Volt ilyen kapcsolatom nagyon szinkronban voltunk,
de sajna külföldre mentek dolgozni. Jó volna ismét egy ilyen kapcsolat
de sajna külföldre mentek dolgozni. Jó volna ismét egy ilyen kapcsolat
En szeretnem ha megdugnak a felesegemet mar valaki, mert velem nincs megelegedve es szeretnem ha egyszer ugy megbasznak hogy jol lakjon. Velem ritkan jon ossze es mikor osszejon akkor televagyok es hamar eldurranok. CSak nem akarom elarulni hogy ki o.
Szekelyudvarhelyi
nem szereti az oral szexet, nem szereti az analt, nem szereti he melbebasszom, csk a klasszikus pozt. de hatha massal szereti, es nallam van a hiba.
ja de viszont szereti ha a punciat nyaljak.
(van lehetőséged módosítani a hsz-t utólag is pár percig, legközelebb egybe írd, amit akarsz:mmeprune)
Szekelyudvarhelyi
nem szereti az oral szexet, nem szereti az analt, nem szereti he melbebasszom, csk a klasszikus pozt. de hatha massal szereti, es nallam van a hiba.
ja de viszont szereti ha a punciat nyaljak.
(van lehetőséged módosítani a hsz-t utólag is pár percig, legközelebb egybe írd, amit akarsz:mmeprune)
én nem tudnám elképzelni, hogy más kezelgesse...
Maga a gondolat izgat,hogy azt látom ahogy nagyokat élvez a feleségem miközben más dugja,de ha odakerülne a sor,lehet megbánnám az egészet.
Az enyémet sem engedném hogy más megdugja!
Nem tuom elképzelni. Szerintem a pali nem menne ki élve a szobából.

a barna hajú te voltál??? (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 05. 16. szerda 12:40), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (29760)

Mint barátná, vagy élettárs persze, hogy izgat.
csak el kell jutni a gondolatnak a megvalósításhoz. Hely, idő és partner kérdése.
csak el kell jutni a gondolatnak a megvalósításhoz. Hely, idő és partner kérdése.
takarítottam a topicban
mindenki figyeljen az admin hsz-ére..ez nem társkereső és hírdető téma...véleményeket írjatok csak (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 05. 12. szombat 16:08), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 05. 12. szombat 16:08
mindenki figyeljen az admin hsz-ére..ez nem társkereső és hírdető téma...véleményeket írjatok csak (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 05. 12. szombat 16:08), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (20803)
VIP
Admin

Mielött még átcsapna a topic párkeresö chat-be van kölön erre szakosodott topic ott lehet keresgélni ill.hirdetni!
már mi is majdnem eljutottunk a szexig más párral csak rossz volt a hely és az idő...
Mielött még átcsapna a topic párkeresö chat-be van kölön erre szakosodott topic ott lehet keresgélni ill.hirdetni!
A naivitásod határtalan! Max azt állíthatod biztosan ami elmúlt, a jövőbe senki sem lát főleg ha egy másik ember jövőjéről van szó
(Ez egy válasz Macifu üzenetére (2007. 05. 10. csütörtök 17:34), amit ide kattintva olvashatsz)

Engem is izgat a téma,még pár hónap és meg akarom dugatni a feleségem,persze jó lenne valami gruppent összehozni.
Engem maga a gondolat is izgat és persze a látvány is tüzelne.Dugja keményen egy pasi és nyög,sóhajt mennyei lehet...

Gondolod mással nem dugna szívesen csak veled?
(Ez egy válasz Macifu üzenetére (2007. 05. 10. csütörtök 17:34), amit ide kattintva olvashatsz)
velem ilyet a nőm nem csinálna
Valószinü igen de nemtudom elképzelni.
Már a gondolattól is merev vagyok, hogy megdugják a feleségemet....
engem is nagyon felcsigáz