jééé..ez tisztára olyan sztori, mint az előző tartalmasabb történet volt...ez álom, az valóság? vagy az álom, ez valóság? vagy...öö...
méghogy nem merek
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 09. 05. péntek 04:38), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 09. 05. péntek 04:38
méghogy nem merek

Törölt felhasználó (163029)

Azt álmodtam az éjjel, hogy ülünk a nappaliban és a párom köztünk egy sexi kis ruciban és a lábait átrakjuk a sajátunra, hogy kényelmesen tudjuk simogatni a punciját és amíg simogatjuk lefejtjük róla a felső rész pántját és egészen a derekáig húzzuk, hogy a melleit is szabadon simogathassuk. Így időztünk egy kis ideig aztán én letérdeltem elé és a bugyiját lehúztam majd újra szétnyitottam a combjait és elkezdtem lassan nyalni a punciját, de a barátunk sem tétovázott mert rögtön mellé térdelt és már nyomta is a szájába a farkát. Nagyon vadul szopta őt és ahogy egyre hevesebben nyaltam egyszer csak abbahagyta a szopást mert láttam rajta, hogy már az orgazmusra koncentrál aztán még egy kis megfeszülés majd egy kis lazítás aztán megint megfeszült a teste de ekkor már éreztem, hogy az a finom sikamlós váladék már az államon folyik le mert akkorát élvezett. Aztán amikor már elernyedt a barátunk leült mellé és mondta, hogy üljön bele az övébe. Úgy is tett és amikor már teljesen felnyársalta magát láttam, hogy egyre tágabb lesz a puncija ahogy fel le és előre hátra mozgott a szerszámon. Nem tudom milyen elhatározásból tettem, de oda álltam eléjük és a farkam én is megpróbáltam benyomni a puncijába. Mit mondjak elég könnyedén becsúszott. Kúrva jó érzés volt! Aztán ahogy löktem párat éreztem, hogy ezt már képtelen vagyok vissza tartani. Kivettem és egyenesen a párom hasára irányítottam és az első adag az arca jobb felén landolt majd szép lassan ahogy ritmusosan mozgott elkezdett csordogálni végig a nyakán. Nagyon szép látvány volt! A többi a hasát terítette be nem túl nagy terjedelemben. Amikor hátrébb léptem láttam, hogy a csajom puncija szinte csillog a sok váladéktól mert miközben dugtuk, egymás után élvezett el. Csak álltam és néztem őket ahogy egymásba olvadnak és nem is foglalkoznak azzal, hogy én is ott vagyok. Csak a gyönyör érdekelte őket. Hallottam, hogy a barátunk is egyre hangosabban szuszog és láttam, hogy a spermája folyik ki a farka mellett a párom puncijából végig a heréin és rá az ülőgarnitúrára. Aztán egyszer csak kifordult a párom puncijából és lankadtan lógott lefelé. Akárcsak az enyém. Folytatnám még a történetet, de sajna pont akkor szólalt meg az ébresztő a telefonon amikor a második epizódot álmodtam volna.

Kösz de mi nem vitatkozni jöttünk fel hanem partnert keresni amit eddig leírtunk az a meggyőződésünk és elmondhatom jól bevált a gyakorlatban. Nem akarunk meggyőzni senkit hogy ez így helyes így élünk és kész.
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 09. 05. péntek 17:24), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 09. 05. péntek 17:24

Csak tájékoztatás jelleggel írom, hogy kár vitatkozni a vadászokkal. Túl nehéz a felfogásuk. Vagy azért ül a gép előtt egyfolytában, hogy legyen kibe belekötni.

Egyet nem értek! És most te magyarázz meg valamit: Azt írtad, hogy téged nem izgat, ha megdugják a párod mert te nem vagy erre beállítva. Akkor válaszolj a kérdésemre! Tulajdonképpen mit keresel itt??????

Csak tájékoztatás jelleggel írom, hogy kár vitatkozni a vadászokkal. Túl nehéz a felfogásuk. Vagy azért ül a gép előtt egyfolytában, hogy legyen kibe belekötni.
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 09. 05. péntek 17:07), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 09. 05. péntek 17:07

Törölt felhasználó (347977)

Szerintünk pedig húsz huszonöt év házasség után nevetséges érzelmi telitettségről beszélni. Van: Egymáshoz való ragaszkodás közös érdeklődési kör. (például a szex) És ezt próbáljuk minél magasabb szinten művelni ezt akatuk kifejezésre juttatni a "magasabbrendű" szóval.
Szerintünk pedig húsz huszonöt év házasség után nevetséges érzelmi telitettségről beszélni. Van: Egymáshoz való ragaszkodás közös érdeklődési kör. (például a szex) És ezt próbáljuk minél magasabb szinten művelni ezt akatuk kifejezésre juttatni a "magasabbrendű" szóval.
Te vadász, te lassan többet vagy itt mint az adminok!
Ez a topic is úgy működik mint a pénztálca. Hónap végén teljesen kiürül. Fizetés tájékán megszaporodnak a beszólások, aztán megint szép lassan kezd ellaposodni.

Ez a topic nem lessz az úgy látszik inkább fantáziák és ömlengések a menők akkor csend van.
Hogy mitől: Ha maszturbálsz van egy orgamusod és kész. Ha párban szeretkezel a két orgazmus összeadódik és így jelentkezik mindkét félnél. Ha négyesben az már négyszeres mert mindegyik résztvevő kéje átsugárzik a többi félre is.
Azt álmodtam az éjjel, hogy ülünk a nappaliban és a párom köztünk egy sexi kis ruciban és a lábait átrakjuk a sajátunra, hogy kényelmesen tudjuk simogatni a punciját és amíg simogatjuk lefejtjük róla a felső rész pántját és egészen a derekáig húzzuk, hogy a melleit is szabadon simogathassuk. Így időztünk egy kis ideig aztán én letérdeltem elé és a bugyiját lehúztam majd újra szétnyitottam a combjait és elkezdtem lassan nyalni a punciját, de a barátunk sem tétovázott mert rögtön mellé térdelt és már nyomta is a szájába a farkát. Nagyon vadul szopta őt és ahogy egyre hevesebben nyaltam egyszer csak abbahagyta a szopást mert láttam rajta, hogy már az orgazmusra koncentrál aztán még egy kis megfeszülés majd egy kis lazítás aztán megint megfeszült a teste de ekkor már éreztem, hogy az a finom sikamlós váladék már az államon folyik le mert akkorát élvezett. Aztán amikor már elernyedt a barátunk leült mellé és mondta, hogy üljön bele az övébe. Úgy is tett és amikor már teljesen felnyársalta magát láttam, hogy egyre tágabb lesz a puncija ahogy fel le és előre hátra mozgott a szerszámon. Nem tudom milyen elhatározásból tettem, de oda álltam eléjük és a farkam én is megpróbáltam benyomni a puncijába. Mit mondjak elég könnyedén becsúszott. Kúrva jó érzés volt! Aztán ahogy löktem párat éreztem, hogy ezt már képtelen vagyok vissza tartani. Kivettem és egyenesen a párom hasára irányítottam és az első adag az arca jobb felén landolt majd szép lassan ahogy ritmusosan mozgott elkezdett csordogálni végig a nyakán. Nagyon szép látvány volt! A többi a hasát terítette be nem túl nagy terjedelemben. Amikor hátrébb léptem láttam, hogy a csajom puncija szinte csillog a sok váladéktól mert miközben dugtuk, egymás után élvezett el. Csak álltam és néztem őket ahogy egymásba olvadnak és nem is foglalkoznak azzal, hogy én is ott vagyok. Csak a gyönyör érdekelte őket. Hallottam, hogy a barátunk is egyre hangosabban szuszog és láttam, hogy a spermája folyik ki a farka mellett a párom puncijából végig a heréin és rá az ülőgarnitúrára. Aztán egyszer csak kifordult a párom puncijából és lankadtan lógott lefelé. Akárcsak az enyém. Folytatnám még a történetet, de sajna pont akkor szólalt meg az ébresztő a telefonon amikor a második epizódot álmodtam volna.

Na! Nem mered!
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2008. 09. 04. csütörtök 19:41), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 09. 04. csütörtök 19:41

akarod, hogy felpörgessem?
(beszólok egy-két fórumozónak, ők megsértődnek, duzzognak kicsit, visszavágnak, és máris izgalmas lesz a topic)

(beszólok egy-két fórumozónak, ők megsértődnek, duzzognak kicsit, visszavágnak, és máris izgalmas lesz a topic)

Minket izgat a téma de kizárólag négyesben párcserével. Ha vannak itt olyanok akik nem csak álmodoznak vagy fantáziálgatnak és valóban házaspár (de legalább pár) akik közös elhatározással akarják élvezni a szex eme magasabbrendű fajtáját privátban felvehetik velünk a kapcsolatot.
Nekünk is hasonlóan indult...találtunk egy hirdetést amire válaszoltunk, olyan szerencsénk volt, hogy az illető a nevére szóló e-mailt adott meg, így az iwiwen gyorsan rátaláltunk. A páromnak is szimpatikus volt az úriember, én is el tudtam magam képzelni a feleségével... addig-addig fantáziálgattunk, beszélgettünk a párcseréről, hogy teljesen felizgultunk és egy orbitálisat szeretkeztünk...Természetesen, ahogy lenni szokott válasz nem érkezett az úrtól, de a reggelünket pompásan feldobta!

akarod, hogy felpörgessem?
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 09. 04. csütörtök 17:22), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 09. 04. csütörtök 17:22

Kissé unalmas lett a topic! Kifogytak a történetek. Kitaláljak nektek egy újat? Valami lírait? Vagy inkább szatirikusat? Esetleg thrillert?

Halihó! Van egy rövid, de igaz történetem, ma reggel történt. Láthatóan izgalmi állapotban ébredtem, mire párom ezt látva megkérdezte, mit álmodtam. Nos, elmeséltem Neki a lehető legnagyobb részletességgel a történetet, amiről egyébként már régóta beszélgetünk, de még nem sikerült megvalósítani.Ez kettőnkről és egy másik párról szólt, akivel megismerkedtünk, majd egy hatalmasat szexeltünk. Ennek is a legszebb része volt, mikor álmomban láttam Kedvesemet mással hatalmasakat élvezni.Ennek persze minden apró részletére kitértem, mert láttam Rajta, hogy nagyon élvezi a történetet.
Mikor ezt végighallgatta, úgy tűnt, Neki is bejött ez az álom és nagyon felizgult a hallatán, mert nekem esett és egy hatalmas szeretkezés lett a vége.
Mindenkinek legalább ilyen kellemes ébredést kívánok holnapra!
Mikor ezt végighallgatta, úgy tűnt, Neki is bejött ez az álom és nagyon felizgult a hallatán, mert nekem esett és egy hatalmas szeretkezés lett a vége.
Mindenkinek legalább ilyen kellemes ébredést kívánok holnapra!
Persze várjuk a történetet!
De ne legyen igaz! (Ez egy válasz X üzenetére (2008. 09. 04. csütörtök 17:22), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 09. 04. csütörtök 17:22
De ne legyen igaz! (Ez egy válasz X üzenetére (2008. 09. 04. csütörtök 17:22), amit ide kattintva olvashatsz)

Kissé unalmas lett a topic! Kifogytak a történetek. Kitaláljak nektek egy újat? Valami lírait? Vagy inkább szatirikusat? Esetleg thrillert?

Nagyon jó hozá állás én is ezt vallom.

..szerinted minden nő "félredug"?...
Szerencsés feleséged van