Izgat ha megdugják a feleségemet (Nem társkereső!)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

A téma leírása

Izgat, ha megdugják, ha szopatják, ha kinyalják az ÁLLANDÓ PARTNEREDET.
Bárhol, bármikor, bármilyen körülmények között. Ha ott vagy, ha nem vagy ott, de tudsz róla.
Vigyázz! Ne keverd össze a (sejthető) megcsalással!
Írj a topicba, ha kétségeid vannak, ha véleményed van róla, ha kérdésed van.

Írj, ha bizonytalan vagy, ha vágysz rá.
"a párod ne legyen más férfival, de Te miért ne lehetnél 2 nővel?"
"ha a téma számodra idegen, nem izgat vagy épp taszít, hát egyszerűen nem kell itt lenni. Mindenki menjen a saját templomába imádkozni."

Fel kellene már ébrednie néhányaknak. Nincs olyan, hogy félig swinger, játszásiból cuckold. A szellemet vagy kiengedjük a palackból és lesz ami lesz, de visszagyömöszölni ugyanoda, mert csípi a szemünket a füst, na az nem megy. A társunk, a párunk, a nő, akivel élünk, nem a játékszerünk, nem irányíthatjuk, nem azért él a Földön, hogy úri kedvünknek megfelelően hol erre a farokra, hol meg arra szökkenjen és ha mindezt eluntuk, akkor visszatérjen a mosógép meg a vasaló hatósugarába. Nincs olyan, hogy szopni lehet, de lenyelni tilos, nincs olyan, hogy érzelmeket tilos a szexbe keverni. Nem feltétlen szerencsés, de tessék csak az egész kalácsot elfogyasztani, még, ha a végére kicsit fullasztó, kicsit szikkadt is, nem csak a mazsolákat kipiszkálni.

Nem társkereső! Időpont és helyszín egyeztetést csak priviben vagy a GG társkereső részében lehet. Az ilyen bejegyzések moderálásra/törlésre kerülnek! MINDEN TÁRSKERESŐ legalább 1 hét tiltásra kerül!

Az eddigi hozzászólások

... 819 820 821 822 823 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#3212   2008. 09. 05. péntek 17:47
MmePrune MmePrune VIP Admin
jééé..ez tisztára olyan sztori, mint az előző tartalmasabb történet volt...ez álom, az valóság? vagy az álom, ez valóság? vagy...öö...

méghogy nem merek mf2 hehe
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 09. 05. péntek 04:38), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (163029)
2008. 09. 05. péntek 04:38
Azt álmodtam az éjjel, hogy ülünk a nappaliban és a párom köztünk egy sexi kis ruciban és a lábait átrakjuk a sajátunra, hogy kényelmesen tudjuk simogatni a punciját és amíg simogatjuk lefejtjük róla a felső rész pántját és egészen a derekáig húzzuk, hogy a melleit is szabadon simogathassuk. Így időztünk egy kis ideig aztán én letérdeltem elé és a bugyiját lehúztam majd újra szétnyitottam a combjait és elkezdtem lassan nyalni a punciját, de a barátunk sem tétovázott mert rögtön mellé térdelt és már nyomta is a szájába a farkát. Nagyon vadul szopta őt és ahogy egyre hevesebben nyaltam egyszer csak abbahagyta a szopást mert láttam rajta, hogy már az orgazmusra koncentrál aztán még egy kis megfeszülés majd egy kis lazítás aztán megint megfeszült a teste de ekkor már éreztem, hogy az a finom sikamlós váladék már az államon folyik le mert akkorát élvezett. Aztán amikor már elernyedt a barátunk leült mellé és mondta, hogy üljön bele az övébe. Úgy is tett és amikor már teljesen felnyársalta magát láttam, hogy egyre tágabb lesz a puncija ahogy fel le és előre hátra mozgott a szerszámon. Nem tudom milyen elhatározásból tettem, de oda álltam eléjük és a farkam én is megpróbáltam benyomni a puncijába. Mit mondjak elég könnyedén becsúszott. Kúrva jó érzés volt! Aztán ahogy löktem párat éreztem, hogy ezt már képtelen vagyok vissza tartani. Kivettem és egyenesen a párom hasára irányítottam és az első adag az arca jobb felén landolt majd szép lassan ahogy ritmusosan mozgott elkezdett csordogálni végig a nyakán. Nagyon szép látvány volt! A többi a hasát terítette be nem túl nagy terjedelemben. Amikor hátrébb léptem láttam, hogy a csajom puncija szinte csillog a sok váladéktól mert miközben dugtuk, egymás után élvezett el. Csak álltam és néztem őket ahogy egymásba olvadnak és nem is foglalkoznak azzal, hogy én is ott vagyok. Csak a gyönyör érdekelte őket. Hallottam, hogy a barátunk is egyre hangosabban szuszog és láttam, hogy a spermája folyik ki a farka mellett a párom puncijából végig a heréin és rá az ülőgarnitúrára. Aztán egyszer csak kifordult a párom puncijából és lankadtan lógott lefelé. Akárcsak az enyém. Folytatnám még a történetet, de sajna pont akkor szólalt meg az ébresztő a telefonon amikor a második epizódot álmodtam volna. nyes
#3211   2008. 09. 05. péntek 17:31
X Törölt felhasználó (347977)
Kösz de mi nem vitatkozni jöttünk fel hanem partnert keresni amit eddig leírtunk az a meggyőződésünk és elmondhatom jól bevált a gyakorlatban. Nem akarunk meggyőzni senkit hogy ez így helyes így élünk és kész.
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 09. 05. péntek 17:24), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 09. 05. péntek 17:24
Csak tájékoztatás jelleggel írom, hogy kár vitatkozni a vadászokkal. Túl nehéz a felfogásuk. Vagy azért ül a gép előtt egyfolytában, hogy legyen kibe belekötni. nyes
#3210   2008. 09. 05. péntek 17:27
X Törölt felhasználó (163029)
Egyet nem értek! És most te magyarázz meg valamit: Azt írtad, hogy téged nem izgat, ha megdugják a párod mert te nem vagy erre beállítva. Akkor válaszolj a kérdésemre! Tulajdonképpen mit keresel itt?????? confused
#3209   2008. 09. 05. péntek 17:24
Csak tájékoztatás jelleggel írom, hogy kár vitatkozni a vadászokkal. Túl nehéz a felfogásuk. Vagy azért ül a gép előtt egyfolytában, hogy legyen kibe belekötni. nyes
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 09. 05. péntek 17:07), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (347977)
2008. 09. 05. péntek 17:07
Szerintünk pedig húsz huszonöt év házasség után nevetséges érzelmi telitettségről beszélni. Van: Egymáshoz való ragaszkodás közös érdeklődési kör. (például a szex) És ezt próbáljuk minél magasabb szinten művelni ezt akatuk kifejezésre juttatni a "magasabbrendű" szóval.
#3208   2008. 09. 05. péntek 17:07
Szerintünk pedig húsz huszonöt év házasség után nevetséges érzelmi telitettségről beszélni. Van: Egymáshoz való ragaszkodás közös érdeklődési kör. (például a szex) És ezt próbáljuk minél magasabb szinten művelni ezt akatuk kifejezésre juttatni a "magasabbrendű" szóval.
#3207   2008. 09. 05. péntek 16:52
Te vadász, te lassan többet vagy itt mint az adminok!
#3206   2008. 09. 05. péntek 16:51
Ez a topic is úgy működik mint a pénztálca. Hónap végén teljesen kiürül. Fizetés tájékán megszaporodnak a beszólások, aztán megint szép lassan kezd ellaposodni. confused
#3205   2008. 09. 05. péntek 16:44
vaskalapos vaskalapos
Ez a topic nem lessz az úgy látszik inkább fantáziák és ömlengések a menők akkor csend van.
#3204   2008. 09. 05. péntek 16:35
Hogy mitől: Ha maszturbálsz van egy orgamusod és kész. Ha párban szeretkezel a két orgazmus összeadódik és így jelentkezik mindkét félnél. Ha négyesben az már négyszeres mert mindegyik résztvevő kéje átsugárzik a többi félre is.
#3203   2008. 09. 05. péntek 04:38
Azt álmodtam az éjjel, hogy ülünk a nappaliban és a párom köztünk egy sexi kis ruciban és a lábait átrakjuk a sajátunra, hogy kényelmesen tudjuk simogatni a punciját és amíg simogatjuk lefejtjük róla a felső rész pántját és egészen a derekáig húzzuk, hogy a melleit is szabadon simogathassuk. Így időztünk egy kis ideig aztán én letérdeltem elé és a bugyiját lehúztam majd újra szétnyitottam a combjait és elkezdtem lassan nyalni a punciját, de a barátunk sem tétovázott mert rögtön mellé térdelt és már nyomta is a szájába a farkát. Nagyon vadul szopta őt és ahogy egyre hevesebben nyaltam egyszer csak abbahagyta a szopást mert láttam rajta, hogy már az orgazmusra koncentrál aztán még egy kis megfeszülés majd egy kis lazítás aztán megint megfeszült a teste de ekkor már éreztem, hogy az a finom sikamlós váladék már az államon folyik le mert akkorát élvezett. Aztán amikor már elernyedt a barátunk leült mellé és mondta, hogy üljön bele az övébe. Úgy is tett és amikor már teljesen felnyársalta magát láttam, hogy egyre tágabb lesz a puncija ahogy fel le és előre hátra mozgott a szerszámon. Nem tudom milyen elhatározásból tettem, de oda álltam eléjük és a farkam én is megpróbáltam benyomni a puncijába. Mit mondjak elég könnyedén becsúszott. Kúrva jó érzés volt! Aztán ahogy löktem párat éreztem, hogy ezt már képtelen vagyok vissza tartani. Kivettem és egyenesen a párom hasára irányítottam és az első adag az arca jobb felén landolt majd szép lassan ahogy ritmusosan mozgott elkezdett csordogálni végig a nyakán. Nagyon szép látvány volt! A többi a hasát terítette be nem túl nagy terjedelemben. Amikor hátrébb léptem láttam, hogy a csajom puncija szinte csillog a sok váladéktól mert miközben dugtuk, egymás után élvezett el. Csak álltam és néztem őket ahogy egymásba olvadnak és nem is foglalkoznak azzal, hogy én is ott vagyok. Csak a gyönyör érdekelte őket. Hallottam, hogy a barátunk is egyre hangosabban szuszog és láttam, hogy a spermája folyik ki a farka mellett a párom puncijából végig a heréin és rá az ülőgarnitúrára. Aztán egyszer csak kifordult a párom puncijából és lankadtan lógott lefelé. Akárcsak az enyém. Folytatnám még a történetet, de sajna pont akkor szólalt meg az ébresztő a telefonon amikor a második epizódot álmodtam volna. nyes
#3202   2008. 09. 05. péntek 04:14
Na! Nem mered! violent
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2008. 09. 04. csütörtök 19:41), amit ide kattintva olvashatsz)
MmePrune VIP Admin
2008. 09. 04. csütörtök 19:41
akarod, hogy felpörgessem? hehe
(beszólok egy-két fórumozónak, ők megsértődnek, duzzognak kicsit, visszavágnak, és máris izgalmas lesz a topic) vigyor
#3201   2008. 09. 04. csütörtök 23:41
Minket izgat a téma de kizárólag négyesben párcserével. Ha vannak itt olyanok akik nem csak álmodoznak vagy fantáziálgatnak és valóban házaspár (de legalább pár) akik közös elhatározással akarják élvezni a szex eme magasabbrendű fajtáját privátban felvehetik velünk a kapcsolatot.
#3200   2008. 09. 04. csütörtök 19:42
X Törölt felhasználó (60564)
Nekünk is hasonlóan indult...találtunk egy hirdetést amire válaszoltunk, olyan szerencsénk volt, hogy az illető a nevére szóló e-mailt adott meg, így az iwiwen gyorsan rátaláltunk. A páromnak is szimpatikus volt az úriember, én is el tudtam magam képzelni a feleségével... addig-addig fantáziálgattunk, beszélgettünk a párcseréről, hogy teljesen felizgultunk és egy orbitálisat szeretkeztünk...Természetesen, ahogy lenni szokott válasz nem érkezett az úrtól, de a reggelünket pompásan feldobta! ravasz1
#3199   2008. 09. 04. csütörtök 19:41
MmePrune MmePrune VIP Admin
akarod, hogy felpörgessem? hehe
(beszólok egy-két fórumozónak, ők megsértődnek, duzzognak kicsit, visszavágnak, és máris izgalmas lesz a topic) vigyor
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 09. 04. csütörtök 17:22), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 09. 04. csütörtök 17:22
Kissé unalmas lett a topic! Kifogytak a történetek. Kitaláljak nektek egy újat? Valami lírait? Vagy inkább szatirikusat? Esetleg thrillert? nyes nyes nyes
#3198   2008. 09. 04. csütörtök 19:03
X Törölt felhasználó (338147)
Halihó! Van egy rövid, de igaz történetem, ma reggel történt. Láthatóan izgalmi állapotban ébredtem, mire párom ezt látva megkérdezte, mit álmodtam. Nos, elmeséltem Neki a lehető legnagyobb részletességgel a történetet, amiről egyébként már régóta beszélgetünk, de még nem sikerült megvalósítani.Ez kettőnkről és egy másik párról szólt, akivel megismerkedtünk, majd egy hatalmasat szexeltünk. Ennek is a legszebb része volt, mikor álmomban láttam Kedvesemet mással hatalmasakat élvezni.Ennek persze minden apró részletére kitértem, mert láttam Rajta, hogy nagyon élvezi a történetet.
Mikor ezt végighallgatta, úgy tűnt, Neki is bejött ez az álom és nagyon felizgult a hallatán, mert nekem esett és egy hatalmas szeretkezés lett a vége.
Mindenkinek legalább ilyen kellemes ébredést kívánok holnapra!
#3197   2008. 09. 04. csütörtök 18:25
X Törölt felhasználó (323080)
Persze várjuk a történetet!
De ne legyen igaz!
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 09. 04. csütörtök 17:22), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 09. 04. csütörtök 17:22
Kissé unalmas lett a topic! Kifogytak a történetek. Kitaláljak nektek egy újat? Valami lírait? Vagy inkább szatirikusat? Esetleg thrillert? nyes nyes nyes
#3196   2008. 09. 04. csütörtök 17:22
#3195   2008. 09. 04. csütörtök 09:08
Fauztin Fauztin
Nagyon jó hozá állás én is ezt vallom. worship
#3194   2008. 09. 03. szerda 23:07
badboy_ badboy_
..szerinted minden nő "félredug"?...
#3193   2008. 09. 03. szerda 18:01
Thomas01 Thomas01
Szerencsés feleséged van

... 819 820 821 822 823 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitotta: vagy-vagy vagy-vagy
Nyitás ideje: 2006. 04. 20. csütörtök
Üzenetek: 19612db
Utolsó üzenet: 2025. 03. 30. vasárnap

Hírek

2025. 01. 22. szerda 12:25
Szexjelentetekkel díszített kocsit találtak Pompejiben Krisztus után 79-ben megsemmisítő természeti katasztrófa tette a földdel egyenlővé Pompeji városát, a Vezúv kitörése 3000 emberi életet követelt. Mára Pompeji a világ egyik legegyedülállóbb régészeti helyszínévé vált, és évente kétmillió... Tovább
2024. 12. 15. vasárnap 14:30
Új VIP vásárlási felület Kedves felhasználók! Szeretnénk tájékoztatni titeket, hogy megújult a VIP vásárlási felület. Aki az előzőhöz volt szokva, neki elsőre idegennek tűnhet, de használjátok ezt is bátran a továbbiakban. Itt már tudtok Apple Pay-jel, és Google Pay-jel is... Tovább
2024. 12. 08. vasárnap 16:27
Szereted a szextörténeteket / képregényeket? Kedves Látogatóink! Testvérlapunk, a Törté-Net, továbbra szívesen várja olvasóit és íróit, mert a legtöbb magyar nyelvű erotikus történetet és képregényt itt találhatjátok széles e világon! Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2 985 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6 766 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
11 542 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
16 716 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
6 hónap
* 398 EUR/Huf árfolyammal számolva

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - Vidéki szexpartner kereső. Vidéki lányok. Csak valódi képek!
diszkretdarabok.hu
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!