mi lenne, ha kizárnátok a beszélgetésből a nyafogást, meg az undokoskodást?
véleményem szerint egy teljesen normális kérdés hangzott el, "mi a motiváció, ha a nő nem akarja egyáltalán?"...erre megint jönnek a duzzogós "nekineisválaszoljunkjó?" hszek
véleményem szerint egy teljesen normális kérdés hangzott el, "mi a motiváció, ha a nő nem akarja egyáltalán?"...erre megint jönnek a duzzogós "nekineisválaszoljunkjó?" hszek

Tudod én most vagyok itt először. Remélem Veled máskor is összefutok. Én még nem ismerem úgy a játékszabályokat és a taplókat.
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 08. 28. csütörtök 15:08), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 08. 28. csütörtök 15:08
Törölt felhasználó (231830)

Eloldalgott volna, ha nem ír rá senki.Én úgy vagyok ezzel, hogy nem az számít, mit mond, hanem hogy ki mondja.
Olvasd el amit írtál, talán rájössz, talán nem. Ne haragudj, én veled nem szeretnék beszélgetni.
Bocs, erre én is válaszolok. Ezt a stílust, a gondolkodásmódot utálom.
Eloldalgott volna, ha nem ír rá senki.Én úgy vagyok ezzel, hogy nem az számít, mit mond, hanem hogy ki mondja.
(Ez egy válasz lussi üzenetére (2008. 08. 28. csütörtök 15:00), amit ide kattintva olvashatsz)
Bocs, de valamit szó nélkül hagyni, olyan mint elfogadni.
Lehangoltál, nemcsak ez sértő az írásában, de reagálni rá......
(Ez egy válasz lussi üzenetére (2008. 08. 28. csütörtök 14:52), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 08. 28. csütörtök 14:52

Kisvadász. Én nő vagyok, engem erre sinki nem kényszerít és sem a férjem. Volt olyan is, mikor hármasban aludtunk éjjel úgy megkívántam a férjem, hogy azonnal orálisan felébresztettem és egy hatalmasat szexeltünk. A harmadik is felébredt és végig simogatott, puszilgatott a nyakamtól a fenekemig, mert én voltam felül. Utána hozzámbújt és aludtunk tovább.
Egyébbként egy teljesen hétköznapi nő vagyok. Mindenben olyan mint a nagy átlag. Mosok, főzök minden nap, takarítok és dolgozok.
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 08. 28. csütörtök 14:52), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 08. 28. csütörtök 14:52
Törölt felhasználó (231830)

Felhúztál nagyon,izgat két pasi közt aludni.Közös meztelen reggeli, kávézás, és két álló farokkal kezdeni a napot.... Tudsz élni!
(A kávétejszínért biztos nem kell közértbe menni)
(A kávétejszínért biztos nem kell közértbe menni)
Kisvadász. Én nő vagyok, engem erre sinki nem kényszerít és sem a férjem. Volt olyan is, mikor hármasban aludtunk éjjel úgy megkívántam a férjem, hogy azonnal orálisan felébresztettem és egy hatalmasat szexeltünk. A harmadik is felébredt és végig simogatott, puszilgatott a nyakamtól a fenekemig, mert én voltam felül. Utána hozzámbújt és aludtunk tovább.
Felhúztál nagyon,izgat két pasi közt aludni.Közös meztelen reggeli, kávézás, és két álló farokkal kezdeni a napot.... Tudsz élni!
(A kávétejszínért biztos nem kell közértbe menni) (Ez egy válasz lussi üzenetére (2008. 08. 28. csütörtök 14:40), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 08. 28. csütörtök 14:40
(A kávétejszínért biztos nem kell közértbe menni) (Ez egy válasz lussi üzenetére (2008. 08. 28. csütörtök 14:40), amit ide kattintva olvashatsz)

Prábáljátok ki. Úgy az igazi. Ha pénteken nagyon élvezted, képzeld el mennyire várod a szombatit, vagy a következőt. Ha hármasban vagyunk, együtt is alszunk. De már előfordul négyesben is. Átrendeztünk mindent. Az egyik szoba csak francia ágyból állt. Tudod milyen kellemes dolog, ha zuhanyozol reggel és mire végzel két pasi is meglátogat és veled zuhanyoznak? Próbáld ki, észvesztő.
Prábáljátok ki. Úgy az igazi. Ha pénteken nagyon élvezted, képzeld el mennyire várod a szombatit, vagy a következőt. Ha hármasban vagyunk, együtt is alszunk. De már előfordul négyesben is. Átrendeztünk mindent. Az egyik szoba csak francia ágyból állt. Tudod milyen kellemes dolog, ha zuhanyozol reggel és mire végzel két pasi is meglátogat és veled zuhanyoznak? Próbáld ki, észvesztő.
Kellemes napok lehetnek,rábeszélem a férjem egy kétnaposra. A női test szép számomra is, de max. símogatnám. A férfiakra indulok be.
Igaz is, arról nem is írtam még, hogy ezek nem egészen matrac gyűrésből állnak. Mármint az alkalmak. Egy hétvége valami kellemes helyen egy apartmanban. Péntek estétől vasárnapi ebédig, ki-ki alapon. Táncolunk, fürdünk, ökörködünk és közben jókat dugunk. Hármasban, négyesben vagy kettesben. Van egy enyhe leszbi befolyás rajtam, nőket is meg tudok kívánni legalább annyira mint pasit.
Akkor minden ok. Vetítőgépnek meg úgysem hiszik el.
Nem, 6-7 éve nyitottunk, évente 4-5 alkalmat adunk magunknak. Van egy stabil pár, velük 1-2 alkalommal és van egy pasi. Vele a többi alkalom. Néha elhozza az aktuális barátnőjét.
Ne törődj vele, fogtál egy jó farkat. Ez volt az első?
A Gábor párja alkalmi ismerős volt, mikor találkoztam vele jót röhögött.
A párja mit szólt ehhez , elmondanám neki a helyedbe.
Izgat engem is az idegen gondolata, ez olyan dolog, hogy jól mentél férjhez, a szomszéd rosszul. Nem minden férj rossz ettől még.Ez után megértelek. Eccerű lehet a srác, mint a faék.
(Ez egy válasz lussi üzenetére (2008. 08. 28. csütörtök 13:57), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 08. 28. csütörtök 13:57

Én nem vagyok híve az ismerősnek, mert azzal már megégettem magam. Pár éve buli után ott aludt egy pár, a férfi dugás közben beosont a szobába. Be akart szálni, de azt nem engedtük. Utána igaz kézzel lerendeztem. Két nap múlva többen is, személyesen vagy telefonon kérdezték, hogy "a Gábor tényleg megdugott a férjed előtt? Mert ezt hinti szerte az ismerősök között" Jobb az idegen, de nem alkalmi partner.
Én nem vagyok híve az ismerősnek, mert azzal már megégettem magam. Pár éve buli után ott aludt egy pár, a férfi dugás közben beosont a szobába. Be akart szálni, de azt nem engedtük. Utána igaz kézzel lerendeztem. Két nap múlva többen is, személyesen vagy telefonon kérdezték, hogy "a Gábor tényleg megdugott a férjed előtt? Mert ezt hinti szerte az ismerősök között" Jobb az idegen, de nem alkalmi partner.