Nálunk ez régóta téma.Engem izgat a dolog nagyon ,de a feleségemet egyáltalán,nem.Sok idő elteltével azt mondta,hogy belemegy a kedvemért,csak "legyen túl rajta" és hagyjam békén.De ilyenkor meg én viszakozok.Ilyenkor már nem kell amikor igent mond.Nem tudom miért .Olyan mint egy mókuskerék.Talán egyszer megoldódik ez a probléma.nagyon szeretjük egymást , de a feleségem unja az örökös 3-as témát,nekem viszont a vágy marad annak ellenére,hogy visszakozok,ha belemegy.A szexuális élettünkkel semmi gond nincsen ez az érdekes,jó is változatos is,és sokszor is csináljuk élvezzük egymást !De ez van.
Ha a csávókám is hozna egy olyan nőt,mint a párom akkor dughatja.Addig én lefoglalnám magam az ő asszonyával.Így csak a tehetetlen, kispöcsü,impotens férfiak viselkednek.
(Ez egy válasz faipar üzenetére (2007. 03. 15. csütörtök 09:48), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 03. 15. csütörtök 09:48

Így ebben a formában talán én sem. Azért csak-csak besegít az ember fia. de ha az asszonynak ez jó és az ember is élvezi akkor miért ne. Egyébként talán a tudat is, hogy nem nyúlhatsz hozzá az is fokozza az élvezetet. Szerintem !
Így ebben a formában talán én sem. Azért csak-csak besegít az ember fia. de ha az asszonynak ez jó és az ember is élvezi akkor miért ne. Egyébként talán a tudat is, hogy nem nyúlhatsz hozzá az is fokozza az élvezetet. Szerintem !
Ez azért durva, nem hiszem, hogy erre képes lennék. Ez a felállás így nem igazán jön be, akkor minek a harmadik?
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 03. 14. szerda 20:34), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 03. 14. szerda 20:34
Törölt felhasználó (20803)

Biztos nem ülnék nyugodtan.......BESZÁLNÉK!!!!
Biztos nem ülnék nyugodtan.......BESZÁLNÉK!!!!

sfhath
(Ez egy válasz faipar üzenetére (2007. 03. 13. kedd 09:53), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 03. 13. kedd 09:53

Sziasztok !
Engem izgat és a feleségemet is, és elvileg benne lenne egy többes sexben a jelenlétemben. Csak valahogy spontán kellene összehozni a dolgot tehát nem célirányossan mert úgy nem tudna ráálni azt mondja. Az a lényeg, hogy valahogy véletlennek tűnjön az egész és akkor ok. a dolog. Na hát a feledat adott ebben segítsen valaki. Üdv.
Engem izgat és a feleségemet is, és elvileg benne lenne egy többes sexben a jelenlétemben. Csak valahogy spontán kellene összehozni a dolgot tehát nem célirányossan mert úgy nem tudna ráálni azt mondja. Az a lényeg, hogy valahogy véletlennek tűnjön az egész és akkor ok. a dolog. Na hát a feledat adott ebben segítsen valaki. Üdv.
Sziasztok !
Nem, én nem értettelek félre. Nem állítottam olyat, hogy Te ilyet csinálsz, vagy csináltál. Ha a férj távollétében, és tudta nélkül teszed, ahogy írod, azt nem ebben a topikban kéne megírnod, habár lehetni lehet, hisz demokrácia van, oda írsz ahova akarsz, és azt, amit akarsz, csak éppen nem illik a topik témájához, nem erről szól. De biztos van olyan is, amibe illene, csak kersd meg, vagy nyiss rá egy újat.
(Ez egy válasz Penetrator üzenetére (2007. 03. 09. péntek 20:24), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 03. 09. péntek 20:24

Félreértettél, Én ilyet nem csináltam, és nem is csinálok. Kizárólag a férj távollétében...

szerintem igen! meg is fogod kapni érte a jutalmat az adminoktól!!!
(Ez egy válasz cla üzenetére (2007. 03. 10. szombat 13:28), amit ide kattintva olvashatsz)
Első belépő. Remélem sikeres lesz.
Félreértettél, Én ilyet nem csináltam, és nem is csinálok. Kizárólag a férj távollétében...
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 03. 07. szerda 07:31), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 03. 07. szerda 07:31

Törölt felhasználó (26894)

Igen, igaz, hogy keféljen egy jó nagyot ingyen - ez lenne a Te szempontod ilyen helyzetben, ez világos. Na mi többek közt pont az ilyeneket (is) próbáljuk kiszűrni akkor, ha harmadikat keresünk közös játszadozásainkhoz.
válasz ment a dühöngőbe!
(Ez egy válasz 32es36par üzenetére (2007. 03. 09. péntek 10:48), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 03. 09. péntek 10:48

Akkor valószínüleg nem neked találták ki a swingerezést, ez csak féltékenységet szülne nálatok meg a kapcsolatotok megromlását.
Akkor valószínüleg nem neked találták ki a swingerezést, ez csak féltékenységet szülne nálatok meg a kapcsolatotok megromlását.
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 03. 09. péntek 10:10), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 03. 09. péntek 10:10
Törölt felhasználó (37025)

Számomra ez nem egyszerü feleadat lenne.
Számomra ez nem egyszerü feleadat lenne.
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 03. 08. csütörtök 21:03), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 03. 08. csütörtök 21:03
Törölt felhasználó (26894)

Igen, az érzéseinknek parancsolni nehéz, talán nem is lehet. De mindenesetre, ha a megalázottság érzését az ilyen esetben le tudja győzni az ember, nem kis élményben lehet része.
Igen, az érzéseinknek parancsolni nehéz, talán nem is lehet. De mindenesetre, ha a megalázottság érzését az ilyen esetben le tudja győzni az ember, nem kis élményben lehet része.
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 03. 07. szerda 22:19), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 03. 07. szerda 22:19
Törölt felhasználó (37025)

Üdv,lehet,hogy nem kellene de ez nem olyan dolog amit szabályozni tudok.S nem tudom mennyire figyeltél az üzenet másik felére???
Üdv,lehet,hogy nem kellene de ez nem olyan dolog amit szabályozni tudok.S nem tudom mennyire figyeltél az üzenet másik felére???
(Ez egy válasz 32es36par üzenetére (2007. 03. 07. szerda 19:42), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 03. 07. szerda 19:42

Neharagudj de nem értem miért kellene magadat megalázottnak érezni? A szex nem csak arról szól, hogy kapsz hanem arról hogy adsz ezzel olyan dolgot adhatsz a párodnak ami nagyon emlékezetes, persze ha ő is kívánja.