Szerintem. A párcserés szex az már egy szint. Aki el jut odáig, az már túllép a kicsinyes féltékenykedésen. Ez pedig értelem kérdése. Meg az is biztos, hogy elég bonyolult dolog, sok minden, többek között, az Intilligencia és értelem is kell hozzá, hogy működjön is. Én azt tapasztaltam, hogy inkább az iskolázottabb réteg aki belemegy ilyenbe, Az viszont biztos, hogy ezek között nem mindennapi használatra van a " nagy kupakos fasz" kifejezés.
Szerintem. A párcserés szex az már egy szint. Aki el jut odáig, az már túllép a kicsinyes féltékenykedésen. Ez pedig értelem kérdése. Meg az is biztos, hogy elég bonyolult dolog, sok minden, többek között, az Intilligencia és értelem is kell hozzá, hogy működjön is. Én azt tapasztaltam, hogy inkább az iskolázottabb réteg aki belemegy ilyenbe, Az viszont biztos, hogy ezek között nem mindennapi használatra van a " nagy kupakos fasz" kifejezés.
(Ez egy válasz EnJoyMiskolc üzenetére (2017. 09. 11. hétfő 16:21), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 09. 11. hétfő 16:21

Helló! Akkor most ki kell ábrándítsam a kételkedőket, az utóbbi élménybeszámolóval kapcsolatban! Lehet, hogy inkább prózai, mint költői hangvételű, de megtörtént eseten alapszik! Tény, hogy sokan vannak itt, akik csupán álmodják az életet, de mégha kevesebben is, azért vannak, akik élik az álmaikat!
A látszat néha csal......

Hát persze.....ha te mondod
Főleg a hey, az ijyen és ehhez hasonlók mutatnak rá a komolyságra is többek között. Álmodozzatok csak
Aki megélte, az rögtön tudja, hogy mi a valóság és a képzelet között a különbség....Az , hogy tegnap nem esett az eső itthon, vagyis Nyíregyházán, az már ne is foglalkoztasson
Arról nem is beszélve, hogy aki 22:00-kor talizik, az pici eséllyel ül le szex után ide, merthogy minek is.....
)))
(Ez egy válasz EnJoyMiskolc üzenetére (2017. 09. 11. hétfő 16:21), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 09. 11. hétfő 16:21

Helló! Akkor most ki kell ábrándítsam a kételkedőket, az utóbbi élménybeszámolóval kapcsolatban! Lehet, hogy inkább prózai, mint költői hangvételű, de megtörtént eseten alapszik! Tény, hogy sokan vannak itt, akik csupán álmodják az életet, de mégha kevesebben is, azért vannak, akik élik az álmaikat!

(Ez egy válasz X üzenetére (2017. 09. 11. hétfő 13:44), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 09. 11. hétfő 13:44

Törölt felhasználó (1574052)

Nem véletlenül volt az a jel tőlem sem. Akivel megtörtént, az valóban nem így írja le, ez tényleg csak álmodozás. (látszik)
nincs kép nincs szex: talan egy email segithetne.... nemde?
talan van olyan 2017ben hogy valaki nem használ emialt? ugyan már... ezek kifogások. ma pl. egy szegedma nevű kedves kamugép irta ki magára, hogy párban keres de, mára: aztan amikor rákérdezel, hogy esetleg emailen nem szeretne-e képet látni, és cserélni , akkor hirtelen eltűnik. Szóval nyugodtan maradhatunk annyiban, hogy aki nem bir emailen kommunikálni az telefonálni sem fog, és személyesen sem fog találkozni. persze lehet ezt egy béna oldal béna, törölhetetlen regizstrációjára kenni, meg agyonpanaszkodni a közöst, hogy mennyi a kamuember... aki csa szombatra keres, az ne irja ki már hogy mennyi a kamuember, mert nem biztos hogy ugaranbak a szombat estére. egy találkozás mindkét félen múlik, tehát minden félnek alkalmazkodnia kell, ahogyan tud. (Ez egy válasz mókusfiú és mókuslány üzenetére (2017. 09. 09. szombat 20:39), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 09. 09. szombat 20:39
talan van olyan 2017ben hogy valaki nem használ emialt? ugyan már... ezek kifogások. ma pl. egy szegedma nevű kedves kamugép irta ki magára, hogy párban keres de, mára: aztan amikor rákérdezel, hogy esetleg emailen nem szeretne-e képet látni, és cserélni , akkor hirtelen eltűnik. Szóval nyugodtan maradhatunk annyiban, hogy aki nem bir emailen kommunikálni az telefonálni sem fog, és személyesen sem fog találkozni. persze lehet ezt egy béna oldal béna, törölhetetlen regizstrációjára kenni, meg agyonpanaszkodni a közöst, hogy mennyi a kamuember... aki csa szombatra keres, az ne irja ki már hogy mennyi a kamuember, mert nem biztos hogy ugaranbak a szombat estére. egy találkozás mindkét félen múlik, tehát minden félnek alkalmazkodnia kell, ahogyan tud. (Ez egy válasz mókusfiú és mókuslány üzenetére (2017. 09. 09. szombat 20:39), amit ide kattintva olvashatsz)

Nyilván szombat mert van Gyerek de mondtam nincs kép nincs szex
Nem véletlenül volt az a jel tőlem sem. Akivel megtörtént, az valóban nem így írja le, ez tényleg csak álmodozás. (látszik)
(Ez egy válasz somkesz üzenetére (2017. 09. 11. hétfő 12:31), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 09. 11. hétfő 12:31

Miért van az embernek az az érzése, hogy egyesek csak a vágyaikat mondják el, és semmi közük a valósághoz?
Miért van az embernek az az érzése, hogy egyesek csak a vágyaikat mondják el, és semmi közük a valósághoz?
(Ez egy válasz X üzenetére (2017. 09. 11. hétfő 08:53), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 09. 11. hétfő 08:53
Törölt felhasználó (1574052)

szemböl.nyakba vette párom lábait.és egyre keményebben kúrta pináját.párperces pihenő után feleségm lehelt életet a nagy kupakos faszba.a végét hätulról tolták.és feleségem szájába élvezet.hogy párom nagy adagban kapjon vitamint.
Azonnal elkezdte szopni "J." nagy kalapos pirszinges szerszámát.pár-perc múlva márt fulladásig nyelte.tömte magába.inyenc férjeknek való látvány"bemelegités a kemény.tágitós.tövig nyomós baszáshoz szemböl és hátulról.
Rövid telefonálás.kötelezö alkudozásal.víz gyümölcs lé vétel kuton.kb 10 perc mulva a partner.és én már vártuk feleségem.nem sok idö telt el a várakozással.Szobánk nagyszerű hey az ijyen dolgokhoz.párom a kezdemémyfző
Sziasztok.Évente két-három alkalommal jön össze a dolog.Lakásunkban panzióban.A tegnap 22:00 kor találkoztunk egy miskolci ff-vel nyiregyen.az eső miat kocsiba ismerkedtűnk.beszélgettűnk.az első össze nézés után már csak panzió kellet.

No igen. Ez a délelőtt ráérek, elmegyek hozzátok dugni, este meg anya mellé fekve viszed neki a vacsit ágyba, mintha mi sem történt volna, ez meg a pároknak nemigen jön be.
(Ez egy válasz X üzenetére (2017. 09. 10. vasárnap 13:49), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 09. 10. vasárnap 13:49
Törölt felhasználó (932889)

Sajnos az olyanok, akik el is mennének meg nem jönnek be a pároknak. Én szívesen csatlakoznék párhoz a hölgy örömére, de nehéz, mert nem vagyok független. Nekem csak a délelőttök jöhetnek szóba, de ez sok párnak vagy nem jön be vagy kivitelezhetetlen.
De ha az én feleségem akarod megdugni,nehogy már én alkazmadkodjak a kanihoz meg el is vigyem a szukát
(Ez egy válasz X üzenetére (2017. 09. 10. vasárnap 13:49), amit ide kattintva olvashatsz)

Sajnos az olyanok, akik el is mennének meg nem jönnek be a pároknak. Én szívesen csatlakoznék párhoz a hölgy örömére, de nehéz, mert nem vagyok független. Nekem csak a délelőttök jöhetnek szóba, de ez sok párnak vagy nem jön be vagy kivitelezhetetlen.
Nekem meg hétvégék és fogadni nem tudnék csak utazni(tömegközlekedéssel) vagy akár közösen bérelni szobát,apartmant.Vannak akiknek ez nem jön be(feltéve ha valódi pár regisztrált),pedig bizony nagyon szívesen okozok szexuális örömöt a nyitott szexkapcsolatot megélni akarók számára.

Nyilván szombat mert van Gyerek de mondtam nincs kép nincs szex
(Ez egy válasz 40bebebe üzenetére (2017. 09. 08. péntek 17:14), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 09. 08. péntek 17:14

hát konkrétan ti sem szoktatok visszairni pediga közelben vagyok...aztran meg kiderül h csak szombat estére kerestek stb stb
mindig van valami ...
mindig van valami ...
Elképzelhető,hogy valamilyen érzelmi ok (is) van a háttérben,ami még az adott személyben sem kristályosodott ki teljesen,így még csak meg sem tudná fogalmazni,hogy miért nem élt a felkínált és előre lefixált lehetőséggel.Vagyunk "néhányan",akik minden bizonnyal gyönyörű és kívánatos párod nem hagytuk volna parlagon!
(Ez egy válasz X üzenetére (2017. 09. 09. szombat 19:25), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 09. 09. szombat 19:25

Törölt felhasználó (104575)

Na nekem aztán nem okozott lelki törést mindez, csak én nem hiszem hogy kihagytam volna ilyen alkalmakat.
De persze nem sikerülhet minden úgy, ahogy az ember számít rá.
De persze nem sikerülhet minden úgy, ahogy az ember számít rá.
Mondjuk ezt a két srácot nem innen a GG ről ismertük meg.
(Ez egy válasz X üzenetére (2017. 09. 09. szombat 19:47), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 09. 09. szombat 19:47
Törölt felhasználó (1568852)

Sajnos itt legtöbbször nem úgy sikerül.