Én mindíg őszintét kérdeztem, és addig nyaggattam a partnereimet, ameddíg meg nem mondták a frankót,így legalább pontosan megtudtam, mire kell még "rágyurnom", és azóta alíg hallok panaszt :-)
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 09. 15. péntek 13:14), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 09. 15. péntek 13:14
Törölt felhasználó (21812)
VIP

Na azért azt szögezzük le, hogy ha egy pasinak a szerelmi teljesítményét értékelnénk mindig őszintén, akkor igencsak megsértődnének sokan. Szóval az egyik legérzékenyebb pontotok az, hogy jók vagytok-e az ágyban.
Na azért azt szögezzük le, hogy ha egy pasinak a szerelmi teljesítményét értékelnénk mindig őszintén, akkor igencsak megsértődnének sokan. Szóval az egyik legérzékenyebb pontotok az, hogy jók vagytok-e az ágyban.
Tudod, Joe, attól érdekes az élet, hogy a férfi férfiból van a nő meg nőből és _soha_ nem fogják megérteni egymást igazán.
De ez így izgalmas, még akkor is, ha sokszor a falra mászok a páromtól. (Ez egy válasz BigJoe23 üzenetére (2006. 09. 15. péntek 12:56), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 09. 15. péntek 12:56
De ez így izgalmas, még akkor is, ha sokszor a falra mászok a páromtól. (Ez egy válasz BigJoe23 üzenetére (2006. 09. 15. péntek 12:56), amit ide kattintva olvashatsz)

Ezzel nem, de minden mással naponta képesek a nők rongálni, össze törni mind párjuk idegeit, mind lelki önérzetüket... tapasztalat...
Nem ezt mondtam, hogy félteni kell, de a női tapintat,mint olyan nem nagyon létezik, max olyasmiben, ami nem lenne önmagában annyira sértő...
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 09. 15. péntek 13:10), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 09. 15. péntek 13:10
VIP

Nem kell félteni a férfiakat sem...
Tapasztalat.
Tapasztalat.
Nem kell félteni a férfiakat sem...
Tapasztalat. (Ez egy válasz BigJoe23 üzenetére (2006. 09. 15. péntek 12:56), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 09. 15. péntek 12:56
Tapasztalat. (Ez egy válasz BigJoe23 üzenetére (2006. 09. 15. péntek 12:56), amit ide kattintva olvashatsz)

Ezzel nem, de minden mással naponta képesek a nők rongálni, össze törni mind párjuk idegeit, mind lelki önérzetüket... tapasztalat...
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 09. 15. péntek 11:34), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 09. 15. péntek 11:34
VIP

Igen, ezért írtam le, hogy szerintem hogy néz ki ez a dolog a nő szemszögéből. Szerintem.
És azért írtam kérdőjelet, mert nyilván nem tudhatom, hogy náluk mi a helyzet.
De pl. a te hsz-ed is megerősíti azt, hogy a nők tapintatosak, és nem akarnak belemászni a párjuk lelkivilágába - ha szeretik.
De pl. a te hsz-ed is megerősíti azt, hogy a nők tapintatosak, és nem akarnak belemászni a párjuk lelkivilágába - ha szeretik.
Igen, ezért írtam le, hogy szerintem hogy néz ki ez a dolog a nő szemszögéből. Szerintem.
nekem is eszembe jutott ez a dolog...azt hiszem én se lennék oda a boldogságtól, ha a pasimon látom, hogy milyen szuper hatással volt rá a másik nő...és elvárnám, hogy inkább rólam ömlengjen...de nem tudhatjuk, hogy zsoltkóéknál mi az ábra....mindenesetre ez is egy lehetséges magyarázat
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 09. 15. péntek 08:07), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 09. 15. péntek 08:07
VIP

Bocs, de a nők védelmében megszólalnék:
nem lehet, hogy az asszony azért mondja ezt, hogy a te lelkivilágodat ne bántsa, hogy mekkorát élvez egy idegen pasival? Ezt tapintatnak hívják, nem képmutatásnak.
nem lehet, hogy az asszony azért mondja ezt, hogy a te lelkivilágodat ne bántsa, hogy mekkorát élvez egy idegen pasival? Ezt tapintatnak hívják, nem képmutatásnak.
Bocs, de a nők védelmében megszólalnék:
Szerintem az a baj hogy a nők képmutatóak. Nagyon szeretnék a hármast, de a kedvesüknek megjátszák, hogy nem. Mi voltunk többször is ilyen felállásban. Az asszony mindig megjátszotta, hogy én tukmálom rá. Amikor meg belépett a fickó a lakásba, majd megőrült érte. Tette-vette magát, és húzta volna rögön az ágyba. Mindig úgy intézte, hogy ő zuhanyozzon előbb, majd amikor én mentem a fürdőszobába, megkérdezte, hogy elkezdhetik-e ők addig ketten. Mondom: el. Persze én is élveztem, hogy amíg a zuhany alatt vagyok, addig kinyalják rendesen. Így is volt: beléptem a szobába és a fickó feje tövig bent volt az asszony lába között. Persze örültek nekem is, azután kezdődött a buli. Az asszonyt ismerem: halálra élvezte magát, szopott, dugtuk felváltva. Majd amikor elment a pasi, akkor megint jött a megjátszás, hogy csak én akartam, és valójában nem is "ment el" a fickóval, csak tőlem. Na szóval ilyenek a nők :)))
Csatlakozom Szuszedhez,a történet jó,ha egyszer esetleg rá tudnám venni a feleségem,biztos beszámolnánk róla.Addig is másképp frissítünk.
És hogyan-hol ismertétek meg a delikvens fiút ha szabad tudni?
Szuper történet, irigylésre méltó.
Ja igen az elözőhőz email cím par1111@citromail.hu
Hello mindenki szeretnék érdeklődni van e vki akihez be lehet szálni még 1 fiúnak főleg Debrecen és környéke
Képet küldök sőt még pénzt is szánok a dologra
24 éves egyetemista 175cm és 75kg
Képet küldök sőt még pénzt is szánok a dologra
24 éves egyetemista 175cm és 75kg
és a fotózás már megvolt? :-)
és a nejed hogy bírta, hogy két faszt kell kicsavarnia? kikészült a végére?
és meg is osztod majd velünk? :-)
fotók lesznek? :-)
Caps Lock kikapcs és nyugi ok?