Izgat ha megdugják a feleségemet (Nem társkereső!)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

A téma leírása

Izgat, ha megdugják, ha szopatják, ha kinyalják az ÁLLANDÓ PARTNEREDET.
Bárhol, bármikor, bármilyen körülmények között. Ha ott vagy, ha nem vagy ott, de tudsz róla.
Vigyázz! Ne keverd össze a (sejthető) megcsalással!
Írj a topicba, ha kétségeid vannak, ha véleményed van róla, ha kérdésed van.

Írj, ha bizonytalan vagy, ha vágysz rá.
"a párod ne legyen más férfival, de Te miért ne lehetnél 2 nővel?"
"ha a téma számodra idegen, nem izgat vagy épp taszít, hát egyszerűen nem kell itt lenni. Mindenki menjen a saját templomába imádkozni."

Fel kellene már ébrednie néhányaknak. Nincs olyan, hogy félig swinger, játszásiból cuckold. A szellemet vagy kiengedjük a palackból és lesz ami lesz, de visszagyömöszölni ugyanoda, mert csípi a szemünket a füst, na az nem megy. A társunk, a párunk, a nő, akivel élünk, nem a játékszerünk, nem irányíthatjuk, nem azért él a Földön, hogy úri kedvünknek megfelelően hol erre a farokra, hol meg arra szökkenjen és ha mindezt eluntuk, akkor visszatérjen a mosógép meg a vasaló hatósugarába. Nincs olyan, hogy szopni lehet, de lenyelni tilos, nincs olyan, hogy érzelmeket tilos a szexbe keverni. Nem feltétlen szerencsés, de tessék csak az egész kalácsot elfogyasztani, még, ha a végére kicsit fullasztó, kicsit szikkadt is, nem csak a mazsolákat kipiszkálni.

Nem társkereső! Időpont és helyszín egyeztetést csak priviben vagy a GG társkereső részében lehet. Az ilyen bejegyzések moderálásra/törlésre kerülnek! MINDEN TÁRSKERESŐ legalább 1 hét tiltásra kerül!

Az eddigi hozzászólások

... 867 868 869 870 871 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#2283   2008. 01. 15. kedd 14:45
X Törölt felhasználó (182338)
Természetesem én is tisztelem az ilyen véleményt is, de azért a bevállalósabbnak szurkolok! smile
#2282   2008. 01. 15. kedd 09:08
Jó úton haladsz!
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 01. 15. kedd 09:04), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (184164)
2008. 01. 15. kedd 09:04
Én tegnap este szex közben óvatosan rákérdeztem hogy mit szólna egy sráchoz, azt felelte hogy benne van. Ettől nagyon beindultam, de egy fél perc múlva azt mondta hogy nem komolyan gondolta, csak nem képzelem hogy mással lenne? De szerintem tuti izgatja mert teljesen fel volt pörögve, és most reggel is tett egy finom célzást a tegnap esti dologra.
#2281   2008. 01. 15. kedd 09:04
X Törölt felhasználó (184164)
Én tegnap este szex közben óvatosan rákérdeztem hogy mit szólna egy sráchoz, azt felelte hogy benne van. Ettől nagyon beindultam, de egy fél perc múlva azt mondta hogy nem komolyan gondolta, csak nem képzelem hogy mással lenne? De szerintem tuti izgatja mert teljesen fel volt pörögve, és most reggel is tett egy finom célzást a tegnap esti dologra.
#2280   2008. 01. 15. kedd 08:55
A fantáziálás azért vezethet a gyakorlati megvalósításhoz! Nálunk bejött.. smile
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 01. 15. kedd 01:19), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (65919)
2008. 01. 15. kedd 01:19
Szerintem MmePrune mond valamit. A párommal már évek óta fantáziálgattunk egy „harmadikról”, ám amikor a tettek mezejére akartam térni (egyszer egy felforrósodott bulin a hajnali szexhez bevonni egy közös nőismerőst, illetve egy külföldi utunkon beszerezni neki egy hapsit) a nejem tiltakozott. Az érve az volt: „Mi marad, ha minden fantáziánkat kiéljük?!”

Elmagyarázta, neki nagyon izgató a fantáziálás, de pontosan azért mert felelőtlenül átadhatja magát a képzeletnek ám mindemellett mégis biztonságba érzi magát és a kapcsolatunkat. Nem hiszi magáról, hogy „élesben” igazán fel tudna oldódni, vagy utólag lelkileg könnyen el tudná rendezni magában egy (bármilyen felállású) hármas kapcsán feltoluló érzelmeit.
#2279   2008. 01. 15. kedd 01:19
X Törölt felhasználó (65919)
Szerintem MmePrune mond valamit. A párommal már évek óta fantáziálgattunk egy „harmadikról”, ám amikor a tettek mezejére akartam térni (egyszer egy felforrósodott bulin a hajnali szexhez bevonni egy közös nőismerőst, illetve egy külföldi utunkon beszerezni neki egy hapsit) a nejem tiltakozott. Az érve az volt: „Mi marad, ha minden fantáziánkat kiéljük?!”

Elmagyarázta, neki nagyon izgató a fantáziálás, de pontosan azért mert felelőtlenül átadhatja magát a képzeletnek ám mindemellett mégis biztonságba érzi magát és a kapcsolatunkat. Nem hiszi magáról, hogy „élesben” igazán fel tudna oldódni, vagy utólag lelkileg könnyen el tudná rendezni magában egy (bármilyen felállású) hármas kapcsán feltoluló érzelmeit.
#2278   2008. 01. 14. hétfő 23:52
X Törölt felhasználó (184030)
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++en reg ota probalkozom de nem akarja pedig amikor dugunk akkor benne volna
#2277   2008. 01. 14. hétfő 22:23
MmePrune MmePrune VIP Admin
nem akarnám letörni a lelkesedéseteket fiúk, és persze nem is törvényszerű a dolog, de a nők nagy része "aggyal" szexel..értem ez alatt azt, hogy sokszor gondolunk valakire, valamire, valamilyen szituációra szex közben, ami akkor és ott érdekes...lehet, hogy utána már nincs jelentősége

szóval...előfordulhat, hogy maga a gondolat izgatja a nőt szex közben, de nem biztos, hogy valójában szeretné
#2276   2008. 01. 14. hétfő 21:49
husband35 husband35 VIP
Ez jó ötletnek hangzik kiróbálom,én is kinéztem egy ismerős párt,de elöször mondtam,hogy jó lenne ha mi ketten kényeztetnénk,beszámoltam a pozitúrákról és arról,hogy többször álmodtam mikor az ismerős pár férfi tagja tövig nyomja dorongját miközben ő sikoltozik.Meghívom a fiút és meglátjuk milyen lesz a reakció. eljen wave
(Ez egy válasz gorbesrac üzenetére (2008. 01. 14. hétfő 15:00), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 01. 14. hétfő 15:00
Igen ez tényleg biztató jelnek hangzik. Pláne így, hogy van is olyan aki esetleg bejön a párodnak. Én megpróbálnám valahogy beszervezni,hogy valami indokkal jelenjen meg nálatok. Elsőre csak lemérendő, hogy milyen is a srác, na meg hogy a párod hogyan reagál a jelenlétére. Aztán ha forrt a levegő akkor később lehetne beszélni a sráccal persze ha neked is szimpatikus.
#2275   2008. 01. 14. hétfő 16:19
Jó Neked hogy ilyen könnyen rá tudtál kérdezni! Lehet én is beszerzek egy vibrátort a csajomnak... smile smile !
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 01. 14. hétfő 16:08), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (184391)
2008. 01. 14. hétfő 16:08
A minap mikor párom játszadozott a farkincámmal és egyre jobban belemelegedett, egyszer csak felpattant és a vibrátorával tért vissza. Míg szájjal rajtam ügyködött, a vibrijével a punciját izgatta.
Mindketten hihetetlen jót élveztünk.
Amikor megpihentünk megkérdeztem nem esne-e jobban egy hús-vér ilyenkor a puncijába.
Láttam rajta, hogy igen és engem is felizgatna.
#2274   2008. 01. 14. hétfő 16:08
X Törölt felhasználó (184391)
A minap mikor párom játszadozott a farkincámmal és egyre jobban belemelegedett, egyszer csak felpattant és a vibrátorával tért vissza. Míg szájjal rajtam ügyködött, a vibrijével a punciját izgatta.
Mindketten hihetetlen jót élveztünk.
Amikor megpihentünk megkérdeztem nem esne-e jobban egy hús-vér ilyenkor a puncijába.
Láttam rajta, hogy igen és engem is felizgatna.
#2273   2008. 01. 14. hétfő 15:01
Így van, szeretkezés közben többször rá kell kérdezni, talán még arra is, hogy mit szólnál hozzá, ha most itt lenne és látna, aztán hozzád érne...stb..
(Ez egy válasz gorbesrac üzenetére (2008. 01. 14. hétfő 15:00), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 01. 14. hétfő 15:00
Igen ez tényleg biztató jelnek hangzik. Pláne így, hogy van is olyan aki esetleg bejön a párodnak. Én megpróbálnám valahogy beszervezni,hogy valami indokkal jelenjen meg nálatok. Elsőre csak lemérendő, hogy milyen is a srác, na meg hogy a párod hogyan reagál a jelenlétére. Aztán ha forrt a levegő akkor később lehetne beszélni a sráccal persze ha neked is szimpatikus.
#2272   2008. 01. 14. hétfő 15:00
gorbesrac gorbesrac VIP
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 01. 14. hétfő 14:28), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 01. 14. hétfő 14:28
Ez a nagy dilemmám nekem is, az hogy hogy reagálná le a dolgot. Néha úgy érzem hogy simán belemenne, máskor pedig teljesen esélytelennek tűnik a dolog.Pár hónapja mesélte hogy a lépcsőházban össze szokott futni egy sráccal aki mindig nagyon előzékeny vele, kinyitja neki az ajtót, megdicséri hogy milyen csinos stb. A múltkor miközben a punciját simogattam megkérdeztem Tőle hogy tényleg mi van a lovagoddal? Erre csak annyit mondott hogy összefutottak megint de miközben ezt mondta nagyon nedves lett a puncija, és rögtön a farkam után nyúlt. Szerintem ez biztató jel lehet, nem?
#2271   2008. 01. 14. hétfő 14:31
Igen, ez bíztató jel! Sokan kezdtük hasonlóképpen,
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 01. 14. hétfő 14:28), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 01. 14. hétfő 14:28
Ez a nagy dilemmám nekem is, az hogy hogy reagálná le a dolgot. Néha úgy érzem hogy simán belemenne, máskor pedig teljesen esélytelennek tűnik a dolog.Pár hónapja mesélte hogy a lépcsőházban össze szokott futni egy sráccal aki mindig nagyon előzékeny vele, kinyitja neki az ajtót, megdicséri hogy milyen csinos stb. A múltkor miközben a punciját simogattam megkérdeztem Tőle hogy tényleg mi van a lovagoddal? Erre csak annyit mondott hogy összefutottak megint de miközben ezt mondta nagyon nedves lett a puncija, és rögtön a farkam után nyúlt. Szerintem ez biztató jel lehet, nem?
#2270   2008. 01. 14. hétfő 14:30
gorbesrac gorbesrac VIP
Nem azt mondtam, hogy nincs olyan ami működik. Csupán arra gondoltam, hogy ugye nem lehet tudni mi lesz a reakció. Lehet, hogy a hölgy azt mondja "Na végre már évek óta várom, hogy megkérdezd!", de azt is mondhatja "Mit képzelsz Te rólam!". Nekem van pl. van olyan hölgyismerősöm(barát és csakis az) akit megkérdeztem a dologról. Ő azt válaszolta, hogy úgy érezné megcsalja a párját még így is, hogy ő is résztvesz a dologban. Persze azt nem lehet tudni, hogy hogyan reagálna ha ilyen szituba kerülne. Mondjuk a párja és pl. egy közös ismerős srác akivel jóban vannakm közösen rámozdulnának a hölgyre.
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 01. 14. hétfő 14:01), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (182338)
2008. 01. 14. hétfő 14:01
Azért van, ami működik.
#2269   2008. 01. 14. hétfő 14:28
(Ez egy válasz gorbesrac üzenetére (2008. 01. 14. hétfő 13:57), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 01. 14. hétfő 13:57
Nem Te vagy itt az első aki ilyen cipőben jár. Szerintem olvass vissza a topikban. Elhangzott már korábban sokféle tipp és ötlet. Bevált ötlet? Szerintem olyan nem létezik. wink Előre nem lehet tudni, hogy az adott hölgy hogyan fog reagálni a dologra.
#2268   2008. 01. 14. hétfő 14:01
Azért van, ami működik.
(Ez egy válasz gorbesrac üzenetére (2008. 01. 14. hétfő 13:57), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 01. 14. hétfő 13:57
Nem Te vagy itt az első aki ilyen cipőben jár. Szerintem olvass vissza a topikban. Elhangzott már korábban sokféle tipp és ötlet. Bevált ötlet? Szerintem olyan nem létezik. wink Előre nem lehet tudni, hogy az adott hölgy hogyan fog reagálni a dologra.
#2267   2008. 01. 14. hétfő 13:57
gorbesrac gorbesrac VIP
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 01. 14. hétfő 10:34), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 01. 14. hétfő 10:34
Engem is sokat foglalkoztat a gondolat, szivesen végignézném ahogy a csajomat egy idegen pasi jól megkeféli, csak nem tudom hogy dobjam fel neki a témát? Ha megyünk valahova mindig biztatom hogy minnél rövidebb szoknyát vegyen fel,hadd bámulják a pasik a combját és a fenekét. Szerintem ez Őt is izgatja, de konkrétan még nem mertem neki előhozakodni az ötlettel. Ha van valakinek valamilyen bevált ötlete ezzel kapcsolatban azt szivesen fogadnám!
#2266   2008. 01. 14. hétfő 10:35
Igen, izgatja a lányokat is, meg persze bennünket is, ha látjuk, hogy más is beindul rájuk...
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 01. 14. hétfő 10:34), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 01. 14. hétfő 10:34
Engem is sokat foglalkoztat a gondolat, szivesen végignézném ahogy a csajomat egy idegen pasi jól megkeféli, csak nem tudom hogy dobjam fel neki a témát? Ha megyünk valahova mindig biztatom hogy minnél rövidebb szoknyát vegyen fel,hadd bámulják a pasik a combját és a fenekét. Szerintem ez Őt is izgatja, de konkrétan még nem mertem neki előhozakodni az ötlettel. Ha van valakinek valamilyen bevált ötlete ezzel kapcsolatban azt szivesen fogadnám!
#2265   2008. 01. 14. hétfő 10:34
#2264   2008. 01. 14. hétfő 08:07
Fontos a lelki egyensúly és még sok más is. A hangulat, a bizalom, stb. Mindenesetre az első alkalom akkor is nagyon vegyes...

... 867 868 869 870 871 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitotta: vagy-vagy vagy-vagy
Nyitás ideje: 2006. 04. 20. csütörtök
Üzenetek: 19643db
Utolsó üzenet: ma 04:33

Hírek

2025. 07. 08. kedd 20:03
2025.  július 11-13: Nyári GG tali Cseteseknek és Fórumosoknak Kedves GG csetesek és Fórumozók! Egy újabb ismerkedési lehetőség! A nagy érdeklődésre való tekintettel, idén 16. alkalommal kerül megrendezésre a GG személyes cset, -és Fórum találkozó. A találkozó időpontja: 2025. július 11-13. (3 nap, 2... Tovább
2025. 01. 22. szerda 12:25
Szexjelentetekkel díszített kocsit találtak Pompejiben Krisztus után 79-ben megsemmisítő természeti katasztrófa tette a földdel egyenlővé Pompeji városát, a Vezúv kitörése 3000 emberi életet követelt. Mára Pompeji a világ egyik legegyedülállóbb régészeti helyszínévé vált, és évente kétmillió... Tovább
2024. 12. 15. vasárnap 14:30
Új VIP vásárlási felület Kedves felhasználók! Szeretnénk tájékoztatni titeket, hogy megújult a VIP vásárlási felület. Aki az előzőhöz volt szokva, neki elsőre idegennek tűnhet, de használjátok ezt is bátran a továbbiakban. Itt már tudtok Apple Pay-jel, és Google Pay-jel is... Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2 985 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6 766 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
11 542 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
16 716 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
6 hónap
* 398 EUR/Huf árfolyammal számolva

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - A szexpartner kereső. Több száz igazi szexpartner kereső lány!!! CSAK VALÓDI KÉPEK, videók!!!
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!