Szerintem te vagy a gáz.....
Ha visszaolvastál volna, akkor képben lennél....Itt majdnem mindenki, de akinek most beszóltál, az pont 1000%-osan több éve házas és erős érzelmi kötöttségben él a feleségével..De ezt te úgy látszik, nem érted, mert nem is értheted....!
Ha visszaolvastál volna, akkor képben lennél....Itt majdnem mindenki, de akinek most beszóltál, az pont 1000%-osan több éve házas és erős érzelmi kötöttségben él a feleségével..De ezt te úgy látszik, nem érted, mert nem is értheted....!
De az nem gáz ugye, ha te dugsz a 2 nőt?
A szexbe minden belefér, ami mindkét/három, több/ fél számára jó.

A szexbe minden belefér, ami mindkét/három, több/ fél számára jó.
az amatőr pároknál?
sorszám? (Ez egy válasz X üzenetére (2006. 10. 18. szerda 12:12), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 10. 18. szerda 12:12
sorszám? (Ez egy válasz X üzenetére (2006. 10. 18. szerda 12:12), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (26894)

Vannak. Raktunk is fel ide párat.
Vannak. Raktunk is fel ide párat.
fotók vannak az akcióról?
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 10. 18. szerda 10:51), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 10. 18. szerda 10:51

Igen, ez bizony sok e téma kedvelojének problémája. Jómagam is hasonló problémával küzdöttem még nem is olyan rég, de mára már változott a helyzet. Sikerült rávennem a nejem, és azóta köztünk is jobban muködnek a dolgok.
Igen, ez bizony sok e téma kedvelojének problémája. Jómagam is hasonló problémával küzdöttem még nem is olyan rég, de mára már változott a helyzet. Sikerült rávennem a nejem, és azóta köztünk is jobban muködnek a dolgok.
(Ez egy válasz Valaki aki vad üzenetére (2006. 10. 18. szerda 10:47), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 10. 18. szerda 10:47

dehogynem...de nejemet nem izgatja, ha megdugják...még ha én teszem az sem...
dehogynem...de nejemet nem izgatja, ha megdugják...még ha én teszem az sem...
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 10. 18. szerda 10:39), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 10. 18. szerda 10:39

Nagyon visszaesett ez a topik. Nem érdekel senkit ez a téma?
Nagyon visszaesett ez a topik. Nem érdekel senkit ez a téma?
jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Két centivel alacsonyabb vagyok és nem vagyok ennyivel az átlag felett! :-)
(Ez egy válasz BigJoe23 üzenetére (2006. 10. 05. csütörtök 19:50), amit ide kattintva olvashatsz)
na ezt nem értem
(Ez egy válasz vazul68 üzenetére (2006. 10. 05. csütörtök 17:23), amit ide kattintva olvashatsz)
Sajnos csak "majdnem" felelek meg az elvárásoknak :-)
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 10. 05. csütörtök 16:49), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 10. 05. csütörtök 16:49
Törölt felhasználó (59262)

Barátnőm részére keresnék,
intelligens, nem pocakos, nem szakállas, legalább 180 magas, ha lehet Budapest.- i legyen
abszolút diszkrét, az átlagosnál nagyobb hímvesszővel, (hossz, vastag is) 32-45 éves pasi személyében.
intelligens, nem pocakos, nem szakállas, legalább 180 magas, ha lehet Budapest.- i legyen
abszolút diszkrét, az átlagosnál nagyobb hímvesszővel, (hossz, vastag is) 32-45 éves pasi személyében.
Barátnőm részére keresnék,
Nos akkor fordítsuk meg a kérdést.
Kit izgat ha megdugja őt a felesége?!
Kit izgat ha megdugja őt a felesége?!

Izgat, ha megdugom Manykát?
Ő lenne a mezei?
sziasztok! a privát oldalon a magyar amatőr fiuknál van a képem, ha tetszene, kérlek irj!
santabarbara
santabarbara
Egysze kipróbálnám!!!,,, teljesen diszkréten ,,, csak azt csinálom amit kérnek- elvárnak,,, ápolt vagyok,,, és nem tolakodó. Csak délelött érnék rá.A lány örömére.
Hali! a magyar amatőr fiuk képeknél "santabarbara" farok KIADÓ! (garanciális)
Lehetne fodítva is?!
(Ez egy válasz szasza9mm üzenetére (2006. 10. 02. hétfő 12:33), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 10. 02. hétfő 12:33

Én szeretem nézni mikor dugják a csajomat, én meg közben szopatom! :-))