nameg vigyázni ilyen esetekben amúgy is érdemes, nem csak tablettával. a gumi meg (főleg kiegészítésként) 100% védelem. ;)
végülis, valóban érvényes a "nyitott házasság" avagy "nyitott kapcsolat" kifejezés.
nézd végig a történelem során az ehhez hasonló szabadosság, és a szigorú erkölcsök alakulását. róma virágzása idején igen komoly orgiák voltak a "menők", nagy zabálásokkal, vedeléssel, és igen gyakran szexxel. néhány emberöltővel később betiltották, hogy együtt fürödjenek a nők a férfiakkal a nyilvános fürdőkben. vagy hogy csak a közelmúltra nyúljak vissza, a hippi korszak, és az utánna felvirágzó erkölcsösebb nézetek közti ellentétes álláspont? ugyanígy sztem a pároknál is megfigyelhető egyfajta hullámzás, ami nagyon sok tényezőből jön össze. kíváncsiság, a változatosság keresése, ... kinek mi.
nézd végig a történelem során az ehhez hasonló szabadosság, és a szigorú erkölcsök alakulását. róma virágzása idején igen komoly orgiák voltak a "menők", nagy zabálásokkal, vedeléssel, és igen gyakran szexxel. néhány emberöltővel később betiltották, hogy együtt fürödjenek a nők a férfiakkal a nyilvános fürdőkben. vagy hogy csak a közelmúltra nyúljak vissza, a hippi korszak, és az utánna felvirágzó erkölcsösebb nézetek közti ellentétes álláspont? ugyanígy sztem a pároknál is megfigyelhető egyfajta hullámzás, ami nagyon sok tényezőből jön össze. kíváncsiság, a változatosság keresése, ... kinek mi.
Engem felizgatna annyira, hogy jól pofánvágnám mindkettőt!
Ez elég s*arul hangzik tényleg....Részvétem:-(
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 10. 20. péntek 15:52), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 10. 20. péntek 15:52
Törölt felhasználó (36108)

Nem tudom normális dolog-e, vagy sem, de engem izgat, hogy a feleségemnek szeretője lett, és jó megdugták egy mellékúton. Sajnos a részleteket nem mesélte el, mert még friss a dolog, de ennek ellenérte baromi nehéz megbocsátani neki az esetet. Természetesen, ha elmesélné, mi történt pontosan nem lenne könnyebb, mert piszokul megvisel, hogy szeretője lett, különösen, hogy Én hűséges voltam hozzá. Amikor láttam hogy merrefele alakulgatnak a dolgok a pasijával felajánlottam, hogy egyszer hozza fel hozzánk, és próbáljuk meg hármasban, de nem tetszett neki az ötlet. Az egész történetben az a legdurvább, hogy baromi féltélkeny minden nőre aki körülöttem található, csak éppen nem értem miért. Szóval az biztos, hogy duplán izgató, hogy a feleségem beleült egy mellékúton a pasija farkába, egyszer idegileg, másodszor meg sexuálisan, ami érdekes dolog, és meglehetősen tudathasadásos állapot.
Nem egészen értem, milyen jellegű szövegtől tudsz lehidalni, és azt sem, hogy mit értesz azon, hogy szuszed sem egészen úgy gondolta. Mit? És akkor hogyan gondolhattam? Vagy ha nem egészen, akkor csak félig? Nekem ez kicsit kicsit zavaros. Egyébként pedig úgy gondoltam, ahogy írtam, esetleg lehet, hanyagul fogalmaztam. Nem egész helyett nem egyenragút kellett volna írnom. Na de ez más téma, inkább a topik témájához, valamint az itt elhangzottakhoz szeretnék hozzászólni. Szerintem más dolog, ha közös játékról van szó, tehát ha mindkét fél tudatosan, előre tisztázott játékszabályok között "űzik" ezt a játékot, és más az, ha a férfi rájön, hogy partnernője titokban mással is áldozgat a szex oltárán, illetve ha rajtakapja a partnernőjét mással, és azon felül, hogy fájdalmas számára a dolog, egyúttal izgató is. Az alaphelyzet ugyan nagyon hasonló, de még sem ugyan az.
Oké, most már értem. Asszem nem kéne reggel hozzászólásokat írnom, mert annyira álmos voltam, hogy még ezt a szóviccet sem értettem meg. De ciki. A szöveged tökéletes volt, csak én vagyok buta liba :-)))))
Engem is feldobna ha megdugnák a nejemet, de nem tudom , hogy megtudnék-e bocsájtani.
Féltékeny? elékeztesd, ha neki szabad, neked is!
Nem kell feltétlenül azonnal megbocsájtani, haggy magadnak időt, hogy először is fel tudd dolgozni a dolgot...
Egyébként ha megengedsz 1 kérdést: hogy derült ki? (Ez egy válasz X üzenetére (2006. 10. 20. péntek 15:52), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 10. 20. péntek 15:52
Nem kell feltétlenül azonnal megbocsájtani, haggy magadnak időt, hogy először is fel tudd dolgozni a dolgot...
Egyébként ha megengedsz 1 kérdést: hogy derült ki? (Ez egy válasz X üzenetére (2006. 10. 20. péntek 15:52), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (36108)

Nem tudom normális dolog-e, vagy sem, de engem izgat, hogy a feleségemnek szeretője lett, és jó megdugták egy mellékúton. Sajnos a részleteket nem mesélte el, mert még friss a dolog, de ennek ellenérte baromi nehéz megbocsátani neki az esetet. Természetesen, ha elmesélné, mi történt pontosan nem lenne könnyebb, mert piszokul megvisel, hogy szeretője lett, különösen, hogy Én hűséges voltam hozzá. Amikor láttam hogy merrefele alakulgatnak a dolgok a pasijával felajánlottam, hogy egyszer hozza fel hozzánk, és próbáljuk meg hármasban, de nem tetszett neki az ötlet. Az egész történetben az a legdurvább, hogy baromi féltélkeny minden nőre aki körülöttem található, csak éppen nem értem miért. Szóval az biztos, hogy duplán izgató, hogy a feleségem beleült egy mellékúton a pasija farkába, egyszer idegileg, másodszor meg sexuálisan, ami érdekes dolog, és meglehetősen tudathasadásos állapot.
Engem is

Szuszed külhonból netezik, és náluk nem látszik ez a sorozat...

én még nem tudom milyen de érdekelne
Az szuper, csakhogy a muff-tár, nálunk, nem egész magyaroknál nem nyitható.
(Ez egy válasz Valaki aki vad üzenetére (2006. 10. 19. csütörtök 14:35), amit ide kattintva olvashatsz)
ez jó volt
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 10. 19. csütörtök 11:06), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 10. 19. csütörtök 11:06

Törölt felhasználó (26894)

Hogy válaszoljak kérdésedre, e jó kis vita után, igen, az amator pároknál találhatók meg a képeink. A sorszámot azt hiszem, hiába írom ide, mert nálunk, külhoni magyaroknál, más a számozás, mint az anyaországiaknál.
Egy mondat erejéig a vitához én is hozzászólnék annyit, hogy akinek gáz, ha dugják a feleségét, az ne dugassa, és vigyázzon is rá (ha tud), hogy nehogy megtegye magától is titokban. Akinek pedig nem gáz, sot, tetszik a dolog, illetve izgatja a helyzet, az tegye meg (ha van rá módja). Ilyen egyszeru. Aztán lehet ide járni és csodálkozni: hogy mik vannak!? Ilyen is létezik?
Egy mondat erejéig a vitához én is hozzászólnék annyit, hogy akinek gáz, ha dugják a feleségét, az ne dugassa, és vigyázzon is rá (ha tud), hogy nehogy megtegye magától is titokban. Akinek pedig nem gáz, sot, tetszik a dolog, illetve izgatja a helyzet, az tegye meg (ha van rá módja). Ilyen egyszeru. Aztán lehet ide járni és csodálkozni: hogy mik vannak!? Ilyen is létezik?
Szuszed néven a muff-tárban benne vagytok!
Az egyiket szeptember elején, a másikat szeptember kézepe táján.
(Ez egy válasz gorgh0 üzenetére (2006. 10. 19. csütörtök 13:01), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 10. 19. csütörtök 13:01
(Ez egy válasz gorgh0 üzenetére (2006. 10. 19. csütörtök 13:01), amit ide kattintva olvashatsz)

hali
ha megmondod kb mikor tettétek fel, akkor könnyben meg tudjuk keresni! üdv
ha megmondod kb mikor tettétek fel, akkor könnyben meg tudjuk keresni! üdv
hali
ha megmondod kb mikor tettétek fel, akkor könnyben meg tudjuk keresni! üdv (Ez egy válasz X üzenetére (2006. 10. 19. csütörtök 11:06), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 10. 19. csütörtök 11:06
ha megmondod kb mikor tettétek fel, akkor könnyben meg tudjuk keresni! üdv (Ez egy válasz X üzenetére (2006. 10. 19. csütörtök 11:06), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (26894)

Hogy válaszoljak kérdésedre, e jó kis vita után, igen, az amator pároknál találhatók meg a képeink. A sorszámot azt hiszem, hiába írom ide, mert nálunk, külhoni magyaroknál, más a számozás, mint az anyaországiaknál.
Egy mondat erejéig a vitához én is hozzászólnék annyit, hogy akinek gáz, ha dugják a feleségét, az ne dugassa, és vigyázzon is rá (ha tud), hogy nehogy megtegye magától is titokban. Akinek pedig nem gáz, sot, tetszik a dolog, illetve izgatja a helyzet, az tegye meg (ha van rá módja). Ilyen egyszeru. Aztán lehet ide járni és csodálkozni: hogy mik vannak!? Ilyen is létezik? (Ez egy válasz Valaki aki vad üzenetére (2006. 10. 18. szerda 13:50), amit ide kattintva olvashatsz)
Egy mondat erejéig a vitához én is hozzászólnék annyit, hogy akinek gáz, ha dugják a feleségét, az ne dugassa, és vigyázzon is rá (ha tud), hogy nehogy megtegye magától is titokban. Akinek pedig nem gáz, sot, tetszik a dolog, illetve izgatja a helyzet, az tegye meg (ha van rá módja). Ilyen egyszeru. Aztán lehet ide járni és csodálkozni: hogy mik vannak!? Ilyen is létezik? (Ez egy válasz Valaki aki vad üzenetére (2006. 10. 18. szerda 13:50), amit ide kattintva olvashatsz)
azt írtam, hogy mindkét/három, több/ fél számára jó.
Tehát, ha már nekem nem jó, akkor már nem fér bele.
Ez nem jelenti, hogy nem kerülhet rá sor-vagy tán már került is-, ez azon múlik, hogy milyen meggyőzőkéje lesz/volt/ Krisztának, és ki lesz/volt/ a harmadik fél.
De nem ítélkezek, hogy felettem se ítéljenek

De nem ítélkezek, hogy felettem se ítéljenek

Te is beléptél a "klubba"?
Pedig legutóbb még azt olvastam, hogy neked nem jön be ez a felállás.
Pedig legutóbb még azt olvastam, hogy neked nem jön be ez a felállás.