Izgat ha megdugják a feleségemet (Nem társkereső!)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

A téma leírása

Izgat, ha megdugják, ha szopatják, ha kinyalják az ÁLLANDÓ PARTNEREDET.
Bárhol, bármikor, bármilyen körülmények között. Ha ott vagy, ha nem vagy ott, de tudsz róla.
Vigyázz! Ne keverd össze a (sejthető) megcsalással!
Írj a topicba, ha kétségeid vannak, ha véleményed van róla, ha kérdésed van.

Írj, ha bizonytalan vagy, ha vágysz rá.
"a párod ne legyen más férfival, de Te miért ne lehetnél 2 nővel?"
"ha a téma számodra idegen, nem izgat vagy épp taszít, hát egyszerűen nem kell itt lenni. Mindenki menjen a saját templomába imádkozni."

Fel kellene már ébrednie néhányaknak. Nincs olyan, hogy félig swinger, játszásiból cuckold. A szellemet vagy kiengedjük a palackból és lesz ami lesz, de visszagyömöszölni ugyanoda, mert csípi a szemünket a füst, na az nem megy. A társunk, a párunk, a nő, akivel élünk, nem a játékszerünk, nem irányíthatjuk, nem azért él a Földön, hogy úri kedvünknek megfelelően hol erre a farokra, hol meg arra szökkenjen és ha mindezt eluntuk, akkor visszatérjen a mosógép meg a vasaló hatósugarába. Nincs olyan, hogy szopni lehet, de lenyelni tilos, nincs olyan, hogy érzelmeket tilos a szexbe keverni. Nem feltétlen szerencsés, de tessék csak az egész kalácsot elfogyasztani, még, ha a végére kicsit fullasztó, kicsit szikkadt is, nem csak a mazsolákat kipiszkálni.

Nem társkereső! Időpont és helyszín egyeztetést csak priviben vagy a GG társkereső részében lehet. Az ilyen bejegyzések moderálásra/törlésre kerülnek! MINDEN TÁRSKERESŐ legalább 1 hét tiltásra kerül!

Az eddigi hozzászólások

... 832 833 834 835 836 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#2983   2008. 08. 24. vasárnap 10:31
Molly_anyó Molly_anyó
mi köze ennek a hsz-nek a témához ?
Nem szerencsés másik oldalt reklámozni sem itt mf3
(Ez egy válasz Réka85 üzenetére (2008. 08. 24. vasárnap 10:15), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 08. 24. vasárnap 10:15
Sziasztok. Szeretnék mindenkit megkérni, ha van 2 perce lépjen fel a****oldalra és ott szavazzon *******. A voksotok előrébb juttat a cél felé, ami egy álomesküvő. Nem kérnék ilyet, csak sajna nagyon levegyunk maradva. Aug.29-ig lehet még szavazni, 8 óránként egyszer. Előre is nagyon köszönöm azoknak akik szavaznak.

ennek nem itt van a helye:prune ejnye1 ejnye1
#2982   2008. 08. 24. vasárnap 10:15
Réka85 Réka85
Sziasztok. Szeretnék mindenkit megkérni, ha van 2 perce lépjen fel a****oldalra és ott szavazzon *******. A voksotok előrébb juttat a cél felé, ami egy álomesküvő. Nem kérnék ilyet, csak sajna nagyon levegyunk maradva. Aug.29-ig lehet még szavazni, 8 óránként egyszer. Előre is nagyon köszönöm azoknak akik szavaznak.

ennek nem itt van a helye:prune ejnye1 ejnye1
#2981   2008. 08. 24. vasárnap 10:00
X Törölt felhasználó (163029)
Tudod vazze, azért próbáltam a valós történetemet irodalmi aspektusokkal megfűszerezni, mert én szeretem a párom és nem akarok róla úgy írni mint itt régebbi hozzászólásokban páran, hogy megbaszatni, szétkeféltetni stb. Ő nem egy ribanc és nem is kúrva, hanem egy igazi nő aki megérdemli, hogy így írjak róla. Talán az jobban tetszett volna kedves vadász, ha azt írom, hogy: Fhúúúú de fasza volt! Három órán keresztül ba...tuk a nőmet és kúrva jól sikerült! Neked ez bizti jobb lett volna nem? Akkor talán hihetőbb lett volna. Az olyan nagy baj, hogy valaki művelten ábrázolja a történetét? Kíváncsi lennék te hogy írnál a párodról miután megtörtént a hármas sex? Úgy írnád le, hogy: Na Fiúk, szétkúrtuk a menyecskét! Hmmm, így lenne korrekt, nem? worship
#2980   2008. 08. 24. vasárnap 09:52
Ja! Mondasz valamit! Mit is mondtál??? nyes
#2979   2008. 08. 24. vasárnap 09:30
MmePrune MmePrune VIP Admin
na látod...erről beszélek nyes bejön egy-két hadügyi mágus, oszt mingyá szétb@ssza a topicot mf1

nah! innentől kezdve kéretik komolyan venni a topic témáját...aki nem annak megfelelően ír, azt tiltani fogom!
takarítás később
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 08. 24. vasárnap 09:26), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (163029)
2008. 08. 24. vasárnap 09:26
Elnézést, hogy közbe szólok, de elárulná valaki, hogy mi a topic címe? vigyor5
#2978   2008. 08. 24. vasárnap 09:29
vaskalapos vaskalapos
De ,hogy felfogd te is én sosen dolgoztam mert nem vagyok rég ráutalva valóban 20 éve vagyok a párommal (38)a hűségről annyit azok vagyunk de mindent szabad ha őszintén megbeszéljük volt is részünk bár közös és páregyéni akciónak és még is eggyütt vagyunk .
#2977   2008. 08. 24. vasárnap 09:27
veled alapvetően az a probléma, hogy nem tudsz olvasni...vagy ha tudsz is, akkor nem figyelmesen, vagy egyszerűen nem is érted, amit olvasol...vagy érdemben hozzászólsz, vagy tényleg tiltanom kell téged
(tájékoztatásul: én vagyok a legkevésbé szigorú admin itt a fórumon hehe )
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 08. 24. vasárnap 09:24), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (104575)
2008. 08. 24. vasárnap 09:24
No most sírtam el magam az előbb, hogy ki leszek tiltva!
Engem tiltasz, Savanyát máshova irányitod, még egy pár hozzászólót tiltasz, mert olyan kedved van, aztán nem lesz kit cenzúráznod!
Ez a beírás se lesz hosszúéletű, ha jól gondolom.
#2976   2008. 08. 24. vasárnap 09:26
Elnézést, hogy közbe szólok, de elárulná valaki, hogy mi a topic címe? vigyor5
#2975   2008. 08. 24. vasárnap 09:25
fikázók mindig is voltak, vannak és lesznek...(nézz bele az amatőrbe...jah smile , hiszen vannak ott képeitek)
de gondolj bele, hogy hol tartana ez a topic most a kétkedők nélkül

tudod mit tartok én nagy lépésnek? vaskalapos legutóbbi hsz-ét...és nézd meg, hogy hogyan kezdte...szerintem az óriási, ha valaki átrágja magát a témán, és gondolkodik rajta, és megpróbálja leírni, hogy miért gondolja ezt...ettől lesz a fórum pörgős, és hatásos...és ettől lesznek olyanok, akik meg merik valósítani az álmaikat...nem attól, hogy valaki beírja, hogy "szarság", és nem attól, hogy valaki beírja, hogy "irigyek vagytok ti többiek"

(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 08. 24. vasárnap 09:18), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 08. 24. vasárnap 09:18
Ez csak néhány történetig fórum, aztán átvált vitatkozássá meg egymás fikázásává és hadd ne írjam még, hogy mivé. Utálok veszekedni és vitatkozni hosszú távon és egy idő után inkább kiszállok mert az idegeim kezdi piszkálni. Kár, hogy csalódtál bennem, nem gondoltam volna, hogy ilyen pozitív véleménnyel vagy rólam! Lehet, hogy mégis meggondolom magam és csak azért is? Őszinte legyek adtál egy kis lökést ezzel a hozzászólásoddal. Hmmm, lehet, hogy mégis aktív maradok, de egyenlőre történet nincs! Üdv!
#2974   2008. 08. 24. vasárnap 09:24
X Törölt felhasználó (104575)
No most sírtam el magam az előbb, hogy ki leszek tiltva!
Engem tiltasz, Savanyát máshova irányitod, még egy pár hozzászólót tiltasz, mert olyan kedved van, aztán nem lesz kit cenzúráznod!
Ez a beírás se lesz hosszúéletű, ha jól gondolom.
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2008. 08. 24. vasárnap 09:07), amit ide kattintva olvashatsz)
MmePrune VIP Admin
2008. 08. 24. vasárnap 09:07
te tudsz érveket is felhozni vagy csak vered a melledet, és fikázod azt, aki képes leírni, amit gondol?
végre alakul a topic, és a hozzászólók próbálják a saját érveiket felsorakoztatni, ráadásul elég kulturált formában

következő ilyen típusú (egymásnak ugrasztós) hozzászólásodnál tiltani foglak ejnye1
#2973   2008. 08. 24. vasárnap 09:21
vaskalapos vaskalapos
CSAK EGY SZÓ SÖTÉT EZ HŰEN TÜKRÖZ TÉGED!
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 08. 24. vasárnap 08:57), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 08. 24. vasárnap 08:57
Szerintem meg ne politizálj, politikus vagy?
Mit keres egy ilyen topikban egy ilyen nézőpontú beíró, mint Te például, vagy a Vaskalapos???
Nekem eszem ágában sincs még csak benéznem sem, bi, homo, pisi, stb topikba, ha azt nem tartom magamnak érdekesnek, sőt!
Arról nem beszélve, hogy pont az ilyen Te, és a Vaskalapos emberkék szoktak úgy járni, hogy dugják ám az asszonyt, csak Te, Ti nem vagytok ott, hanem épp dolgoztok, este meg csókkal vár a
párotok, miközben napközben meg .....!
De mindegy, mi azért akik ide látogatunk, várjuk a beszámólókat, Ti pedig látogassátok a "hűségesek vagyunk 20 éve" topikot, ha van ilyen, ha nincs, nyissatok ilyet, ketten, hárman jól el lesztek egymással!
#2972   2008. 08. 24. vasárnap 09:18
Ez csak néhány történetig fórum, aztán átvált vitatkozássá meg egymás fikázásává és hadd ne írjam még, hogy mivé. Utálok veszekedni és vitatkozni hosszú távon és egy idő után inkább kiszállok mert az idegeim kezdi piszkálni. Kár, hogy csalódtál bennem, nem gondoltam volna, hogy ilyen pozitív véleménnyel vagy rólam! Lehet, hogy mégis meggondolom magam és csak azért is? Őszinte legyek adtál egy kis lökést ezzel a hozzászólásoddal. Hmmm, lehet, hogy mégis aktív maradok, de egyenlőre történet nincs! Üdv!
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2008. 08. 24. vasárnap 09:10), amit ide kattintva olvashatsz)
MmePrune VIP Admin
2008. 08. 24. vasárnap 09:10
ha ez a véleményed a topicról, akkor javaslom, hogy fáradj el máshova
rohadt nagyot csalódtam most benned szomoru1 ...meg voltam győződve róla, hogy egy fasza karakán pasi vagy, aki igenis megvédi az igazát, vagy legalábbis felveszi a kesztyűt

és kezdtem örülni, hogy vannak még normális fórumozók, akik valami értelmeset kihoznak a topicból
#2971   2008. 08. 24. vasárnap 09:12
döntsétek el, hogy ki használja ezt a nevet...egyszer te, egyszer meg az asszony?
az ilyen közös névhasználatból már volt vita és balhé a fórumon
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 08. 24. vasárnap 07:55), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (323080)
2008. 08. 24. vasárnap 07:55
T .fórumozó!
Mi a nejemmel 18 éve vagyunk együtt,
Van némi kisebbrendűség mindenkiben,de nem emiatt.
Nemi szerv mérete ? hülyeség!!!!!!
A lányaink már 14-16 évesek hova kisebbrendülnék!!!
A szex igazán most jó,értem azon,hogy asszony alkalmanként 4-6 orgazmussal zár+a lecsengő kisebbek,persze ,ha tudod miről van szó.
Nem vagyunk annyira fiatalok 34-39.Változatos a szex- kert, autó ,medence stb.Mondjuk a méretem nem nagy 13-14cm,húúúúúúúúú és?Nem erről szól az életünk mint azt fentebb leírtam.
A hármas szex pedig ,ha neked csak pótkerék szindróma akkor csak sajnálni tudom.
Nem károsabb mint a cigaretta.
üdv!
#2970   2008. 08. 24. vasárnap 09:10
ha ez a véleményed a topicról, akkor javaslom, hogy fáradj el máshova
rohadt nagyot csalódtam most benned szomoru1 ...meg voltam győződve róla, hogy egy fasza karakán pasi vagy, aki igenis megvédi az igazát, vagy legalábbis felveszi a kesztyűt

és kezdtem örülni, hogy vannak még normális fórumozók, akik valami értelmeset kihoznak a topicból
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 08. 24. vasárnap 08:37), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 08. 24. vasárnap 08:37
Ahogy mondod tesó!! Mostmár én is ezen a véleményen vagyok, csak én a topicra értem.
#2969   2008. 08. 24. vasárnap 09:08
Egy dolog tutti biztos, mégpedig az, hogy az első hármas után én nem állok le, akárkinek akármilyen ellenvéleménye van, legyen az kis farok komplexus vagy bármi más faszság amiket itt írnak egyesek. A párom kérte, hogy egy kis időt adjunk neki, hogy a lelkében rendbe jöjjön a dolog mert ő még mindig ott tart, hogy amit tett az a megcsalás kategóriába tartozik és lelkiismeret furdalja. De hamarosan újra szól majd a hatlövetű mert azt mondta valaki, hogy az édes hármas olyan fűszer ami nagyon ízletessé tudja tenni a sexet. Igaza volt! Ha meg esetleg kiégünk és már nem lehet fokozni, hát istenem, akkor kiégetten kefélünk hármasban. Én nagyon élveztem és amit leírtam annak 100%ig köze van a dologhoz kedves vadász65! Viszont abban igazad van, hogy álom az alapja! Volt egy álom amiről fantáziáltam sokáig és olvasgattam a fórumban azokat a történeteket akik átéléssel írták a tapasztalataikat. Bevallom nem gondoltam volna soha, hogy nekem ez egyszer össze fog jönni! Valamikor régen amikor még nős voltam, már akkor fantáziáltam a témáról, és sokszor elképzeltem egy olyan verziót, hogy őt egy másik szobában egy házibuli alkalmával kefélik ketten egyszerre. Izgatott a gondolat nagyon, de az biztos, hogy ha ezzel kapcsolatban bármilyen kívánságom feltártam volna neki, az egyik szememmel nem nagyon kellett volna látni pár napig! Szóval az álomból valóság lett egy csodálatos nővel és egy nagyon korrekt pasival és én ennek maximálisan örülök! Jó lett volna, ha a legelső jelentkezővel is össze jött volna a dolog mert akkor már több tapasztalattal lennénk gazdagabbak, de úgy érzem nem maradtunk le semmiről. Találtunk egy becsületes és intelligens barátot, akivel hamarosan újra fogjuk szervezni a találkozást. De abból egyetlen karakter sem fog ide kerülni mert felesleges. Majd beírom ide, hogy megvolt, és aki kíváncsi lesz belőle valamire, az nyugodtan kérje el az emilem, nagyon szívesen megírom neki! Üdv emberek! Megyek csinálok egy kávét a páromnak és beviszem neki az ágyba mert én figyelek a részletekre, ugyanis én szeretem a párom állati ösztönök nélkül. nyes
#2968   2008. 08. 24. vasárnap 09:07
te tudsz érveket is felhozni vagy csak vered a melledet, és fikázod azt, aki képes leírni, amit gondol?
végre alakul a topic, és a hozzászólók próbálják a saját érveiket felsorakoztatni, ráadásul elég kulturált formában

következő ilyen típusú (egymásnak ugrasztós) hozzászólásodnál tiltani foglak ejnye1
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 08. 24. vasárnap 08:57), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 08. 24. vasárnap 08:57
Mit keres egy ilyen topikban egy ilyen nézőpontú beíró, mint Te például, vagy a Vaskalapos???
Nekem eszem ágában sincs még csak benéznem sem, bi, homo, pisi, stb topikba, ha azt nem tartom magamnak érdekesnek, sőt!
Arról nem beszélve, hogy pont az ilyen Te, és a Vaskalapos emberkék szoktak úgy járni, hogy dugják ám az asszonyt, csak Te, Ti nem vagytok ott, hanem épp dolgoztok, este meg csókkal vár a
De mindegy, mi azért akik ide látogatunk, várjuk a beszámólókat, Ti pedig látogassátok a "hűségesek vagyunk 20 éve" topikot, ha van ilyen, ha nincs, nyissatok ilyet, ketten, hárman jól el lesztek egymással!
#2967   2008. 08. 24. vasárnap 08:57
X Törölt felhasználó (104575)
(Ez egy válasz LPort üzenetére (2008. 08. 24. vasárnap 01:42), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 08. 24. vasárnap 01:42
Szerintem meg ne Magyarozzál! Hungarofób vagy?
Engem mint Magyart kifejezetten sért a megjegyzésed, elhatárolódnék! Ha már a beteges dolgokról beszélgetünk, kiváncsi lennék, hogy egy pszichológus szerint melyik a betegesebb, az irigység, vagy asszonyt keféltetni mással...

Alapból nem értem, hogy mi a jelentősége, hogy megtörtént vagy nem. Van itt vagy 250 sztori, ha csak a fele igaz, akkor is talál mindenki olvasni valót.

Inkább beszélgessünk arról, hogy mi hozza ki belőletek ezt a 2f1l témát???
- Kis farok komplexus?
- Kisebbrendüségi komplexus?
- Önértékelési problémák?
Azt érzitek, hogy ti nem tudjátok félájultra kefélni az asszonyt, és segítség kell?
Másnap hogy nézztek tükörbe, mint férfi?
Nincs para bennetek, hogy az asszony oda dobja majd 1-5-10 év mulva egy veszekedéskor, hogy XY-harmadikkal tudtál csak jól megdugni?
#2966   2008. 08. 24. vasárnap 08:37
Ahogy mondod tesó!! Mostmár én is ezen a véleményen vagyok, csak én a topicra értem.
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 08. 24. vasárnap 08:11), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (295662)
2008. 08. 24. vasárnap 08:11
*** az egész

***mod:prune
#2965   2008. 08. 24. vasárnap 08:27
Úgy látszik, hogy én nem voltam benne a sexbe egész mélyen, ha így emlékszem mindenre! Vagy az, hogy le tudom írni a történetet kitaláció hozzáadása nélkül, az már egy rossz tulajdonság. És akik nem emlékeznek vissza 100%-ban, azoknak fel szokta írni az asszony, hogy mit hozzon a boltból??? Köszike, hogy egyet értesz velem! Rendes vagy! wink
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 08. 23. szombat 16:22), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (323080)
2008. 08. 23. szombat 16:22
Válasz mindenkinek!
Sajnos ilyen a Magyar!

-irígy a másik ember sikereire,de nagyon betegesen irígy!
Ezért tart itt ez a fórum ,meg ez az ország.Különben ,ha valaki csak kitalált történetet ír le az is nagyon jó, a tv hírek 50%-a kacsa kamu.
Az Búlvár újságok által leírtak 90%-a kitaláció a szexfilmekben az orgazmust, csak szinlelik,de azt is rosszul!!!!!!
Én nagyon izgalmasnak találtam Savanya írását, ha igaz, ha nem.És, ha lenne folytatása azt is elolvasnám,ha csak kitalált ,de jó sztori akkor is.
Mi is házaspár vagyunk hozzánk is eljött egyszer egy pasi ,de csak beszélgettünk ,az is nagyon izgalmas volt.Igaz megittam egy pár pohárral ,de minden apró részletre emlékszem!!!!!!
Üdv :a kultúrált és intelligens olvasóknak!
#2964   2008. 08. 24. vasárnap 08:27
X Törölt felhasználó (330620)
Szerintem rosszul okoskodsz. Az én párommal nagyon is rendben van a szex, elég tisztességesen meg tudom dolgozni és mivel eléggé nyitottak vagyunk egymással ő meg meri mondani, hogy mi hogyan esik jól neki.
A farokméret biztosan fontos dolog, de tévhit, hogy csak 20 centis szerszámmal lehet rendesen kielégíteni egy nőt. Aki így gondolja az szerintem valahol máshol ejt súlyos hibát, amiért aztán nem úgy működik a dolog ahogyan szeretné.
Az hogy miért izgató ha elképzelem, vagy (reményeim szerint hamarosan)megteszem, hogy "megdugatom" a párom valakivel, azt nehéz megértetni olyan valakivel, aki ezt nem érzi izgatónak. Nálunk szerencsére mindkettőn számára izgalmas ez a lehetőség, és biztos vagyok benne, hogy maximálisan pozitív élmény lesz ha megesik a dolog.
Azért azt nem értem, hogy ha neked ilyen lesulytó a véleményed rólunk, akkor hogy-hogy beleolvastál a topicba? Vagy maga a téma izgat, csak nehogy már valaki a szemed láttára dugja meg a párod? Esetleg jobban mint ahogy te!
Szerintem ha neked nem tetszik a dolog akkor ne idegesitsd magad azzal hogy a mi beírásainkat olvasgatod, mert elrontod a napodat! Ha meg mégis izgat a téma, akkor próbálj a pároddal beszélgetni róla és talán megkóstolhatod azt az érzést amit mi romlottak már ismerünk!
(Ez egy válasz LPort üzenetére (2008. 08. 24. vasárnap 01:42), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 08. 24. vasárnap 01:42
Szerintem meg ne Magyarozzál! Hungarofób vagy?
Engem mint Magyart kifejezetten sért a megjegyzésed, elhatárolódnék! Ha már a beteges dolgokról beszélgetünk, kiváncsi lennék, hogy egy pszichológus szerint melyik a betegesebb, az irigység, vagy asszonyt keféltetni mással...

Alapból nem értem, hogy mi a jelentősége, hogy megtörtént vagy nem. Van itt vagy 250 sztori, ha csak a fele igaz, akkor is talál mindenki olvasni valót.

Inkább beszélgessünk arról, hogy mi hozza ki belőletek ezt a 2f1l témát???
- Kis farok komplexus?
- Kisebbrendüségi komplexus?
- Önértékelési problémák?
Azt érzitek, hogy ti nem tudjátok félájultra kefélni az asszonyt, és segítség kell?
Másnap hogy nézztek tükörbe, mint férfi?
Nincs para bennetek, hogy az asszony oda dobja majd 1-5-10 év mulva egy veszekedéskor, hogy XY-harmadikkal tudtál csak jól megdugni?

... 832 833 834 835 836 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitotta: vagy-vagy vagy-vagy
Nyitás ideje: 2006. 04. 20. csütörtök
Üzenetek: 19643db
Utolsó üzenet: ma 04:33

Hírek

2025. 07. 08. kedd 20:03
2025.  július 11-13: Nyári GG tali Cseteseknek és Fórumosoknak Kedves GG csetesek és Fórumozók! Egy újabb ismerkedési lehetőség! A nagy érdeklődésre való tekintettel, idén 16. alkalommal kerül megrendezésre a GG személyes cset, -és Fórum találkozó. A találkozó időpontja: 2025. július 11-13. (3 nap, 2... Tovább
2025. 01. 22. szerda 12:25
Szexjelentetekkel díszített kocsit találtak Pompejiben Krisztus után 79-ben megsemmisítő természeti katasztrófa tette a földdel egyenlővé Pompeji városát, a Vezúv kitörése 3000 emberi életet követelt. Mára Pompeji a világ egyik legegyedülállóbb régészeti helyszínévé vált, és évente kétmillió... Tovább
2024. 12. 15. vasárnap 14:30
Új VIP vásárlási felület Kedves felhasználók! Szeretnénk tájékoztatni titeket, hogy megújult a VIP vásárlási felület. Aki az előzőhöz volt szokva, neki elsőre idegennek tűnhet, de használjátok ezt is bátran a továbbiakban. Itt már tudtok Apple Pay-jel, és Google Pay-jel is... Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2 985 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6 766 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
11 542 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
16 716 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
6 hónap
* 398 EUR/Huf árfolyammal számolva

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - A szexpartner kereső. Több száz igazi szexpartner kereső lány!!! CSAK VALÓDI KÉPEK, videók!!!
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!