Sziasztok! Feleséget dugnék székesfehérvár környékén!
Üdv mindenkinek. Kértem itt öt hölgyet ha van nyilatkozzon a témában. Kettő irt nekem közülük is kiemelném Redros- ékat kedves udvarias őszinte segitőkész emberek minden kérdésemre választ kaptam tőlük. Nagyon szépen köszönöm a tanácsokat. Sok sikert élményt nektek.
Mi is szeretjük négyes hatos búluba résztvennénk
(Ez egy válasz husband35 üzenetére (2020. 03. 29. vasárnap 06:29), amit ide kattintva olvashatsz)
Ez inkább a résztvevők intelligenciától függ. Ha mind három fél tud csak szexként tekinteni rá és később nem él vissza senki a lehetőséggel akkor igen lehet jó. Mi inkább swinger klubba mentünk így van esély a "idegen" megismerésére így már nem lesz idegen és a gátlások feloldására is.
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 03. 30. hétfő 14:55), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 03. 30. hétfő 14:55
Törölt felhasználó (4298102)

Sziasztok!
Tanácsokat szeretnék kérni olyanoktól, akik már bevették a haverjukat harmadiknak a párjuk kényeztetéséhez. A későbbiekben ez nem ment a barátság rovására? Tud egy ilyen kapcsolat sokáig fennmaradni? Régóta izgat a dolog, hogy más is megdugja a feleségem. Majd egy évnyi beszélgetés után most bólintott rá a kedvesem. Mivel idegenről hallani sem akart, csak egy megbízható ismerősről, így aztán sorba véve a legjobb haverom került ki győztesnek. Kissé tartok tőle, ha azonnal nem is, de később a barátság rovására mehet. Mi a véleményetek, tapasztalatotok? Előre is köszi.
Tanácsokat szeretnék kérni olyanoktól, akik már bevették a haverjukat harmadiknak a párjuk kényeztetéséhez. A későbbiekben ez nem ment a barátság rovására? Tud egy ilyen kapcsolat sokáig fennmaradni? Régóta izgat a dolog, hogy más is megdugja a feleségem. Majd egy évnyi beszélgetés után most bólintott rá a kedvesem. Mivel idegenről hallani sem akart, csak egy megbízható ismerősről, így aztán sorba véve a legjobb haverom került ki győztesnek. Kissé tartok tőle, ha azonnal nem is, de később a barátság rovására mehet. Mi a véleményetek, tapasztalatotok? Előre is köszi.
Hat én is idegen pasit javaslok
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 03. 30. hétfő 14:55), amit ide kattintva olvashatsz)

Sziasztok!
Nálunk már több barát is volt. Mindegyik tiszteletben tartotta, hogy házasságban élünk. (Sőt, több, házas is a barátok közül).
Ha stabil kapcsolatban vagytok, és nemvagytok féltékenyek, akkor nemlehet gond!

Sziasztok!
Nálunk ez biztosan nem játszik. Már csak azért sem, mert ha egy ismerős is megtudja, már oda a diszkréció. Nem szeretnénk ezt nagydobra verni, hisz senkinek semmi köze hozzá, hogy mit csinálunk.
Így a kiválasztott is csak annyit tudhat meg rólunk, amit muszáj, valamint mi sem szeretnénk tudni többet róla. (Ez egy válasz X üzenetére (2020. 03. 30. hétfő 14:55), amit ide kattintva olvashatsz)
Így a kiválasztott is csak annyit tudhat meg rólunk, amit muszáj, valamint mi sem szeretnénk tudni többet róla. (Ez egy válasz X üzenetére (2020. 03. 30. hétfő 14:55), amit ide kattintva olvashatsz)

Sziasztok!
Nem a házasság rovására, hanem a barátság rovására volt a kérdés...
(Ez egy válasz par84 üzenetére (2020. 03. 30. hétfő 20:10), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 03. 30. hétfő 20:10

Nálunk már több barát is volt. Mindegyik tiszteletben tartotta, hogy házasságban élünk. (Sőt, több, házas is a barátok közül).

Az alábbi levelet kaptam Krisztától a témában. Engedélyt kértem tőle, hogy kitegyem. Szerintem nagyon érvényes amit mond és átgondolom az álláspontomat az ügyben.
"Szia
Bocsánat kérdésedre nem fent a fórumon írok.
De az hogy mi nők nem mesélünk az át élt élményekről, ez nem mindenkinek megy!!
Van aki szereti megélni, át élni a szexet, de valójában összefoglalva nem mer vagy akar róla beszélni.
Ha már saját magába egy hölgynek nincs képzeletbeli gondolata, vagy álom képe attól ne is várd el ezt.
De vannak nők akiknek minden mindegy ha érted, ők mesélnek még olyat is amin nem mentek át. Csak a képzelet szab határt!!
Én 11 éve vagyok együtt a barátommal és én sem mertem, tudtam beszélni az együtt létekről.
Most már igen. Soknak kell bizalom, és az, hogy érezze csak ő kell neked még ha szerető is neked!!!
Üdv Kriszta" (Ez egy válasz X üzenetére (2020. 03. 27. péntek 23:42), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 03. 27. péntek 23:42
"Szia
Bocsánat kérdésedre nem fent a fórumon írok.
De az hogy mi nők nem mesélünk az át élt élményekről, ez nem mindenkinek megy!!
Van aki szereti megélni, át élni a szexet, de valójában összefoglalva nem mer vagy akar róla beszélni.
Ha már saját magába egy hölgynek nincs képzeletbeli gondolata, vagy álom képe attól ne is várd el ezt.
De vannak nők akiknek minden mindegy ha érted, ők mesélnek még olyat is amin nem mentek át. Csak a képzelet szab határt!!
Én 11 éve vagyok együtt a barátommal és én sem mertem, tudtam beszélni az együtt létekről.
Most már igen. Soknak kell bizalom, és az, hogy érezze csak ő kell neked még ha szerető is neked!!!
Üdv Kriszta" (Ez egy válasz X üzenetére (2020. 03. 27. péntek 23:42), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (895053)

Ahogy Ford Fairlaine mondja: "Zuzuval társalogni olyan volt, mint sajtreszelővel rejszolni. Enyhén szórakoztató, de leginkább fájdalmas."
Még egyszer: azt pasik csinálják, hogy a nagyobb mellűért, a fiatalabbért, a csinosabbért, a szőkéért, stb. elhagyják a nőjüket. Azt simán elhiszem, hogy a nők is félrekefélnek, persze, hiszen ők is emberből vannak, de ahhoz, hogy elhagyjanak egy kapcsolatot, ahhoz az kell, hogy ott valami komoly gond legyen.
Pusztán farokméret-váltás miatt nem hiszem, hogy elhagyja a pasiját. Eleve a farokméregetés nem is női dolog, az minket szokott izgatni.
Én nem tartom veszélyesnek ezeket a cuckold játékokat egy jól működő házaságra. Sőt rendkívül feldobja a szexuális életünket. Mióta csináljuk mindenféle srác megfordult az ágyunkban, sokan közülük magasabbak, izmosabbak, nagyobb farkúak voltak nálam. Párom élvezte őket, aztán kaptak egy puszit és mehettek haza aludni. (Ez egy válasz X üzenetére (2020. 03. 30. hétfő 14:26), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 03. 30. hétfő 14:26
Pusztán farokméret-váltás miatt nem hiszem, hogy elhagyja a pasiját. Eleve a farokméregetés nem is női dolog, az minket szokott izgatni.
Én nem tartom veszélyesnek ezeket a cuckold játékokat egy jól működő házaságra. Sőt rendkívül feldobja a szexuális életünket. Mióta csináljuk mindenféle srác megfordult az ágyunkban, sokan közülük magasabbak, izmosabbak, nagyobb farkúak voltak nálam. Párom élvezte őket, aztán kaptak egy puszit és mehettek haza aludni. (Ez egy válasz X üzenetére (2020. 03. 30. hétfő 14:26), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4181652)

Nem jól gondolod,nem látsz bele a másik fejében! Igenis lehetséges a méret különbség meg bolondíthatta! Majd "kijózanodott" lehet a gyerekek hatására,és azért mehetett vissza! Vagy megváltozott a pasi viselkedése egy idő után!
Nem akarnád megosztani velünk? Mi is kiváncsiak vagyunk...
(Ez egy válasz koko 40 üzenetére (2020. 03. 30. hétfő 15:23), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 03. 30. hétfő 15:23

Üdv mindenkinek. Kértem itt öt hölgyet ha van nyilatkozzon a témában. Kettő irt nekem közülük is kiemelném Redros- ékat kedves udvarias őszinte segitőkész emberek minden kérdésemre választ kaptam tőlük. Nagyon szépen köszönöm a tanácsokat. Sok sikert élményt nektek.
Üdv. Más véleményét történetét nem irhatom le csak azt mondhatom hogy hozzátok hasonlóan nem kamusok sőt elég nyilt őszinte emberek. Egyébként folyamatosan kontaktban vagyunk és nagyon sokat segitenek az elindulásban nekem mint tapasztalatlannak. Kérdezzétek őket biztosan szivesen beszélgetnek. De azt megigérhetem hogy a történéseket megirom ide. Szép napot mindenkinek.
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 03. 31. kedd 14:42), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 03. 31. kedd 14:42
Törölt felhasználó (895053)

Nem akarnád megosztani velünk? Mi is kiváncsiak vagyunk...
Köszönöm a reagálásod. Az első rész stimmel a swinger viszont nem a mi világunk.
(Ez egy válasz Peeti86 üzenetére (2020. 03. 30. hétfő 18:56), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 03. 30. hétfő 18:56

Ez inkább a résztvevők intelligenciától függ. Ha mind három fél tud csak szexként tekinteni rá és később nem él vissza senki a lehetőséggel akkor igen lehet jó. Mi inkább swinger klubba mentünk így van esély a "idegen" megismerésére így már nem lesz idegen és a gátlások feloldására is.
Köszönöm a válaszod, de az idegentől idegenkedünk.
(Ez egy válasz albes üzenetére (2020. 03. 30. hétfő 19:37), amit ide kattintva olvashatsz)
Köszönöm a reagálást. Minden rendben és remélem nem lesz gond.
(Ez egy válasz par84 üzenetére (2020. 03. 30. hétfő 20:10), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 03. 30. hétfő 20:10

A barátod is idegen volt nem?
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 03. 31. kedd 20:37), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 03. 31. kedd 20:37

Köszönöm a válaszod, de az idegentől idegenkedünk.
Köszönöm a reagálást. Mi nem lennénk ilyen ridegek azzal akit az ágyunkba engedünk. Nagyban érdekelne a személyisége.
(Ez egy válasz SzofiBobi üzenetére (2020. 03. 31. kedd 07:23), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 03. 31. kedd 07:23

Nálunk ez biztosan nem játszik. Már csak azért sem, mert ha egy ismerős is megtudja, már oda a diszkréció. Nem szeretnénk ezt nagydobra verni, hisz senkinek semmi köze hozzá, hogy mit csinálunk.
Így a kiválasztott is csak annyit tudhat meg rólunk, amit muszáj, valamint mi sem szeretnénk tudni többet róla.
Így a kiválasztott is csak annyit tudhat meg rólunk, amit muszáj, valamint mi sem szeretnénk tudni többet róla.
Valamikor hajdanán igen, de akkor még nem kerestünk szexpartnert.
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 03. 31. kedd 20:48), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 03. 31. kedd 20:48

Törölt felhasználó (4181652)

A barátod is idegen volt nem?
Mi is összebarátkoztunk velük, nem is egy sráccal.
Volt azért olyan, hogy nálunk aludt. (Sőt... egész hétvégét töltött el nálunk péntek estétől hétfő reggelig és még hétfőn hajnalban is keféltünk egy kicsit.) és akkor persze már megismerkedtünk és sztori is lett a csinos férfi mögött.
Olyan is volt, hogy a srác később becsajozott és a barátnőjét is felhozta hozzánk. De a lényeg az, hogy olyan erősen nem kötődött hozzájuk a feleségem hogy akárcsak felmerüljön az, hogy elhagyjon. (Ez egy válasz X üzenetére (2020. 03. 31. kedd 20:49), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 03. 31. kedd 20:49
Volt azért olyan, hogy nálunk aludt. (Sőt... egész hétvégét töltött el nálunk péntek estétől hétfő reggelig és még hétfőn hajnalban is keféltünk egy kicsit.) és akkor persze már megismerkedtünk és sztori is lett a csinos férfi mögött.
Olyan is volt, hogy a srác később becsajozott és a barátnőjét is felhozta hozzánk. De a lényeg az, hogy olyan erősen nem kötődött hozzájuk a feleségem hogy akárcsak felmerüljön az, hogy elhagyjon. (Ez egy válasz X üzenetére (2020. 03. 31. kedd 20:49), amit ide kattintva olvashatsz)

Köszönöm a reagálást. Mi nem lennénk ilyen ridegek azzal akit az ágyunkba engedünk. Nagyban érdekelne a személyisége.
Az, hogy milyen a személyisége, ahhoz nem kell tudni a címét, munkahelyét, egyéb személyes dolgot. Nem azt mondtuk, hogy nem kell beszélgetni, az ember érdekel, nem pedig más.
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 03. 31. kedd 20:49), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 03. 31. kedd 20:49