Nem hiszem el,hogy ilyen csini csajjal nem találtok partnert
(Ez egy válasz Holdviola3740 üzenetére (2018. 11. 24. szombat 14:53), amit ide kattintva olvashatsz)

Sziasztok
Sajnos még csak +egy főként volt szerencsém megélni a az ilyen élményt, de reménykedem benne hogy olyan nőt tudhatok majd életem részeként akivel a együtt fogadhatunk partnert.
Sajnos még csak +egy főként volt szerencsém megélni a az ilyen élményt, de reménykedem benne hogy olyan nőt tudhatok majd életem részeként akivel a együtt fogadhatunk partnert.
Csak azt szeretném mondani nektek, hogy Gyönyörű a hölgy
(Ez egy válasz X üzenetére (2018. 11. 23. péntek 17:17), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 11. 23. péntek 17:17

Törölt felhasználó (3914082)

Ne is próbálkozzatok , itt sajnos nem lehet találni senkit... Az összes, mondom az összes emberke aki ránk írt, csodák csodája, vagy dolgozik este 10 ig, vagy egész péntek éjszaka, vagy este 10 ig és szombat reggeltől... ugye ezt ti sem gondoljátok komolyan... nagyon komolytalan ez az oldal, szinte 95 % kamu rátával. Tapasztalat: jobb ha az ember elmegy swinger clubba, vagy csak simán egy buli helyen nagyobb az esély egy hármas összehozására.
Én azt látom, hogy nagyon nehéz a helyes kommunikációs formát megtalálni. Egyedülálló férfi itt annyi mint égen a csillag. Eszméletlen nehéz partnert találni, főleg azért mert a többség olyan értékben silányította le a minőséget, hogy egy valódi pár, már eleve fenntartással kezeli a férfit aki rájuk ír. Olyan az egész, mint egy aknamező. Az ember pillanat alatt a kukába kerül, mert egy szóval, egy rosszul sikerült mondattal bekapcsol egy régi, rossz emlék okozta mechanizmust. De ha véletlenül sikerül az ember fiának átverekednie magát az első körös kétségeken, akkor jön, hogy a párom ideálja nem olyan típus, mint te vagy. azután a helyszín, az időpont stb stb stb.
A legfontosabb az lenne, hogy ne csak akkor akarjunk valamit, ha épp szexelni akarunk. Ismerem magam, tudom, hogy van olyan, amikor elborítja az agyam a vágyakozás. Akkor szerintem még "Gobbi Hildát is megkérdezném, hogy lenne-e kedve.. Viszont egy igazi hosszabb távú szexpartner megtalálása sok időt és energiát kíván mindenkitől és erre valójában senki, de senki nem akar áldozni. 2 mondat és ítélkezünk. Egy kép, egy szó és annyi. Van ki nyersen van ki udvariasabban fordul ki körből, ami persze újabb csalódásokat, tüskéket hagy maga után növelve a következő jelentkező által leküzdendő nehézség fokát. Azokról még nem is emlékeztem meg, akik valójában nem is akarnak találkozni csak írogatnak. Nem lehet tudni kit is rejt a profil. De lehet ebben épp ez a szép
A legfontosabb az lenne, hogy ne csak akkor akarjunk valamit, ha épp szexelni akarunk. Ismerem magam, tudom, hogy van olyan, amikor elborítja az agyam a vágyakozás. Akkor szerintem még "Gobbi Hildát is megkérdezném, hogy lenne-e kedve.. Viszont egy igazi hosszabb távú szexpartner megtalálása sok időt és energiát kíván mindenkitől és erre valójában senki, de senki nem akar áldozni. 2 mondat és ítélkezünk. Egy kép, egy szó és annyi. Van ki nyersen van ki udvariasabban fordul ki körből, ami persze újabb csalódásokat, tüskéket hagy maga után növelve a következő jelentkező által leküzdendő nehézség fokát. Azokról még nem is emlékeztem meg, akik valójában nem is akarnak találkozni csak írogatnak. Nem lehet tudni kit is rejt a profil. De lehet ebben épp ez a szép

Nem!
(Ez egy válasz X üzenetére (2018. 11. 24. szombat 15:13), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 11. 24. szombat 15:13
Törölt felhasználó (3959702)

Szerintem össze keversz valakivel
Szerintem össze keversz valakivel
(Ez egy válasz X üzenetére (2018. 11. 24. szombat 13:59), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 11. 24. szombat 13:59
Törölt felhasználó (3936102)

Én igazat mondtam nektek,de aztán jött hogy nem megyük és lemondtátok...........
Sajnos az!
(Ez egy válasz Geri71 üzenetére (2018. 11. 23. péntek 19:20), amit ide kattintva olvashatsz)
Én igazat mondtam nektek,de aztán jött hogy nem megyük és lemondtátok...........
(Ez egy válasz X üzenetére (2018. 11. 23. péntek 19:12), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 11. 23. péntek 19:12

....igen itt senki nem mond igazat sajnos,csak tudnank,h ez mire jó ha kamuznak.Akkor minek vannak itt...pff
Ezért írtam, hogy sok mindennek stimmelnie kell! De azt hiszem, ez nem nyílvános fórum téma! Ez a kettőnk (hármónk) dolga!
(Ez egy válasz X üzenetére (2018. 11. 24. szombat 07:24), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 11. 24. szombat 07:24
Törölt felhasználó (1036832)

Vagy esetleg aki ráér, de nektek nem felel meg! (Igényesség,ápoltság pedig van) :( :( :(
Vagy esetleg aki ráér, de nektek nem felel meg! (Igényesség,ápoltság pedig van) :( :( :(
(Ez egy válasz X üzenetére (2018. 11. 24. szombat 04:45), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 11. 24. szombat 04:45
Törölt felhasználó (1568852)

Sajnos tényleg elkeserítő a hozzáállás, de ez van! Nagyon ritkán ki lehet fogni egy-egy komolyan gondolkodó értelmes embert! De azok általában nem érnek rá amikor Mi! Nehéz dolog ez, sok mindennek stimmelnie kellene!
Persze nagyon sok mindennek smakkolni kell ez is a baj,pedig milyen jó bulik lehetnének ezek a nejem szeret szeretkezni én meg imádnak nézni ahogy kenyeztetik!Volt benne részünk már és én csak passzív résztvevője voltam,de ahogy néztem majdnem elelvezetem attol.Aztan én is berúgtam a teleelvezett punciaba kb fél perc és én is telelottem
(Ez egy válasz X üzenetére (2018. 11. 24. szombat 04:45), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 11. 24. szombat 04:45
Törölt felhasználó (1568852)

Sajnos tényleg elkeserítő a hozzáállás, de ez van! Nagyon ritkán ki lehet fogni egy-egy komolyan gondolkodó értelmes embert! De azok általában nem érnek rá amikor Mi! Nehéz dolog ez, sok mindennek stimmelnie kellene!
(Ez egy válasz X üzenetére (2018. 11. 23. péntek 19:45), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 11. 23. péntek 19:45

De bizony igaz
De bizony igaz
(Ez egy válasz Geri71 üzenetére (2018. 11. 23. péntek 19:20), amit ide kattintva olvashatsz)
Azért ennyire nem igaz
(Ez egy válasz X üzenetére (2018. 11. 23. péntek 19:12), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 11. 23. péntek 19:12

....igen itt senki nem mond igazat sajnos,csak tudnank,h ez mire jó ha kamuznak.Akkor minek vannak itt...pff
Pedig nagyon szimpik vagytok!
(Ez egy válasz X üzenetére (2018. 11. 23. péntek 17:17), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 11. 23. péntek 17:17
Törölt felhasználó (3914082)

Ne is próbálkozzatok , itt sajnos nem lehet találni senkit... Az összes, mondom az összes emberke aki ránk írt, csodák csodája, vagy dolgozik este 10 ig, vagy egész péntek éjszaka, vagy este 10 ig és szombat reggeltől... ugye ezt ti sem gondoljátok komolyan... nagyon komolytalan ez az oldal, szinte 95 % kamu rátával. Tapasztalat: jobb ha az ember elmegy swinger clubba, vagy csak simán egy buli helyen nagyobb az esély egy hármas összehozására.
Látod,nem is olyan nagy baj,hogy nem a Laci vagyok!
(Ez egy válasz ravel üzenetére (2018. 11. 22. csütörtök 17:39), amit ide kattintva olvashatsz)
OK, megfejtettem!
(Ez egy válasz X üzenetére (2018. 11. 22. csütörtök 11:23), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 11. 22. csütörtök 11:23

Törölt felhasználó (3901512)

Olvass kicsit vissza!
Olvass kicsit vissza!
(Ez egy válasz ravel üzenetére (2018. 11. 22. csütörtök 11:05), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 11. 22. csütörtök 11:05

Jó történet! A sztori akkor igazán ütős, ha a Laci Te vagy!
Te vagy?

Te vagy?