Létezik teljes megértés, de csak, ha tisztában vagyunk saját korlátainkkal, képességünkel és azt teljes mértékben elfogadjuk.
Máskülönben jön a sértődés, és társai. (Ez egy válasz X üzenetére (2006. 09. 15. péntek 13:22), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 09. 15. péntek 13:22
Máskülönben jön a sértődés, és társai. (Ez egy válasz X üzenetére (2006. 09. 15. péntek 13:22), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (16017)
VIP

Szerintem pedig létezik teljes megértés. Csak reálisan kell gondolkodni. Mi is voltunk már mindenféle felállásban, és a nejem is meg én is élveztük rendesen. Imádom nézni ahogy Ő elélvez egy másik pasitól, vagy fordítva is igaz. Sőt besegítünk, ha kell, egymásnak, hogy minnél nagyobb legyen az orgazmus.
Várj, nem is neked írtam ezt az üzit!!!
Nem voltál félreérthető. (Ez egy válasz BigJoe23 üzenetére (2006. 09. 15. péntek 13:28), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 09. 15. péntek 13:28
Nem voltál félreérthető. (Ez egy válasz BigJoe23 üzenetére (2006. 09. 15. péntek 13:28), amit ide kattintva olvashatsz)

Megjegyezném, hogy én sem csak a szexről beszéltem... sajnálom, hogy félreérthető volt...
Megjegyezném, hogy én sem csak a szexről beszéltem... sajnálom, hogy félreérthető volt...
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 09. 15. péntek 13:24), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 09. 15. péntek 13:24
Törölt felhasználó (21812)
VIP

Én nem csak a szexről beszéltem, hogy nem érthetjük meg a másik nemet. Hanem az élet minden területén.
Én nem csak a szexről beszéltem, hogy nem érthetjük meg a másik nemet. Hanem az élet minden területén.
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 09. 15. péntek 13:22), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 09. 15. péntek 13:22
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 09. 15. péntek 13:22), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (16017)
VIP

Szerintem pedig létezik teljes megértés. Csak reálisan kell gondolkodni. Mi is voltunk már mindenféle felállásban, és a nejem is meg én is élveztük rendesen. Imádom nézni ahogy Ő elélvez egy másik pasitól, vagy fordítva is igaz. Sőt besegítünk, ha kell, egymásnak, hogy minnél nagyobb legyen az orgazmus.
Igen, de vannak dolgok, amikor jobb, ha nem hallod az igazat, mert nem tudsz rajta változtatni.
Pl. egy ilyet nem jó hallani: édesem, elég vékonyka a cerkád :-x
Én sem azt mondom, hogy állandóan megjátszom az orgazmust, hogy a párom azt higgye, mekkora csődör, mert akkor tényleg soha nem tanulja meg, hogy hogyan kell velem bánni. Mindössze annyit mondtam, hogy nem vágnám a képébe, hogy a másik pasival baromi jó volt. Már csak azért sem, mert a másik hapsival eleve jó - hiszen valamennyire tiltott gyümölcs - míg ő a házinyúl, akivel állandóan és régóta ügyködök, szóval az alaphelyzet az, hogy egy picit már unalmas...
(Ez egy válasz BigJoe23 üzenetére (2006. 09. 15. péntek 13:17), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 09. 15. péntek 13:17
Pl. egy ilyet nem jó hallani: édesem, elég vékonyka a cerkád :-x
Én sem azt mondom, hogy állandóan megjátszom az orgazmust, hogy a párom azt higgye, mekkora csődör, mert akkor tényleg soha nem tanulja meg, hogy hogyan kell velem bánni. Mindössze annyit mondtam, hogy nem vágnám a képébe, hogy a másik pasival baromi jó volt. Már csak azért sem, mert a másik hapsival eleve jó - hiszen valamennyire tiltott gyümölcs - míg ő a házinyúl, akivel állandóan és régóta ügyködök, szóval az alaphelyzet az, hogy egy picit már unalmas...
(Ez egy válasz BigJoe23 üzenetére (2006. 09. 15. péntek 13:17), amit ide kattintva olvashatsz)

Én mindíg őszintét kérdeztem, és addig nyaggattam a partnereimet, ameddíg meg nem mondták a frankót,így legalább pontosan megtudtam, mire kell még "rágyurnom", és azóta alíg hallok panaszt :-)
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 09. 15. péntek 13:12), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 09. 15. péntek 13:12
VIP

Tudod, Joe, attól érdekes az élet, hogy a férfi férfiból van a nő meg nőből és _soha_ nem fogják megérteni egymást igazán.
De ez így izgalmas, még akkor is, ha sokszor a falra mászok a páromtól.
De ez így izgalmas, még akkor is, ha sokszor a falra mászok a páromtól.
Én mindíg őszintét kérdeztem, és addig nyaggattam a partnereimet, ameddíg meg nem mondták a frankót,így legalább pontosan megtudtam, mire kell még "rágyurnom", és azóta alíg hallok panaszt :-)
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 09. 15. péntek 13:14), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 09. 15. péntek 13:14
VIP

Na azért azt szögezzük le, hogy ha egy pasinak a szerelmi teljesítményét értékelnénk mindig őszintén, akkor igencsak megsértődnének sokan. Szóval az egyik legérzékenyebb pontotok az, hogy jók vagytok-e az ágyban.
Na azért azt szögezzük le, hogy ha egy pasinak a szerelmi teljesítményét értékelnénk mindig őszintén, akkor igencsak megsértődnének sokan. Szóval az egyik legérzékenyebb pontotok az, hogy jók vagytok-e az ágyban.
Tudod, Joe, attól érdekes az élet, hogy a férfi férfiból van a nő meg nőből és _soha_ nem fogják megérteni egymást igazán.
De ez így izgalmas, még akkor is, ha sokszor a falra mászok a páromtól. (Ez egy válasz BigJoe23 üzenetére (2006. 09. 15. péntek 12:56), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 09. 15. péntek 12:56
De ez így izgalmas, még akkor is, ha sokszor a falra mászok a páromtól. (Ez egy válasz BigJoe23 üzenetére (2006. 09. 15. péntek 12:56), amit ide kattintva olvashatsz)

Ezzel nem, de minden mással naponta képesek a nők rongálni, össze törni mind párjuk idegeit, mind lelki önérzetüket... tapasztalat...
Nem ezt mondtam, hogy félteni kell, de a női tapintat,mint olyan nem nagyon létezik, max olyasmiben, ami nem lenne önmagában annyira sértő...
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 09. 15. péntek 13:10), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 09. 15. péntek 13:10
VIP

Nem kell félteni a férfiakat sem...
Tapasztalat.
Tapasztalat.
Nem kell félteni a férfiakat sem...
Tapasztalat. (Ez egy válasz BigJoe23 üzenetére (2006. 09. 15. péntek 12:56), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 09. 15. péntek 12:56
Tapasztalat. (Ez egy válasz BigJoe23 üzenetére (2006. 09. 15. péntek 12:56), amit ide kattintva olvashatsz)

Ezzel nem, de minden mással naponta képesek a nők rongálni, össze törni mind párjuk idegeit, mind lelki önérzetüket... tapasztalat...
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 09. 15. péntek 11:34), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 09. 15. péntek 11:34
VIP

Igen, ezért írtam le, hogy szerintem hogy néz ki ez a dolog a nő szemszögéből. Szerintem.
És azért írtam kérdőjelet, mert nyilván nem tudhatom, hogy náluk mi a helyzet.
De pl. a te hsz-ed is megerősíti azt, hogy a nők tapintatosak, és nem akarnak belemászni a párjuk lelkivilágába - ha szeretik.
De pl. a te hsz-ed is megerősíti azt, hogy a nők tapintatosak, és nem akarnak belemászni a párjuk lelkivilágába - ha szeretik.
Igen, ezért írtam le, hogy szerintem hogy néz ki ez a dolog a nő szemszögéből. Szerintem.
nekem is eszembe jutott ez a dolog...azt hiszem én se lennék oda a boldogságtól, ha a pasimon látom, hogy milyen szuper hatással volt rá a másik nő...és elvárnám, hogy inkább rólam ömlengjen...de nem tudhatjuk, hogy zsoltkóéknál mi az ábra....mindenesetre ez is egy lehetséges magyarázat
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 09. 15. péntek 08:07), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 09. 15. péntek 08:07
VIP

Bocs, de a nők védelmében megszólalnék:
nem lehet, hogy az asszony azért mondja ezt, hogy a te lelkivilágodat ne bántsa, hogy mekkorát élvez egy idegen pasival? Ezt tapintatnak hívják, nem képmutatásnak.
nem lehet, hogy az asszony azért mondja ezt, hogy a te lelkivilágodat ne bántsa, hogy mekkorát élvez egy idegen pasival? Ezt tapintatnak hívják, nem képmutatásnak.
Bocs, de a nők védelmében megszólalnék:
Szerintem az a baj hogy a nők képmutatóak. Nagyon szeretnék a hármast, de a kedvesüknek megjátszák, hogy nem. Mi voltunk többször is ilyen felállásban. Az asszony mindig megjátszotta, hogy én tukmálom rá. Amikor meg belépett a fickó a lakásba, majd megőrült érte. Tette-vette magát, és húzta volna rögön az ágyba. Mindig úgy intézte, hogy ő zuhanyozzon előbb, majd amikor én mentem a fürdőszobába, megkérdezte, hogy elkezdhetik-e ők addig ketten. Mondom: el. Persze én is élveztem, hogy amíg a zuhany alatt vagyok, addig kinyalják rendesen. Így is volt: beléptem a szobába és a fickó feje tövig bent volt az asszony lába között. Persze örültek nekem is, azután kezdődött a buli. Az asszonyt ismerem: halálra élvezte magát, szopott, dugtuk felváltva. Majd amikor elment a pasi, akkor megint jött a megjátszás, hogy csak én akartam, és valójában nem is "ment el" a fickóval, csak tőlem. Na szóval ilyenek a nők :)))
Csatlakozom Szuszedhez,a történet jó,ha egyszer esetleg rá tudnám venni a feleségem,biztos beszámolnánk róla.Addig is másképp frissítünk.
És hogyan-hol ismertétek meg a delikvens fiút ha szabad tudni?
Szuper történet, irigylésre méltó.
Ja igen az elözőhőz email cím par1111@citromail.hu