Hazibaratnak jelentkezem parokhoz.
Sziasztok
Egyenlőre még nem térünk vissza ezen játékokhoz. (9 hónapos oka is van
))) )
Mindenkinek egészségben, boldogságban teljes békés boldog új évet kívánunk.
Egyenlőre még nem térünk vissza ezen játékokhoz. (9 hónapos oka is van

Mindenkinek egészségben, boldogságban teljes békés boldog új évet kívánunk.
jo lenne ha megint lenne jo szex akivel tavaj voltunk
Buék mindenkinek!
Engem izgat a tobbes szex parti.
ha rá kell beszélni halott az egész nőnek is akarni kell akkor élvezi igazán
Szerintem "rávenni" nem jó, csak maximum felvetni az ötletet, és ha mindkét fél akarja, akkor hajrá.
(Ez egy válasz X üzenetére (2018. 12. 31. hétfő 07:49), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 12. 31. hétfő 07:49

Törölt felhasználó (1057812)
VIP

Ki , hogy veszi rá a párját erre?
Ki , hogy veszi rá a párját erre?
Ebben a régióban nincs is olyan pár aki szeretne ismerkedni?
Sziasztok. A jövőre nézve nejem minél több idegen faszt akar vendégül látni a tág és nedves pinájában, és sok gecit szeretne lefejni a nálunk vendégeskedő farkakból, és én ezt nagyon élvezem. Nem minden férfi ugyanolyan. Nálam a testi kielégülés után jön a lelki, ami sokkal intenzívebb, feldobja az adrenalint, és sokáig kitart. Mindketten akarjuk újra és újra. Ezúton szeretnénk mindenkinek szexben, hölgyeknek farkakban és spermában gazdag Boldog Új Évet Kívánni.
Sziasztok. A jövőre nézve nejem minél több idegen faszt akar vendégül látni a tág és nedves pinájában, és sok gecit szeretne lefejni a nálunk vendégeskedő farkakból, és én ezt nagyon élvezem. Nem minden férfi ugyanolyan. Nálam a testi kielégülés után jön a lelki, ami sokkal intenzívebb, feldobja az adrenalint, és sokáig kitart.
Engem is izgat ő pedig elvezi

Az se foglalt míg van szabad lyuk rajta...
(Ez egy válasz arpad2 üzenetére (2018. 12. 29. szombat 15:07), amit ide kattintva olvashatsz)

Foglalt no vagy asszony nem letezik.
Kizarolag akin fekszenek.
Kizarolag akin fekszenek.

Korrekt válasz volt,köszönöm
(Ez egy válasz X üzenetére (2018. 12. 28. péntek 15:06), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 12. 28. péntek 15:06

Törölt felhasználó (3927962)

Erre nehéz válaszolni,főleg hogy másban "utazom"...
Én azt szeretem ami asszonykának,hölgypartnernek jó,asszonyka nem nyitott rá,nem szeretné,így én sem,ha neki nem jó,nem erőltetem.
Viszont ha egy hölgypartnert a többes szex tesz boldoggá,így szívesen.Más felesége addig egy kicsit az "enyém" is
...
Én azt szeretem ami asszonykának,hölgypartnernek jó,asszonyka nem nyitott rá,nem szeretné,így én sem,ha neki nem jó,nem erőltetem.
Viszont ha egy hölgypartnert a többes szex tesz boldoggá,így szívesen.Más felesége addig egy kicsit az "enyém" is

Erre nehéz válaszolni,főleg hogy másban "utazom"...
...
(Ez egy válasz X üzenetére (2018. 12. 28. péntek 14:38), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 12. 28. péntek 14:38

Törölt felhasználó (3958902)

Nem vagyok én szigorú
maci téged izgatna,ha ketten tolnátok az asszonkát?

Nem vagyok én szigorú

Legjobb tudomásom szerint nem vagy pasi,naggyon nem
Ne add fel te sem,meg kutyu sem,mindenre lehet megoldást találni,meg "támogatót" is,közelítsétek meg másképp
(Ez egy válasz X üzenetére (2018. 12. 28. péntek 14:11), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 12. 28. péntek 14:11

Ne add fel te sem,meg kutyu sem,mindenre lehet megoldást találni,meg "támogatót" is,közelítsétek meg másképp

Szívesen kutyi
bár most tudtam meg,hogy én is csak egy ábrándozó,fütykösét húzogató pasi vagyok
Mik ki nem derülnek itt

bár most tudtam meg,hogy én is csak egy ábrándozó,fütykösét húzogató pasi vagyok

Mik ki nem derülnek itt

Ne légy túl szigorú! Biztos sokan csalódtak a kapott válaszokban,emberekben! Lekopogom,nekem csak normális üzeneteim érkeztek,és a Nem- et is megértették.
(Ez egy válasz X üzenetére (2018. 12. 28. péntek 14:11), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 12. 28. péntek 14:11

Szívesen kutyi
Mik ki nem derülnek itt

Mik ki nem derülnek itt

Szívesen kutyi
Mik ki nem derülnek itt
(Ez egy válasz X üzenetére (2018. 12. 28. péntek 12:30), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 12. 28. péntek 12:30

Mik ki nem derülnek itt

Törölt felhasználó (3901512)

Szia Noki! Kösz! Ha egy NŐ azt mondja ne adjam fel,naná,hogy nem!!