Izgat ha megdugják a feleségemet (Nem társkereső!)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

A téma leírása

Izgat, ha megdugják, ha szopatják, ha kinyalják az ÁLLANDÓ PARTNEREDET.
Bárhol, bármikor, bármilyen körülmények között. Ha ott vagy, ha nem vagy ott, de tudsz róla.
Vigyázz! Ne keverd össze a (sejthető) megcsalással!
Írj a topicba, ha kétségeid vannak, ha véleményed van róla, ha kérdésed van.

Írj, ha bizonytalan vagy, ha vágysz rá.
"a párod ne legyen más férfival, de Te miért ne lehetnél 2 nővel?"
"ha a téma számodra idegen, nem izgat vagy épp taszít, hát egyszerűen nem kell itt lenni. Mindenki menjen a saját templomába imádkozni."

Fel kellene már ébrednie néhányaknak. Nincs olyan, hogy félig swinger, játszásiból cuckold. A szellemet vagy kiengedjük a palackból és lesz ami lesz, de visszagyömöszölni ugyanoda, mert csípi a szemünket a füst, na az nem megy. A társunk, a párunk, a nő, akivel élünk, nem a játékszerünk, nem irányíthatjuk, nem azért él a Földön, hogy úri kedvünknek megfelelően hol erre a farokra, hol meg arra szökkenjen és ha mindezt eluntuk, akkor visszatérjen a mosógép meg a vasaló hatósugarába. Nincs olyan, hogy szopni lehet, de lenyelni tilos, nincs olyan, hogy érzelmeket tilos a szexbe keverni. Nem feltétlen szerencsés, de tessék csak az egész kalácsot elfogyasztani, még, ha a végére kicsit fullasztó, kicsit szikkadt is, nem csak a mazsolákat kipiszkálni.

Nem társkereső! Időpont és helyszín egyeztetést csak priviben vagy a GG társkereső részében lehet. Az ilyen bejegyzések moderálásra/törlésre kerülnek! MINDEN TÁRSKERESŐ legalább 1 hét tiltásra kerül!

Az eddigi hozzászólások

... 817 818 819 820 821 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#16361   2020. 01. 02. csütörtök 19:54
X Törölt felhasználó (4025052)
Mi is erre a megállapításra jutottunk. Volt pár hármas kalandunk, ami természetesen szervezett volt. Vártuk a nagy csodát, ami nem jött. Minden alkalom jó volt, de a katarzis mindig elmaradt. Viszont fogalmam sincs, hogy lehetne egy ilyet spontán összehozni.
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 12. 30. hétfő 15:35), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (3976702)
2019. 12. 30. hétfő 15:35
Szia!
Mi is rengeteget utaztunk,több masszőrnél is jártunk ilyen élményekért.
Idővel azért rájöttünk,hogy csak a spontán alkalmak nyújtanak kiemelkedő,frenetikus élményt.
#16362   2020. 01. 02. csütörtök 20:07
Bonifác Bonifác
Mi egy át kokainozott éjszaka után estünk bele ebbe.Megtörtént ketten kényeztettük az asszonyt egy egész hétvégén át megállás nélkül.Ez már 7 éve volt azóta se volt ilyen se olyan de egy biztos még élek emlékezni fogok azokra a percekre smile
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 01. 02. csütörtök 19:54), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4025052)
2020. 01. 02. csütörtök 19:54
Mi is erre a megállapításra jutottunk. Volt pár hármas kalandunk, ami természetesen szervezett volt. Vártuk a nagy csodát, ami nem jött. Minden alkalom jó volt, de a katarzis mindig elmaradt. Viszont fogalmam sincs, hogy lehetne egy ilyet spontán összehozni.
#16363   2020. 01. 03. péntek 04:10
X Törölt felhasználó (1537912)
Nekem csak baratnom de izgato a dolog mikor masik pasi kenyezteti dugja wink itt meg sok az igergeto aki aztan vegul soha nem jelenik meg a megbeszeltek szerint!!!
#16364   2020. 01. 03. péntek 07:54
MILF-shooter MILF-shooter
Hát itt biztosan nem (hacsak nem házaspárra gondolsz közösen, akkor lehet).
(Ez egy válasz Valaki_aki_hetero-és-szexelni_akar üzenetére (2020. 01. 01. szerda 21:11), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 01. 01. szerda 21:11
Sziasztok! Nagyon izgat, hogy más feleségével szexelhessek. Hol találhatok partnert arra, hogy kiéljem a vágyam?
#16365   2020. 01. 03. péntek 08:46
biszexpasit biszexpasit
Olyat keressetek aki a nejeded örömét keresi nem sajátját és lesz katarzis
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 01. 02. csütörtök 19:54), amit ide kattintva olvashatsz)
#16366   2020. 01. 03. péntek 09:23
SzofiBobi SzofiBobi
A helyzet az, hogy nekünk is 1 partner volt akivel szinte tökéletes volt. Ha az nincs, talán már feladatuk volna.
#16367   2020. 01. 03. péntek 19:00
X Törölt felhasználó (4248542)
váljál el, aztán add férjhez az asszonyt...nem boszorkányság, mások is így csinálják smile
(Ez egy válasz Valaki_aki_hetero-és-szexelni_akar üzenetére (2020. 01. 01. szerda 21:11), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 01. 01. szerda 21:11
Sziasztok! Nagyon izgat, hogy más feleségével szexelhessek. Hol találhatok partnert arra, hogy kiéljem a vágyam?
#16368   2020. 01. 03. péntek 19:07
X Törölt felhasználó (4248542)
megnéztelek smile beléd olvastam, de te nem vagy fontos smile ...és nem kötelező, neked engem olvasni smile ....piszkálom a pipantós felsővezetőt? ....szerinted, mert a topik címe, kurvára nem a "meséim-vágyaim" smile
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 12. 29. vasárnap 14:59), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (3715492)
2019. 12. 29. vasárnap 14:59
Ha valami bajod van vele nem tenned meg, hogy privatban vagy szemelyesen intezed el? Egyikotoket sem ismerlek, egyikotoket sem vedem. De amit muvelsz az teljesen ertelmetlen es onmagadon kivul senki sem kivancsi ra.
#16369   2020. 01. 06. hétfő 09:34
X Törölt felhasználó (1292612)
Sziasztok!
Péntek este 100+os km távolságból (az anonimitás megőrzése miatt nem írom honnan) eljött Hozzám ismét egy pár.
Telefonban egy tűzrőlpattant és célratörő Hölgy benyomása jött le. Első mondatok után szólt, hogy ők roma pár, ez gond e...Válaszként írok saját bejegyzésemre...Ők roma pár, és talpig becsületesek, szemben a tavalyi év záróakkordjához. Szóval CHOKITO, ne ítélj elsőre!!! smile Megkérdezte az intim méretem, meg mit szeretek szexben, meg miden csak gumiban...Ehhez képest amikor felértünk a lakásba, szégyellősen megkérdezte, hogy zuhanyzásból tényleg nem jöhet vissza melltartó, bugyiban a masszázsra?? Válaszom a férjjel közösen az volt, nem. smile Végül melltartó nélkül, de bugyiban lett alternatíva.
20 percnyi masszázs alatt 2x megkérdezte, nem végeztünk még?Mondtam, nyugi, szeretném a vállainál levő csomóit rendbe rakni, mert elmondta, tényleg nem jár masszőrhöz (nem erotikushoz sem).
Ezután áttértünk szexre.Férje meglehetősen szégyellős volt, de 2x is elélvezett smile Isteni puncija és mellei vannak a Hölgynek és ténylegesen imádja a szexet!Átéléssel, beleborzongással.
Engem meglepett, de el tudtam fogadni, hogy az orális szexet is csak gumival képzelte el velem. Így azt nem is erőltettem, pedig kedvencem de "zoknimentesen".
Remélem találkozunk idén még többször, nekem nagyon kellemes volt az összkép!
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 12. 29. vasárnap 11:33), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (1292612)
2019. 12. 29. vasárnap 11:33
Sziasztok

Mint megszokhattátok Tőlem, Én csak pozitív dolgokat szoktam kiírni fórumra.
Ezennel nem így teszek!
Tegnap este 22:30-ra eljött Hozzám egy pár.
Innen GG-ről ismerkedtünk, volt kedük az estét velem töteni.
Megérkeztek, forralt boroztunk picit, majd elkezdtem masszírozni a Hölgyet
mivel már megérkezéskor tisztáztuk, hogy a Hölgy részéről nincs meg a szimpátia, így 30-40 percnyi masszázs után felöltöztek és elmentek.
Eddig semmi gond.
Viszont magukkal vitték az iPademet és 2200 Ft-nyi aprópénzt... GUSZTUSTALAN
Természetesen azóta már törölték magukat az oldalról...
Gondolom a masszázs alatt tehette el a pasitag (az én figyelmetlenségem) tanulópénz...
Okulásképp írtam le az esetet! :-(
#16370   2020. 01. 07. kedd 07:13
jani27 jani27
Boldog új évet cimbora. smile Remélem kedvesem is vmikor újra igent mond többesre.
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 01. 06. hétfő 09:34), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (1292612)
2020. 01. 06. hétfő 09:34
Sziasztok!
Péntek este 100+os km távolságból (az anonimitás megőrzése miatt nem írom honnan) eljött Hozzám ismét egy pár.
Telefonban egy tűzrőlpattant és célratörő Hölgy benyomása jött le. Első mondatok után szólt, hogy ők roma pár, ez gond e...Válaszként írok saját bejegyzésemre...Ők roma pár, és talpig becsületesek, szemben a tavalyi év záróakkordjához. Szóval CHOKITO, ne ítélj elsőre!!! smile Megkérdezte az intim méretem, meg mit szeretek szexben, meg miden csak gumiban...Ehhez képest amikor felértünk a lakásba, szégyellősen megkérdezte, hogy zuhanyzásból tényleg nem jöhet vissza melltartó, bugyiban a masszázsra?? Válaszom a férjjel közösen az volt, nem. smile Végül melltartó nélkül, de bugyiban lett alternatíva.
20 percnyi masszázs alatt 2x megkérdezte, nem végeztünk még?Mondtam, nyugi, szeretném a vállainál levő csomóit rendbe rakni, mert elmondta, tényleg nem jár masszőrhöz (nem erotikushoz sem).
Ezután áttértünk szexre.Férje meglehetősen szégyellős volt, de 2x is elélvezett smile Isteni puncija és mellei vannak a Hölgynek és ténylegesen imádja a szexet!Átéléssel, beleborzongással.
Engem meglepett, de el tudtam fogadni, hogy az orális szexet is csak gumival képzelte el velem. Így azt nem is erőltettem, pedig kedvencem de "zoknimentesen".
Remélem találkozunk idén még többször, nekem nagyon kellemes volt az összkép!
#16371   2020. 01. 07. kedd 15:25
volf68 volf68
sziasztok most irok ide először már 5 éve terveztük hogy valaki egy nagy farokkal megdugja végre sikerült de nélkülem én küldtem a randira jól meg is kefélte de nem szólt előtte telón csak utána nagyon rosszul esett megvolt beszélve hogy előtte még felhív de nem tette igaz utána mindent elmesélt nem tudom hogy álljak hozzá ezek után volt már így valaki közületek
#16372   2020. 01. 07. kedd 15:37
öcsyke öcsyke
Nem, nem jártam így. De a párod megélte a vágyát örülj vele. Miért fontos, hogy nem tudod melyik pillanatban történt? Pont az volt a lényeg, hogy kettesben.
(Ez egy válasz volf68 üzenetére (2020. 01. 07. kedd 15:25), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 01. 07. kedd 15:25
sziasztok most irok ide először már 5 éve terveztük hogy valaki egy nagy farokkal megdugja végre sikerült de nélkülem én küldtem a randira jól meg is kefélte de nem szólt előtte telón csak utána nagyon rosszul esett megvolt beszélve hogy előtte még felhív de nem tette igaz utána mindent elmesélt nem tudom hogy álljak hozzá ezek után volt már így valaki közületek
#16373   2020. 01. 07. kedd 16:47
X Törölt felhasználó (4188242)
És biztos hogy csak egy telefon hívás hiánya kelt benned zavart?
(Ez egy válasz volf68 üzenetére (2020. 01. 07. kedd 15:25), amit ide kattintva olvashatsz)
#16374   2020. 01. 07. kedd 17:49
X Törölt felhasználó (4164962)
Lehet nem volt ideje rá, ilyenkor nincs forgatókönyv. Ha nagyon be voltak indulva elképzelhető, hogy kiment a fejéből a telefonálás. Meg lehet elrontotta volna a vágyat a szünet... Örülj hogy elmesélte és izgalmat szerzett neked... Különben is meg volt beszélve, ezért nem volt lelkiismeretfurdalasa hogy nem csörgött.
#16375   2020. 01. 07. kedd 20:02
Kisvomen Kisvomen
Szia bocs hogy beleszólok de igen is van forgatókönyv.Az én oldalbordám is eljár előtte mindíg ir vagy telefonál ill mikor végez úgyanígy ez megállapodás volt.
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 01. 07. kedd 17:49), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4164962)
2020. 01. 07. kedd 17:49
Lehet nem volt ideje rá, ilyenkor nincs forgatókönyv. Ha nagyon be voltak indulva elképzelhető, hogy kiment a fejéből a telefonálás. Meg lehet elrontotta volna a vágyat a szünet... Örülj hogy elmesélte és izgalmat szerzett neked... Különben is meg volt beszélve, ezért nem volt lelkiismeretfurdalasa hogy nem csörgött.
#16376   2020. 01. 07. kedd 20:31
jani27 jani27
Szépet
Megpróbálom elképzelni szitut.
Kedvesed előszőr ismerkedik rajtad kívül mással. Beszélgetnek, csók, simi, ruha le, majd kedvesed, hirtelen magához tér és el kezd írni telójába: most fogunk lefeküdni, baszni, megtölteni, élvezni egymás energiáit, mellesleg ne írja le milyen pozícióban vannak éppen? Képzeld magad a helyére vagy a srácéba.
Én így látom, szerencsére mindenki másképp csinálja...
#16377   2020. 01. 07. kedd 20:37
jani27 jani27
Mint írtad először történt. Sztem legközelebb akkor jelezze ha találkoznak, meg amikor elköszöntek egymástól. Az is lehet hogy rutinosabb lesz a kövi alkalommal és állít be időzített üzit biztos ami biztos alapon...
#16378   2020. 01. 07. kedd 20:59
X Törölt felhasználó (4181652)
Jobb lenne,ha legközelebb kamerával menne,és láthatsz mindent! Az eseményt meg átbeszélitek! Úgy nem kell bejelentkeznie! Milyen lelombozó lehet egy bejelentkezés, egy találkánál mind két részről!
#16379   2020. 01. 07. kedd 21:30
jani27 jani27
Önnek üzenete érkezett:
-beteszi
- kivette
-megint beteszi
-már ki se veszi...füstölünk...izzik minden.
nyes
#16380   2020. 01. 07. kedd 21:41
X Törölt felhasználó (957431)
szegény emberünkön jól csámcsogtok.
való igaz, furcsa, amit írt...
nekem volt hasonlóban részem.
egy nőhöz mentem, úgy hogy a férj azt kérte mindkettőnktől, számoljunk be mindenről
írt smst a felesége, amikor megérkeztem, én meg az ajtó elől felhívtam
írtunk közösen smst az első menet utáni pihenéskor
majd mikor eljöttem, hívtam, épp foglalt volt, majd mondta a férj, már éppen a feleségével is beszélt...
vannak ilyen pasik akiket ez pörget fel, ez teszi cuckold-á a szitut számukra
szerintem is furcsa, de ettől ilyen színes a világ!
Második, harmadik és sokadik esetnél már nem kellett ennyire bejelentkeznünk, lehet hogy elsőre a féltés is szerepet játszhatott nála...

Számomra az is furcsa, hogy egy férjnek ebben mi a jó, hogy az asszony az ő tudtával félrelép...
azt értem, hogy a jelenlétében, szeme láttára mit élvez benne...

... 817 818 819 820 821 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitotta: vagy-vagy vagy-vagy
Nyitás ideje: 2006. 04. 20. csütörtök
Üzenetek: 19643db
Utolsó üzenet: ma 04:33

Hírek

2025. 07. 08. kedd 20:03
2025.  július 11-13: Nyári GG tali Cseteseknek és Fórumosoknak Kedves GG csetesek és Fórumozók! Egy újabb ismerkedési lehetőség! A nagy érdeklődésre való tekintettel, idén 16. alkalommal kerül megrendezésre a GG személyes cset, -és Fórum találkozó. A találkozó időpontja: 2025. július 11-13. (3 nap, 2... Tovább
2025. 01. 22. szerda 12:25
Szexjelentetekkel díszített kocsit találtak Pompejiben Krisztus után 79-ben megsemmisítő természeti katasztrófa tette a földdel egyenlővé Pompeji városát, a Vezúv kitörése 3000 emberi életet követelt. Mára Pompeji a világ egyik legegyedülállóbb régészeti helyszínévé vált, és évente kétmillió... Tovább
2024. 12. 15. vasárnap 14:30
Új VIP vásárlási felület Kedves felhasználók! Szeretnénk tájékoztatni titeket, hogy megújult a VIP vásárlási felület. Aki az előzőhöz volt szokva, neki elsőre idegennek tűnhet, de használjátok ezt is bátran a továbbiakban. Itt már tudtok Apple Pay-jel, és Google Pay-jel is... Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2 985 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6 766 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
11 542 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
16 716 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
6 hónap
* 398 EUR/Huf árfolyammal számolva

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - Az országos szexpartner és masszázs kereső. Gyönyörű lányok. Csak valódi képek!
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!