Neharagudj de nem értem miért kellene magadat megalázottnak érezni? A szex nem csak arról szól, hogy kapsz hanem arról hogy adsz ezzel olyan dolgot adhatsz a párodnak ami nagyon emlékezetes, persze ha ő is kívánja.
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 03. 07. szerda 17:01), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 03. 07. szerda 17:01
Törölt felhasználó (37025)

Engem izgatna ha belegondolok,de egyúttal megalázottnak is érezném magam.
Érdekes hogy csak akkor vannak ilyen gondolataim amikor nagyon ráérek nem csinálok semmit napokig unatkozom.Ha van meló meg elfáradok rendesen ahogy kell,akkor ninem jönnek ilyen gondolatok,örülök ha én dughatom meg.
Érdekes hogy csak akkor vannak ilyen gondolataim amikor nagyon ráérek nem csinálok semmit napokig unatkozom.Ha van meló meg elfáradok rendesen ahogy kell,akkor ninem jönnek ilyen gondolatok,örülök ha én dughatom meg.
Engem izgatna ha belegondolok,de egyúttal megalázottnak is érezném magam.
Akkor minek jöttél erre a fórumra???Miért nem mész máshová???Felesleges volt belépned ebbe a fórumba......
(Ez egy válasz dankano üzenetére (2007. 03. 07. szerda 07:37), amit ide kattintva olvashatsz)
Engem azért inkább zavarna mint izgatna.
Igen, igaz, hogy keféljen egy jó nagyot ingyen - ez lenne a Te szempontod ilyen helyzetben, ez világos. Na mi többek közt pont az ilyeneket (is) próbáljuk kiszűrni akkor, ha harmadikat keresünk közös játszadozásainkhoz.
(Ez egy válasz Penetrator üzenetére (2007. 03. 06. kedd 19:44), amit ide kattintva olvashatsz)
A hármasnak hatalmas varázsa van!
Ezt sokan nem tudják elfogadni!
Ezt tartsuk tiszteletben...
De mi csináljuk..mert jólesik!
Ezt sokan nem tudják elfogadni!
Ezt tartsuk tiszteletben...
De mi csináljuk..mert jólesik!
A harmadik: hogy keféljen egy nagyot ingyen!
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 03. 06. kedd 12:29), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 03. 06. kedd 12:29

Törölt felhasználó (26894)

Minden bizonnyal megvan a kurvázásnak is a varázsa, csak azzal az a baj szerintem, hogy nagyon üzleti jellege van. Bizonyos szolgáltatásra befizetsz és azt megkapod (vagy nem). Persze van akinek pont ez (is) tetszik benne.
És valóban, a topic témájának az a varázsa, hogy mindenki akarja. A feleség azt, hogy más dugja meg, a férj azt, hogy mással lássa dugni a feleségét, s a harmadik szereplőnél ez lehet más - más dolog. Ennek ez a varázsa.
És valóban, a topic témájának az a varázsa, hogy mindenki akarja. A feleség azt, hogy más dugja meg, a férj azt, hogy mással lássa dugni a feleségét, s a harmadik szereplőnél ez lehet más - más dolog. Ennek ez a varázsa.
Minden bizonnyal megvan a kurvázásnak is a varázsa, csak azzal az a baj szerintem, hogy nagyon üzleti jellege van. Bizonyos szolgáltatásra befizetsz és azt megkapod (vagy nem). Persze van akinek pont ez (is) tetszik benne.
Az is egy megoldás, dehát ezért vagyunk különbözőek, meg lehet, hogy én sajnálnám a kurvákra költeni a pénzem. Pedig ha jobban belegondolok egy két buli megszervezésének az árából lehet, hogy kapnánk néhány órára egy lányt, de az mégsem ugyan az. Itt mindenki önként és azárt csinálja ezeket a dolgokat mert ő is szeretné és kívánja.
(Ez egy válasz Penetrator üzenetére (2007. 03. 03. szombat 20:04), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 03. 03. szombat 20:04
Irigyellek!
De, csak ezért nem nősülök meg. Inkább befizetek két kurvára!

Irigyellek!

Irigyellek!

Én nem tudok bánni a nőkkel ezért is hurcol a feleségem különböző nőket az ágyunkba, hátha megtanulok

Sosem tudhatod,de egy kicsit nagyképű kijelentés.Ha sokat mondogatod majd az asszonyka azértis megcáfol.NŐNEK AKKOR HIGGY HA LÓ LEGEL A SÍRJÁN!
én levénfaszoztalak???? azt mondtam még előtted az élet! (az a 4-5 év) hehehe!

Én nem tudok bánni a nőkkel ezért is hurcol a feleségem különböző nőket az ágyunkba, hátha megtanulok

még előtted az élet :)))
ne könnyebbülj még meg!
ne könnyebbülj még meg!

Sosem tudhatod,de egy kicsit nagyképű kijelentés.Ha sokat mondogatod majd az asszonyka azértis megcáfol.NŐNEK AKKOR HIGGY HA LÓ LEGEL A SÍRJÁN!
Mi a hu-swingeren.com -on keresgéltünk, bár ott szóló lány nem jött össze elsőre inkább párokat találtunk, de a párokból miután szétmentek volt alkalom, hogya lányal voltunk hármasban volt hogy egy másik párból meg a sráccal, egyébként egyik ex barátnőmet sikerült becsábítanunk a hitvesi ágyba, szóval mi a baráti körünkben is körülnéztünk és bejött.
(Ez egy válasz Joshua20 üzenetére (2007. 03. 02. péntek 15:45), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 03. 02. péntek 15:45

Mi már régóta keresünk lányt harmadiknak de eddig nem jártunk sikerrel de ha van tippetek arra, hogy hol és miként kell keresgélni azt nagyon tudnánk díjazni mert még eddig nem jött ossze.
Azért a vége jól "sült" el...
A párom, amikor még barátnő státuszban volt, 4 éve, sokat beszéltünk a párcsere, többes felállás...ról, kezdte izgatni a dolog. Akkor még fősulira járt. Egyszer mikor hazajött, nagyon fel volt, dobva, egész nap arról beszélt, de kipróbálná több fiúval! Kérdezem, mi ez a nagy változás hirtelen. akkor elmondta:
Este elmentek bulizni, éjjel értek haza, de a lánykolesz már zárva volt, az egyik fiú társa elhívta, menjen el hozzá, aludjon ott,külön szobábaan. Persze NEM volt külön szobája, se ágya, úgyhogy 1 ágyban kezdték az alvást, ruhában. Aztán hirtelen összeugrottak, és átdugták az éjszakát.
Ennyi! Rosszul esett akkor, mert nem így képzeltem el, de hamar kerestünk 1 srácot, akivel partiba tudtam vágni. Azóta, lassan, türelmesen, de folyamatosan keressük az ilyen helyzeteket!!!
Este elmentek bulizni, éjjel értek haza, de a lánykolesz már zárva volt, az egyik fiú társa elhívta, menjen el hozzá, aludjon ott,külön szobábaan. Persze NEM volt külön szobája, se ágya, úgyhogy 1 ágyban kezdték az alvást, ruhában. Aztán hirtelen összeugrottak, és átdugták az éjszakát.
Ennyi! Rosszul esett akkor, mert nem így képzeltem el, de hamar kerestünk 1 srácot, akivel partiba tudtam vágni. Azóta, lassan, türelmesen, de folyamatosan keressük az ilyen helyzeteket!!!
Mi már régóta keresünk lányt harmadiknak de eddig nem jártunk sikerrel de ha van tippetek arra, hogy hol és miként kell keresgélni azt nagyon tudnánk díjazni mert még eddig nem jött ossze.
(Ez egy válasz 32es36par üzenetére (2007. 03. 02. péntek 11:45), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 03. 02. péntek 11:45

Az amit te mondassz az nem egészen ugyan az. Szerintünk nem olyan bonyolult mint ahogy te ezt leírtad, nekünk elég sürün összejött, igaz mi nem a két fiu 1 lány felállást részesítjül előnybe, de ez is összejött már. Mindketten a két lány egyfius felállást kedveljük jobban és az is összejött már jónéhányszor, a legkönyebb párt találni ilyen akciókra és ott minden megtörténhet amit csk akartok:)
Az amit te mondassz az nem egészen ugyan az. Szerintünk nem olyan bonyolult mint ahogy te ezt leírtad, nekünk elég sürün összejött, igaz mi nem a két fiu 1 lány felállást részesítjül előnybe, de ez is összejött már. Mindketten a két lány egyfius felállást kedveljük jobban és az is összejött már jónéhányszor, a legkönyebb párt találni ilyen akciókra és ott minden megtörténhet amit csk akartok:)
(Ez egy válasz Penetrator üzenetére (2007. 03. 02. péntek 11:30), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 03. 02. péntek 11:30
Visszaolvastam, mi is a topik eredeti témája.
Tehát, valaki dugja a párom, hogy én is ráizguljak.
Nem rossz ötlet ez sem, az egyhangúság ellen!
Csak időigényes megtalálni a partnert, megszervezni a találkákat. Egyszerűbb a külön utakon járás, és néha otthon is kefélni egy nagyot!

Visszaolvastam, mi is a topik eredeti témája.
Tehát, valaki dugja a párom, hogy én is ráizguljak.
Nem rossz ötlet ez sem, az egyhangúság ellen!
Csak időigényes megtalálni a partnert, megszervezni a találkákat. Egyszerűbb a külön utakon járás, és néha otthon is kefélni egy nagyot!