Sziasztok!
Rég nem jártunk erre. Köszi BigJoe, hogy belinkelted a képet, és a dícséretet.
Makkos75 neked is, jól esett. A feldobott lehetőséget meg még szervezem, Kriszti kicsit túl felelőtlenül vetette fel, ennek ellenére próbálom rávenni. Minden érdeklődőt várok msn-re a mullerl@chello.hu címre. (Ez egy válasz Makkos75 üzenetére (2006. 09. 20. szerda 12:25), amit ide kattintva olvashatsz)
Rég nem jártunk erre. Köszi BigJoe, hogy belinkelted a képet, és a dícséretet.
Makkos75 neked is, jól esett. A feldobott lehetőséget meg még szervezem, Kriszti kicsit túl felelőtlenül vetette fel, ennek ellenére próbálom rávenni. Minden érdeklődőt várok msn-re a mullerl@chello.hu címre. (Ez egy válasz Makkos75 üzenetére (2006. 09. 20. szerda 12:25), amit ide kattintva olvashatsz)
Itt van Vazul,és egyre lazul :-D
(Ez egy válasz vazul68 üzenetére (2006. 09. 21. csütörtök 16:48), amit ide kattintva olvashatsz)
Azonnal vegyük fel a kapcsolatot :-) mez.erika@freemail.hu
(Ez egy válasz roxx üzenetére (2006. 09. 21. csütörtök 16:25), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 09. 21. csütörtök 16:25

Sziasztok!
Nem tudom, hogy a megfelelő fórumra írok-e, de a szeretőmmel szívesen csatlakoznánk párhoz, vagy szívesen vennénk egy lányt/hölgyet harmadiknak.
Komolyan gondoljuk és van már többes tapasztalat. Pestiek vagyunk ffi 32éves, nő 48.
Üdv.
Nem tudom, hogy a megfelelő fórumra írok-e, de a szeretőmmel szívesen csatlakoznánk párhoz, vagy szívesen vennénk egy lányt/hölgyet harmadiknak.
Komolyan gondoljuk és van már többes tapasztalat. Pestiek vagyunk ffi 32éves, nő 48.
Üdv.
hozz egy lányt magaddal:)
Sziasztok!
Üdv.
Üdv.
Tökéletesen igazad van!
Ha jól vágom le a dolgot-Kriszti a felerséged.
Csak gratulálni tudok! :-))
Válasz vagy-vagy üzenetére (6)
Csak gratulálni tudok! :-))
Válasz vagy-vagy üzenetére (6)
Ismerkedjünk össze, simán menni fog! :-)
Hát, ami itt zajlik, azok alapján nehezen hiszek bármit is :D
(Ez egy válasz mima2 üzenetére (2006. 09. 20. szerda 13:51), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 09. 20. szerda 13:51

Szerintem te is csak 1 kukoló vagy, gondolod ,hogy akivel talizunk azokkal nem cserélünk képet? A sexre pedig csak szimpi után jöhet szoba!!!!!!!!!!!!!
Szerintem te is csak 1 kukoló vagy, gondolod ,hogy akivel talizunk azokkal nem cserélünk képet? A sexre pedig csak szimpi után jöhet szoba!!!!!!!!!!!!!
(Ez egy válasz hotdogzero üzenetére (2006. 09. 20. szerda 13:33), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 09. 20. szerda 13:33

Nem fontos? hát nekem igenis fontos hogy hogy néz ki egy nő. sajnálom, de akármilyen fogatlan, kövér, öreg, szőrös, izzadt "nőbe" nem lennék képes betömködni semmimet sem.
Nem fontos? hát nekem igenis fontos hogy hogy néz ki egy nő. sajnálom, de akármilyen fogatlan, kövér, öreg, szőrös, izzadt "nőbe" nem lennék képes betömködni semmimet sem.
(Ez egy válasz mima2 üzenetére (2006. 09. 20. szerda 10:02), amit ide kattintva olvashatsz)
Szerintem is, kár, hogy nem én készítettem :-D
(Ez egy válasz Makkos75 üzenetére (2006. 09. 20. szerda 12:25), amit ide kattintva olvashatsz)
Szerintem jó a kép :)
10pasiból 9 puding, vagy csak önző? :-)
(Ez egy válasz vazul68 üzenetére (2006. 09. 20. szerda 10:53), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 09. 20. szerda 10:53

Én a következőt vettem észre! Klasz a hármas, csak az a gond, ha a párom megemlíti egy férfinek, aki éppen udvarol neki, hogy megkapható, de csak hármasban, 10 férfiből 9 visszalép, puding lesz! Amúgy egy jó csoportszex (ami csak akkor jöhet létre, ha bizalom van) nagyot dobhat a lelki egyensúlyon és feltüzeli a kapcsolatot is!
Én a következőt vettem észre! Klasz a hármas, csak az a gond, ha a párom megemlíti egy férfinek, aki éppen udvarol neki, hogy megkapható, de csak hármasban, 10 férfiből 9 visszalép, puding lesz! Amúgy egy jó csoportszex (ami csak akkor jöhet létre, ha bizalom van) nagyot dobhat a lelki egyensúlyon és feltüzeli a kapcsolatot is!
neki nem lehet egy kis örömük?
Semmi csak mindenhol ott vannak
mi bajod velük?
(Ez egy válasz mima2 üzenetére (2006. 09. 20. szerda 10:06), amit ide kattintva olvashatsz)
Pont miattuk nem!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
(Ez egy válasz BigJoe23 üzenetére (2006. 09. 20. szerda 10:04), amit ide kattintva olvashatsz)

a kukkolók nevében kérlek, hogy tegyétek meg :-D
(Ez egy válasz mima2 üzenetére (2006. 09. 20. szerda 10:02), amit ide kattintva olvashatsz)