Izgat ha megdugják a feleségemet (Nem társkereső!)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

A téma leírása

Izgat, ha megdugják, ha szopatják, ha kinyalják az ÁLLANDÓ PARTNEREDET.
Bárhol, bármikor, bármilyen körülmények között. Ha ott vagy, ha nem vagy ott, de tudsz róla.
Vigyázz! Ne keverd össze a (sejthető) megcsalással!
Írj a topicba, ha kétségeid vannak, ha véleményed van róla, ha kérdésed van.

Írj, ha bizonytalan vagy, ha vágysz rá.
"a párod ne legyen más férfival, de Te miért ne lehetnél 2 nővel?"
"ha a téma számodra idegen, nem izgat vagy épp taszít, hát egyszerűen nem kell itt lenni. Mindenki menjen a saját templomába imádkozni."

Fel kellene már ébrednie néhányaknak. Nincs olyan, hogy félig swinger, játszásiból cuckold. A szellemet vagy kiengedjük a palackból és lesz ami lesz, de visszagyömöszölni ugyanoda, mert csípi a szemünket a füst, na az nem megy. A társunk, a párunk, a nő, akivel élünk, nem a játékszerünk, nem irányíthatjuk, nem azért él a Földön, hogy úri kedvünknek megfelelően hol erre a farokra, hol meg arra szökkenjen és ha mindezt eluntuk, akkor visszatérjen a mosógép meg a vasaló hatósugarába. Nincs olyan, hogy szopni lehet, de lenyelni tilos, nincs olyan, hogy érzelmeket tilos a szexbe keverni. Nem feltétlen szerencsés, de tessék csak az egész kalácsot elfogyasztani, még, ha a végére kicsit fullasztó, kicsit szikkadt is, nem csak a mazsolákat kipiszkálni.

Nem társkereső! Időpont és helyszín egyeztetést csak priviben vagy a GG társkereső részében lehet. Az ilyen bejegyzések moderálásra/törlésre kerülnek! MINDEN TÁRSKERESŐ legalább 1 hét tiltásra kerül!

Az eddigi hozzászólások

... 223 224 225 226 227 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#15160   2019. 01. 14. hétfő 16:30
albapar albapar
Sziasztok. Ennek az Isten adta masszőrnek van elérhetősége???
(Ez egy válasz swinger84 üzenetére (2019. 01. 09. szerda 13:19), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 01. 09. szerda 13:19
Sziasztok. Imádom ha páromat más férfi kényezteti. Többször volt benne részünk. Az együttlét során jobb szeretek, szemlélő vagy mégjobb, tevékeny részese lenni a hármas gabalyodásnak.
Az egyik legkellemesebb élményt egy masszőr úriember nyújtotta: gyengéd masszázsal nyitott. Én a franciágyról figyeltem. Olajjal bekente az egész testét drágámnak, mikor a popsijához ért halk sóhajokkal adta tutdunkra tetszését. Ezután megkérte páromat forduljon meg, és folytatta a melleivel, majd lejjebb ment, és ekkor jött az igazi meglepetés, odaért kedvesem puncijához, és amit csinált a kezével az valami fenomenális volt. Negyed óra alatt háromszor jutatta el a csúcsra. Ekkor párom tekintetével magához invitálta, gyorsan megszadultam a ruháimtól, és szájába adtam álló farkamat, közben barátunk nyalta és újjazta punciját, óriásit élvezett.
Ezután az ágyon folytattuk, addigra masszőr barátunk is megszabadult a ruháitól, és jött a következő meglepetés, barátunk méretes farka mint nagy kifli. Elkezdte lassan dugni kedvesem punciját, egyből eltalálta a G pontját, közben a csiklóját izgattam drágámnak hamar ismét, a csúcson volt. Ezután cseréltünk, hol én dugtam, barátunk szopatta hol fordítva. Igen hosszú ideig játszadoztunk, mi is többször elélveztünk az együttlét során...
Egyébként egy tök átlagos Úriemberröl van szó. Nagyon kellemesen csalódtunk. smile
#15159   2019. 01. 14. hétfő 11:06
X Törölt felhasználó (338801)
"Lassú víz partot mos."
Ez tuti. Nálunk több mint 10 évig mosta a partot, mire elérte a célját. Megtörtént és nagyon jó volt látni ahogy megdugják a feleségemet. Máskor is fogunk még ilyet csinálni, mert neki is tetszett...
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 01. 12. szombat 12:20), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (3715492)
2019. 01. 12. szombat 12:20
Laasu viz partot mos. Ne add fel.
Elente nalunk sem lehetett szo sem rola. Azutan egyszercsak azt mondta, ha mar belemegy o akarja kivalasztani a resztvevot. Meg is tortent. wink
#15158   2019. 01. 13. vasárnap 22:53
X Törölt felhasználó (3867612)
Irtam privátba
(Ez egy válasz erta73 üzenetére (2019. 01. 06. vasárnap 22:01), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 01. 06. vasárnap 22:01
Sziasztok!! Már korábban leirtam mennyire is izgató kellemes élmény mikor a csinos feleségem előttem dugják, eszméletlen jó volt láttni és megtapasztalni....... a feleségemnek volt egy mondtata, hogy “ köszönöm és HÁLÁS vagyok”amiért megélhette....... igaz, hogy enyhe bi ffit szerettünk volna de az nem válallta be de nagyon-nagyon jó volt!!! Azóta volt bróbálkozás de sajna megfelelő normális ffit nehezen találunk........ mert nen mindenkivel mindenáron mikor keresek az adatlapnak megfelelőtt kb a 95%-a közel sincs a keresési feltételeknek ami szerepel az adatlapon aki talán az meg kifogásokat keres....... volt egy srác akivel már személyesen is találkoztunk kb 1év levelezgetés utánn jövő szombat 12-e jó lenne nekünk hirtelen törölte magát, egy másik aki kb 2 éve volt nálunk csak nem válalta be az enyhe bit ugy néz, hogy nen jó az időpont neki sem......... szóval sajna igy állunk!!!!!!! Adatlapnak megfelelően keresnék akki tényleg ráér 12-én szombat este és beválalná az enyhe bit mert a csinos feleség most erre vágyna....... és ha egy asszony boldog akkor mindenki boldog!!!!!!!!!!!!
#15157   2019. 01. 13. vasárnap 22:39
X Törölt felhasználó (3906542)
Szia! Én szívesen elcsábítanám
#15156   2019. 01. 13. vasárnap 22:19
X Törölt felhasználó (3906542)
Szia! Tudom, hogy tegnap volt 12. - e, de talán a közeljövőben össze hozhatnánk egy találkozót! smile
(Ez egy válasz erta73 üzenetére (2019. 01. 06. vasárnap 22:01), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok!! Már korábban leirtam mennyire is izgató kellemes élmény mikor a csinos feleségem előttem dugják, eszméletlen jó volt láttni és megtapasztalni....... a feleségemnek volt egy mondtata, hogy “ köszönöm és HÁLÁS vagyok”amiért megélhette....... igaz, hogy enyhe bi ffit szerettünk volna de az nem válallta be de nagyon-nagyon jó volt!!! Azóta volt bróbálkozás de sajna megfelelő normális ffit nehezen találunk........ mert nen mindenkivel mindenáron mikor keresek az adatlapnak megfelelőtt kb a 95%-a közel sincs a keresési feltételeknek ami szerepel az adatlapon aki talán az meg kifogásokat keres....... volt egy srác akivel már személyesen is találkoztunk kb 1év levelezgetés utánn jövő szombat 12-e jó lenne nekünk hirtelen törölte magát, egy másik aki kb 2 éve volt nálunk csak nem válalta be az enyhe bit ugy néz, hogy nen jó az időpont neki sem......... szóval sajna igy állunk!!!!!!! Adatlapnak megfelelően keresnék akki tényleg ráér 12-én szombat este és beválalná az enyhe bit mert a csinos feleség most erre vágyna....... és ha egy asszony boldog akkor mindenki boldog!!!!!!!!!!!!
#15155   2019. 01. 13. vasárnap 18:30
X Törölt felhasználó (3192572)
Mi is vettünk be harmadiknak férfit régebben. Volt hogy csak néztem de nagyon izgatott ,
#15154   2019. 01. 12. szombat 12:20
X Törölt felhasználó (3715492)
Laasu viz partot mos. Ne add fel.
Elente nalunk sem lehetett szo sem rola. Azutan egyszercsak azt mondta, ha mar belemegy o akarja kivalasztani a resztvevot. Meg is tortent. wink
(Ez egy válasz igabiga32 üzenetére (2019. 01. 12. szombat 12:15), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 01. 12. szombat 12:15
sziasztok,Nagyon írigylem azokat a párokat ahol a nő belemegy a hármasba,Nálunk sajna hallani sem akar arról hogy egy férfi beszálljon harmadiknak.Pedig kíváncsi lennék rá mikor jól megdugnák előttem,De sajna csak álom marad smile
#15153   2019. 01. 12. szombat 12:15
igabiga32 igabiga32
sziasztok,Nagyon írigylem azokat a párokat ahol a nő belemegy a hármasba,Nálunk sajna hallani sem akar arról hogy egy férfi beszálljon harmadiknak.Pedig kíváncsi lennék rá mikor jól megdugnák előttem,De sajna csak álom marad smile
#15152   2019. 01. 10. csütörtök 11:59
X Törölt felhasználó (823610)
Fasza...
#15151   2019. 01. 10. csütörtök 11:24
X Törölt felhasználó (3952902)
Ez így van!Pl.itt vagyok én ugyanabban a városban!Nem lenne célszerű mindenkinek?Ebből is látszi ki az aki csak ábrándozik és ki keres valóban!
(Ez egy válasz 45-ös férfi üzenetére (2019. 01. 09. szerda 20:18), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 01. 09. szerda 20:18
Igen nehéz pasit találni ha nem is kerestek. Legalább is az adatlapon az szerepel szolo pasi hiába ir rátok választ nem kap.
#15150   2019. 01. 09. szerda 20:18
45-ös férfi 45-ös férfi
Igen nehéz pasit találni ha nem is kerestek. Legalább is az adatlapon az szerepel szolo pasi hiába ir rátok választ nem kap.
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 01. 09. szerda 19:42), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (3999492)
2019. 01. 09. szerda 19:42
Én is szeretném látni ,ahogy más férfi kényeztetné a párom. keresgélünk, de nagyon nehéz kulturált pasit itt találni.
#15149   2019. 01. 09. szerda 19:42
X Törölt felhasználó (3999492)
Én is szeretném látni ,ahogy más férfi kényeztetné a párom. keresgélünk, de nagyon nehéz kulturált pasit itt találni.
#15148   2019. 01. 09. szerda 14:47
X Törölt felhasználó (3989732) VIP
nyes Édeshármas, gepárdokkal
Vazze, nem hagy linket beszúrni rendesen... :/
#15147   2019. 01. 09. szerda 13:19
swinger84 swinger84
Sziasztok. Imádom ha páromat más férfi kényezteti. Többször volt benne részünk. Az együttlét során jobb szeretek, szemlélő vagy mégjobb, tevékeny részese lenni a hármas gabalyodásnak.
Az egyik legkellemesebb élményt egy masszőr úriember nyújtotta: gyengéd masszázsal nyitott. Én a franciágyról figyeltem. Olajjal bekente az egész testét drágámnak, mikor a popsijához ért halk sóhajokkal adta tutdunkra tetszését. Ezután megkérte páromat forduljon meg, és folytatta a melleivel, majd lejjebb ment, és ekkor jött az igazi meglepetés, odaért kedvesem puncijához, és amit csinált a kezével az valami fenomenális volt. Negyed óra alatt háromszor jutatta el a csúcsra. Ekkor párom tekintetével magához invitálta, gyorsan megszadultam a ruháimtól, és szájába adtam álló farkamat, közben barátunk nyalta és újjazta punciját, óriásit élvezett.
Ezután az ágyon folytattuk, addigra masszőr barátunk is megszabadult a ruháitól, és jött a következő meglepetés, barátunk méretes farka mint nagy kifli. Elkezdte lassan dugni kedvesem punciját, egyből eltalálta a G pontját, közben a csiklóját izgattam drágámnak hamar ismét, a csúcson volt. Ezután cseréltünk, hol én dugtam, barátunk szopatta hol fordítva. Igen hosszú ideig játszadoztunk, mi is többször elélveztünk az együttlét során...
Egyébként egy tök átlagos Úriemberröl van szó. Nagyon kellemesen csalódtunk. smile
#15146   2019. 01. 07. hétfő 06:00
derzson derzson
Sziasztok.Engem is izgatna.Söt hamarabb is rártem volna anno.12-èn is ráérek ,de le lettem tiltva.Elfogadom.
#15145   2019. 01. 07. hétfő 02:44
X Törölt felhasználó (3547132)
Sziasztok!
Az enyhe bi nálam simán belefér,mi több van benne tapasztalatom is.
Ami egy házaspárral történt.
Most éppen csak annyi van,hogy az életkorom az,ami nem megfelelő.
További sikeres keresést kívánok!
#15144   2019. 01. 06. vasárnap 23:09
rivalis rivalis
#15143   2019. 01. 06. vasárnap 23:06
rivalis rivalis
#15142   2019. 01. 06. vasárnap 22:01
erta73 erta73
#15141   2019. 01. 06. vasárnap 20:39
X Törölt felhasználó (3715492)
En azert szeretek ott lenn mikor action van. Reszt venni benne. Nem titkolt vagyam egy privat filmet kesziteni legalabb 3 ferfi szereplovel korulotte.
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 01. 06. vasárnap 20:09), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (3989732) VIP
2019. 01. 06. vasárnap 20:09
Nálunk is ez megy, mióta kitaláltuk, hogy belefogunk a dologba. Előtte heti 3-4 szex volt, most nagyjából mindennapos lett.

... 223 224 225 226 227 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitotta: vagy-vagy vagy-vagy
Nyitás ideje: 2006. 04. 20. csütörtök
Üzenetek: 19640db
Utolsó üzenet: 2025. 07. 10. csütörtök

Hírek

2025. 07. 08. kedd 20:03
2025.  július 11-13: Nyári GG tali Cseteseknek és Fórumosoknak Kedves GG csetesek és Fórumozók! Egy újabb ismerkedési lehetőség! A nagy érdeklődésre való tekintettel, idén 16. alkalommal kerül megrendezésre a GG személyes cset, -és Fórum találkozó. A találkozó időpontja: 2025. július 11-13. (3 nap, 2... Tovább
2025. 01. 22. szerda 12:25
Szexjelentetekkel díszített kocsit találtak Pompejiben Krisztus után 79-ben megsemmisítő természeti katasztrófa tette a földdel egyenlővé Pompeji városát, a Vezúv kitörése 3000 emberi életet követelt. Mára Pompeji a világ egyik legegyedülállóbb régészeti helyszínévé vált, és évente kétmillió... Tovább
2024. 12. 15. vasárnap 14:30
Új VIP vásárlási felület Kedves felhasználók! Szeretnénk tájékoztatni titeket, hogy megújult a VIP vásárlási felület. Aki az előzőhöz volt szokva, neki elsőre idegennek tűnhet, de használjátok ezt is bátran a továbbiakban. Itt már tudtok Apple Pay-jel, és Google Pay-jel is... Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2 985 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6 766 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
11 542 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
16 716 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
6 hónap
* 398 EUR/Huf árfolyammal számolva

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - Vidéki szexpartner kereső. Vidéki lányok. Csak valódi képek!
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!