Ugye mondtam, hogy annak akik nem ertik ezt a topicot. Meg is enne a fene, ha mondjuk egy par harmadikat keresne, te jelentkeznel es nem akarnad megdugni a csajt. Szerinted minek keresik? Gyertyatartonak?
A gond ott van, amikor az illeto azt hiszi, hogy o tesz szivesseget a parnak, nem erdekli az egesz csak dugni akar egyet es mar menni is. Ha ilyen vagy, akkor rolad szoltam. (Ez egy válasz X üzenetére (2020. 02. 09. vasárnap 22:18), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 02. 09. vasárnap 22:18
A gond ott van, amikor az illeto azt hiszi, hogy o tesz szivesseget a parnak, nem erdekli az egesz csak dugni akar egyet es mar menni is. Ha ilyen vagy, akkor rolad szoltam. (Ez egy válasz X üzenetére (2020. 02. 09. vasárnap 22:18), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4188242)

Ingem, magamra vettem az inget. Mert megdugom azt aki megáll és kedve van hozzá. Te pedig ne szégyelld magad miattam. Most már vágod? Amúgy a Nokedlinek tényleg jó a popsija.
Akkor lehet kicsit félreérthetően fogalmaztál a 40-es korosztállyal kapcsolatban. Hogy mi normális és mi nem? Én meg úgy gondolom, hogy egy 25/22-es párnál nem teljesen normális dolog ez a hármasozás meg párcserés szexre való törekvés. Félreértés ne essék, nem elítélem, csak úgy gondolom ennek nem ebben a korban van itt az ideje. Ha ebbe belevágtok, nagyobb eséllyel megy rá a kapcsolatotok, mint egy tapasztaltabb, idősebb generációnál, talán túl korán vállaltatok családot, nem éltétek ki magatokat, viszont ezt a hármasozás, négyesezés nem biztos, hogy pótolni tudja, de ne legyen igazam! Egy 40 éves pali akkor lehetne a faterod ha 15 évesen csinált volna téged, ami azért normális kultúrkörökben nem szokás.
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 02. 07. péntek 10:09), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 02. 07. péntek 10:09
Törölt felhasználó (4233932)

Azt hiszem van aki nem érti mire gondolok.. Nem testépítőket keresünk és az se lenne baj, ha 40 éves lenne és kidolgozott.. Amit én ez alapján ítélek, hogy egy fiatal korunkbeli srác, ugyanúgy élvezni akarja az életet, mint mi.. Ha nincs olyan amilyet mi akarunk akkor nincs.. De az én véleményem szerint, mondjuk egy 42 éves, egyedülálló, szexpartner kereső oldalon lévő férfi egyáltalán nem ingerünk. Apaként úgy gondolom, hogy az embernek már ilyenkor családja legyen, vagy ha nincs is, ne egy szexpartner keresőn próbáljon partnert találni.. Párokkal már máshogy viszonyulok így a korosztályban, de még mindig szeretnénk ezt az örömöt, hasonló korunkbeli párokkal megélni. Én konkrétan edzőként dolgoztam sokáig, amíg meg nem utáltam az embereket és miután az exem karriergyilkosságot nem követett el.. Ha 1-2 év mire találunk ilyet, akkor 1-2 év
A másik.. akik írtak eddig.. A fiatal férfiak mind megértették, hogy a nem az nem.. De egy 42 éves, elvileg érett férfi képtelen volt megérteni, hogy semmiben se egyezik a mi elvárásainkkal és már pénzt ajánlott. A kor nem jár együtt az érettséggel. És ha ti ez miatt akár lenéztek minket, mi azt se bánjuk

Ebben azert van valami. De a mai fiatalok hamarabb esnek at mindenen mint az elozo generacio.
(Ez egy válasz Norbi081 üzenetére (2020. 02. 09. vasárnap 23:37), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 02. 09. vasárnap 23:37

Akkor lehet kicsit félreérthetően fogalmaztál a 40-es korosztállyal kapcsolatban. Hogy mi normális és mi nem? Én meg úgy gondolom, hogy egy 25/22-es párnál nem teljesen normális dolog ez a hármasozás meg párcserés szexre való törekvés. Félreértés ne essék, nem elítélem, csak úgy gondolom ennek nem ebben a korban van itt az ideje. Ha ebbe belevágtok, nagyobb eséllyel megy rá a kapcsolatotok, mint egy tapasztaltabb, idősebb generációnál, talán túl korán vállaltatok családot, nem éltétek ki magatokat, viszont ezt a hármasozás, négyesezés nem biztos, hogy pótolni tudja, de ne legyen igazam! Egy 40 éves pali akkor lehetne a faterod ha 15 évesen csinált volna téged, ami azért normális kultúrkörökben nem szokás.
Párom életkoráról beszéltem, oda is írtam. Akkor csak 18 kellett, hogy legyen és én pont akkor is lettem apa.. nem gondoljuk azt, hogy nem éltük ki magunkat. Aki 40 évesen kezdi a hármasozást az meg azért kezdi akkor mert már kiélte magát és semmi más nem szórakoztatja? Nem hinném.. ha tönkre megy tönkre megy, ha nem megy nem megy.. ezért igyekszünk a számunkra legmegfelelőbb partnereket találni.. nem azért keresünk pluszt mert valami hiányzik.. hanem mert baromira izgat.. gondolom ezzel nem csak én vagyok így itt, ha a korokat nem is tekintjük.
(Ez egy válasz Norbi081 üzenetére (2020. 02. 09. vasárnap 23:37), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 02. 09. vasárnap 23:37

Huszon évesen más nőjével szívesen osztóztam én is,de az én feleségem közelébe sem engedtem volna senkit sem!! Igen irigy, önző és féltékeny voltam,mert szerettem! Most már másképp van engedném...!
Mostmár nem szereted?
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 02. 10. hétfő 07:00), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 02. 10. hétfő 07:00
Törölt felhasználó (4181652)

Huszon évesen más nőjével szívesen osztóztam én is,de az én feleségem közelébe sem engedtem volna senkit sem!! Igen irigy, önző és féltékeny voltam,mert szerettem! Most már másképp van engedném...!
Hát majd megtudod 41 évi házasság után...! Bár nem "divat" már annyi ideig együtt lenni!
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 02. 10. hétfő 12:00), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 02. 10. hétfő 12:00

Mostmár nem szereted?
Ez a legostobább mondat volt amit csak leírhattál. Már bocs. "Majd megtudod bla bla bla"
Lehet, hogy Ő majd pontosan azért fogja szeretni X idő múlva is, mert partnerek tudnak lenni egymás vágyainak megélésében is. Nem laposodik el a kapcsolatuk stb stb. (Ez egy válasz X üzenetére (2020. 02. 10. hétfő 12:56), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 02. 10. hétfő 12:56
Lehet, hogy Ő majd pontosan azért fogja szeretni X idő múlva is, mert partnerek tudnak lenni egymás vágyainak megélésében is. Nem laposodik el a kapcsolatuk stb stb. (Ez egy válasz X üzenetére (2020. 02. 10. hétfő 12:56), amit ide kattintva olvashatsz)

Hát majd megtudod 41 évi házasság után...! Bár nem "divat" már annyi ideig együtt lenni!

Törölt felhasználó (4236812)

Ez a legostobább mondat volt amit csak leírhattál. Már bocs. "Majd megtudod bla bla bla"
Lehet, hogy Ő majd pontosan azért fogja szeretni X idő múlva is, mert partnerek tudnak lenni egymás vágyainak megélésében is. Nem laposodik el a kapcsolatuk stb stb.
Lehet, hogy Ő majd pontosan azért fogja szeretni X idő múlva is, mert partnerek tudnak lenni egymás vágyainak megélésében is. Nem laposodik el a kapcsolatuk stb stb.

Én?
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 02. 10. hétfő 14:17), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 02. 10. hétfő 14:17
Törölt felhasználó (1380902)

Nem vitatkozni akarok,de Te húsz év múlva is ezen a véleményen leszel? Mert az sem biztos,hogy jó úton jártok! Pont e miatt mehet szét egy kapcsolat! Most lehet hogy jó,de kitudja...?
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 02. 10. hétfő 13:13), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 02. 10. hétfő 13:13

Nem csak a párok mennek ugyanazon keresztül, az egyedülállók is. A párok között is nagyon kevés az intelligens, illetve aki tudja, hogy mit akar. Ugyanúgy álmodoznak a hármasról, általában főleg a pár egyik tagja és itt már el is bukott az egész. Ha körülnéztek az adatlapokon látjátok, hogy milyen bemutatkozásokat írnak, "inteligens" partnert keresnek, meg "sexpartnert"... Azt nem látják be, hogy az ember nem lesz intelligens egy diplomától, de egy házassági anyakönyvi kivonattól még úgyse. Találkoztam már innen párokkal, igaz ők valóban kerestek valakit, mindketten, de volt sok olyan, akik ugyanúgy álmodoztak, mint a sok magányos pasi, akik nem véletlenül nem találnak senkit.
(Ez egy válasz SzofiBobi üzenetére (2020. 02. 06. csütörtök 10:50), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 02. 06. csütörtök 10:50

Úgy tűnik, szinte minden pár ugyanazon megy itt keresztül. Rengeteg férfi van aki álmodozik egy hármas megvalósításáról, de sem intelligenciájuk, sem lehetőségük nincs a megvalósításához. Ezért amikor nem valósul meg a dolog, akkor a párokat hibáztatják, legalábbis a többség. Ugyanakkor tagadhatatlan, hogy vannak itt értelmes férfiak is, akik valóban tudják mit akarnak, tudják a pároknál milyen szerepük lehet. Sajnos nagyon kevés ilyen van.Mivel a párok többsége már rengeteg átverésen átesik, így nagyon bizalmatlan. Talán olyanokat is elutasít egy-egy szó miatt, aki jó partner lenne. Viszont a sok átverés csalódás miatt, már nem bízik senkiben.
Ha meghívnak megdugom. Mert azért hívtak. Hol ezzel a gond? Ezt várják el tőlem, ezért van szükségük rám. Persze van akinek a dolog filozófiája és lélektani elemzése fontosabb és kellő időt szán arra hogy spirituálisan is körüljárja az aktust, az előtt bár hétrét hajlok, de maradok a saját síkomon. Tudom sekélyes és megvetendő, de ez a jelentős különbség az elméleti és gyakorlati szex között.
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 02. 09. vasárnap 22:25), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 02. 09. vasárnap 22:25
Törölt felhasználó (3715492)

Ugye mondtam, hogy annak akik nem ertik ezt a topicot. Meg is enne a fene, ha mondjuk egy par harmadikat keresne, te jelentkeznel es nem akarnad megdugni a csajt. Szerinted minek keresik? Gyertyatartonak?
A gond ott van, amikor az illeto azt hiszi, hogy o tesz szivesseget a parnak, nem erdekli az egesz csak dugni akar egyet es mar menni is. Ha ilyen vagy, akkor rolad szoltam.
A gond ott van, amikor az illeto azt hiszi, hogy o tesz szivesseget a parnak, nem erdekli az egesz csak dugni akar egyet es mar menni is. Ha ilyen vagy, akkor rolad szoltam.
Vitatkozni én sem fogok. Igen, 20 év múlva is ezen a véleményen leszek. Biztosan van olyan is, akinek erre megy rá a kapcsolata. Viszont az is biztos, hogy több az olyan kapcsolat, ami meg abban vérzik el, hogy az egyik félnek volnának más igényei is amire élete párja nem vevő.
Azért, mert a tied nem működik már még egyáltalán nem biztos, hogy másé sem fog. (Ez egy válasz X üzenetére (2020. 02. 10. hétfő 15:46), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 02. 10. hétfő 15:46
Azért, mert a tied nem működik már még egyáltalán nem biztos, hogy másé sem fog. (Ez egy válasz X üzenetére (2020. 02. 10. hétfő 15:46), amit ide kattintva olvashatsz)

Nem vitatkozni akarok,de Te húsz év múlva is ezen a véleményen leszel? Mert az sem biztos,hogy jó úton jártok! Pont e miatt mehet szét egy kapcsolat! Most lehet hogy jó,de kitudja...?
Véletlen arra mentem, hogy "nem tetszik"
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 02. 10. hétfő 18:25), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 02. 10. hétfő 18:25

Vitatkozni én sem fogok. Igen, 20 év múlva is ezen a véleményen leszek. Biztosan van olyan is, akinek erre megy rá a kapcsolata. Viszont az is biztos, hogy több az olyan kapcsolat, ami meg abban vérzik el, hogy az egyik félnek volnának más igényei is amire élete párja nem vevő.
Azért, mert a tied nem működik már még egyáltalán nem biztos, hogy másé sem fog.
Azért, mert a tied nem működik már még egyáltalán nem biztos, hogy másé sem fog.
Mehetsz rá szándékosan is. Nem látom
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 02. 10. hétfő 18:54), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 02. 10. hétfő 18:54

Véletlen arra mentem, hogy "nem tetszik"

Ja.. ezt nem tudtam
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 02. 10. hétfő 18:56), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 02. 10. hétfő 18:56

Mehetsz rá szándékosan is. Nem látom

Csak nem erted. No mindegy.
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 02. 10. hétfő 18:03), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 02. 10. hétfő 18:03
Törölt felhasználó (4188242)

Ha meghívnak megdugom. Mert azért hívtak. Hol ezzel a gond? Ezt várják el tőlem, ezért van szükségük rám. Persze van akinek a dolog filozófiája és lélektani elemzése fontosabb és kellő időt szán arra hogy spirituálisan is körüljárja az aktust, az előtt bár hétrét hajlok, de maradok a saját síkomon. Tudom sekélyes és megvetendő, de ez a jelentős különbség az elméleti és gyakorlati szex között.
Ezt 25+ eves hazassag utan is ala tudom tamasztani. Az ido az egvilagon semmit nem szamit, ha teszunk erte, hogy ne szamitson.
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 02. 10. hétfő 13:13), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 02. 10. hétfő 13:13