nem megfelelő helyen írsz véleményt az adminról, ezért egy nap figyelmeztető tiltást kapsz
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 08. 27. szerda 14:33), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 08. 27. szerda 14:33

Törölt felhasználó (323080)

Szia!
Látszik ,hogy nem igazán vagy benne ebben a társkeresésben.Mi több párral is találkoztunk és a fele szűzen ment férjhez,ami akkoriban nem volt feltünő dolog,ezért is szeretnének valami mást kipróbálni .Többek közt én a nejemmel 15 éves kora óta vagyok (de sok ilyen házaspár van még,amit mi sem gondoltunk)együtt.Na és ha van egy kultúrált ismerős akivel el lehetne játszadozni az nem lenne olyan nagy probléma.
Nem csak baszás, szopás meg amit a korlátoltabbak gondolnak,vannak eleinte finomabb dolgok is,utána persze lehet haladni.
És ehhez intelligencia,jólszituáltság elengedhetetlen.
Ja és persze gondolok itt a hatalmi fitoktatásra na azt végképp el kell felejteni egy ilyen kapcsolatnál(lásd magadat --tiltalak..na és?)
Ha hiteles vagy akkor is nekem dolgozol.
üdv.és újfent minden jót.
Látszik ,hogy nem igazán vagy benne ebben a társkeresésben.Mi több párral is találkoztunk és a fele szűzen ment férjhez,ami akkoriban nem volt feltünő dolog,ezért is szeretnének valami mást kipróbálni .Többek közt én a nejemmel 15 éves kora óta vagyok (de sok ilyen házaspár van még,amit mi sem gondoltunk)együtt.Na és ha van egy kultúrált ismerős akivel el lehetne játszadozni az nem lenne olyan nagy probléma.
Nem csak baszás, szopás meg amit a korlátoltabbak gondolnak,vannak eleinte finomabb dolgok is,utána persze lehet haladni.
Ja és persze gondolok itt a hatalmi fitoktatásra na azt végképp el kell felejteni egy ilyen kapcsolatnál(lásd magadat --tiltalak..na és?)
üdv.és újfent minden jót.
Teljes élménybeszámolóval hamarosan jelentkezem!
Szia!Kedves barátom is ezt kérdezte töllem,hogy mi motivál??
Eljött a múlt hétvége és csodálatos 3-mas gabalyodásban volt részünk!!
Rá kérdeztem?Na téged mi motivált???
Azt mondta:ilyen csodálatosan még sohasem érezte magát!!!
Próbáld ki és megtudod!!Mi motivál!!
Eljött a múlt hétvége és csodálatos 3-mas gabalyodásban volt részünk!!
Rá kérdeztem?Na téged mi motivált???
Azt mondta:ilyen csodálatosan még sohasem érezte magát!!!
Próbáld ki és megtudod!!Mi motivál!!
mindenkit nyugalomra intek, mert "magamon kívül" átmegyek szigorúba és igazságtalanba...

Valamit félre olvastál, vagy olyan ostoba vagy, hogy nem tudod a hangsúlyt kiolvasni. Nem vagyok és nem is voltam dühös kedves Vadász és nem vagdalózom mint ahogy írtad, de szerintem te ideges lettél az irományomtól. És pont ez a lényeg amiért itt vagyok, hogy az ilyen seggfejeket idegesítsem mint amilyen te vagy.
Szóval maradj hűséges olvasója a hozzászólásaimnak és meglátod emelkedni fog a vérnyomásod.

Szia!
üdv.és újfent minden jót. (Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2008. 08. 27. szerda 13:20), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 08. 27. szerda 13:20
üdv.és újfent minden jót. (Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2008. 08. 27. szerda 13:20), amit ide kattintva olvashatsz)

a feleség valamikor barátnő volt, akit előtte már féltucat pasi megkefélt...vagy gondolod, hogy mindenki szüzen megy férjhez?
és manapság már sokan nem ragaszkodnak az esküvőhöz, mégis teljes szívükkel szeretik a velük együtt élő nőt
én az adminok csoportjába tartozom, akiknek az a dolguk, hogy a normális, érdemlegesen fórumozókat megvédjék az ilyen kis patkányoktól
, mint te vagy...és ne nyugi, nem harapok, hanem szívok
meg nyomok-tiltógombot, ha nem állsz neki fórumozni tisztességesen
és manapság már sokan nem ragaszkodnak az esküvőhöz, mégis teljes szívükkel szeretik a velük együtt élő nőt
én az adminok csoportjába tartozom, akiknek az a dolguk, hogy a normális, érdemlegesen fórumozókat megvédjék az ilyen kis patkányoktól

Sziasztok!
Én senkit nem baszogattam ,ti írtatok először, csak reagáltam rá.
Üdv : és további szép napot a fórumozóknak!
Én senkit nem baszogattam ,ti írtatok először, csak reagáltam rá.
Üdv : és további szép napot a fórumozóknak!
én már édenkét "megbasztam" volna, ha lány lenne...
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2008. 08. 27. szerda 13:31), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 08. 27. szerda 13:31

számít...a te véleményed számít nekem
reagáltam édenke véleményére, leírtam az enyémet
esetleg keresd vissza a hszeit, és megérted, hogy mi a bajom vele...a 3652# volt a legjobb hsz-e, azonkívül sokat nem tett le az asztalra, és én ettől vagyok dühös...nem a fórumozókat kell fikázni, hanem érvekkel kell kiállni a saját véleményünk mellett!
részemről a téma lezárva, édenkét szívesen látom itt, ha a témára fókuszál, és nem a többieket baszogatja

esetleg keresd vissza a hszeit, és megérted, hogy mi a bajom vele...a 3652# volt a legjobb hsz-e, azonkívül sokat nem tett le az asztalra, és én ettől vagyok dühös...nem a fórumozókat kell fikázni, hanem érvekkel kell kiállni a saját véleményünk mellett!
részemről a téma lezárva, édenkét szívesen látom itt, ha a témára fókuszál, és nem a többieket baszogatja
de, csak nem mindegy, hogy milyen stílusban és érvekkel!

számít...a te véleményed számít nekem

a feleség valamikor barátnő volt, akit előtte már féltucat pasi megkefélt...vagy gondolod, hogy mindenki szüzen megy férjhez?
, mint te vagy...és ne nyugi, nem harapok, hanem szívok
meg nyomok-tiltógombot, ha nem állsz neki fórumozni tisztességesen
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 08. 27. szerda 10:04), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 08. 27. szerda 10:04

Sziasztok!
Nem tudom ti hogyan látjátok ,de szerintem itt a 90% hozzászólónak nincs is felesége ,akkor meg mit pattognak itt.
Fingjuk sincs róla milyen dolog ez lelkileg.
Együttélsz egy házastárssal ,de valami újat akartok.
Itt most feleségekről van szó akiket mi a férjeik szeretünk ,nem pedig sokadik barátnőről akit már fél tucat pasi megkefélt.
Az én nejemmel még csak én voltam ezért is nehezebb számunkra ez a kis játék.De nem hátráltunk meg,mert tetszene a dolog.
Savanya38 sem hátrált meg és összejött neki.
Mi is rajtaleszünk és sikerül .
üdv :az olvasóknak
Nem tudom ti hogyan látjátok ,de szerintem itt a 90% hozzászólónak nincs is felesége ,akkor meg mit pattognak itt.
Itt most feleségekről van szó akiket mi a férjeik szeretünk ,nem pedig sokadik barátnőről akit már fél tucat pasi megkefélt.
Az én nejemmel még csak én voltam ezért is nehezebb számunkra ez a kis játék.De nem hátráltunk meg,mert tetszene a dolog.
most én is azt mondom válaszul, hogy fogd vissza magadat,
a topic nem arról szól, hogy kit hogyan tudsz fikázni és nemtelenül kritizálni, vagy hazugsággal vádolni, minősíteni!
én még semmi, a témával kapcsolatos értelmes megnyilvánulást nem vettem ki a szavaidból, írásaidból (a kritikákat leszámítva)!
hogy egy admin meg mit lát a sorok és nicnevek között, a hsz-ek olvasása közben azt nem árulom el, de nem szóltam volna, ha a másik nevedet/teket nem láttam volna! (már maga ez a neved is megtévesztő: édenke! nőkre szokták becézni, egyáltalán nem egy férfias név! a másik jobban tetszik, 33-szor vagányabb név!)
a "pár" meghatározása (magyar változatai, a galambokon kívül):
- feleség (akihez garatulálok neked);
- szerető;
- lelki és testi társ;
- barát (ami általában a szorosabb és mélyebb kapcsolatokra érvényes);
- "alanatúre" a nő és férfi intim viszonya;
- és még sorolhatnám a végtelenségig, mert ennyire szép és változatos a magyar nyelv!
(3652-es hsz-ed is tele van tárgyi tévedéssel, negatív minősítéssel, ráadásul sértő kifejezésekkel!)
üdv: és neked is szép, szebb napot!
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 08. 27. szerda 09:49), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 08. 27. szerda 09:49
a topic nem arról szól, hogy kit hogyan tudsz fikázni és nemtelenül kritizálni, vagy hazugsággal vádolni, minősíteni!

én még semmi, a témával kapcsolatos értelmes megnyilvánulást nem vettem ki a szavaidból, írásaidból (a kritikákat leszámítva)!
hogy egy admin meg mit lát a sorok és nicnevek között, a hsz-ek olvasása közben azt nem árulom el, de nem szóltam volna, ha a másik nevedet/teket nem láttam volna! (már maga ez a neved is megtévesztő: édenke! nőkre szokták becézni, egyáltalán nem egy férfias név! a másik jobban tetszik, 33-szor vagányabb név!)

a "pár" meghatározása (magyar változatai, a galambokon kívül):
- feleség (akihez garatulálok neked);
- szerető;
- lelki és testi társ;
- barát (ami általában a szorosabb és mélyebb kapcsolatokra érvényes);
- "alanatúre" a nő és férfi intim viszonya;
- és még sorolhatnám a végtelenségig, mert ennyire szép és változatos a magyar nyelv!
(3652-es hsz-ed is tele van tárgyi tévedéssel, negatív minősítéssel, ráadásul sértő kifejezésekkel!)

üdv: és neked is szép, szebb napot!

Szia !!!
1.Nem kritizáltam senkit!!!,de ez szex fórum és ha valaki 3hsz- előtte még teljesen ájtatos
,utána meg szexőrült az szerintem hazudik,csak ezt tettem szóvá.
2.Szerintem neked felfogásbéli problémád van!!!
3.Én csak az édenke néven írok és csak én ,nekem nincsem párom -párja a galambnak van !! nekem feleségem van,de ő itt sohasem írt .
4.Bocsi áruld már el mi a másik nevem ,mert nem tudom ,vagy te nem itt vagy admin????????
Van még egy édenke? Nem értem!!
5.építő javaslat -- a tágabb baráti körben kell az igazi partnert keresni-mi is rajta vagyunk az ügyön és ha összejön majd talán leírom.
üdv: és szép napot!mert nagyon jó idő van , igazi autóban szexelő idő!!!
1.Nem kritizáltam senkit!!!,de ez szex fórum és ha valaki 3hsz- előtte még teljesen ájtatos
3.Én csak az édenke néven írok és csak én ,nekem nincsem párom -párja a galambnak van !! nekem feleségem van,de ő itt sohasem írt .
4.Bocsi áruld már el mi a másik nevem ,mert nem tudom ,vagy te nem itt vagy admin????????
5.építő javaslat -- a tágabb baráti körben kell az igazi partnert keresni-mi is rajta vagyunk az ügyön és ha összejön majd talán leírom.
üdv: és szép napot!mert nagyon jó idő van , igazi autóban szexelő idő!!!
Szia!
"Itt most feleségekről van szó akiket mi a férjeik szeretünk ,nem pedig sokadik barátnőről akit már fél tucat pasi megkefélt.
Az én nejemmel még csak én voltam ezért is nehezebb számunkra ez a kis játék.De nem hátráltunk meg,mert tetszene a dolog."
-Olyan topik nincs, hogy: izgat ha megdugják a már féltucat pasi által megkefélt barátőmet. Ha nyitnék is, valószinű törölnék...
-Legalább féltucat olyan nőt keféltem meg, akinek a férje azt hiszi idáig csak Ő volt neki az első és egyetlen....
Szép napot! (Ez egy válasz X üzenetére (2008. 08. 27. szerda 10:04), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 08. 27. szerda 10:04
"Itt most feleségekről van szó akiket mi a férjeik szeretünk ,nem pedig sokadik barátnőről akit már fél tucat pasi megkefélt.
Az én nejemmel még csak én voltam ezért is nehezebb számunkra ez a kis játék.De nem hátráltunk meg,mert tetszene a dolog."
-Olyan topik nincs, hogy: izgat ha megdugják a már féltucat pasi által megkefélt barátőmet. Ha nyitnék is, valószinű törölnék...

-Legalább féltucat olyan nőt keféltem meg, akinek a férje azt hiszi idáig csak Ő volt neki az első és egyetlen....

Szép napot! (Ez egy válasz X üzenetére (2008. 08. 27. szerda 10:04), amit ide kattintva olvashatsz)

Sziasztok!
Tudom te vagy a tökéletes férfi, azért majd ha kiugrasz a gépből, ne feledd el kinyítani az ernyődet...
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 08. 27. szerda 10:08), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 08. 27. szerda 10:08

Szia !
Betegséggel soha ne fenyegetőzz ,mert visszaüt.
Amúgy minden reggel 3km-t futok és tornázom.
Üdv.és szép napot
Üdv.és szép napot
Szia !
Üdv.és szép napot (Ez egy válasz X üzenetére (2008. 08. 26. kedd 20:59), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 08. 26. kedd 20:59
Üdv.és szép napot (Ez egy válasz X üzenetére (2008. 08. 26. kedd 20:59), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (233911)
VIP
Admin

Igen édenke!
én a feleségemet nem vettem be ilyen buliba, ráadásul akkor még nem is volt.
mondok neked valamit zárszóként: nem vagyok prűd, de azért megkérdezném tőled a mellényed nem szorit? lazíts rajta egy kicsit mert ha nagyon felhergeled magad nem fogsz eljutni a hármasig. a korai szívinfarktus is jelen van ebben a prűd országban. csak lassan megfontoltan, javadra válik..
én a feleségemet nem vettem be ilyen buliba, ráadásul akkor még nem is volt.
mondok neked valamit zárszóként: nem vagyok prűd, de azért megkérdezném tőled a mellényed nem szorit? lazíts rajta egy kicsit mert ha nagyon felhergeled magad nem fogsz eljutni a hármasig. a korai szívinfarktus is jelen van ebben a prűd országban. csak lassan megfontoltan, javadra válik..
Sziasztok!
Szia!
Gondolom te is valamelyik csoportba tartozol és ezért harapsz.
De ez nem baj .
Nekem dolgozol.
üdv -és szép napot (Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2008. 08. 26. kedd 21:39), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 08. 26. kedd 21:39
Gondolom te is valamelyik csoportba tartozol és ezért harapsz.
De ez nem baj .
Nekem dolgozol.
üdv -és szép napot (Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2008. 08. 26. kedd 21:39), amit ide kattintva olvashatsz)

vegyél vissza az energy(!)-dből, mert kezdelek unni
bejössz, nagy a pofád, de semmi értelmeset nem írtál eddig...arról nem beszélve, hogy nem tudod értelmezni megbecsült fórumozók hozzászólásait

bejössz, nagy a pofád, de semmi értelmeset nem írtál eddig...arról nem beszélve, hogy nem tudod értelmezni megbecsült fórumozók hozzászólásait

Szia !!!
üdv: és szép napot!mert nagyon jó idő van , igazi autóban szexelő idő!!! (Ez egy válasz tom1019 üzenetére (2008. 08. 26. kedd 22:13), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 08. 26. kedd 22:13
üdv: és szép napot!mert nagyon jó idő van , igazi autóban szexelő idő!!! (Ez egy válasz tom1019 üzenetére (2008. 08. 26. kedd 22:13), amit ide kattintva olvashatsz)

ha tiszteled, mert ügyi úgy köszöntél el, akkor a hsz-ben is add meg neki!
a másik észrevételem (visszanézve korábbi hozzászólásaidat):
- ne csak kritizálj, hanem az mellé tedd le az építő javaslataidat, észrevételeidet, szükséges, de senkire nézve nem bántó kritikáidat!
- más: használj mindig egy nevet, mert félreérthető lehet, vagy amennyiben a párod ír a fórumba (energiáját nem kímélve), akkor az legyen egyértelmű a hozzászólásaitokban!

a másik észrevételem (visszanézve korábbi hozzászólásaidat):
- ne csak kritizálj, hanem az mellé tedd le az építő javaslataidat, észrevételeidet, szükséges, de senkire nézve nem bántó kritikáidat!
- más: használj mindig egy nevet, mert félreérthető lehet, vagy amennyiben a párod ír a fórumba (energiáját nem kímélve), akkor az legyen egyértelmű a hozzászólásaitokban!

Én, Győri vagyok (és minden hónapban Tatabányán is járok),30 feletti, nem vagyok független, de szívesen kényeztetném a hölgyet mindhármunk örömére
ÜDV! Sajnos nekem sem volt eddig nagy szerencsém, párokat v. hölgyet kerestem és mindenki csak beszéplgetni akart,és nem léptek atettek mezejére, remélem ez változni fog!
ÜDV, várom válaszod! bmadik1@freemail.hu
(Ez egy válasz vaskalapos üzenetére (2008. 08. 26. kedd 21:18), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 08. 26. kedd 21:18

ÜDV, várom válaszod! bmadik1@freemail.hu
(Ez egy válasz vaskalapos üzenetére (2008. 08. 26. kedd 21:18), amit ide kattintva olvashatsz)

Amúgy mi is 39/33 pár vagyunk és már próbáltunk keresgetni 3 ikat de csak nő akadt eddig férfi csak beszélgetés szinten volt eddig remélem egyszer ez is múlt idő lessz.
Na! Hát nősülni én sem fogok még egyszer az tutti! Viszont engedj meg egy magán véleményt. Ha valaki a feleségére annyira féltékeny, hogy egyáltalán nem képes ilyen dologba belevinni, az én szerintem azért lehet mert nem bízik meg benne 100%-ig. És, ha egy házasságban előjönnek a kétkedések, akkor az rossz viszonyt eredményezhet egy idő után. Az én véleményem az, ha egy férfi igazán szereti a párját és érzi, hogy a párja is szereti őt, akkor megbízik benne és, ha a bizalom kölcsönös akkor bátran lehet belevágni az édeshármas élménybe mert nem kell szerintem attól tartani, hogy a nő elhagyná a férfit. Egyébként is a nőket az eszük vezérli, bennünket meg a f....!
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 08. 26. kedd 16:29), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 08. 26. kedd 16:29

Törölt felhasználó (78357)

Voltak ilyen szituk, volt mondhatni elég nyitott baráti körünk is, piáltunk is rendesen.
De, csak beszélgetés szintjén, mert ahogy Sam írja, egyőnk sem érzett késztetést...De természetesen, nem vagyunk egyformák, és ez így is van jól.
Kurvát már csináltunk meg kettesben egy barátommal, nagyon élveztük, a barátnő is sorra kerül hamarosan, de számomra a feleség mást jelent. Hozzáteszem még, ebben az életben már nem fogok nősülni!

De, csak beszélgetés szintjén, mert ahogy Sam írja, egyőnk sem érzett késztetést...De természetesen, nem vagyunk egyformák, és ez így is van jól.
Kurvát már csináltunk meg kettesben egy barátommal, nagyon élveztük, a barátnő is sorra kerül hamarosan, de számomra a feleség mást jelent. Hozzáteszem még, ebben az életben már nem fogok nősülni!