Szóval ahhoz, hogy az ember hagyja másnak megdugni a párját kell egy olyan lelki berendezkedés, olyan összhang a két félben, hogy pusztán egymás örömét is tudják élvezni, másrészről kell ott tartania a kapcsolatuknak, hogy meg tudják beszélni őszintén a vágyaikat, határaikat.
ismét eltértetek a topic eredeti funkciójától! korábbi figyelmeztetésem ellenére cseteltek, semmitmondó hsz-ket írtok!
TAKARÍT az admin!
TAKARÍT az admin!
Nem nem osztotta meg MÉG és nem is akar szaftos részleteket csupán a lelki háttérre volna kíváncsi mert izgat a gondolat engem is csak édekelne olyan emberek véleménye akik megtették milyen lett kapcsolat utána egyáltalán tudott e még olyan lenni mint előtte és nem az érdekel ki hogy csinálja azt el tudom képzelni láttam filmen már vagy olyan mint az én esetem fiatal és csinos hölgy a párom s a beszálló nrm él e vissza majd A BIZALOMMAL ez érdekel ebgen
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 01. 10. csütörtök 18:47), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 01. 10. csütörtök 18:47
Törölt felhasználó (37937)

Ha egy kicsit vissza olvasol, akkor olvasni fogsz élményeket is ! Felnőttem, és megosztotottam a kedvesem másokkal is. De kíváncsi volnék aki ilyen "felnőttként" degradál másokat, vajon megosztotta-e már a kedvesét, vagy egyszerűen szavtos történeteket akar olvasgatni, nyálcsorgatva !? Magánvélemény !
Ha egy kicsit vissza olvasol, akkor olvasni fogsz élményeket is ! Felnőttem, és megosztotottam a kedvesem másokkal is. De kíváncsi volnék aki ilyen "felnőttként" degradál másokat, vajon megosztotta-e már a kedvesét, vagy egyszerűen szavtos történeteket akar olvasgatni, nyálcsorgatva !? Magánvélemény !
(Ez egy válasz vaskalapos üzenetére (2008. 01. 10. csütörtök 14:53), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 01. 10. csütörtök 14:53

Amúgy én néha tényleg elgonkolkozom ,hogy az emberek valóban felfogják a topic címét vagy csupa ostoba nagyképű ember ömlengéséről szól tessék mondani modi ÚR ,ha tényleg törölni tetszik akkor mire vár állítólag ez nem társkereső és nem is intimméret hirdető verseny:tisztelettel VASKALAPOS AD2:még néhány kivételtől eltekintve nem láttam értelmes a témához illő beírást (mozi) (mi lenne ha) ha meg ilyesmi uraim kcsit nagyobb önkritika kevesebb diccshimnusz több valódi élmény beszámoló hangsúlyozom élmény nem fantázia az kellene de ha majd felnövünk ehhez akkor talán felnövünk ahhoz is .hogy a kedvesünket is megosszuk nem csak a fantáziánkban.
Vannak vágyaink, fantáziáink, és ha feltűnik egy, a fantázia valóra váltására alkalmas "préda" (bocs a szóért, elég perverz), akkor ő csak egy eszköz. ˙˙˙(magánvélemény)
Pl. van, amit még nem próbáltam, és szeretném. Ha ennek kivitelezéséhez egy bizonyos típusú férfit kívánok, és szembejön egy alkalmas helyen, időben, akkor eszközzé válik, nem töltetek ki vele se EQ, se IQ tesztet, viszont van teste, a feje ebben a szituban mindössze dekorációs elem.
Pl. van, amit még nem próbáltam, és szeretném. Ha ennek kivitelezéséhez egy bizonyos típusú férfit kívánok, és szembejön egy alkalmas helyen, időben, akkor eszközzé válik, nem töltetek ki vele se EQ, se IQ tesztet, viszont van teste, a feje ebben a szituban mindössze dekorációs elem.
az a baj ezzel a fórummal ,hogy uri ember ilyenröl nem besszél. Megtörtént akkor marad 6 szem közt igy nehéz dönteni ki kamutikk ki nem uriember és ki az aki közös megegyezéssel ossza meg a sztoroi.
Tényleg gáz, hogy nem arról szól a topic, ami a címe. Nekem pl. megdugták a feleségemet és hármasban is volt részünk. Mindannyiónkat nagyon izgatott akkor, de utána lelkizés lett belőle. Most megint csak néha beszélünk ilyenekről, pedig biztos élveznénk ha megint megtörténne. Szívesen társalognék olyanokkal, akik hasonló cipőben járnak..
(Ez egy válasz vaskalapos üzenetére (2008. 01. 10. csütörtök 14:53), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 01. 10. csütörtök 14:53

Amúgy én néha tényleg elgonkolkozom ,hogy az emberek valóban felfogják a topic címét vagy csupa ostoba nagyképű ember ömlengéséről szól tessék mondani modi ÚR ,ha tényleg törölni tetszik akkor mire vár állítólag ez nem társkereső és nem is intimméret hirdető verseny:tisztelettel VASKALAPOS AD2:még néhány kivételtől eltekintve nem láttam értelmes a témához illő beírást (mozi) (mi lenne ha) ha meg ilyesmi uraim kcsit nagyobb önkritika kevesebb diccshimnusz több valódi élmény beszámoló hangsúlyozom élmény nem fantázia az kellene de ha majd felnövünk ehhez akkor talán felnövünk ahhoz is .hogy a kedvesünket is megosszuk nem csak a fantáziánkban.
ez nem a megfelelő topic, hogy hirdesd magadat!
van társkereső topic!
hamarosan kimoderállak, és ha tovább offolod a Szex szokások rovatod, akkor tiltalak is!)
minden nem ide való hsz-t és kérdést hamarosan törölni fogok!
van társkereső topic!
hamarosan kimoderállak, és ha tovább offolod a Szex szokások rovatod, akkor tiltalak is!)
minden nem ide való hsz-t és kérdést hamarosan törölni fogok!
remélem nem kérdezed komolyan?
(intim méret!) (Ez egy válasz X üzenetére (2008. 01. 10. csütörtök 11:05), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 01. 10. csütörtök 11:05
(intim méret!) (Ez egy válasz X üzenetére (2008. 01. 10. csütörtök 11:05), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (167773)

Mi az a 19/6?
Mi az a 19/6?
Szerencsések a srácok.
Meg biztos a párod is
. És mindenki szerencsés, ha te is szerencsésnek érzed magad ettől.
(Ez egy válasz Barris üzenetére (2008. 01. 09. szerda 21:56), amit ide kattintva olvashatsz)

És a feleséged kedveli a szokatlan szituációkat?

Na? Neked erről mi a véleményed?
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 01. 09. szerda 03:19), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 01. 09. szerda 03:19
Törölt felhasználó (26249)

Még szerencse, hogy nem csináltál belőle "mindenki kurváját"...
!

Bocsi de a lényeget már leirták elöbb ell kellett volna olvasnom a hsz.-okat.
Persze de indúljunk ki más nézőpontból.Ha a csaj csak féltékenyé akarja tenni a pasiját,hogy bizonyitsa másnak is kell még én hülye meg veszem a lapot és kész a balhé.Hidd el nincs igazad.Persze ha két fejjel kisebb nálam akkor lehet,hogy azt mondom üsse kavics.
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 01. 08. kedd 08:30), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 01. 08. kedd 08:30
Törölt felhasználó (37937)

Igen, valóban nem volt rá írva, de ha ott teszi veszi magát 10 cm-re egy nő, akkor egy rámenősebb pasi megérinthette volna ( nem intim helyen ), és ha látja hogy nem húzodik el a csaj, akkor ott már valami lehet ! Nem? Az azért mindenki gondolhatja ha egy nőnek ott ül 10 cm-re a pasija, és a nő nem utasít vissza, akkor valószínűleg benne van a férj is !
Az első lépést akkor is tegye meg a férfi, amennyiben a nőnek nicsen ellenére ha egy ártatlannak tűnő hozzáérést követően a nő nem elhúzza a kezét, combját, hanem rámosolyog, nem viszakozik, akkor nyert ügy. De azt ne várjuk el szerintem egy nőtől sem, ( akármennyire nyitott )hogy felajánlja " légyszi simogasd meg a combom ! " Ha egy pasi nyílt reakciókat nem vesz észre, akkor én is azt mondom megérdemli.
És akkor még azt hozzá sem tettem, minden szervezés kérdése közöttem ( férj ) és az illető között !
Az első lépést akkor is tegye meg a férfi, amennyiben a nőnek nicsen ellenére ha egy ártatlannak tűnő hozzáérést követően a nő nem elhúzza a kezét, combját, hanem rámosolyog, nem viszakozik, akkor nyert ügy. De azt ne várjuk el szerintem egy nőtől sem, ( akármennyire nyitott )hogy felajánlja " légyszi simogasd meg a combom ! " Ha egy pasi nyílt reakciókat nem vesz észre, akkor én is azt mondom megérdemli.
És akkor még azt hozzá sem tettem, minden szervezés kérdése közöttem ( férj ) és az illető között !
Tulajdonképpen az izgat, ha valaki rámozdul a feleségemre. A zárt hármas az amúgy is meg van, mert van egy házibarátunk ( masszőr )és felszokott jönni hozzánk. Viszont egy " nyilvános hely " egészen más szituációt hoz, mindenkinek ! Nekem is izgatóbb, amikor olyan helyen szeretkezünk a feleségemmel ami nem szokványos, mint amikor itthon a zárt falak között, bár nem panaszkodom !
Azt elfelejtettem az előbb, hogy nyugodtan szój bele mert ez egy fórum. Szóval arra van, hogy beszélgessünk, eszmét cseréljünk, ekmondjuk a véleményünket az adott témáról.
(Ez egy válasz BigJoe23 üzenetére (2008. 01. 09. szerda 18:26), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 01. 09. szerda 18:26

Bocs hogy beleszólok, de szerintem GTA-T az izgatja ha végig látja is a dolgot... nincs igazam?
Lehet, hogy igazad van. Mondjuk ezt szerintem nem csak moziban lehet megtenni. Kikezdhet egy pasival az adott hölgy máshol is. Vagy nem? Nem együtt érkeznek és így mindenki azt hiszi, hogy külön vannak. Ettől még ülhetnek egymás közelébe pl. egy bárpultnál. A hölgy illegeti magát biztos lesz aki rámozdul. Így is közelről lehet figyelni az eseményeket.
(Ez egy válasz BigJoe23 üzenetére (2008. 01. 09. szerda 18:26), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 01. 09. szerda 18:26

Bocs hogy beleszólok, de szerintem GTA-T az izgatja ha végig látja is a dolgot... nincs igazam?
(Ez egy válasz gorbesrac üzenetére (2008. 01. 09. szerda 18:24), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 01. 09. szerda 18:24

Végül is mi lenne a dolog lényege? Izgat téged ha valaki rámozdul a párodra vagy esetleg az lenne a cél, hogy bevegyétek harmadiknak? Mert ez utóbbi esetben nem is feltétlen kell rálátnod a dolgokra.
Mondjuk a párodra rámozdul az illető ő pedig a fülébe súgja, hogy megkaphatasz, de csak hármasban. Azzal a helyzettel mi van ha pl. ha a párod mozdul rá a pasira? Lehet, hogy ez így furán hangzik?
Mondjuk a párodra rámozdul az illető ő pedig a fülébe súgja, hogy megkaphatasz, de csak hármasban. Azzal a helyzettel mi van ha pl. ha a párod mozdul rá a pasira? Lehet, hogy ez így furán hangzik?