Sajnos én is hasonló cipőben járok.
Jó lenne látni, ahogy más dugja az asszonykámat, de ő abszolút nem lenne rávehető az ilyesmire :( (Ez egy válasz Szexxxx üzenetére (2018. 04. 18. szerda 15:08), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 04. 18. szerda 15:08
Jó lenne látni, ahogy más dugja az asszonykámat, de ő abszolút nem lenne rávehető az ilyesmire :( (Ez egy válasz Szexxxx üzenetére (2018. 04. 18. szerda 15:08), amit ide kattintva olvashatsz)

Engem nagyon is izgatna ha valaki megdugná a feleségem . Régóta próbálom rávenni a hármasra, de eddig hiába. Pedig van két távoli ismerős ( tőlünk messze laknak az ország másik végében) akik egyfolytában ajánlják magukat neki, hogy szívesen beszállnak. A kettő nem ismeri egymást. Ja és honnan tudnak róla, egyszer a párom kibeszélte velük viberen hogy én mit akarok. De hiába ő teljesen elzárkózik ettől, pedig az egyiknek engedném is hogy beszálljon...
Hozzánk holnap délután jön a barátunk. Ilyenkor 3-4 órát is itt van. Alig várjuk.

Engem nagyon is izgatna ha valaki megdugná a feleségem . Régóta próbálom rávenni a hármasra, de eddig hiába. Pedig van két távoli ismerős ( tőlünk messze laknak az ország másik végében) akik egyfolytában ajánlják magukat neki, hogy szívesen beszállnak. A kettő nem ismeri egymást. Ja és honnan tudnak róla, egyszer a párom kibeszélte velük viberen hogy én mit akarok. De hiába ő teljesen elzárkózik ettől, pedig az egyiknek engedném is hogy beszálljon...
De az az 1-2óra tömény és jó szexet eredményezhet! Hmm?
(Ez egy válasz Mitibarátság üzenetére (2018. 04. 14. szombat 09:18), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 04. 14. szombat 09:18

Nős paskkal nagyon nehéz időpontot egyeztetni ha sikerül is csak egy két órára,,,na az meg nagyon kevés
Inkább egyedül állót érdemes keresni mert neki a távolság sem nagy gond és ideje is van ránk
Inkább egyedül állót érdemes keresni mert neki a távolság sem nagy gond és ideje is van ránk
Sziasztok. Szivesen ismerkednék veletek,a szexi hölgy örömére. Rám írtok?
(Ez egy válasz X üzenetére (2018. 04. 14. szombat 13:05), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 04. 14. szombat 13:05
Törölt felhasználó (104575)

Jó nektek, hogy van egy aránylag állandó házibarát.
Ha meg még a pároddal is úgy bánik, ahogy az mindenkinek kellemes, akkor ninxs is hiba.
Ritka az ilyen.
Ha meg még a pároddal is úgy bánik, ahogy az mindenkinek kellemes, akkor ninxs is hiba.
Ritka az ilyen.
Ezt nem tagadom. Mesélte a barátunk is hogy sokan mikor meglátták már ott vége volt az érdeklődésnek. Csak azért mert kopasz erős testalkatú. Az az igazi csibész megjelenésű fiú. Pedig....
(Ez egy válasz X üzenetére (2018. 04. 17. kedd 18:58), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 04. 17. kedd 18:58
Törölt felhasználó (3480542)

Sziasztok!
Nem egyszerű azért a pasinak sem aki párt keres...
Tapasztalatból mondom..
Tapasztalatból mondom..

Sziasztok!
Tapasztalatból mondom..
Tapasztalatból mondom..

Én csak tapasztalatból tudom mondani hogy nagyon jó. Igazából eleinte csak masszőrt kerestünk de ez már 3 éve tart. Már akkor izgatottak vagyunk ha tudjuk hogy aznap jön a fiú.
Sziasztok. Mi mèg nem próbáltuk, de szeretnènk ugyhogy keresünk is
Sok a dolog...inkább a hidegebb "szezonban" van idő ilyen mókára!
arszor volt alkalmam atelni, remek dolog. A nok biologiajuknal fogja jobban birjak a szexet mint a ferfiak, megfelelo pihenokkell es kello sikositassal akar egesz nap is lehet jatszani veluk, mig a ferfiak kozott ez azert ritka es az is csak fiatalon. Vagyis a szituacio adja magat, a tobb ferfi kevesebb no felallas az idealis.
Ami a feltekenyseget illeti, egyaltaan nem vagyk feltekeny. Teljesen megbizok a sajat kepessegeimben. De egyebkent sem lesz az a punci kevesebb ha tobbszor dugjak meg, sot. Kimondottan szeretem a frissen dugott, kielegitett puncit csemegezni.
Ami a feltekenyseget illeti, egyaltaan nem vagyk feltekeny. Teljesen megbizok a sajat kepessegeimben. De egyebkent sem lesz az a punci kevesebb ha tobbszor dugjak meg, sot. Kimondottan szeretem a frissen dugott, kielegitett puncit csemegezni.
Úgy látom, mindenki elégedett ! Ez nagyon jó.
(Ez egy válasz X üzenetére (2018. 04. 14. szombat 16:26), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 04. 14. szombat 16:26
Törölt felhasználó (2125782)

Törölt felhasználó (1241192)

Igen jó. De megszenvedtük mire találtunk egy megbízható embert. Nekem a látvány is csodálatos ahogy a kedvesemmel bánik és minden tekintetben kényezteti, figyel rá. A kedvesem meg nagyon elvezi.

Fiut keresünknjelenkezni privàtba csak komjak
Igen jó. De megszenvedtük mire találtunk egy megbízható embert. Nekem a látvány is csodálatos ahogy a kedvesemmel bánik és minden tekintetben kényezteti, figyel rá. A kedvesem meg nagyon elvezi.
(Ez egy válasz X üzenetére (2018. 04. 14. szombat 13:05), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 04. 14. szombat 13:05

Törölt felhasználó (104575)

Ritka az ilyen.
Ritka az ilyen.
Tatabányán feleséget kényeztetnék...
Hello. Mi keresünk
Ritka az ilyen. (Ez egy válasz X üzenetére (2018. 04. 14. szombat 10:32), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 04. 14. szombat 10:32
Ritka az ilyen. (Ez egy válasz X üzenetére (2018. 04. 14. szombat 10:32), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (1241192)

Igaz, mind a kettőnek van előnye és van hátránya. A mi barátunk most lett egyedülálló. Tud fogadni és hozzánk rendszeresen utazik is.
Igaz, mind a kettőnek van előnye és van hátránya. A mi barátunk most lett egyedülálló. Tud fogadni és hozzánk rendszeresen utazik is.
Nős paskkal nagyon nehéz időpontot egyeztetni ha sikerül is csak egy két órára,,,na az meg nagyon kevés
Inkább egyedül állót érdemes keresni mert neki a távolság sem nagy gond és ideje is van ránk (Ez egy válasz X üzenetére (2018. 04. 05. csütörtök 07:07), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 04. 05. csütörtök 07:07
Inkább egyedül állót érdemes keresni mert neki a távolság sem nagy gond és ideje is van ránk (Ez egy válasz X üzenetére (2018. 04. 05. csütörtök 07:07), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (1568852)

Sok igazság van abban amit írsz! A baj az, hogy sokszor az idő az ami negyon kevés, nem az anyagiakkal van mindíg a probléma. Valljuk be őszintén az itt hírdető férfiak nagy többsége nem független. Ebből adódóan, a távolság, az idő nagyon is számít. Egy nős pasi nem utazik 2-300km távolságot, hogy egy estét, éjszakát eltöltsön lopiban! Napközben, 1-2 óra még belefér, de csak, ha nem kell mást tenni, csak eljönni adott helyre és ennyi! A függetlenek könnyebben mozognának, de ott is felvetődik a megéri e? Mert hiàba fotó, kamera, ha személyesen nincs meg a kis +, akkor fölösleges utazás, pénzkidobás!