Izgat ha megdugják a feleségemet (Nem társkereső!)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

A téma leírása

Izgat, ha megdugják, ha szopatják, ha kinyalják az ÁLLANDÓ PARTNEREDET.
Bárhol, bármikor, bármilyen körülmények között. Ha ott vagy, ha nem vagy ott, de tudsz róla.
Vigyázz! Ne keverd össze a (sejthető) megcsalással!
Írj a topicba, ha kétségeid vannak, ha véleményed van róla, ha kérdésed van.

Írj, ha bizonytalan vagy, ha vágysz rá.
"a párod ne legyen más férfival, de Te miért ne lehetnél 2 nővel?"
"ha a téma számodra idegen, nem izgat vagy épp taszít, hát egyszerűen nem kell itt lenni. Mindenki menjen a saját templomába imádkozni."

Fel kellene már ébrednie néhányaknak. Nincs olyan, hogy félig swinger, játszásiból cuckold. A szellemet vagy kiengedjük a palackból és lesz ami lesz, de visszagyömöszölni ugyanoda, mert csípi a szemünket a füst, na az nem megy. A társunk, a párunk, a nő, akivel élünk, nem a játékszerünk, nem irányíthatjuk, nem azért él a Földön, hogy úri kedvünknek megfelelően hol erre a farokra, hol meg arra szökkenjen és ha mindezt eluntuk, akkor visszatérjen a mosógép meg a vasaló hatósugarába. Nincs olyan, hogy szopni lehet, de lenyelni tilos, nincs olyan, hogy érzelmeket tilos a szexbe keverni. Nem feltétlen szerencsés, de tessék csak az egész kalácsot elfogyasztani, még, ha a végére kicsit fullasztó, kicsit szikkadt is, nem csak a mazsolákat kipiszkálni.

Nem társkereső! Időpont és helyszín egyeztetést csak priviben vagy a GG társkereső részében lehet. Az ilyen bejegyzések moderálásra/törlésre kerülnek! MINDEN TÁRSKERESŐ legalább 1 hét tiltásra kerül!

Az eddigi hozzászólások

... 829 830 831 832 833 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#3043   2008. 08. 27. szerda 20:50
MmePrune MmePrune VIP Admin
nem megfelelő helyen írsz véleményt az adminról, ezért egy nap figyelmeztető tiltást kapsz ejnye1
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 08. 27. szerda 14:33), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (323080)
2008. 08. 27. szerda 14:33
Szia!

Látszik ,hogy nem igazán vagy benne ebben a társkeresésben.Mi több párral is találkoztunk és a fele szűzen ment férjhez,ami akkoriban nem volt feltünő dolog,ezért is szeretnének valami mást kipróbálni .Többek közt én a nejemmel 15 éves kora óta vagyok (de sok ilyen házaspár van még,amit mi sem gondoltunk)együtt.Na és ha van egy kultúrált ismerős akivel el lehetne játszadozni az nem lenne olyan nagy probléma.
Nem csak baszás, szopás meg amit a korlátoltabbak gondolnak,vannak eleinte finomabb dolgok is,utána persze lehet haladni.
És ehhez intelligencia,jólszituáltság elengedhetetlen.
Ja és persze gondolok itt a hatalmi fitoktatásra na azt végképp el kell felejteni egy ilyen kapcsolatnál(lásd magadat --tiltalak..na és?)
Ha hiteles vagy akkor is nekem dolgozol.
üdv.és újfent minden jót.
#3042   2008. 08. 27. szerda 20:27
X Törölt felhasználó (99501)
Teljes élménybeszámolóval hamarosan jelentkezem!
#3041   2008. 08. 27. szerda 20:25
X Törölt felhasználó (99501)
Szia!Kedves barátom is ezt kérdezte töllem,hogy mi motivál??
Eljött a múlt hétvége és csodálatos 3-mas gabalyodásban volt részünk!!
Rá kérdeztem?Na téged mi motivált???
Azt mondta:ilyen csodálatosan még sohasem érezte magát!!!
Próbáld ki és megtudod!!Mi motivál!!
#3040   2008. 08. 27. szerda 19:09
tom1019 tom1019 VIP Admin
mindenkit nyugalomra intek, mert "magamon kívül" átmegyek szigorúba és igazságtalanba... nyes ejnye1
#3039   2008. 08. 27. szerda 15:38
X Törölt felhasználó (163029)
Valamit félre olvastál, vagy olyan ostoba vagy, hogy nem tudod a hangsúlyt kiolvasni. Nem vagyok és nem is voltam dühös kedves Vadász és nem vagdalózom mint ahogy írtad, de szerintem te ideges lettél az irományomtól. És pont ez a lényeg amiért itt vagyok, hogy az ilyen seggfejeket idegesítsem mint amilyen te vagy. nyes Szóval maradj hűséges olvasója a hozzászólásaimnak és meglátod emelkedni fog a vérnyomásod. eljen
#3038   2008. 08. 27. szerda 14:33
X Törölt felhasználó (323080)
Szia!

Látszik ,hogy nem igazán vagy benne ebben a társkeresésben.Mi több párral is találkoztunk és a fele szűzen ment férjhez,ami akkoriban nem volt feltünő dolog,ezért is szeretnének valami mást kipróbálni .Többek közt én a nejemmel 15 éves kora óta vagyok (de sok ilyen házaspár van még,amit mi sem gondoltunk)együtt.Na és ha van egy kultúrált ismerős akivel el lehetne játszadozni az nem lenne olyan nagy probléma.
Nem csak baszás, szopás meg amit a korlátoltabbak gondolnak,vannak eleinte finomabb dolgok is,utána persze lehet haladni.
És ehhez intelligencia,jólszituáltság elengedhetetlen.
Ja és persze gondolok itt a hatalmi fitoktatásra na azt végképp el kell felejteni egy ilyen kapcsolatnál(lásd magadat --tiltalak..na és?)
Ha hiteles vagy akkor is nekem dolgozol.
üdv.és újfent minden jót.
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2008. 08. 27. szerda 13:20), amit ide kattintva olvashatsz)
MmePrune VIP Admin
2008. 08. 27. szerda 13:20
a feleség valamikor barátnő volt, akit előtte már féltucat pasi megkefélt...vagy gondolod, hogy mindenki szüzen megy férjhez?
és manapság már sokan nem ragaszkodnak az esküvőhöz, mégis teljes szívükkel szeretik a velük együtt élő nőt

én az adminok csoportjába tartozom, akiknek az a dolguk, hogy a normális, érdemlegesen fórumozókat megvédjék az ilyen kis patkányoktól hehe , mint te vagy...és ne nyugi, nem harapok, hanem szívok
wink meg nyomok-tiltógombot, ha nem állsz neki fórumozni tisztességesen ejnye1
#3037   2008. 08. 27. szerda 14:24
Sziasztok!

Én senkit nem baszogattam ,ti írtatok először, csak reagáltam rá.
Üdv : és további szép napot a fórumozóknak!
#3036   2008. 08. 27. szerda 13:33
én már édenkét "megbasztam" volna, ha lány lenne... eplus2 mf2
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2008. 08. 27. szerda 13:31), amit ide kattintva olvashatsz)
MmePrune VIP Admin
2008. 08. 27. szerda 13:31
számít...a te véleményed számít nekem

reagáltam édenke véleményére, leírtam az enyémet smile
esetleg keresd vissza a hszeit, és megérted, hogy mi a bajom vele...a 3652# volt a legjobb hsz-e, azonkívül sokat nem tett le az asztalra, és én ettől vagyok dühös...nem a fórumozókat kell fikázni, hanem érvekkel kell kiállni a saját véleményünk mellett!
részemről a téma lezárva, édenkét szívesen látom itt, ha a témára fókuszál, és nem a többieket baszogatja
#3035   2008. 08. 27. szerda 13:32
de, csak nem mindegy, hogy milyen stílusban és érvekkel! smile
#3034   2008. 08. 27. szerda 13:31
számít...a te véleményed számít nekem

reagáltam édenke véleményére, leírtam az enyémet smile
esetleg keresd vissza a hszeit, és megérted, hogy mi a bajom vele...a 3652# volt a legjobb hsz-e, azonkívül sokat nem tett le az asztalra, és én ettől vagyok dühös...nem a fórumozókat kell fikázni, hanem érvekkel kell kiállni a saját véleményünk mellett!
részemről a téma lezárva, édenkét szívesen látom itt, ha a témára fókuszál, és nem a többieket baszogatja
#3033   2008. 08. 27. szerda 13:20
a feleség valamikor barátnő volt, akit előtte már féltucat pasi megkefélt...vagy gondolod, hogy mindenki szüzen megy férjhez?
és manapság már sokan nem ragaszkodnak az esküvőhöz, mégis teljes szívükkel szeretik a velük együtt élő nőt

én az adminok csoportjába tartozom, akiknek az a dolguk, hogy a normális, érdemlegesen fórumozókat megvédjék az ilyen kis patkányoktól hehe , mint te vagy...és ne nyugi, nem harapok, hanem szívok
wink meg nyomok-tiltógombot, ha nem állsz neki fórumozni tisztességesen ejnye1
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 08. 27. szerda 10:04), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 08. 27. szerda 10:04
Sziasztok!

Nem tudom ti hogyan látjátok ,de szerintem itt a 90% hozzászólónak nincs is felesége ,akkor meg mit pattognak itt.
Fingjuk sincs róla milyen dolog ez lelkileg.
Együttélsz egy házastárssal ,de valami újat akartok.
Itt most feleségekről van szó akiket mi a férjeik szeretünk ,nem pedig sokadik barátnőről akit már fél tucat pasi megkefélt.
Az én nejemmel még csak én voltam ezért is nehezebb számunkra ez a kis játék.De nem hátráltunk meg,mert tetszene a dolog.
Savanya38 sem hátrált meg és összejött neki.
Mi is rajtaleszünk és sikerül .

üdv :az olvasóknak
#3032   2008. 08. 27. szerda 11:31
most én is azt mondom válaszul, hogy fogd vissza magadat,
a topic nem arról szól, hogy kit hogyan tudsz fikázni és nemtelenül kritizálni, vagy hazugsággal vádolni, minősíteni! ejnye1

én még semmi, a témával kapcsolatos értelmes megnyilvánulást nem vettem ki a szavaidból, írásaidból (a kritikákat leszámítva)!

hogy egy admin meg mit lát a sorok és nicnevek között, a hsz-ek olvasása közben azt nem árulom el, de nem szóltam volna, ha a másik nevedet/teket nem láttam volna! (már maga ez a neved is megtévesztő: édenke! nőkre szokták becézni, egyáltalán nem egy férfias név! a másik jobban tetszik, 33-szor vagányabb név!) hehe

a "pár" meghatározása (magyar változatai, a galambokon kívül):
- feleség (akihez garatulálok neked);
- szerető;
- lelki és testi társ;
- barát (ami általában a szorosabb és mélyebb kapcsolatokra érvényes);
- "alanatúre" a nő és férfi intim viszonya;
- és még sorolhatnám a végtelenségig, mert ennyire szép és változatos a magyar nyelv!

(3652-es hsz-ed is tele van tárgyi tévedéssel, negatív minősítéssel, ráadásul sértő kifejezésekkel!)
ravasz1

üdv: és neked is szép, szebb napot! smile hehe
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 08. 27. szerda 09:49), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 08. 27. szerda 09:49
Szia !!!
1.Nem kritizáltam senkit!!!,de ez szex fórum és ha valaki 3hsz- előtte még teljesen ájtatos
,utána meg szexőrült az szerintem hazudik,csak ezt tettem szóvá.
2.Szerintem neked felfogásbéli problémád van!!!
3.Én csak az édenke néven írok és csak én ,nekem nincsem párom -párja a galambnak van !! nekem feleségem van,de ő itt sohasem írt .
4.Bocsi áruld már el mi a másik nevem ,mert nem tudom ,vagy te nem itt vagy admin????????
Van még egy édenke? Nem értem!!
5.építő javaslat -- a tágabb baráti körben kell az igazi partnert keresni-mi is rajta vagyunk az ügyön és ha összejön majd talán leírom.
üdv: és szép napot!mert nagyon jó idő van , igazi autóban szexelő idő!!!
#3031   2008. 08. 27. szerda 11:08
X Törölt felhasználó (78357)
Szia!
"Itt most feleségekről van szó akiket mi a férjeik szeretünk ,nem pedig sokadik barátnőről akit már fél tucat pasi megkefélt.
Az én nejemmel még csak én voltam ezért is nehezebb számunkra ez a kis játék.De nem hátráltunk meg,mert tetszene a dolog."

-Olyan topik nincs, hogy: izgat ha megdugják a már féltucat pasi által megkefélt barátőmet. Ha nyitnék is, valószinű törölnék... nyes
-Legalább féltucat olyan nőt keféltem meg, akinek a férje azt hiszi idáig csak Ő volt neki az első és egyetlen.... nyes
Szép napot!
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 08. 27. szerda 10:04), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 08. 27. szerda 10:04
Sziasztok!

Nem tudom ti hogyan látjátok ,de szerintem itt a 90% hozzászólónak nincs is felesége ,akkor meg mit pattognak itt.
Itt most feleségekről van szó akiket mi a férjeik szeretünk ,nem pedig sokadik barátnőről akit már fél tucat pasi megkefélt.
Az én nejemmel még csak én voltam ezért is nehezebb számunkra ez a kis játék.De nem hátráltunk meg,mert tetszene a dolog.

#3030   2008. 08. 27. szerda 10:39
X Törölt felhasználó (233911) VIP Admin
Tudom te vagy a tökéletes férfi, azért majd ha kiugrasz a gépből, ne feledd el kinyítani az ernyődet...
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 08. 27. szerda 10:08), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 08. 27. szerda 10:08
Szia !
Betegséggel soha ne fenyegetőzz ,mert visszaüt.
Amúgy minden reggel 3km-t futok és tornázom.

Üdv.és szép napot
#3029   2008. 08. 27. szerda 10:08
Szia !
Betegséggel soha ne fenyegetőzz ,mert visszaüt.
Amúgy minden reggel 3km-t futok és tornázom.

Üdv.és szép napot
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 08. 26. kedd 20:59), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (233911) VIP Admin
2008. 08. 26. kedd 20:59
Igen édenke!
én a feleségemet nem vettem be ilyen buliba, ráadásul akkor még nem is volt.
mondok neked valamit zárszóként: nem vagyok prűd, de azért megkérdezném tőled a mellényed nem szorit? lazíts rajta egy kicsit mert ha nagyon felhergeled magad nem fogsz eljutni a hármasig. a korai szívinfarktus is jelen van ebben a prűd országban. csak lassan megfontoltan, javadra válik..
#3028   2008. 08. 27. szerda 10:04
Sziasztok!

#3027   2008. 08. 27. szerda 09:57
Szia!

Gondolom te is valamelyik csoportba tartozol és ezért harapsz.
De ez nem baj .
Nekem dolgozol.
üdv -és szép napot
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2008. 08. 26. kedd 21:39), amit ide kattintva olvashatsz)
MmePrune VIP Admin
2008. 08. 26. kedd 21:39
vegyél vissza az energy(!)-dből, mert kezdelek unni ejnye1
bejössz, nagy a pofád, de semmi értelmeset nem írtál eddig...arról nem beszélve, hogy nem tudod értelmezni megbecsült fórumozók hozzászólásait ejnye1 ejnye1
#3026   2008. 08. 27. szerda 09:49
Szia !!!
1.Nem kritizáltam senkit!!!,de ez szex fórum és ha valaki 3hsz- előtte még teljesen ájtatos
,utána meg szexőrült az szerintem hazudik,csak ezt tettem szóvá.
2.Szerintem neked felfogásbéli problémád van!!!
3.Én csak az édenke néven írok és csak én ,nekem nincsem párom -párja a galambnak van !! nekem feleségem van,de ő itt sohasem írt .
4.Bocsi áruld már el mi a másik nevem ,mert nem tudom ,vagy te nem itt vagy admin????????
Van még egy édenke? Nem értem!!
5.építő javaslat -- a tágabb baráti körben kell az igazi partnert keresni-mi is rajta vagyunk az ügyön és ha összejön majd talán leírom.
üdv: és szép napot!mert nagyon jó idő van , igazi autóban szexelő idő!!!
(Ez egy válasz tom1019 üzenetére (2008. 08. 26. kedd 22:13), amit ide kattintva olvashatsz)
tom1019 VIP Admin
2008. 08. 26. kedd 22:13
ha tiszteled, mert ügyi úgy köszöntél el, akkor a hsz-ben is add meg neki! ravasz1

a másik észrevételem (visszanézve korábbi hozzászólásaidat):
- ne csak kritizálj, hanem az mellé tedd le az építő javaslataidat, észrevételeidet, szükséges, de senkire nézve nem bántó kritikáidat!
- más: használj mindig egy nevet, mert félreérthető lehet, vagy amennyiben a párod ír a fórumba (energiáját nem kímélve), akkor az legyen egyértelmű a hozzászólásaitokban! smile
#3025   2008. 08. 27. szerda 09:08
X Törölt felhasználó (174)
Én, Győri vagyok (és minden hónapban Tatabányán is járok),30 feletti, nem vagyok független, de szívesen kényeztetném a hölgyet mindhármunk örömére smile ÜDV! Sajnos nekem sem volt eddig nagy szerencsém, párokat v. hölgyet kerestem és mindenki csak beszéplgetni akart,és nem léptek atettek mezejére, remélem ez változni fog!
ÜDV, várom válaszod! bmadik1@freemail.hu
(Ez egy válasz vaskalapos üzenetére (2008. 08. 26. kedd 21:18), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 08. 26. kedd 21:18
Amúgy mi is 39/33 pár vagyunk és már próbáltunk keresgetni 3 ikat de csak nő akadt eddig férfi csak beszélgetés szinten volt eddig remélem egyszer ez is múlt idő lessz.
#3024   2008. 08. 27. szerda 08:17
X Törölt felhasználó (163029)
Na! Hát nősülni én sem fogok még egyszer az tutti! Viszont engedj meg egy magán véleményt. Ha valaki a feleségére annyira féltékeny, hogy egyáltalán nem képes ilyen dologba belevinni, az én szerintem azért lehet mert nem bízik meg benne 100%-ig. És, ha egy házasságban előjönnek a kétkedések, akkor az rossz viszonyt eredményezhet egy idő után. Az én véleményem az, ha egy férfi igazán szereti a párját és érzi, hogy a párja is szereti őt, akkor megbízik benne és, ha a bizalom kölcsönös akkor bátran lehet belevágni az édeshármas élménybe mert nem kell szerintem attól tartani, hogy a nő elhagyná a férfit. Egyébként is a nőket az eszük vezérli, bennünket meg a f....! hehe
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 08. 26. kedd 16:29), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (78357)
2008. 08. 26. kedd 16:29
Voltak ilyen szituk, volt mondhatni elég nyitott baráti körünk is, piáltunk is rendesen. nyes
De, csak beszélgetés szintjén, mert ahogy Sam írja, egyőnk sem érzett késztetést...De természetesen, nem vagyunk egyformák, és ez így is van jól.
Kurvát már csináltunk meg kettesben egy barátommal, nagyon élveztük, a barátnő is sorra kerül hamarosan, de számomra a feleség mást jelent. Hozzáteszem még, ebben az életben már nem fogok nősülni! nyes
eljen

... 829 830 831 832 833 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitotta: vagy-vagy vagy-vagy
Nyitás ideje: 2006. 04. 20. csütörtök
Üzenetek: 19643db
Utolsó üzenet: ma 04:33

Hírek

2025. 07. 08. kedd 20:03
2025.  július 11-13: Nyári GG tali Cseteseknek és Fórumosoknak Kedves GG csetesek és Fórumozók! Egy újabb ismerkedési lehetőség! A nagy érdeklődésre való tekintettel, idén 16. alkalommal kerül megrendezésre a GG személyes cset, -és Fórum találkozó. A találkozó időpontja: 2025. július 11-13. (3 nap, 2... Tovább
2025. 01. 22. szerda 12:25
Szexjelentetekkel díszített kocsit találtak Pompejiben Krisztus után 79-ben megsemmisítő természeti katasztrófa tette a földdel egyenlővé Pompeji városát, a Vezúv kitörése 3000 emberi életet követelt. Mára Pompeji a világ egyik legegyedülállóbb régészeti helyszínévé vált, és évente kétmillió... Tovább
2024. 12. 15. vasárnap 14:30
Új VIP vásárlási felület Kedves felhasználók! Szeretnénk tájékoztatni titeket, hogy megújult a VIP vásárlási felület. Aki az előzőhöz volt szokva, neki elsőre idegennek tűnhet, de használjátok ezt is bátran a továbbiakban. Itt már tudtok Apple Pay-jel, és Google Pay-jel is... Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2 985 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6 766 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
11 542 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
16 716 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
6 hónap
* 398 EUR/Huf árfolyammal számolva

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - Vidéki szexpartner kereső. Vidéki lányok. Csak valódi képek!
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!