Jav.: Egyik részét sem.
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 03. 20. szerda 07:58), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 03. 20. szerda 07:58
Törölt felhasználó (4040802)

Egyiket részét sem...

Egyiket részét sem...
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 03. 20. szerda 07:25), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 03. 20. szerda 07:25

Törölt felhasználó (3715492)

Melyik reszet nem erted annak, hogy magasrol teszek a velemenyedre?
Travirozsa.
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 03. 20. szerda 06:41), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 03. 20. szerda 06:41

Rezsőkéből van itt ezer.
Ezer Rezsőre jut 20 Rózsi.
Rózsa viszont csak egy...

Melyik reszet nem erted annak, hogy magasrol teszek a velemenyedre?
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 03. 20. szerda 06:39), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 03. 20. szerda 06:39

Sajnálom a nejedet. Hogy még azt is a párja szabja meg, ki jöhet "izgat ha megdugják a feleségemet" játszani.
De persze értem én a motivációdat: muszáj meggyőződnöd arról, hogy a pasi nem túl jó...és hogy nem jelent veszélyt a kapcsolatotokra. Hogy nem kell attól tartanod, egyszer csak az asszony beleszeret...
)
Szóval te vagy az asszony testőre??
De egyébként miért nem ő válogat (már ha egyáltalán van választék )? Csak nem azért, amit fentebb leírtam?
És még egy kérdés: 10 - ből hány pasi fut el, amikor konkrét találkozóra kerülne sor??
))
De persze értem én a motivációdat: muszáj meggyőződnöd arról, hogy a pasi nem túl jó...és hogy nem jelent veszélyt a kapcsolatotokra. Hogy nem kell attól tartanod, egyszer csak az asszony beleszeret...

De egyébként miért nem ő válogat (már ha egyáltalán van választék )? Csak nem azért, amit fentebb leírtam?
És még egy kérdés: 10 - ből hány pasi fut el, amikor konkrét találkozóra kerülne sor??

Rezsőkéből van itt ezer.
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 03. 19. kedd 21:51), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 03. 19. kedd 21:51

Törölt felhasználó (4003272)

Nem Rózsika,hanem Rezsőke?

Sajnálom a nejedet. Hogy még azt is a párja szabja meg, ki jöhet "izgat ha megdugják a feleségemet" játszani.
)
))
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 03. 19. kedd 21:38), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 03. 19. kedd 21:38

Meg is ragadtad a dolog lenyeget. Akit jo penzert en valasztok, az a felesegem kedvere tenni jon, mert egyebkent nem kapja meg a jarandosagat. Figyelmes lesz, kedves, diszkret es apolt, mert kulonben el sem jut az ajtoig es ezt mar jo elore tudja. Raadasul mint ahogy irjak tobben egy no akarmelyik ujjara talal ferfit addig egy ferfinak sokkal kemenyebben meg kell dolgoznia a punciert. Ebbol kovetkezoen azok a ferfiak akik meg penzt is kernek (es kapnak) a szolgaltatasukert, azok minden bizonnyal tudnak valamit amit a tobbseg nem.
Biztosan vannak olyan nok is, akik csak ugy lemennek az utcara aztan "fel kezzel lonek" egy igenytelen faszt aki csak baszni megy, aztan majd lesz valahogy es ez ki is elegeti az igenyeiket. Mi ennel kicsit magasabbra tesszuk a mercet.
Biztosan vannak olyan nok is, akik csak ugy lemennek az utcara aztan "fel kezzel lonek" egy igenytelen faszt aki csak baszni megy, aztan majd lesz valahogy es ez ki is elegeti az igenyeiket. Mi ennel kicsit magasabbra tesszuk a mercet.
Medve Úr drága, ne tegye...
Sajnos reménytelen szerelmét nem áll módomban viszonozni...
(Ez egy válasz CrazyBear üzenetére (2019. 03. 19. kedd 21:04), amit ide kattintva olvashatsz)
Sajnos reménytelen szerelmét nem áll módomban viszonozni...

mézcsorgató:
Nem ítélem el. Megbeszélitek,kivitelezitek,mi pedig (tiszteletlenség a kivételnek
) szívesen olvassuk,ha megosztjátok a tapasztalataitokat
Elavult nézet,hogy aki fizet a szexért az biztosan nem talál magának más megoldást. Nem szabad ezt sem általánosítani,ahogy mást sem.

Nem ítélem el. Megbeszélitek,kivitelezitek,mi pedig (tiszteletlenség a kivételnek

Elavult nézet,hogy aki fizet a szexért az biztosan nem talál magának más megoldást. Nem szabad ezt sem általánosítani,ahogy mást sem.
Dehogy pasi.....
Ti nők,is tudtok kacinfántosak lenni..hajajj..
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 03. 19. kedd 21:33), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 03. 19. kedd 21:33

Ti nők,is tudtok kacinfántosak lenni..hajajj..

Törölt felhasználó (4030862)

Ne mar. Egy pasiba?

Nem Rózsika,hanem Rezsőke?
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 03. 19. kedd 21:33), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 03. 19. kedd 21:33

Törölt felhasználó (4030862)

Ne mar. Egy pasiba?

Meg is ragadtad a dolog lenyeget. Akit jo penzert en valasztok, az a felesegem kedvere tenni jon, mert egyebkent nem kapja meg a jarandosagat. Figyelmes lesz, kedves, diszkret es apolt, mert kulonben el sem jut az ajtoig es ezt mar jo elore tudja. Raadasul mint ahogy irjak tobben egy no akarmelyik ujjara talal ferfit addig egy ferfinak sokkal kemenyebben meg kell dolgoznia a punciert. Ebbol kovetkezoen azok a ferfiak akik meg penzt is kernek (es kapnak) a szolgaltatasukert, azok minden bizonnyal tudnak valamit amit a tobbseg nem.
Biztosan vannak olyan nok is, akik csak ugy lemennek az utcara aztan "fel kezzel lonek" egy igenytelen faszt aki csak baszni megy, aztan majd lesz valahogy es ez ki is elegeti az igenyeiket. Mi ennel kicsit magasabbra tesszuk a mercet. (Ez egy válasz X üzenetére (2019. 03. 19. kedd 16:00), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 03. 19. kedd 16:00
Biztosan vannak olyan nok is, akik csak ugy lemennek az utcara aztan "fel kezzel lonek" egy igenytelen faszt aki csak baszni megy, aztan majd lesz valahogy es ez ki is elegeti az igenyeiket. Mi ennel kicsit magasabbra tesszuk a mercet. (Ez egy válasz X üzenetére (2019. 03. 19. kedd 16:00), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4003272)

Szerintem Te nem érted
Mindenkinek szíve joga eldönteni,hogy vadászik,lő,vagy akár bérel. Ettől még nem lesz kevésbé "valamire való" nő belőle
Nem tudhatod,a miértjét a döntésüknek,így elítélni sem tiszted
Talán csak időt,energiát spórol vele. Hiszen pontosan olyat kap akit elképzelt,mindenféle mellébeszélés nélkül.
Értem én,hogy nem mindig fogalmazok tökéletesen,de ez sem bonyolult

Mindenkinek szíve joga eldönteni,hogy vadászik,lő,vagy akár bérel. Ettől még nem lesz kevésbé "valamire való" nő belőle

Értem én,hogy nem mindig fogalmazok tökéletesen,de ez sem bonyolult

Ne mar. Egy pasiba?
(Ez egy válasz CrazyBear üzenetére (2019. 03. 19. kedd 21:04), amit ide kattintva olvashatsz)

Akkor olvasd. Csak emlekezz ra: ha neked problemad van azzal amit irok vagy teszek, az a te problemad nem az enyem. Nekem nem oszt, nem szoroz.
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 03. 19. kedd 21:00), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 03. 19. kedd 21:00

De hát tetszik!
Hozom a popkornt és a kólát...
Írj!
Írj!

Rózsika drága....
Kezdek szerelmes lenni
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 03. 19. kedd 21:00), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 03. 19. kedd 21:00

Kezdek szerelmes lenni

De hát tetszik!
Írj!
Írj!

De hát tetszik!
Írj!
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 03. 19. kedd 20:22), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 03. 19. kedd 20:22
Írj!

Bocs, de nagy ivben teszek a velemenyedre. Ha nem tetszik amit irok nem olvasod. Tortenet vege.
Bocs, de nagy ivben teszek a velemenyedre. Ha nem tetszik amit irok nem olvasod. Tortenet vege.
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 03. 19. kedd 14:49), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 03. 19. kedd 14:49

Bérelt szerető?? Hol lehet bérelni szeretőt?
(Szegény asszony... hát olyan nehéz helyzetben van, hogy nem tud magának szerezni egy jó csődört, ezt is apára kell bíznia?? )
Bocs, de olyan képtelenségeket írsz, hogy az eszem megáll...
(Szegény asszony... hát olyan nehéz helyzetben van, hogy nem tud magának szerezni egy jó csődört, ezt is apára kell bíznia?? )

Bocs, de olyan képtelenségeket írsz, hogy az eszem megáll...
Sziasztok! A GG.- n ezrn az oldalon kezdtem. Kérem minden férjtárssmat- ne baszassátok meg a nejeteket! Szeretkezzetek!!!
Persze hogy sok.
(Ez egy válasz Nagyfarok14 üzenetére (2019. 03. 19. kedd 19:16), amit ide kattintva olvashatsz)
Mi is szeretnénk egy 3ast csak sok a kamus
Más embereket kinevetni jársz ide? Ennyire satnya teremtmény vagy?
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 03. 19. kedd 18:24), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 03. 19. kedd 18:24

Persze, hogy unalom ellen jó.
Jókat vigadok az álmodozókon.
Jókat vigadok az álmodozókon.