszem eddig minden szexuális kapcsolatomban az emóción volt a hangsúly, és csak a Kedvesnek köszönhetem, hogy felszínre tudtam engedni a valós, vad vágyaimat. Egyáltalán nem bántam meg, sőt ez a hatalmas bizalom teszi tökéletessé a kapcsolatot számunkra.
Hogy tudnék-e csak kefélni? Visszakérdezek: Akarok-e?
Elhangzott itt a fokozatosság kérdése.
Én pont ettől tartok igazán; a kérdés az, hogy ha a valóságban is csinálnánk valamit mondjuk 3-asban, mi lenne a következő lépés?
Az még oké, hogy ha beleugrunk, lehet megbánjuk, és depi lesz, meg bizalmatlanság, de mi van ha tetszik a dolog; mi jön azután?
Párcsere, grupi, swinger club?
Le lehet-e állni?
Milyen lesz majd egy pásztoróra otthon, kettesben, lesz-e még egyáltalán romantikus szerelmeskedés, vagy csak a baszáson jár majd az esze, és ami még rosszabb; mi van ha majd már az én eszem(szívem) is csak azon?
Ki, hogyan látja?
#3678   2008. 11. 13. csütörtök 11:30
nikole nikole
Teljesen egyetértek veled. Bennem is ugyanezek a gondolatok vannak. Ezért nem tudok dűlőre jutni. Félek, hogy hogyan tovább stb... A férjemnek szívesen megadnám, magamtól nem hiszem, hogy valaha is eszembe jutna, de félek attól, hogy mi lesz utána. Ő állítja, hogy más nem kell neki, sem swinger, sem párcsere semmi. De hát fene tudja. Szóval egy cipőben járunk és teljesen bizonytalan vagyok én is.
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 11. 13. csütörtök 10:26), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (145332)
2008. 11. 13. csütörtök 10:26
Kristina! Én is kíváncsi lennék arra a privi üzenetre, mert hasonló cipőben járok...
Párommal régóta cukkoljuk egymást szeretkezés közben különféle szitukkal, és imádom, hogy legalább olyan perverz mint amilyen én vagyok...
Nálam ezek a dolgok megmaradnak(tak) ábrándozás szintjén - hasznos pl, ha masztizok - de látom rajta, hogy ő tényleg imádná, ha megdugnának...
Ezt nehéz volt feldolgoznom, mert szeretem, és nagyon is érzem, hogy ő is szeret, és ráadásul féltékeny típus. De megbeszéltük, és talán megértettem, hogy a pasiknál mire megy ki a játék - cáfoljatok meg, ha nem jól...!
Ő azt mondta, csak szex, és más semmi... Ha 'csak félrekúrok' azt fel tudná dolgozni, de ha érzelmi töltete lenne, és 'szeretkeznék' abba belerokkanna. Tehát csak az aktusra magára vonatkozik a vágy, előtte még igen, de utána (főleg miután elment) már nem tudna azonosulni vele.
Azt hiszem eddig minden szexuális kapcsolatomban az emóción volt a hangsúly, és csak a Kedvesnek köszönhetem, hogy felszínre tudtam engedni a valós, vad vágyaimat. Egyáltalán nem bántam meg, sőt ez a hatalmas bizalom teszi tökéletessé a kapcsolatot számunkra.
Én pont ettől tartok igazán; a kérdés az, hogy ha a valóságban is csinálnánk valamit mondjuk 3-asban, mi lenne a következő lépés?
Az még oké, hogy ha beleugrunk, lehet megbánjuk, és depi lesz, meg bizalmatlanság, de mi van ha tetszik a dolog; mi jön azután?
Le lehet-e állni?
Milyen lesz majd egy pásztoróra otthon, kettesben, lesz-e még egyáltalán romantikus szerelmeskedés, vagy csak a baszáson jár majd az esze, és ami még rosszabb; mi van ha majd már az én eszem(szívem) is csak azon?
Ki, hogyan látja?
#3677   2008. 11. 13. csütörtök 10:26
X Törölt felhasználó (145332)
Le lehet-e állni?
Ki, hogyan látja?
(Ez egy válasz kristina33 üzenetére (2008. 11. 12. szerda 06:05), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 11. 12. szerda 06:05
Szia nikole küldtem neked privit olvasd el remélem segít
#3676   2008. 11. 13. csütörtök 10:03
Kedvespar Kedvespar VIP
köszönöm...úgy látom..megnézted a képeket smile smile smile
(Ez egy válasz eros007 üzenetére (2008. 11. 13. csütörtök 05:10), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 11. 13. csütörtök 05:10
Ilyen testtel worship nem csodálom, ha nem akarnak lelépni a pasik vigyor ravasz1
#3675   2008. 11. 13. csütörtök 05:10
eros007 eros007
Ilyen testtel worship nem csodálom, ha nem akarnak lelépni a pasik vigyor ravasz1
(Ez egy válasz Kedvespar üzenetére (2008. 11. 09. vasárnap 20:28), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 11. 09. vasárnap 20:28
háááát...már írtam,hogy mi is srácot keresünk 3.-nak,és nálunk ez valahogy még nem fordult elő..de igaz még csak 2 hete szervezkedünk!
Mi épp az ellenkezőjét tapasztaltuk,hogy egyszerűen nem tudjuk elküldeni a pasikat,hiába köszönjük meg,és mondjuk neki,hogy nem szeretnénk vele..egyszerűen nem értik meg..
nem tudom....mi ezt tapasztaltuk smile smile smile
#3674   2008. 11. 12. szerda 18:02
X Törölt felhasználó (139892)
Lehet, hogy a párod is viszakozna egy valós helyzetben.
#3673   2008. 11. 12. szerda 17:55
PAOC PAOC
Most már látom, hogy ezren tanácsolják Neked ugyanazt, miszerint tégy úgy, ahogy jónak látod! smile

Attól pedig mindig tartózkodj, hogy ítélkezz abban, hogy kinek volt igaza, vagy ki volt hibás, egy válásban!
(Ez egy válasz nikole üzenetére (2008. 11. 11. kedd 21:47), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 11. 11. kedd 21:47
Hát az igaz, ha menni akar úgyis menni fog. Azt hiszem most még nem akar menni. Azt mondja szeret. Csak hát eltérőek a sexuális igényeink. Én megelégednék a kettes felállással ő nem. De hál istennek egyelőre csak a két férfi egy nő felállás érdekli. Nem pedig a két nő. Az rosszabb lenne.

... 795 796 797 798 799 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitotta: vagy-vagy vagy-vagy
Nyitás ideje: 2006. 04. 20. csütörtök
Üzenetek: 19612db
Utolsó üzenet: 2025. 03. 30. vasárnap

Hírek

2025. 01. 22. szerda 12:25
Szexjelentetekkel díszített kocsit találtak Pompejiben Krisztus után 79-ben megsemmisítő természeti katasztrófa tette a földdel egyenlővé Pompeji városát, a Vezúv kitörése 3000 emberi életet követelt. Mára Pompeji a világ egyik legegyedülállóbb régészeti helyszínévé vált, és évente kétmillió... Tovább
2024. 12. 15. vasárnap 14:30
Új VIP vásárlási felület Kedves felhasználók! Szeretnénk tájékoztatni titeket, hogy megújult a VIP vásárlási felület. Aki az előzőhöz volt szokva, neki elsőre idegennek tűnhet, de használjátok ezt is bátran a továbbiakban. Itt már tudtok Apple Pay-jel, és Google Pay-jel is... Tovább
2024. 12. 08. vasárnap 16:27
Szereted a szextörténeteket / képregényeket? Kedves Látogatóink! Testvérlapunk, a Törté-Net, továbbra szívesen várja olvasóit és íróit, mert a legtöbb magyar nyelvű erotikus történetet és képregényt itt találhatjátok széles e világon! Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2 985 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6 766 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
11 542 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
16 716 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
6 hónap
* 398 EUR/Huf árfolyammal számolva

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - A szexpartner kereső. Több száz igazi szexpartner kereső lány!!! CSAK VALÓDI KÉPEK, videók!!!
diszkretdarabok.hu
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!