Izgat ha megdugják a feleségemet (Nem társkereső!)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

A téma leírása

Izgat, ha megdugják, ha szopatják, ha kinyalják az ÁLLANDÓ PARTNEREDET.
Bárhol, bármikor, bármilyen körülmények között. Ha ott vagy, ha nem vagy ott, de tudsz róla.
Vigyázz! Ne keverd össze a (sejthető) megcsalással!
Írj a topicba, ha kétségeid vannak, ha véleményed van róla, ha kérdésed van.

Írj, ha bizonytalan vagy, ha vágysz rá.
"a párod ne legyen más férfival, de Te miért ne lehetnél 2 nővel?"
"ha a téma számodra idegen, nem izgat vagy épp taszít, hát egyszerűen nem kell itt lenni. Mindenki menjen a saját templomába imádkozni."

Fel kellene már ébrednie néhányaknak. Nincs olyan, hogy félig swinger, játszásiból cuckold. A szellemet vagy kiengedjük a palackból és lesz ami lesz, de visszagyömöszölni ugyanoda, mert csípi a szemünket a füst, na az nem megy. A társunk, a párunk, a nő, akivel élünk, nem a játékszerünk, nem irányíthatjuk, nem azért él a Földön, hogy úri kedvünknek megfelelően hol erre a farokra, hol meg arra szökkenjen és ha mindezt eluntuk, akkor visszatérjen a mosógép meg a vasaló hatósugarába. Nincs olyan, hogy szopni lehet, de lenyelni tilos, nincs olyan, hogy érzelmeket tilos a szexbe keverni. Nem feltétlen szerencsés, de tessék csak az egész kalácsot elfogyasztani, még, ha a végére kicsit fullasztó, kicsit szikkadt is, nem csak a mazsolákat kipiszkálni.

Nem társkereső! Időpont és helyszín egyeztetést csak priviben vagy a GG társkereső részében lehet. Az ilyen bejegyzések moderálásra/törlésre kerülnek! MINDEN TÁRSKERESŐ legalább 1 hét tiltásra kerül!

Az eddigi hozzászólások

... 797 798 799 800 801 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#3683   2008. 11. 13. csütörtök 21:43
PAOC PAOC
Nem tudom, hogy lehet-e rá épkézláb választ adni, de nagyon kíváncsi lennék egy épkézláb válaszra. smile
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 11. 13. csütörtök 17:37), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (72528)
2008. 11. 13. csütörtök 17:37
Erre lehet épkézláb választ adni? (Tudom, hogy nem nekem irányult a kérdés). Mi már 2éve megtettük és most én újra vágyom rá... párom még vacillál pedig élvezte...... Tudom, ha nem is mostanában, de meg fog történni még. Izgató a dolog!! Hogy miért ez jó kérdés!! Nem tudnám pontosan megválaszolni...
#3682   2008. 11. 13. csütörtök 17:37
X Törölt felhasználó (72528)
Erre lehet épkézláb választ adni? (Tudom, hogy nem nekem irányult a kérdés). Mi már 2éve megtettük és most én újra vágyom rá... párom még vacillál pedig élvezte...... Tudom, ha nem is mostanában, de meg fog történni még. Izgató a dolog!! Hogy miért ez jó kérdés!! Nem tudnám pontosan megválaszolni...
(Ez egy válasz PAOC üzenetére (2008. 11. 13. csütörtök 16:39), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 11. 13. csütörtök 16:39
Neked ez miért lenne izgató?
#3681   2008. 11. 13. csütörtök 16:39
PAOC PAOC
Neked ez miért lenne izgató?
(Ez egy válasz vykyng üzenetére (2008. 11. 13. csütörtök 16:08), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 11. 13. csütörtök 16:08
Sziasztok!
Van tétovázás úgy látom, jó ez-kell ez!
Az én csajom is tipródik ezen , és nem érti én miért gerjedek arra, hogy akár több pasi is megcsinálja a jelenlétemben. Már töbször mondta, hogy akkor én nem is szeretem igazán. Pedig bizony szeretem. Egy biztos, engem ez nagyon izgat.
Viszont a jövő kifürkészhetetlen, haladhat jó, de akár még jobb irányba is smile
#3680   2008. 11. 13. csütörtök 16:08
vykyng vykyng
Sziasztok!
Van tétovázás úgy látom, jó ez-kell ez!
Az én csajom is tipródik ezen , és nem érti én miért gerjedek arra, hogy akár több pasi is megcsinálja a jelenlétemben. Már töbször mondta, hogy akkor én nem is szeretem igazán. Pedig bizony szeretem. Egy biztos, engem ez nagyon izgat.
Viszont a jövő kifürkészhetetlen, haladhat jó, de akár még jobb irányba is smile
#3679   2008. 11. 13. csütörtök 15:37
PAOC PAOC
Kedves pocoknyuszi és nikole!

Nem fog ez a dolog menni, ha alapvetően monogámak vagytok. Ha tetszik, ha nem, ez a játék alapvetően azoknak a nőknek megy, akik simán el tudnak varázsolódni egy férfitól a férjük mellett csak a jólneveltség tartja őket vissza tőle. Természetesen e visszatartó erő erejében nem hiszek.

El tudjátok képzelni, hogy másik férfival legyetek? (Csak őszintén, lányok!) Igen. Akkor hajrá! Ha nem. Akkor minek pörögtök a témán?

Ha nagyon erőlködik az uratok, akkor viszont azt kell előhozni, hogy rendben, de előtte szeretnétek másik férfival, esetleg a jelölttel, egyedül kipróbálni. Meglátjátok mit szól a férjetek. A továbbiakat annak a fényében lehet elgondolni...
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 11. 13. csütörtök 10:26), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (145332)
2008. 11. 13. csütörtök 10:26
Ritkán fórumozok, de most mégis megteszem, mert izgat nagyon a topic.
Kristina! Én is kíváncsi lennék arra a privi üzenetre, mert hasonló cipőben járok...
Párommal régóta cukkoljuk egymást szeretkezés közben különféle szitukkal, és imádom, hogy legalább olyan perverz mint amilyen én vagyok...
Nálam ezek a dolgok megmaradnak(tak) ábrándozás szintjén - hasznos pl, ha masztizok - de látom rajta, hogy ő tényleg imádná, ha megdugnának...
Ezt nehéz volt feldolgoznom, mert szeretem, és nagyon is érzem, hogy ő is szeret, és ráadásul féltékeny típus. De megbeszéltük, és talán megértettem, hogy a pasiknál mire megy ki a játék - cáfoljatok meg, ha nem jól...!
Ő azt mondta, csak szex, és más semmi... Ha 'csak félrekúrok' azt fel tudná dolgozni, de ha érzelmi töltete lenne, és 'szeretkeznék' abba belerokkanna. Tehát csak az aktusra magára vonatkozik a vágy, előtte még igen, de utána (főleg miután elment) már nem tudna azonosulni vele.
Bármennyire is izgat a dolog, itt jön sajna a neheze:
Azt hiszem eddig minden szexuális kapcsolatomban az emóción volt a hangsúly, és csak a Kedvesnek köszönhetem, hogy felszínre tudtam engedni a valós, vad vágyaimat. Egyáltalán nem bántam meg, sőt ez a hatalmas bizalom teszi tökéletessé a kapcsolatot számunkra.
Hogy tudnék-e csak kefélni? Visszakérdezek: Akarok-e?
Elhangzott itt a fokozatosság kérdése.
Én pont ettől tartok igazán; a kérdés az, hogy ha a valóságban is csinálnánk valamit mondjuk 3-asban, mi lenne a következő lépés?
Az még oké, hogy ha beleugrunk, lehet megbánjuk, és depi lesz, meg bizalmatlanság, de mi van ha tetszik a dolog; mi jön azután?
Párcsere, grupi, swinger club?
Le lehet-e állni?
Milyen lesz majd egy pásztoróra otthon, kettesben, lesz-e még egyáltalán romantikus szerelmeskedés, vagy csak a baszáson jár majd az esze, és ami még rosszabb; mi van ha majd már az én eszem(szívem) is csak azon?
Ki, hogyan látja?
#3678   2008. 11. 13. csütörtök 11:30
nikole nikole
Teljesen egyetértek veled. Bennem is ugyanezek a gondolatok vannak. Ezért nem tudok dűlőre jutni. Félek, hogy hogyan tovább stb... A férjemnek szívesen megadnám, magamtól nem hiszem, hogy valaha is eszembe jutna, de félek attól, hogy mi lesz utána. Ő állítja, hogy más nem kell neki, sem swinger, sem párcsere semmi. De hát fene tudja. Szóval egy cipőben járunk és teljesen bizonytalan vagyok én is.
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 11. 13. csütörtök 10:26), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (145332)
2008. 11. 13. csütörtök 10:26
Kristina! Én is kíváncsi lennék arra a privi üzenetre, mert hasonló cipőben járok...
Párommal régóta cukkoljuk egymást szeretkezés közben különféle szitukkal, és imádom, hogy legalább olyan perverz mint amilyen én vagyok...
Nálam ezek a dolgok megmaradnak(tak) ábrándozás szintjén - hasznos pl, ha masztizok - de látom rajta, hogy ő tényleg imádná, ha megdugnának...
Ezt nehéz volt feldolgoznom, mert szeretem, és nagyon is érzem, hogy ő is szeret, és ráadásul féltékeny típus. De megbeszéltük, és talán megértettem, hogy a pasiknál mire megy ki a játék - cáfoljatok meg, ha nem jól...!
Ő azt mondta, csak szex, és más semmi... Ha 'csak félrekúrok' azt fel tudná dolgozni, de ha érzelmi töltete lenne, és 'szeretkeznék' abba belerokkanna. Tehát csak az aktusra magára vonatkozik a vágy, előtte még igen, de utána (főleg miután elment) már nem tudna azonosulni vele.
Azt hiszem eddig minden szexuális kapcsolatomban az emóción volt a hangsúly, és csak a Kedvesnek köszönhetem, hogy felszínre tudtam engedni a valós, vad vágyaimat. Egyáltalán nem bántam meg, sőt ez a hatalmas bizalom teszi tökéletessé a kapcsolatot számunkra.
Én pont ettől tartok igazán; a kérdés az, hogy ha a valóságban is csinálnánk valamit mondjuk 3-asban, mi lenne a következő lépés?
Az még oké, hogy ha beleugrunk, lehet megbánjuk, és depi lesz, meg bizalmatlanság, de mi van ha tetszik a dolog; mi jön azután?
Le lehet-e állni?
Milyen lesz majd egy pásztoróra otthon, kettesben, lesz-e még egyáltalán romantikus szerelmeskedés, vagy csak a baszáson jár majd az esze, és ami még rosszabb; mi van ha majd már az én eszem(szívem) is csak azon?
Ki, hogyan látja?
#3677   2008. 11. 13. csütörtök 10:26
X Törölt felhasználó (145332)
Le lehet-e állni?
Ki, hogyan látja?
(Ez egy válasz kristina33 üzenetére (2008. 11. 12. szerda 06:05), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 11. 12. szerda 06:05
Szia nikole küldtem neked privit olvasd el remélem segít
#3676   2008. 11. 13. csütörtök 10:03
Kedvespar Kedvespar VIP
köszönöm...úgy látom..megnézted a képeket smile smile smile
(Ez egy válasz eros007 üzenetére (2008. 11. 13. csütörtök 05:10), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 11. 13. csütörtök 05:10
Ilyen testtel worship nem csodálom, ha nem akarnak lelépni a pasik vigyor ravasz1
#3675   2008. 11. 13. csütörtök 05:10
eros007 eros007
Ilyen testtel worship nem csodálom, ha nem akarnak lelépni a pasik vigyor ravasz1
(Ez egy válasz Kedvespar üzenetére (2008. 11. 09. vasárnap 20:28), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 11. 09. vasárnap 20:28
háááát...már írtam,hogy mi is srácot keresünk 3.-nak,és nálunk ez valahogy még nem fordult elő..de igaz még csak 2 hete szervezkedünk!
Mi épp az ellenkezőjét tapasztaltuk,hogy egyszerűen nem tudjuk elküldeni a pasikat,hiába köszönjük meg,és mondjuk neki,hogy nem szeretnénk vele..egyszerűen nem értik meg..
nem tudom....mi ezt tapasztaltuk smile smile smile
#3674   2008. 11. 12. szerda 18:02
X Törölt felhasználó (139892)
Lehet, hogy a párod is viszakozna egy valós helyzetben.
#3673   2008. 11. 12. szerda 17:55
PAOC PAOC
Most már látom, hogy ezren tanácsolják Neked ugyanazt, miszerint tégy úgy, ahogy jónak látod! smile

Attól pedig mindig tartózkodj, hogy ítélkezz abban, hogy kinek volt igaza, vagy ki volt hibás, egy válásban!
(Ez egy válasz nikole üzenetére (2008. 11. 11. kedd 21:47), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 11. 11. kedd 21:47
Hát az igaz, ha menni akar úgyis menni fog. Azt hiszem most még nem akar menni. Azt mondja szeret. Csak hát eltérőek a sexuális igényeink. Én megelégednék a kettes felállással ő nem. De hál istennek egyelőre csak a két férfi egy nő felállás érdekli. Nem pedig a két nő. Az rosszabb lenne.
#3672   2008. 11. 12. szerda 17:03
martonolsen martonolsen VIP
Szerintem meg ne hallgass senkire csak a saját érzéseidre.Nekem is mikor felhevült állapotban vagyok eszembe jut már vagy 20 éve de ha odakerülnék teljesen biztos ,hogy visszakoznék.Más a gondolat és más a valóság.Ha az agyban nem dől el akkor hiába akarod,vagy szeretnél a párod kedvére tenni abból jó nem fog kisülni.Lehet én vagyok maradi.
(Ez egy válasz nikole üzenetére (2008. 11. 12. szerda 13:56), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 11. 12. szerda 13:56
Megvan !!!
#3671   2008. 11. 12. szerda 13:56
nikole nikole
Megvan !!!
(Ez egy válasz nikole üzenetére (2008. 11. 12. szerda 13:52), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 11. 12. szerda 13:52
Nem jött még meg sajnos ,pedig kíváncsian várom, és előre is köszönöm !
#3670   2008. 11. 12. szerda 13:52
nikole nikole
Nem jött még meg sajnos ,pedig kíváncsian várom, és előre is köszönöm !
(Ez egy válasz kristina33 üzenetére (2008. 11. 12. szerda 06:05), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 11. 12. szerda 06:05
#3669   2008. 11. 12. szerda 13:13
Kedvespar Kedvespar VIP
Nicole!
Ne rágódj annyit! smile smile smile
tudom..tudom..könnyű ezt mondani.... smile
Ne foglalkozz a témával(pihentesd .. smile )..és egyszercsak meglátod eldöl a gondolat a fejedben vagy jobbra vagy balra!
De vannnak + és- oldalai is a témának..és a te ismered a helyzit 100%-osan ,csak ta tudsz dönteni! Ne hallgass senkire..csak a megérzéseidre=MAGADRA!
#3668   2008. 11. 12. szerda 11:13
stili stili
Én nem közvetlenül láttam feleségemet ahogy dugták, hanem néhány régebbi home videóin ahogy az akkori pasi dugta. Nekem nagyom bejött a dolog, de nem lehet rászedni hogy egyszer kipróbáljuk élőben is, pedig nagy élmény lenne.
#3667   2008. 11. 12. szerda 10:27
X Törölt felhasználó (37025)
Mi van azokkal a hölgyekkel,akik szeretnék kipróbálni ezt a dolgot,és izgatja is őket,csak nem merik bevallani a párjuknak?
#3666   2008. 11. 12. szerda 06:05
kristina33 kristina33
(Ez egy válasz nikole üzenetére (2008. 11. 11. kedd 22:52), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 11. 11. kedd 22:52

Abban nem ő volt a hibás ! Ismerem őt réges régen (gyerekkorból ) és tudom miért váltak el. Az exfelesége volt a hibás teljes mértékben , de ez egy másik történet.

Lehet én fogom fel túlságosan nehézkesnek ezt a szexet. De az is más amikor nincsen az embernek senki és úgy ismerkedik , meg így is ,hogy családja van és a férfje mellé kell egy másik pasi. (és furcsa is nagyon )!

Azt mondják ember tervez ,Isten végezz,, majd kiderűl mi lesz, és az is hogyan.

Azért kíváncsi lettem volna lány véleményére aki járt már ilyen cipőben (nem akarta ) és belement ,miként élte meg !?
#3665   2008. 11. 12. szerda 05:56
X Törölt felhasználó (72326)
nicole!
Ez csak a te döntésed lehet, remélem nem bánod meg, bárhogy alakul.
#3664   2008. 11. 11. kedd 22:52
nikole nikole

Abban nem ő volt a hibás ! Ismerem őt réges régen (gyerekkorból ) és tudom miért váltak el. Az exfelesége volt a hibás teljes mértékben , de ez egy másik történet.

Lehet én fogom fel túlságosan nehézkesnek ezt a szexet. De az is más amikor nincsen az embernek senki és úgy ismerkedik , meg így is ,hogy családja van és a férfje mellé kell egy másik pasi. (és furcsa is nagyon )!

Azt mondják ember tervez ,Isten végezz,, majd kiderűl mi lesz, és az is hogyan.

Azért kíváncsi lettem volna lány véleményére aki járt már ilyen cipőben (nem akarta ) és belement ,miként élte meg !?
(Ez egy válasz zorn üzenetére (2008. 11. 11. kedd 21:50), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 11. 11. kedd 21:50
Figyú valamiért csak elvált már annak oka van amibe nem mennék bele.Mi bajod lehet ha szereted a szexet max élvezel egy jót.Ha meg arra megy ki,hogy megcsaljon azt igy is úgy is megteszi,mint én is.

... 797 798 799 800 801 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitotta: vagy-vagy vagy-vagy
Nyitás ideje: 2006. 04. 20. csütörtök
Üzenetek: 19643db
Utolsó üzenet: ma 04:33

Hírek

2025. 07. 08. kedd 20:03
2025.  július 11-13: Nyári GG tali Cseteseknek és Fórumosoknak Kedves GG csetesek és Fórumozók! Egy újabb ismerkedési lehetőség! A nagy érdeklődésre való tekintettel, idén 16. alkalommal kerül megrendezésre a GG személyes cset, -és Fórum találkozó. A találkozó időpontja: 2025. július 11-13. (3 nap, 2... Tovább
2025. 01. 22. szerda 12:25
Szexjelentetekkel díszített kocsit találtak Pompejiben Krisztus után 79-ben megsemmisítő természeti katasztrófa tette a földdel egyenlővé Pompeji városát, a Vezúv kitörése 3000 emberi életet követelt. Mára Pompeji a világ egyik legegyedülállóbb régészeti helyszínévé vált, és évente kétmillió... Tovább
2024. 12. 15. vasárnap 14:30
Új VIP vásárlási felület Kedves felhasználók! Szeretnénk tájékoztatni titeket, hogy megújult a VIP vásárlási felület. Aki az előzőhöz volt szokva, neki elsőre idegennek tűnhet, de használjátok ezt is bátran a továbbiakban. Itt már tudtok Apple Pay-jel, és Google Pay-jel is... Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2 985 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6 766 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
11 542 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
16 716 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
6 hónap
* 398 EUR/Huf árfolyammal számolva

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - Vidéki szexpartner kereső. Vidéki lányok. Csak valódi képek!
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!