Izgat ha megdugják a feleségemet (Nem társkereső!)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

A téma leírása

Izgat, ha megdugják, ha szopatják, ha kinyalják az ÁLLANDÓ PARTNEREDET.
Bárhol, bármikor, bármilyen körülmények között. Ha ott vagy, ha nem vagy ott, de tudsz róla.
Vigyázz! Ne keverd össze a (sejthető) megcsalással!
Írj a topicba, ha kétségeid vannak, ha véleményed van róla, ha kérdésed van.

Írj, ha bizonytalan vagy, ha vágysz rá.
"a párod ne legyen más férfival, de Te miért ne lehetnél 2 nővel?"
"ha a téma számodra idegen, nem izgat vagy épp taszít, hát egyszerűen nem kell itt lenni. Mindenki menjen a saját templomába imádkozni."

Fel kellene már ébrednie néhányaknak. Nincs olyan, hogy félig swinger, játszásiból cuckold. A szellemet vagy kiengedjük a palackból és lesz ami lesz, de visszagyömöszölni ugyanoda, mert csípi a szemünket a füst, na az nem megy. A társunk, a párunk, a nő, akivel élünk, nem a játékszerünk, nem irányíthatjuk, nem azért él a Földön, hogy úri kedvünknek megfelelően hol erre a farokra, hol meg arra szökkenjen és ha mindezt eluntuk, akkor visszatérjen a mosógép meg a vasaló hatósugarába. Nincs olyan, hogy szopni lehet, de lenyelni tilos, nincs olyan, hogy érzelmeket tilos a szexbe keverni. Nem feltétlen szerencsés, de tessék csak az egész kalácsot elfogyasztani, még, ha a végére kicsit fullasztó, kicsit szikkadt is, nem csak a mazsolákat kipiszkálni.

Nem társkereső! Időpont és helyszín egyeztetést csak priviben vagy a GG társkereső részében lehet. Az ilyen bejegyzések moderálásra/törlésre kerülnek! MINDEN TÁRSKERESŐ legalább 1 hét tiltásra kerül!

Az eddigi hozzászólások

... 957 958 959 960 961 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#452   2006. 09. 15. péntek 13:52
Abanor Abanor
Létezik teljes megértés, de csak, ha tisztában vagyunk saját korlátainkkal, képességünkel és azt teljes mértékben elfogadjuk.
Máskülönben jön a sértődés, és társai.
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 09. 15. péntek 13:22), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (16017) VIP
2006. 09. 15. péntek 13:22
Szerintem pedig létezik teljes megértés. Csak reálisan kell gondolkodni. Mi is voltunk már mindenféle felállásban, és a nejem is meg én is élveztük rendesen. Imádom nézni ahogy Ő elélvez egy másik pasitól, vagy fordítva is igaz. Sőt besegítünk, ha kell, egymásnak, hogy minnél nagyobb legyen az orgazmus.
#451   2006. 09. 15. péntek 13:36
X Törölt felhasználó (21812) VIP
Várj, nem is neked írtam ezt az üzit!!!
Nem voltál félreérthető.
(Ez egy válasz BigJoe23 üzenetére (2006. 09. 15. péntek 13:28), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 09. 15. péntek 13:28
Megjegyezném, hogy én sem csak a szexről beszéltem... sajnálom, hogy félreérthető volt...
#450   2006. 09. 15. péntek 13:28
BigJoe23 BigJoe23 VIP
Megjegyezném, hogy én sem csak a szexről beszéltem... sajnálom, hogy félreérthető volt...
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 09. 15. péntek 13:24), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (21812) VIP
2006. 09. 15. péntek 13:24
Én nem csak a szexről beszéltem, hogy nem érthetjük meg a másik nemet. Hanem az élet minden területén.
#449   2006. 09. 15. péntek 13:24
Én nem csak a szexről beszéltem, hogy nem érthetjük meg a másik nemet. Hanem az élet minden területén.
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 09. 15. péntek 13:22), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (16017) VIP
2006. 09. 15. péntek 13:22
Szerintem pedig létezik teljes megértés. Csak reálisan kell gondolkodni. Mi is voltunk már mindenféle felállásban, és a nejem is meg én is élveztük rendesen. Imádom nézni ahogy Ő elélvez egy másik pasitól, vagy fordítva is igaz. Sőt besegítünk, ha kell, egymásnak, hogy minnél nagyobb legyen az orgazmus.
#448   2006. 09. 15. péntek 13:23
Igen, de vannak dolgok, amikor jobb, ha nem hallod az igazat, mert nem tudsz rajta változtatni.
Pl. egy ilyet nem jó hallani: édesem, elég vékonyka a cerkád :-x
Én sem azt mondom, hogy állandóan megjátszom az orgazmust, hogy a párom azt higgye, mekkora csődör, mert akkor tényleg soha nem tanulja meg, hogy hogyan kell velem bánni. Mindössze annyit mondtam, hogy nem vágnám a képébe, hogy a másik pasival baromi jó volt. Már csak azért sem, mert a másik hapsival eleve jó - hiszen valamennyire tiltott gyümölcs - míg ő a házinyúl, akivel állandóan és régóta ügyködök, szóval az alaphelyzet az, hogy egy picit már unalmas...
(Ez egy válasz BigJoe23 üzenetére (2006. 09. 15. péntek 13:17), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 09. 15. péntek 13:17
Én mindíg őszintét kérdeztem, és addig nyaggattam a partnereimet, ameddíg meg nem mondták a frankót,így legalább pontosan megtudtam, mire kell még "rágyurnom", és azóta alíg hallok panaszt :-)
#447   2006. 09. 15. péntek 13:22
X Törölt felhasználó (16017) VIP
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 09. 15. péntek 13:12), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 09. 15. péntek 13:12
Tudod, Joe, attól érdekes az élet, hogy a férfi férfiból van a nő meg nőből és _soha_ nem fogják megérteni egymást igazán.
De ez így izgalmas, még akkor is, ha sokszor a falra mászok a páromtól.
#446   2006. 09. 15. péntek 13:17
BigJoe23 BigJoe23 VIP
Én mindíg őszintét kérdeztem, és addig nyaggattam a partnereimet, ameddíg meg nem mondták a frankót,így legalább pontosan megtudtam, mire kell még "rágyurnom", és azóta alíg hallok panaszt :-)
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 09. 15. péntek 13:14), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 09. 15. péntek 13:14
Na azért azt szögezzük le, hogy ha egy pasinak a szerelmi teljesítményét értékelnénk mindig őszintén, akkor igencsak megsértődnének sokan. Szóval az egyik legérzékenyebb pontotok az, hogy jók vagytok-e az ágyban.
#445   2006. 09. 15. péntek 13:14
Na azért azt szögezzük le, hogy ha egy pasinak a szerelmi teljesítményét értékelnénk mindig őszintén, akkor igencsak megsértődnének sokan. Szóval az egyik legérzékenyebb pontotok az, hogy jók vagytok-e az ágyban.
#444   2006. 09. 15. péntek 13:12
Tudod, Joe, attól érdekes az élet, hogy a férfi férfiból van a nő meg nőből és _soha_ nem fogják megérteni egymást igazán.
De ez így izgalmas, még akkor is, ha sokszor a falra mászok a páromtól.
(Ez egy válasz BigJoe23 üzenetére (2006. 09. 15. péntek 12:56), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 09. 15. péntek 12:56
Ezzel nem, de minden mással naponta képesek a nők rongálni, össze törni mind párjuk idegeit, mind lelki önérzetüket... tapasztalat...
#443   2006. 09. 15. péntek 13:12
BigJoe23 BigJoe23 VIP
Nem ezt mondtam, hogy félteni kell, de a női tapintat,mint olyan nem nagyon létezik, max olyasmiben, ami nem lenne önmagában annyira sértő...
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 09. 15. péntek 13:10), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 09. 15. péntek 13:10
Nem kell félteni a férfiakat sem...
Tapasztalat.
#442   2006. 09. 15. péntek 13:10
Nem kell félteni a férfiakat sem...
Tapasztalat.
(Ez egy válasz BigJoe23 üzenetére (2006. 09. 15. péntek 12:56), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 09. 15. péntek 12:56
Ezzel nem, de minden mással naponta képesek a nők rongálni, össze törni mind párjuk idegeit, mind lelki önérzetüket... tapasztalat...
#441   2006. 09. 15. péntek 12:56
BigJoe23 BigJoe23 VIP
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 09. 15. péntek 11:34), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 09. 15. péntek 11:34
Igen, ezért írtam le, hogy szerintem hogy néz ki ez a dolog a nő szemszögéből. Szerintem.
És azért írtam kérdőjelet, mert nyilván nem tudhatom, hogy náluk mi a helyzet.
De pl. a te hsz-ed is megerősíti azt, hogy a nők tapintatosak, és nem akarnak belemászni a párjuk lelkivilágába - ha szeretik.
#440   2006. 09. 15. péntek 11:34
Igen, ezért írtam le, hogy szerintem hogy néz ki ez a dolog a nő szemszögéből. Szerintem.
És azért írtam kérdőjelet, mert nyilván nem tudhatom, hogy náluk mi a helyzet.
De pl. a te hsz-ed is megerősíti azt, hogy a nők tapintatosak, és nem akarnak belemászni a párjuk lelkivilágába - ha szeretik.
#439   2006. 09. 15. péntek 11:29
MmePrune MmePrune
nekem is eszembe jutott ez a dolog...azt hiszem én se lennék oda a boldogságtól, ha a pasimon látom, hogy milyen szuper hatással volt rá a másik nő...és elvárnám, hogy inkább rólam ömlengjen...de nem tudhatjuk, hogy zsoltkóéknál mi az ábra....mindenesetre ez is egy lehetséges magyarázat
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 09. 15. péntek 08:07), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 09. 15. péntek 08:07
Bocs, de a nők védelmében megszólalnék:
nem lehet, hogy az asszony azért mondja ezt, hogy a te lelkivilágodat ne bántsa, hogy mekkorát élvez egy idegen pasival? Ezt tapintatnak hívják, nem képmutatásnak.
#438   2006. 09. 15. péntek 08:07
Bocs, de a nők védelmében megszólalnék:
nem lehet, hogy az asszony azért mondja ezt, hogy a te lelkivilágodat ne bántsa, hogy mekkorát élvez egy idegen pasival? Ezt tapintatnak hívják, nem képmutatásnak.
#437   2006. 09. 15. péntek 07:06
Zsoltkó Zsoltkó VIP
Szerintem az a baj hogy a nők képmutatóak. Nagyon szeretnék a hármast, de a kedvesüknek megjátszák, hogy nem. Mi voltunk többször is ilyen felállásban. Az asszony mindig megjátszotta, hogy én tukmálom rá. Amikor meg belépett a fickó a lakásba, majd megőrült érte. Tette-vette magát, és húzta volna rögön az ágyba. Mindig úgy intézte, hogy ő zuhanyozzon előbb, majd amikor én mentem a fürdőszobába, megkérdezte, hogy elkezdhetik-e ők addig ketten. Mondom: el. Persze én is élveztem, hogy amíg a zuhany alatt vagyok, addig kinyalják rendesen. Így is volt: beléptem a szobába és a fickó feje tövig bent volt az asszony lába között. Persze örültek nekem is, azután kezdődött a buli. Az asszonyt ismerem: halálra élvezte magát, szopott, dugtuk felváltva. Majd amikor elment a pasi, akkor megint jött a megjátszás, hogy csak én akartam, és valójában nem is "ment el" a fickóval, csak tőlem. Na szóval ilyenek a nők :)))
#436   2006. 09. 15. péntek 06:37
husband35 husband35 VIP
Csatlakozom Szuszedhez,a történet jó,ha egyszer esetleg rá tudnám venni a feleségem,biztos beszámolnánk róla.Addig is másképp frissítünk.
#435   2006. 09. 15. péntek 01:37
Teenboy Teenboy
És hogyan-hol ismertétek meg a delikvens fiút ha szabad tudni?
#434   2006. 09. 14. csütörtök 23:50
X Törölt felhasználó (26894)
Szuper történet, irigylésre méltó.
#433   2006. 09. 12. kedd 16:25
vakany111 vakany111
Ja igen az elözőhőz email cím par1111@citromail.hu

... 957 958 959 960 961 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitotta: vagy-vagy vagy-vagy
Nyitás ideje: 2006. 04. 20. csütörtök
Üzenetek: 19612db
Utolsó üzenet: 2025. 03. 30. vasárnap

Hírek

2025. 01. 22. szerda 12:25
Szexjelentetekkel díszített kocsit találtak Pompejiben Krisztus után 79-ben megsemmisítő természeti katasztrófa tette a földdel egyenlővé Pompeji városát, a Vezúv kitörése 3000 emberi életet követelt. Mára Pompeji a világ egyik legegyedülállóbb régészeti helyszínévé vált, és évente kétmillió... Tovább
2024. 12. 15. vasárnap 14:30
Új VIP vásárlási felület Kedves felhasználók! Szeretnénk tájékoztatni titeket, hogy megújult a VIP vásárlási felület. Aki az előzőhöz volt szokva, neki elsőre idegennek tűnhet, de használjátok ezt is bátran a továbbiakban. Itt már tudtok Apple Pay-jel, és Google Pay-jel is... Tovább
2024. 12. 08. vasárnap 16:27
Szereted a szextörténeteket / képregényeket? Kedves Látogatóink! Testvérlapunk, a Törté-Net, továbbra szívesen várja olvasóit és íróit, mert a legtöbb magyar nyelvű erotikus történetet és képregényt itt találhatjátok széles e világon! Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2 985 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6 766 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
11 542 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
16 716 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
6 hónap
* 398 EUR/Huf árfolyammal számolva

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - Az országos szexpartner és masszázs kereső. Gyönyörű lányok. Csak valódi képek!
diszkretdarabok.hu
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!