Izgat ha megdugják a feleségemet (Nem társkereső!)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

A téma leírása

Izgat, ha megdugják, ha szopatják, ha kinyalják az ÁLLANDÓ PARTNEREDET.
Bárhol, bármikor, bármilyen körülmények között. Ha ott vagy, ha nem vagy ott, de tudsz róla.
Vigyázz! Ne keverd össze a (sejthető) megcsalással!
Írj a topicba, ha kétségeid vannak, ha véleményed van róla, ha kérdésed van.

Írj, ha bizonytalan vagy, ha vágysz rá.
"a párod ne legyen más férfival, de Te miért ne lehetnél 2 nővel?"
"ha a téma számodra idegen, nem izgat vagy épp taszít, hát egyszerűen nem kell itt lenni. Mindenki menjen a saját templomába imádkozni."

Fel kellene már ébrednie néhányaknak. Nincs olyan, hogy félig swinger, játszásiból cuckold. A szellemet vagy kiengedjük a palackból és lesz ami lesz, de visszagyömöszölni ugyanoda, mert csípi a szemünket a füst, na az nem megy. A társunk, a párunk, a nő, akivel élünk, nem a játékszerünk, nem irányíthatjuk, nem azért él a Földön, hogy úri kedvünknek megfelelően hol erre a farokra, hol meg arra szökkenjen és ha mindezt eluntuk, akkor visszatérjen a mosógép meg a vasaló hatósugarába. Nincs olyan, hogy szopni lehet, de lenyelni tilos, nincs olyan, hogy érzelmeket tilos a szexbe keverni. Nem feltétlen szerencsés, de tessék csak az egész kalácsot elfogyasztani, még, ha a végére kicsit fullasztó, kicsit szikkadt is, nem csak a mazsolákat kipiszkálni.

Nem társkereső! Időpont és helyszín egyeztetést csak priviben vagy a GG társkereső részében lehet. Az ilyen bejegyzések moderálásra/törlésre kerülnek! MINDEN TÁRSKERESŐ legalább 1 hét tiltásra kerül!

Az eddigi hozzászólások

... 842 843 844 845 846 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#2783   2008. 08. 05. kedd 21:53
Dugi73 Dugi73
Sziasztok!!
35éves pár vagyunk és egy szinpatikus férfit keresünk,de csak a feleség őrőmére.Fényképes leveleket várunk e-mailban:baratno2@citromail.hu
Mindenkinek válaszolunk még akkor is ha nemleges a döntés.
#2782   2008. 08. 05. kedd 21:51
X Törölt felhasználó (163029)
Igaz beszéd!!!
Szeretem az őszinte embereket!
Rajtunk nem múlik! Mi már megbeszéltük.
A randi már le van fixálva, csak a harmadik fél megjelenése a döntő.
Ha ő ott lesz, akkor uccu neki!
És én is remélem, hogy élményekben gazdag beszámolót írhatok végre.
(Ez egy válasz Barbarionguy üzenetére (2008. 08. 05. kedd 19:29), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 08. 05. kedd 19:29
Szerintem Te túlságosan be akarod biztosítani magad, mert amiket írsz mind arra utal, hogy baromi nagy féltékenység munkál benned...
Szerintem így ne állj neki!
Ha a csaj menni akar majd emiatt, akkor menni is fog!
Ez vagy nagyon megerősít benneteket, vagy elszigetel...középút nincs!
Tehát csak óvatosan!
Kívánom, hogy összejöjjön és olvashassunk róla ezen az oldalon pozitív dolgokat!
#2781   2008. 08. 05. kedd 19:33
X Törölt felhasználó (321369)
Sziaszztok.
Mi fiatalocska pár vagyuk, 4 éve vagyunk már eggyütt. Sokat beszéltünk a 3-as, 4-es felállásról. Aztán egy szép estén volt 3-as 2 lány, 1 fiú. Ezután lecsillapodtak a kedélyek, de én ki akartam próxálni 3-asban, 2 fiú, 1 lány felállásban. A párom mindíg csak sex közben indult be az ütletre, de a múlt háten meggyőztük egyik barátommal...MINDHÁRMAN ÓRIÁSIAN ÉLVEZTÜK.... ez még igen csekély tapasztalat, de mégsem nulla.
#2780   2008. 08. 05. kedd 19:29
Barbarionguy Barbarionguy VIP
Szerintem Te túlságosan be akarod biztosítani magad, mert amiket írsz mind arra utal, hogy baromi nagy féltékenység munkál benned...
Szerintem így ne állj neki!
Ha a csaj menni akar majd emiatt, akkor menni is fog!
Ez vagy nagyon megerősít benneteket, vagy elszigetel...középút nincs!
Tehát csak óvatosan!
Kívánom, hogy összejöjjön és olvashassunk róla ezen az oldalon pozitív dolgokat!
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 08. 05. kedd 13:07), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (163029)
2008. 08. 05. kedd 13:07
Ok, értem én, nem vok hülye!
Tudod ezért kell olyan faszit keresni harmadiknak akinek van párja és lehetőleg már régóta, mert az tuti, hogy nem fog rástartolni a csajodra.
A múlt héten jelentkezett a hirdetésünkre egy olyan csávó, aki megírta, hogy nincs senkije azért keresi a társaságot.
Én pedig válaszoltam neki, hogy akkor sorry, de veszélyes mert esetleg lenyúlási dolog is lehet benne.
És fel volt háborodva, hogy miért állítok róla ilyent. Talán mert van némi valóság benne.
A másik pedig az, hogy olyan pasit próbáljunk meg amellett, hogy van párja, aki messze lakik és annak ellenére is benne van a találkában.
Mert nem lesz kedve minden nap utazgatni azért, hogy beverjen a csajodnak titokban.
Egyébként amelyik nő már hajlamos arra, hogy enged az efféle csábításnak, azt a kapcsolatot már megette a fene.
Azt el is kell engedni és menjen isten hírével.
Minden nő és férfi pótolható!
Szal ennyi! worship
#2779   2008. 08. 05. kedd 18:51
Bocsi, de azt hiszem kissé félre értettél!
Nem vok féltékeny és az én csajom biztos, hogy nem hagyná, hogy valaki rástartoljon.
Én bízom benne 100%-ig!
Én attól tartottam, hogy esetleg a pasinak megtetszik a dolog amikor megdugta és utána esetleg zaklatni fogja őt.
Na ettől szeretném menteni.
Mert a mai világban bárkiről bármit meg lehet tudni.
Azt is, hogy hol lakik és hol dolgozik, sőt még egy telcsiszámot is ki lehet csikarni valakiből aki ismeri őt.
Az orrom előtt ahányszor csak akarja, persze előzetes egyeztetés után, de privátban nem!
(Ez egy válasz hazardous üzenetére (2008. 08. 05. kedd 16:20), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 08. 05. kedd 16:20
Hát tudod, Savanya, vannak lazább, és még lazább kapcsolatok. smile Nyitottabbak, zártabbak. Nem biztos, hogy mindenhol baj az, ha a csaj enged egy ilyen "kívülálló csábításnak".

Weblui (!!), szerintem Savanya itt erre gondolt: jön a harmadik, és külön utakon nyomul a csajodnál. Ez valóban nem igazán kóser.

Viszont Savanya, ha ilyen aggodalmakkal (ennyire kétkedőn és bizalmatlanul) vágsz bele a dologba, akkor esetleg valóban érdemes volna még párszor meggondolni, mielőtt...

A távolság, meg az, hogy a harmadik le van-e fixálva (van-e párja, felesége, vagy hogy mit mond), egy dolog. Szerintem nem ez a döntő. Pl. lehet valakinek párja, akivel már annyira boldogtalan, hogy csak úgy várja, hogy végre érezzen valaki mással is valamit. Aztán meg pl. pont a Te csajod lesz az, akibe...

Magyarország kis ország. A távolságok pár órásak max. Amúgy meg simán bérelhet valaki egy kérót (vagy kivesz egy hotelszobát), ha már arról van szó. Feljön pl. Pestre (ha pestiek vagytok), megszáll valahol, aztán ott nyomja titokban a csajodat.

Legrosszabb esetben, persze.

Ezért is fontos, hogy mindent megbeszéljetek a csajoddal. Mondd el Neki a félelmeidet, kétségeidet (mielőtt belevágtok)! Legyetek közös állásponton, közös elhatározásban - ez fontos (ha fontos a mostani kapcsolatod pl. tartóssága).

...azért arra érdemes vigyázni, hogy amikor ezeket megbeszéled Vele, nehogy magára vegye (nehogy azt gondolja, hogy valójában Benne kételkedsz, a hűségében, a szerelmében, stb). Kellő idő után ezek a tantuszok (ha úgy van, ahogy van), azért le szoktak esni. Sokszor már az ismétlés (nem mantra smile is sokat tud segíteni...

Amúgy meg pl. van olyan (az én fantáziámat ez is izgatja, és egyébként van is ilyen szexlap külföldön), hogy pl. a pasi valami tartozást halmozott fel, pl. pókerezett, vagy bármi, és amikor kifut a zséből, akkor végül az asszonyt teszi fel. ...aztán meg végignézi, ahogyan "behajtják" rajta. ...ráadásul talán még az asszony is élvezi. wink Nem is tudom, ez jobb, vagy rosszabb (ilyenkor)? wink wink
#2778   2008. 08. 05. kedd 18:44
Te, öreg, azt sem tudod mire írtam a hozzászólást, akkor meg mi a f..t szólsz bele?
Az idézeted ami tőlem származik nem arról szól aminek te gondolod vazze!
Talán olvasd végig, hogy kinek írtam és rájössz magadtól is, ha egyáltalán van annyi eszed.
(Ez egy válasz weblui üzenetére (2008. 08. 05. kedd 14:20), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 08. 05. kedd 14:20
Ha csak egy kicsi féltékenység is van benned, ne állj neki a hármasnak...bármennyire is gondolod, hogy tetszene, ha megdugnák a feleségedet.... Ha meg azt gondolod, hogy amelyik nő belemenne egy ilyenbe, azt el kell zavarni....hát......
#2777   2008. 08. 05. kedd 16:38
PoH PoH
Mégegyszer köszi a pozitív megnyilvánulásokat. Amúgy tényleg, lehet, hogy offoljuk egy kicsit a topicot, de nem teljesen. Valahol én azt akartam leírni (csak lehet, hogy egy kicsit elkalandoztam), hogy engem igenis "izgat ha...", hiszen már swingelni is voltunk és tök jó volt. Baromi izgató volt látni, hogy egy másik pasival érzi jól magát, én meg annak a feleségét dugom éppen. Azt akartam ezzel most érzékeltetni, hogy ettől még igenis lehet féltékeny az ember, van olyan helyzet amikor nem annyira "izgat ha...", sőt épp ellenkezőleg.
Amúgy valóban azon vagyunk mind a ketten, hogy felfrissítsük a kapcsolatunkat mindenféle új és izgalmas dologgal, nem csak szavakkal hanem tettekkel is. Most nagyon úgy tűnik, hogy talán sikerülni fog, bár azért még nagyon friss a dolog.
(Ez egy válasz hazardous üzenetére (2008. 08. 05. kedd 16:20), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 08. 05. kedd 16:20
Hát tudod, Savanya, vannak lazább, és még lazább kapcsolatok. smile Nyitottabbak, zártabbak. Nem biztos, hogy mindenhol baj az, ha a csaj enged egy ilyen "kívülálló csábításnak".

Weblui (!!), szerintem Savanya itt erre gondolt: jön a harmadik, és külön utakon nyomul a csajodnál. Ez valóban nem igazán kóser.

Viszont Savanya, ha ilyen aggodalmakkal (ennyire kétkedőn és bizalmatlanul) vágsz bele a dologba, akkor esetleg valóban érdemes volna még párszor meggondolni, mielőtt...

A távolság, meg az, hogy a harmadik le van-e fixálva (van-e párja, felesége, vagy hogy mit mond), egy dolog. Szerintem nem ez a döntő. Pl. lehet valakinek párja, akivel már annyira boldogtalan, hogy csak úgy várja, hogy végre érezzen valaki mással is valamit. Aztán meg pl. pont a Te csajod lesz az, akibe...

Magyarország kis ország. A távolságok pár órásak max. Amúgy meg simán bérelhet valaki egy kérót (vagy kivesz egy hotelszobát), ha már arról van szó. Feljön pl. Pestre (ha pestiek vagytok), megszáll valahol, aztán ott nyomja titokban a csajodat.

Ezért is fontos, hogy mindent megbeszéljetek a csajoddal. Mondd el Neki a félelmeidet, kétségeidet (mielőtt belevágtok)! Legyetek közös állásponton, közös elhatározásban - ez fontos (ha fontos a mostani kapcsolatod pl. tartóssága).

...azért arra érdemes vigyázni, hogy amikor ezeket megbeszéled Vele, nehogy magára vegye (nehogy azt gondolja, hogy valójában Benne kételkedsz, a hűségében, a szerelmében, stb). Kellő idő után ezek a tantuszok (ha úgy van, ahogy van), azért le szoktak esni. Sokszor már az ismétlés (nem mantra smile is sokat tud segíteni...

Amúgy meg pl. van olyan (az én fantáziámat ez is izgatja, és egyébként van is ilyen szexlap külföldön), hogy pl. a pasi valami tartozást halmozott fel, pl. pókerezett, vagy bármi, és amikor kifut a zséből, akkor végül az asszonyt teszi fel. ...aztán meg végignézi, ahogyan "behajtják" rajta. ...ráadásul talán még az asszony is élvezi. wink Nem is tudom, ez jobb, vagy rosszabb (ilyenkor)? wink wink
#2776   2008. 08. 05. kedd 16:20
hazardous hazardous

(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 08. 05. kedd 13:07), amit ide kattintva olvashatsz)
Tudod ezért kell olyan faszit keresni harmadiknak akinek van párja és lehetőleg már régóta, mert az tuti, hogy nem fog rástartolni a csajodra.
A múlt héten jelentkezett a hirdetésünkre egy olyan csávó, aki megírta, hogy nincs senkije azért keresi a társaságot.
Én pedig válaszoltam neki, hogy akkor sorry, de veszélyes mert esetleg lenyúlási dolog is lehet benne.
És fel volt háborodva, hogy miért állítok róla ilyent. Talán mert van némi valóság benne.
A másik pedig az, hogy olyan pasit próbáljunk meg amellett, hogy van párja, aki messze lakik és annak ellenére is benne van a találkában.
Mert nem lesz kedve minden nap utazgatni azért, hogy beverjen a csajodnak titokban.
Egyébként amelyik nő már hajlamos arra, hogy enged az efféle csábításnak, azt a kapcsolatot már megette a fene.
Szal ennyi! worship
#2775   2008. 08. 05. kedd 14:20
weblui weblui
Ha csak egy kicsi féltékenység is van benned, ne állj neki a hármasnak...bármennyire is gondolod, hogy tetszene, ha megdugnák a feleségedet.... Ha meg azt gondolod, hogy amelyik nő belemenne egy ilyenbe, azt el kell zavarni....hát......
Szal ennyi! worship
#2774   2008. 08. 05. kedd 13:46
amatorpar2 amatorpar2
Érdekesen gondolkodsz erről a dologról.
Lehet nem neked találták ki a topik címében említett cselekményt.
Szal ennyi! worship
#2773   2008. 08. 05. kedd 13:07
Szal ennyi! worship
(Ez egy válasz hazardous üzenetére (2008. 08. 05. kedd 12:08), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 08. 05. kedd 12:08
Savanya, valóban nem konkrétan az "Izgat, ha..." tárgyat vesézik ki a PoH, és Sotibi által írott (illetve a hozzájuk kapcsolódó) üzenetek, DE: nem függetlenek ettől a témától. Egész pontosan az árnyoldalát mutatják meg a dolognak. Az "Izgat, ha..." esetleges következményeit (pl. mikor a csajod elhagy a harmadikért). ...és itt most nem számít, hogy a harmadikkal együtt, külön, titokban, vagy nyíltan, vagy akárhogyan is volt. Leegyszerűsítve: feleség + harmadik általi megdugás + ... következményei, kontextusa, stb. Erről volt szó, és ezért szerintem ez igenis ideillik (nem pedig oda, ahová oly kedvesen és együtt érzően javasoltad).
#2772   2008. 08. 05. kedd 12:15
hazardous hazardous
PoH, tudom, kicsit radikálisan hangozhat a jelenlegi szitudban (előbb lefelejtettem), de nem lehet, hogy esetleg egy másik harmadik (természetesen felügyelt) beszervezése feledtetné a másik pasit a csajoddal, és új dimenziókat nyitva a kapcsolatodban még jobban egymáshoz kötne Titeket? smile Nem lehet, hogy - bármily ellentmondásos is - ez (is) lehetne gyógyír a sebeitekre? + Leomlana egy pár kőfal, meg ilyesmi... wink
(Ez egy válasz PoH üzenetére (2008. 08. 03. vasárnap 16:51), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 08. 03. vasárnap 16:51
Azért jól esik ezt hallani, mármint, hogy van még rajtam (rajtunk) kívül is valaki, aki szerint még menthető a dolog. A hazudozásos téma alatt én az eddigieket értettem, most úgy tűnik sikerül mindent megbeszélnünk a legapróbb részletekig. Ez néha persze fáj, hiszen rohadt szarul esik hallani, hogy még mindig hiányzik neki, stb., de ugyanakkor jólesik az őszinteség. Erre talán lehet már építkezni. Amúgy talán egy hónap alatt sem beszélgetünk annyit, mint ezalatt a pár nap alatt mióta kiderült a dolog. Egy csomó dolgot megbeszéltünk, amik egyrészt talán javíthatják a kapcsolatunkat, másrészt pedig gyorsíthatják a "gyógyulási" folyamatot. Én egyelőre abszolút pozitívan állok hozzá, leszámítva persze a hullámvölgyeket. Ma reggel pl. pocsék hangulatban ébredtem, szinte mindenről AZ jutott eszembe. Igazából megint csak az tudott segíteni, hogy beszélgettünk róla... na meg aztán a Forma1 smile
#2771   2008. 08. 05. kedd 12:08
hazardous hazardous
Savanya, valóban nem konkrétan az "Izgat, ha..." tárgyat vesézik ki a PoH, és Sotibi által írott (illetve a hozzájuk kapcsolódó) üzenetek, DE: nem függetlenek ettől a témától. Egész pontosan az árnyoldalát mutatják meg a dolognak. Az "Izgat, ha..." esetleges következményeit (pl. mikor a csajod elhagy a harmadikért). ...és itt most nem számít, hogy a harmadikkal együtt, külön, titokban, vagy nyíltan, vagy akárhogyan is volt. Leegyszerűsítve: feleség + harmadik általi megdugás + ... következményei, kontextusa, stb. Erről volt szó, és ezért szerintem ez igenis ideillik (nem pedig oda, ahová oly kedvesen és együtt érzően javasoltad).
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 08. 03. vasárnap 19:08), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (163029) VIP
2008. 08. 03. vasárnap 19:08
Elnézést kérek, hogy beleszólok, de amiről ti itt tíz hozzászóláson keresztül írtok, az abszolút nem tartozik a témához!
A Topic címe: Izgat, ha megdugják a feleségem
Addig rendben van, hogy megdugták a feleségetek meg elváltatok meg rossz érzés blablabla, de amit ti írtok az már a sebek nyalogatása nyilvánosan.
Hozzatok létre egy olyan topicot, hogy lelkileg sérült megcsalt férjek ide!
smile
#2770   2008. 08. 05. kedd 12:00
hazardous hazardous
PoH, ez más mindenképp haladás, de (szerintem) még nem elég. Ne csak beszéljetek itt a dolgokról, hanem cselekedjetek is! Arra gondolok, amit előzőleg írtam: embereld meg magad kicsit, udvarolj a csajodnak, csábítsd el újra, mintha most kezdődne csak az egész! Próbáld meg magad erre ráhangolni! ...mert, ha Te nem hiszel benne, akkor miért hinne benne bárki más? Ráadásul - hihet bárki bármit - a Ti kezetekben van a döntés. Szóval fantázia + creativity bekapcs, full kakaóra, és varázsold el, hódítsd meg a csajod, ha Szereted, és el ne engedd! Érezze ezt!! ...a többit meg - enyhén közhelyesen szólva, ha szabad - az Idő úgyis megoldja. Idővel nem fogsz már úgy ébredni, hogy csak "AZ" jár a fejedben. Ha viszont nem törekedtek rá (túl a szavakon, tettekkel is), akkor elképzelhető, hogy ez a helyzet állandósul. Tudod, a monotonitás és megszokás a párkapcsolatok legveszedelmesebb ellenségei (többek között). Szóval érdemes lehet új színeket hozni a kapcsolatodba - ártani biztos nem használ. smile
(Ez egy válasz PoH üzenetére (2008. 08. 03. vasárnap 16:51), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 08. 03. vasárnap 16:51
Azért jól esik ezt hallani, mármint, hogy van még rajtam (rajtunk) kívül is valaki, aki szerint még menthető a dolog. A hazudozásos téma alatt én az eddigieket értettem, most úgy tűnik sikerül mindent megbeszélnünk a legapróbb részletekig. Ez néha persze fáj, hiszen rohadt szarul esik hallani, hogy még mindig hiányzik neki, stb., de ugyanakkor jólesik az őszinteség. Erre talán lehet már építkezni. Amúgy talán egy hónap alatt sem beszélgetünk annyit, mint ezalatt a pár nap alatt mióta kiderült a dolog. Egy csomó dolgot megbeszéltünk, amik egyrészt talán javíthatják a kapcsolatunkat, másrészt pedig gyorsíthatják a "gyógyulási" folyamatot. Én egyelőre abszolút pozitívan állok hozzá, leszámítva persze a hullámvölgyeket. Ma reggel pl. pocsék hangulatban ébredtem, szinte mindenről AZ jutott eszembe. Igazából megint csak az tudott segíteni, hogy beszélgettünk róla... na meg aztán a Forma1 smile
#2769   2008. 08. 04. hétfő 23:18
X Törölt felhasználó (330620)
Sziasztok!
Mi a párommal már régóta kerülgetjük a hármas szex tárgykörét! Iszonyatosan izgató dolog! Mindkettőnket alaposan feldobja a téma! Fantasztikus érzés amikor látom, a páromon ahogy izgalomba jön attól, hogy finoman terelgetem a téma felé.
Mindketten kívánjuk a dolgot, de én vagyok a merészebb, aki bármikor benne lenne és Ő a félénkebb, aki ugyanúgy remeg a vágytól mint én, de még nem meri kiadni az "indító kódot"! smile
Olyan szeretkezéseink vannak, hogy azt hiszem sokan a fél lábukat odadnák, ha egyszer az életben átélhetnének valami hasonlót!
Egy dolgot azonban mindennél fontosabbank gondolok! Ez az egész évődés, játék, vonzalom, izgalom, vágy, élvezet, csak úgy működik, hogy mindketten teljesen őszinték vagyunk egymáshoz és teljesen megbízunk egymásban és nagyon szeretjük egymást!
Talán, ha ez a bizalom, nyitottság és szeretet vezet a többes együttlét megvalósításhoz, akkor nagyobb a valószínűsége, hogy mindenki azt kapja amire vágyik!
Persze az is lehet, hogy tévedek, majd meglátjuk ha sor kerül a nagy eseményre! smile Addig marad a fantáziálás, hogy milyen fantasztikus lesz látni a gyönyörét! smile
#2768   2008. 08. 04. hétfő 21:25
cickamama cickamama
Ne törödjetek semmivel,adjátok meg neki amit akar.
#2767   2008. 08. 04. hétfő 21:24
madmaximum madmaximum
Szia!
Van eredmény? Próbáltalak elérni, de nem tudtalak.
(Ez egy válasz mibu27 üzenetére (2008. 07. 09. szerda 21:46), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 07. 09. szerda 21:46
Sziasztok!Én imádom ha többen dugjuk a feleségem csak elég ritkán van rá alkalom.Azért regisztráltam ide is hátha találunk valami vállalkozó szellemű embert.
#2766   2008. 08. 04. hétfő 21:18
madmaximum madmaximum
Ezt hogy gondoltad?
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 08. 02. szombat 14:02), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (60826)
2008. 08. 02. szombat 14:02
Az én nejem gyönyörű nem tudom mit hozna ki belőlem ha más kefélné előttem, de szerintem egy 4 esbe ben elennénk.
#2765   2008. 08. 03. vasárnap 23:53
X Törölt felhasználó (167773)
Mindig 50% ban hibás mindkét fél.Ha másért nem hát azért mert őt választottad.
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 08. 03. vasárnap 21:54), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (36108)
2008. 08. 03. vasárnap 21:54
Bocsánat, tényleg nem idevaló téma.
Gyors lezáró válasz.
Minden bizonnyal Én is hibás vagyok, mert egy elrontott házassághoz 2 ember kell, de az a helyzet, az exem által is elismerten csak kb 20%-ban vagyok Én a hibás. Ez nem vigasz, tudom.
#2764   2008. 08. 03. vasárnap 21:54
X Törölt felhasználó (36108)
Bocsánat, tényleg nem idevaló téma.
Gyors lezáró válasz.
Minden bizonnyal Én is hibás vagyok, mert egy elrontott házassághoz 2 ember kell, de az a helyzet, az exem által is elismerten csak kb 20%-ban vagyok Én a hibás. Ez nem vigasz, tudom.
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 08. 03. vasárnap 19:08), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (163029) VIP
2008. 08. 03. vasárnap 19:08
Elnézést kérek, hogy beleszólok, de amiről ti itt tíz hozzászóláson keresztül írtok, az abszolút nem tartozik a témához!
A Topic címe: Izgat, ha megdugják a feleségem
Addig rendben van, hogy megdugták a feleségetek meg elváltatok meg rossz érzés blablabla, de amit ti írtok az már a sebek nyalogatása nyilvánosan.
Hozzatok létre egy olyan topicot, hogy lelkileg sérült megcsalt férjek ide!
smile

... 842 843 844 845 846 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitotta: vagy-vagy vagy-vagy
Nyitás ideje: 2006. 04. 20. csütörtök
Üzenetek: 19643db
Utolsó üzenet: ma 04:33

Hírek

2025. 07. 08. kedd 20:03
2025.  július 11-13: Nyári GG tali Cseteseknek és Fórumosoknak Kedves GG csetesek és Fórumozók! Egy újabb ismerkedési lehetőség! A nagy érdeklődésre való tekintettel, idén 16. alkalommal kerül megrendezésre a GG személyes cset, -és Fórum találkozó. A találkozó időpontja: 2025. július 11-13. (3 nap, 2... Tovább
2025. 01. 22. szerda 12:25
Szexjelentetekkel díszített kocsit találtak Pompejiben Krisztus után 79-ben megsemmisítő természeti katasztrófa tette a földdel egyenlővé Pompeji városát, a Vezúv kitörése 3000 emberi életet követelt. Mára Pompeji a világ egyik legegyedülállóbb régészeti helyszínévé vált, és évente kétmillió... Tovább
2024. 12. 15. vasárnap 14:30
Új VIP vásárlási felület Kedves felhasználók! Szeretnénk tájékoztatni titeket, hogy megújult a VIP vásárlási felület. Aki az előzőhöz volt szokva, neki elsőre idegennek tűnhet, de használjátok ezt is bátran a továbbiakban. Itt már tudtok Apple Pay-jel, és Google Pay-jel is... Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2 985 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6 766 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
11 542 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
16 716 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
6 hónap
* 398 EUR/Huf árfolyammal számolva

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - Az országos szexpartner és masszázs kereső. Gyönyörű lányok. Csak valódi képek!
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!