Sajnos az olyanok, akik el is mennének meg nem jönnek be a pároknak. Én szívesen csatlakoznék párhoz a hölgy örömére, de nehéz, mert nem vagyok független. Nekem csak a délelőttök jöhetnek szóba, de ez sok párnak vagy nem jön be vagy kivitelezhetetlen.
Nyilván szombat mert van Gyerek de mondtam nincs kép nincs szex
(Ez egy válasz 40bebebe üzenetére (2017. 09. 08. péntek 17:14), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 09. 08. péntek 17:14

hát konkrétan ti sem szoktatok visszairni pediga közelben vagyok...aztran meg kiderül h csak szombat estére kerestek stb stb
mindig van valami ...
mindig van valami ...
Elképzelhető,hogy valamilyen érzelmi ok (is) van a háttérben,ami még az adott személyben sem kristályosodott ki teljesen,így még csak meg sem tudná fogalmazni,hogy miért nem élt a felkínált és előre lefixált lehetőséggel.Vagyunk "néhányan",akik minden bizonnyal gyönyörű és kívánatos párod nem hagytuk volna parlagon!
(Ez egy válasz X üzenetére (2017. 09. 09. szombat 19:25), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 09. 09. szombat 19:25

Törölt felhasználó (104575)

Na nekem aztán nem okozott lelki törést mindez, csak én nem hiszem hogy kihagytam volna ilyen alkalmakat.
De persze nem sikerülhet minden úgy, ahogy az ember számít rá.
Mondjuk ezt a két srácot nem innen a GG ről ismertük meg.
(Ez egy válasz X üzenetére (2017. 09. 09. szombat 19:47), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 09. 09. szombat 19:47
Törölt felhasználó (1568852)

Sajnos itt legtöbbször nem úgy sikerül.
Sajnos itt legtöbbször nem úgy sikerül.
(Ez egy válasz X üzenetére (2017. 09. 09. szombat 19:25), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 09. 09. szombat 19:25

Na nekem aztán nem okozott lelki törést mindez, csak én nem hiszem hogy kihagytam volna ilyen alkalmakat.
De persze nem sikerülhet minden úgy, ahogy az ember számít rá. (Ez egy válasz X üzenetére (2017. 09. 09. szombat 19:10), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 09. 09. szombat 19:10
De persze nem sikerülhet minden úgy, ahogy az ember számít rá. (Ez egy válasz X üzenetére (2017. 09. 09. szombat 19:10), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (1574052)

Ahogy elnézem nagyon sok ember hozzászólását, már az is eredmény, hogy elmentek, ott voltak. Talán legközelebb kiteljesednek a vágyaitok, amiből te pedig egy jó videót tudsz készíteni magatoknak.
Ahogy elnézem nagyon sok ember hozzászólását, már az is eredmény, hogy elmentek, ott voltak. Talán legközelebb kiteljesednek a vágyaitok, amiből te pedig egy jó videót tudsz készíteni magatoknak.
(Ez egy válasz X üzenetére (2017. 09. 09. szombat 16:10), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 09. 09. szombat 16:10

Még azt sem lehet monfani, hogy mindenképpen meg kell történnie aminek meg kell történnie.
Volt két srác. A (szokásos) masszázsra érkeztek. A párom látta előtte őket, megbeszéltük, hogy hogy bármeddig elmehetnek a srácok.
Az egyik még az alsóját se vette le róla, a ciciket is eléggé kikerülte.
A másik jól kezdte, segített levetkőzni a páromnak, alsógatáyában volt sokáig a masszázs alatt.
Amikor a masszázs végén elkezdte nyalni lekerült a gatya is, na mondom egy jó kis keféléses videó lesz.
Nem így lett.
Pedig előtte ez a srác finoman kérdezgette, hogy masszázs után lehet e más is ?
Volt két srác. A (szokásos) masszázsra érkeztek. A párom látta előtte őket, megbeszéltük, hogy hogy bármeddig elmehetnek a srácok.
A másik jól kezdte, segített levetkőzni a páromnak, alsógatáyában volt sokáig a masszázs alatt.
Amikor a masszázs végén elkezdte nyalni lekerült a gatya is, na mondom egy jó kis keféléses videó lesz.
Nem így lett.
Pedig előtte ez a srác finoman kérdezgette, hogy masszázs után lehet e más is ?
A muszáj szót sem muszáj ly-nal írni ám.
(Ez egy válasz X üzenetére (2017. 09. 09. szombat 17:57), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 09. 09. szombat 17:57
Törölt felhasználó (1292612)

nem muszály kettesben maradnotok.
van megoldás javaslatom, meg is írtam privátban
DD

mi pedig megválaszoltunk privátban
(Ez egy válasz X üzenetére (2017. 09. 09. szombat 17:57), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 09. 09. szombat 17:57

Törölt felhasználó (1292612)

DD

DD
(Ez egy válasz X üzenetére (2017. 09. 09. szombat 17:54), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 09. 09. szombat 17:54

Úgy tűnik ez az este is elmegy, anélkül hogy találkoznánk valakivel, nem baj kettesben megtesszük ami tőlünk telik

Úgy tűnik ez az este is elmegy, anélkül hogy találkoznánk valakivel, nem baj kettesben megtesszük ami tőlünk telik

Az utolsó pár hozzászólás alapján Mi teljesen nyugodtak lettünk ha pasit és párt ilyen nehéz találni akkor nőt
Szinte lehetetlen, de néha néha sikerül.

Szinte lehetetlen, de néha néha sikerül.

Még azt sem lehet monfani, hogy mindenképpen meg kell történnie aminek meg kell történnie.
Nem így lett.
Pedig előtte ez a srác finoman kérdezgette, hogy masszázs után lehet e más is ? (Ez egy válasz X üzenetére (2017. 09. 09. szombat 13:57), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 09. 09. szombat 13:57
Nem így lett.
Pedig előtte ez a srác finoman kérdezgette, hogy masszázs után lehet e más is ? (Ez egy válasz X üzenetére (2017. 09. 09. szombat 13:57), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (1574052)

Ez mind igaz azokra, akik komolyan is gondolják és nem csak megerősítésre vágynak, hogy lehet kellene valakinek....Az olyan komolyak, mint te vagy akikről szó eshet, azok taliznak és meg is történik, aminek meg kell történnie.
Sziasztok.Párokhoz csatlakoznék a hölgy örömére Hajdu megyebe de normális tavolsagon belul utazok is.Ápolt nem kamus pasi vagyok.Várom valos párok üzenetét.
Én miért nem kapok ilyen felkérést?
Krumplit sem kell kapálnom, kocsmába sem járok.
(Ez egy válasz X üzenetére (2017. 09. 09. szombat 13:04), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 09. 09. szombat 13:04

az nem ér rá
Értem én hogy sok dolguk van a fiúknak, de hogy egy invitálásra, egy valószínű feleségdugásra, hármasra sem érnek rá, az minimum érdekes.
Szerintem nem fontosabb egy szombat délutáni krumplikapálás, vagy egy szombat esti sörözés a haverokkal.
Mert az előbbiek is fontosak, de egy meghívás, egy kettes, hármas bulira, az szerintem mindent felülír.
Értem én hogy sok dolguk van a fiúknak, de hogy egy invitálásra, egy valószínű feleségdugásra, hármasra sem érnek rá, az minimum érdekes.
Szerintem nem fontosabb egy szombat délutáni krumplikapálás, vagy egy szombat esti sörözés a haverokkal.
Mert az előbbiek is fontosak, de egy meghívás, egy kettes, hármas bulira, az szerintem mindent felülír.
Ez mind igaz azokra, akik komolyan is gondolják és nem csak megerősítésre vágynak, hogy lehet kellene valakinek....Az olyan komolyak, mint te vagy akikről szó eshet, azok taliznak és meg is történik, aminek meg kell történnie.
(Ez egy válasz X üzenetére (2017. 09. 09. szombat 13:04), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 09. 09. szombat 13:04

az nem ér rá
az nem ér rá
Mert az előbbiek is fontosak, de egy meghívás, egy kettes, hármas bulira, az szerintem mindent felülír. (Ez egy válasz X üzenetére (2017. 09. 09. szombat 07:27), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 09. 09. szombat 07:27
Mert az előbbiek is fontosak, de egy meghívás, egy kettes, hármas bulira, az szerintem mindent felülír. (Ez egy válasz X üzenetére (2017. 09. 09. szombat 07:27), amit ide kattintva olvashatsz)

Minket is izgatna, de sajnos már elég régen volt rá alkalmunk. Valahogy senkivel nem tudjuk összehozni. Aki nekünk tetszene, az nem ér rá amikor mi, aki meg mindenáron jönne, az nekünk nem annyira szimpatikus, hogy belemenjünk vele. Pedig már igazán ideje lenne
!

Minket is izgatna, de sajnos már elég régen volt rá alkalmunk. Valahogy senkivel nem tudjuk összehozni. Aki nekünk tetszene, az nem ér rá amikor mi, aki meg mindenáron jönne, az nekünk nem annyira szimpatikus, hogy belemenjünk vele. Pedig már igazán ideje lenne
!

hát konkrétan ti sem szoktatok visszairni pediga közelben vagyok...aztran meg kiderül h csak szombat estére kerestek stb stb
mindig van valami ... (Ez egy válasz mókusfiú és mókuslány üzenetére (2017. 09. 07. csütörtök 19:58), amit ide kattintva olvashatsz)
mindig van valami ... (Ez egy válasz mókusfiú és mókuslány üzenetére (2017. 09. 07. csütörtök 19:58), amit ide kattintva olvashatsz)

Ez itt a standard: álmodozók regelnek, konkrét megkeresésre, képcsreére, telefoncserére lelépnek , elmenekülnek. Sajnos a fiúk is, lányok is, de ez a viselkedés a pároknál a legegyértelműbb, hiszen ott még a motiváltabb pasit is megfékezi a lány.. Szóval norm89 csak egy tipikus eropolisos kamubetyár.