én még nem tudom milyen de érdekelne
Az szuper, csakhogy a muff-tár, nálunk, nem egész magyaroknál nem nyitható.
(Ez egy válasz Valaki aki vad üzenetére (2006. 10. 19. csütörtök 14:35), amit ide kattintva olvashatsz)
ez jó volt
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 10. 19. csütörtök 11:06), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 10. 19. csütörtök 11:06

Törölt felhasználó (26894)

Hogy válaszoljak kérdésedre, e jó kis vita után, igen, az amator pároknál találhatók meg a képeink. A sorszámot azt hiszem, hiába írom ide, mert nálunk, külhoni magyaroknál, más a számozás, mint az anyaországiaknál.
Egy mondat erejéig a vitához én is hozzászólnék annyit, hogy akinek gáz, ha dugják a feleségét, az ne dugassa, és vigyázzon is rá (ha tud), hogy nehogy megtegye magától is titokban. Akinek pedig nem gáz, sot, tetszik a dolog, illetve izgatja a helyzet, az tegye meg (ha van rá módja). Ilyen egyszeru. Aztán lehet ide járni és csodálkozni: hogy mik vannak!? Ilyen is létezik?
Egy mondat erejéig a vitához én is hozzászólnék annyit, hogy akinek gáz, ha dugják a feleségét, az ne dugassa, és vigyázzon is rá (ha tud), hogy nehogy megtegye magától is titokban. Akinek pedig nem gáz, sot, tetszik a dolog, illetve izgatja a helyzet, az tegye meg (ha van rá módja). Ilyen egyszeru. Aztán lehet ide járni és csodálkozni: hogy mik vannak!? Ilyen is létezik?
Szuszed néven a muff-tárban benne vagytok!
Az egyiket szeptember elején, a másikat szeptember kézepe táján.
(Ez egy válasz gorgh0 üzenetére (2006. 10. 19. csütörtök 13:01), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 10. 19. csütörtök 13:01
(Ez egy válasz gorgh0 üzenetére (2006. 10. 19. csütörtök 13:01), amit ide kattintva olvashatsz)

hali
ha megmondod kb mikor tettétek fel, akkor könnyben meg tudjuk keresni! üdv
ha megmondod kb mikor tettétek fel, akkor könnyben meg tudjuk keresni! üdv
hali
ha megmondod kb mikor tettétek fel, akkor könnyben meg tudjuk keresni! üdv (Ez egy válasz X üzenetére (2006. 10. 19. csütörtök 11:06), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 10. 19. csütörtök 11:06
ha megmondod kb mikor tettétek fel, akkor könnyben meg tudjuk keresni! üdv (Ez egy válasz X üzenetére (2006. 10. 19. csütörtök 11:06), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (26894)

Hogy válaszoljak kérdésedre, e jó kis vita után, igen, az amator pároknál találhatók meg a képeink. A sorszámot azt hiszem, hiába írom ide, mert nálunk, külhoni magyaroknál, más a számozás, mint az anyaországiaknál.
Egy mondat erejéig a vitához én is hozzászólnék annyit, hogy akinek gáz, ha dugják a feleségét, az ne dugassa, és vigyázzon is rá (ha tud), hogy nehogy megtegye magától is titokban. Akinek pedig nem gáz, sot, tetszik a dolog, illetve izgatja a helyzet, az tegye meg (ha van rá módja). Ilyen egyszeru. Aztán lehet ide járni és csodálkozni: hogy mik vannak!? Ilyen is létezik? (Ez egy válasz Valaki aki vad üzenetére (2006. 10. 18. szerda 13:50), amit ide kattintva olvashatsz)
Egy mondat erejéig a vitához én is hozzászólnék annyit, hogy akinek gáz, ha dugják a feleségét, az ne dugassa, és vigyázzon is rá (ha tud), hogy nehogy megtegye magától is titokban. Akinek pedig nem gáz, sot, tetszik a dolog, illetve izgatja a helyzet, az tegye meg (ha van rá módja). Ilyen egyszeru. Aztán lehet ide járni és csodálkozni: hogy mik vannak!? Ilyen is létezik? (Ez egy válasz Valaki aki vad üzenetére (2006. 10. 18. szerda 13:50), amit ide kattintva olvashatsz)
azt írtam, hogy mindkét/három, több/ fél számára jó.
Tehát, ha már nekem nem jó, akkor már nem fér bele.
Ez nem jelenti, hogy nem kerülhet rá sor-vagy tán már került is-, ez azon múlik, hogy milyen meggyőzőkéje lesz/volt/ Krisztának, és ki lesz/volt/ a harmadik fél.
De nem ítélkezek, hogy felettem se ítéljenek

De nem ítélkezek, hogy felettem se ítéljenek

Te is beléptél a "klubba"?
Pedig legutóbb még azt olvastam, hogy neked nem jön be ez a felállás.
Pedig legutóbb még azt olvastam, hogy neked nem jön be ez a felállás.

Köszi:-) És érd be azzal, amid van:-) Pl. velem:-) Szió.
(Ez egy válasz Valaki aki vad üzenetére (2006. 10. 18. szerda 16:28), amit ide kattintva olvashatsz)
További jó munkát és '11' olvasást!
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 10. 18. szerda 16:25), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 10. 18. szerda 16:25

Törölt felhasználó (368273)

Nem minek, NEKEM?
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 10. 18. szerda 16:20), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 10. 18. szerda 16:20

Törölt felhasználó (368273)

Basszus kezdesz rám hsonlítani! Mindig az kell neked is, aki nem foglalkozik veled:DDDD
Integetnék, de minek?:-))))))
Integetnék, de minek?:-))))))
Basszus kezdesz rám hsonlítani! Mindig az kell neked is, aki nem foglalkozik veled:DDDD
Integetnék, de minek?:-)))))) (Ez egy válasz Valaki aki vad üzenetére (2006. 10. 18. szerda 15:47), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 10. 18. szerda 15:47
Integetnék, de minek?:-)))))) (Ez egy válasz Valaki aki vad üzenetére (2006. 10. 18. szerda 15:47), amit ide kattintva olvashatsz)

Járni járok, csak nem dugni...
A lányokat meg úgysem érdekli....főleg azt nem, akit szeretném, ha érdekelné...
A lányokat meg úgysem érdekli....főleg azt nem, akit szeretném, ha érdekelné...
Ebben teljesenigazad van
de ha te dugod a más nejét?:) az már döfi?:)
de ha te dugod a más nejét?:) az már döfi?:)
Járni járok, csak nem dugni...
A lányokat meg úgysem érdekli....főleg azt nem, akit szeretném, ha érdekelné... (Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2006. 10. 18. szerda 15:45), amit ide kattintva olvashatsz)
A lányokat meg úgysem érdekli....főleg azt nem, akit szeretném, ha érdekelné... (Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2006. 10. 18. szerda 15:45), amit ide kattintva olvashatsz)
Te meg másfelé jársz dugni? a jányok meg ne tuggyák!
(Ez egy válasz Valaki aki vad üzenetére (2006. 10. 18. szerda 15:44), amit ide kattintva olvashatsz)
akkor meg már minek:-)))
(Ez egy válasz BigJoe23 üzenetére (2006. 10. 18. szerda 15:42), amit ide kattintva olvashatsz)

max csak akkor, ha rájuklépsz :-D
(Ez egy válasz Valaki aki vad üzenetére (2006. 10. 18. szerda 15:22), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 10. 18. szerda 15:22

Köszi, hogy kiállsz mellettem, de nincs rá szükség...az ilyen hernyókat észre sem veszem:-)
Köszi, hogy kiállsz mellettem, de nincs rá szükség...az ilyen hernyókat észre sem veszem:-)