Izgat ha megdugják a feleségemet (Nem társkereső!)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

A téma leírása

Izgat, ha megdugják, ha szopatják, ha kinyalják az ÁLLANDÓ PARTNEREDET.
Bárhol, bármikor, bármilyen körülmények között. Ha ott vagy, ha nem vagy ott, de tudsz róla.
Vigyázz! Ne keverd össze a (sejthető) megcsalással!
Írj a topicba, ha kétségeid vannak, ha véleményed van róla, ha kérdésed van.

Írj, ha bizonytalan vagy, ha vágysz rá.
"a párod ne legyen más férfival, de Te miért ne lehetnél 2 nővel?"
"ha a téma számodra idegen, nem izgat vagy épp taszít, hát egyszerűen nem kell itt lenni. Mindenki menjen a saját templomába imádkozni."

Fel kellene már ébrednie néhányaknak. Nincs olyan, hogy félig swinger, játszásiból cuckold. A szellemet vagy kiengedjük a palackból és lesz ami lesz, de visszagyömöszölni ugyanoda, mert csípi a szemünket a füst, na az nem megy. A társunk, a párunk, a nő, akivel élünk, nem a játékszerünk, nem irányíthatjuk, nem azért él a Földön, hogy úri kedvünknek megfelelően hol erre a farokra, hol meg arra szökkenjen és ha mindezt eluntuk, akkor visszatérjen a mosógép meg a vasaló hatósugarába. Nincs olyan, hogy szopni lehet, de lenyelni tilos, nincs olyan, hogy érzelmeket tilos a szexbe keverni. Nem feltétlen szerencsés, de tessék csak az egész kalácsot elfogyasztani, még, ha a végére kicsit fullasztó, kicsit szikkadt is, nem csak a mazsolákat kipiszkálni.

Nem társkereső! Időpont és helyszín egyeztetést csak priviben vagy a GG társkereső részében lehet. Az ilyen bejegyzések moderálásra/törlésre kerülnek! MINDEN TÁRSKERESŐ legalább 1 hét tiltásra kerül!

Az eddigi hozzászólások

... 936 937 938 939 940 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#872   2006. 12. 01. péntek 08:59
mullerl mullerl VIP
Gratulálunk!
Tökéletesen összefoglaltad, leírtad, megmagyaráztad a lényeget! Eddig durva volt a vita, ezért nem szóltunk bele.
Pusssz,
Kriszti és Laci.
#871   2006. 12. 01. péntek 07:30
X Törölt felhasználó (47519) VIP
Nos lehet ezt így is! Szerintem ezeket a dolgokat mindenki tudja (mint azt, hogy vizes leszel, ha esik) csak nem mindenki törődik vele (vagy mint a jobbkéz szabály). Minden nap szembesülsz valamivel, de nem foglalod így össze a dolgokat, és így azért sokkal hatásosabb. Fontos és tanulságos amiket írsz.
Kössz!
#870   2006. 11. 30. csütörtök 22:55
X Törölt felhasználó (572)
Szia Kriszta és többiek!
Egészen tisztán látod a párkapcsolatok működését. Ha ezt az élettapasztalatot nem 140 éves korodra szedted össze, akkor minden elismerésem a Tiéd! /Sokaknak annyi is kevés lenne/ Én legalább 8 évig puhítottam a feleségemet, hogy engedjen az ágyunkba "még 1 embert". Eközben magam is kiismertem a női lélek működését. Az én vágyaim 20 éves korom óta nem változtak, de szerintem azzal, hogy belement a dologba, Ő sem változott, hanem csak félretette az erkölcsi meg mindenféle gátakat. Régebben inkább "anya" volt, de most, hogy a gyerekeink már maguknak törönek popsit, ismét felülkerekedett benne a nő. Ha megengeded, küldök egy puszit az okos homlokodra!
#869   2006. 11. 30. csütörtök 21:17
para11 para11
Tökéletesen látszik,hogy ez nem rögtönzés,mindazt amit leírtál tapasztalat,megfontoltság és bölcsesség jellemzi.
Még csak annyit teszek hozzá,én nem vagyok a hármas,netán csoportszex kedvelöje,de ez korántsem jelenti azt,hogy elítélem azokat,akik ezt üzik. eljen eljen wave wave
#868   2006. 11. 30. csütörtök 14:34
BigJoe23 BigJoe23 VIP
Igazad van, Mea culpa, Mea maxima culpa...
Mellesleg egyetlen szóval se említettem, hogy kevesebbek lennétek, mint mi.
Szó sem volt kényünk kedvünkre való használatról, de most így belegondolva,elindítja a fantáziámat, amit csak a saját emberi gyarlóságommal indokolhatok...
Sjana az egyenrangúságot nem erre a társadalomra méretezték, hisz még nemeken belül sincs egyenrangúság, soha nem is volt...
#867   2006. 11. 30. csütörtök 12:04
surdapapa surdapapa
az pedig, h mi a társadalmilag elfogadott az a társadalomtól függ.
ld.
rómaiak-homoszekszualitás
középkorban tizenéves királyházasságok - pedofília
vérfertőzés - létezik afrikában olyan törzs, ahol az apának kell elvenni a 12 éves lánya szüzességét.
ne foglalkozz olyanokkal, akik elítélnek! a legjobban az dühíti Őket, ha egyáltalán nem is reagálsz a hszükre.
mindenkinek a saját és párja normáit kell betartania és pont
#866   2006. 11. 30. csütörtök 11:57
Valaki aki vad Valaki aki vad
Nincs mit köszönni, szívből egyet értek!

Amúgy én is szívesen kipróbálnám a 3-ast, bármelyik nem többségi jelenlétével!
#865   2006. 11. 30. csütörtök 11:30
yomiboy yomiboy
Főzzön ám a nyavaja!Ha nem főz inkább nem eszek.Amugy a főzéssel,nehogy már bármelyik nő is mártírkodjon.
#864   2006. 11. 30. csütörtök 10:58
voda voda
Na akkor ezek után most már jöhetnek újból a topicba az élménybeszámolók, amiket nagy figyelemmel követek:)
#863   2006. 11. 30. csütörtök 10:13
Valaki aki vad Valaki aki vad
worship worship worship worship worship eljen eljen eljen eljen eljen
#862   2006. 11. 30. csütörtök 10:09
para11 para11
eljen eljen eljen nem csalódtam benned,csak igy tovább,a beszükültagyuakkal pedig ne törödj!!!! worship worship worship
#861   2006. 11. 30. csütörtök 10:07
BigJoe23 BigJoe23 VIP
Szia, Kriszta, nem tartalak kurv@nak, és szerintem jogos a felvetésed, detudod mi "férfiak" önző dögök vagyunk, csak azt hisszük jónak és azt fogadjuk el, ami nekünk jó.
Mondjuk ez szerintem nem az agyi normalitás kérdése, mert ez maximum társadalmi normalitásban lehet maximum mérni.
Az önzőségünk meg szerintem gén alapú dolog, nem felvett viselkedés...
#860   2006. 11. 30. csütörtök 10:02
redbull00100 redbull00100
Hát én már rég tervezném a dolgot de sajna kicsi feleségem enyhén szólva elzárkózik tőle,pedig lehet élete legnagyobb élménye lehetne.Nem tom.
#859   2006. 11. 30. csütörtök 10:00
voda voda
Mindenkinek a kedves figyelmébe ajánlom a "Stanley" című filmet. Ha majd megnéztétek, akkor kötekedjetek.
A szexualitás, s ennek az ága bogának a határa ott van, ahol még minkét félnek kellemes. Annál nem szabad továbblépni, de addig mindenképp érdemes eljutni. Hogy kinek hol a határ? Mindenki döntse el maga, de ne csesztesse a másikat, mert semmi értelme...
Ez a topik arról szólt az elején, hogy élménybeszámolókat olvashattunk. Most egy hűlye vitázás, sárdobálás folyik.
Akinek nem tetszik a téma, az menjen más topicba, de itt ne kötekedjen.
#858   2006. 11. 30. csütörtök 07:34
X Törölt felhasználó (26894)
Hogy ki mennyire intelligens, vagy sem, ebbe a vitában én nem mennék bele, főleg veled nem. Azt gondolom, hogy mindenkit minősít a saját írása, hozzászólása, nem kell azt még külön többször is minősíteni (a tiéidből egyébként untig elég elolvasni egyet - bármelyiket). Esetleg meg lehet próbálni egyszer valakit figyelmeztetni, hogy talán nem egészen helyénvaló amit tesz, ír, és annyi. Azután vagy figyelembe veszi az illető a dolgot, vagy nem. Különben én nem vitázom veled, tehát vitát nyerni sem áll ez esetben szándékomban, csupán megpróbáltam felhívni a figyelmedet arra, hogy eltévesztetted a topicot, ha sértegetni, minősítgetni, kinevetni akarod azokat, akik e téma kedvelői. De persze jogod az van rá itt ezt megtenni (és intelligencia szinted is).
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 11. 29. szerda 17:01), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (26249)
2006. 11. 29. szerda 17:01
Gondolom neked/ annaki aki dugatja a feleségét mással, annak van csak igazán esze, és kultúrája. De gondolom nem sértésnek szántad, úgyhogy ne vedd sértésnek az én hozzá szólásaimat sem. Tényleg nem annak szánom őket, egyébként! Mindenki tudja, hogy sértegetéssel vitát nem lehet nyerni, de elöbbre jutni sem.
Igen, én vagyok a bunkó, nem az aki a saját feleségét dugatja... :D
Egyébként a konkrét történetben szereplő hölgyel normálisan bántam, de azért had ne kelljen egy ilyen nőt még akkor is tisztelnem, meg odáig lennem a tettéért, amikor nem vele vagyok! Persze, milyen ügyes, hogy a párja mellett még velem is dugogat! És könyörgöm, ha szerintem nem volt jó a szexben, akkor ezt nem jegyezhetem meg?

Ne legyél abban olyan biztos, hogy a ti szex-kultúrátok olyan magas szinteket ostromol. Nem nagy művészet mással megdugatni a saját feleséget. Gondolom én. Elég nézni ki a fejünkből.

Rólam meg annyit, hogy fogalmad sincs milyen inteligens lehetek, hisz még a hozzászólásaimat sem olvastad. (Te túl inteligens vagy ehhez, ügye?) A partnereim meg talán meg voltak elégedve velem. Gondolom veletek is, ezért szeret az asszonyka még egy palit az ágyban.
#857   2006. 11. 29. szerda 21:47
mima2 mima2
Sziasztok!
Az élménybeszámolo mellé képeket is rakj fel. Nálunk Mikuláskor lessz nagy buli, utána felteszem a képeket. Üdv Mi&Ma
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 11. 29. szerda 20:28), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (572)
2006. 11. 29. szerda 20:28
Sziasztok!
Holnap ismét élményben lesz részünk, jön hozzánk a "harmadik". Már alig várom, hogy lássam az asszonyomat kettőnk között sikítva eláztatni a lepedőt. Ilyenkor én is mindig sokkal nagyobbat élvezek mint általában. Majd elmesélem.
#856   2006. 11. 29. szerda 20:54
zeri zeri VIP
Még mindig fikázás telepofával? De unalmas vazze! Majd visszajövök később, hátha lesz valami értelmes is...
#855   2006. 11. 29. szerda 20:28
X Törölt felhasználó (572)
Sziasztok!
Holnap ismét élményben lesz részünk, jön hozzánk a "harmadik". Már alig várom, hogy lássam az asszonyomat kettőnk között sikítva eláztatni a lepedőt. Ilyenkor én is mindig sokkal nagyobbat élvezek mint általában. Majd elmesélem.
#854   2006. 11. 29. szerda 17:40
roz roz
Basszus, engem az izgat, ha valaki jól megdugatta a feleségét mással, nem az, hogy egy csomó faszt ez miért is irritál!
Nem kell mindenhez hozzászólni. Már lapok óta sehol egy szaftos sztori, csak a vita az intelligenciátokról. Az majd egy másik topik lesz...
#853   2006. 11. 29. szerda 17:15
Fögenyó Fögenyó
Pont, pont, vesszőcske, és értelmezhetőbb az írásod......Marha mf2

... 936 937 938 939 940 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitotta: vagy-vagy vagy-vagy
Nyitás ideje: 2006. 04. 20. csütörtök
Üzenetek: 19612db
Utolsó üzenet: 2025. 03. 30. vasárnap

Hírek

2025. 01. 22. szerda 12:25
Szexjelentetekkel díszített kocsit találtak Pompejiben Krisztus után 79-ben megsemmisítő természeti katasztrófa tette a földdel egyenlővé Pompeji városát, a Vezúv kitörése 3000 emberi életet követelt. Mára Pompeji a világ egyik legegyedülállóbb régészeti helyszínévé vált, és évente kétmillió... Tovább
2024. 12. 15. vasárnap 14:30
Új VIP vásárlási felület Kedves felhasználók! Szeretnénk tájékoztatni titeket, hogy megújult a VIP vásárlási felület. Aki az előzőhöz volt szokva, neki elsőre idegennek tűnhet, de használjátok ezt is bátran a továbbiakban. Itt már tudtok Apple Pay-jel, és Google Pay-jel is... Tovább
2024. 12. 08. vasárnap 16:27
Szereted a szextörténeteket / képregényeket? Kedves Látogatóink! Testvérlapunk, a Törté-Net, továbbra szívesen várja olvasóit és íróit, mert a legtöbb magyar nyelvű erotikus történetet és képregényt itt találhatjátok széles e világon! Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2 985 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6 766 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
11 542 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
16 716 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
6 hónap
* 398 EUR/Huf árfolyammal számolva

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - Vidéki szexpartner kereső. Vidéki lányok. Csak valódi képek!
diszkretdarabok.hu
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!