Gratulálunk!
Tökéletesen összefoglaltad, leírtad, megmagyaráztad a lényeget! Eddig durva volt a vita, ezért nem szóltunk bele.
Pusssz,
Kriszti és Laci.
Tökéletesen összefoglaltad, leírtad, megmagyaráztad a lényeget! Eddig durva volt a vita, ezért nem szóltunk bele.
Pusssz,
Kriszti és Laci.
Nos lehet ezt így is! Szerintem ezeket a dolgokat mindenki tudja (mint azt, hogy vizes leszel, ha esik) csak nem mindenki törődik vele (vagy mint a jobbkéz szabály). Minden nap szembesülsz valamivel, de nem foglalod így össze a dolgokat, és így azért sokkal hatásosabb. Fontos és tanulságos amiket írsz.
Kössz!
Kössz!
Szia Kriszta és többiek!
Egészen tisztán látod a párkapcsolatok működését. Ha ezt az élettapasztalatot nem 140 éves korodra szedted össze, akkor minden elismerésem a Tiéd! /Sokaknak annyi is kevés lenne/ Én legalább 8 évig puhítottam a feleségemet, hogy engedjen az ágyunkba "még 1 embert". Eközben magam is kiismertem a női lélek működését. Az én vágyaim 20 éves korom óta nem változtak, de szerintem azzal, hogy belement a dologba, Ő sem változott, hanem csak félretette az erkölcsi meg mindenféle gátakat. Régebben inkább "anya" volt, de most, hogy a gyerekeink már maguknak törönek popsit, ismét felülkerekedett benne a nő. Ha megengeded, küldök egy puszit az okos homlokodra!
Egészen tisztán látod a párkapcsolatok működését. Ha ezt az élettapasztalatot nem 140 éves korodra szedted össze, akkor minden elismerésem a Tiéd! /Sokaknak annyi is kevés lenne/ Én legalább 8 évig puhítottam a feleségemet, hogy engedjen az ágyunkba "még 1 embert". Eközben magam is kiismertem a női lélek működését. Az én vágyaim 20 éves korom óta nem változtak, de szerintem azzal, hogy belement a dologba, Ő sem változott, hanem csak félretette az erkölcsi meg mindenféle gátakat. Régebben inkább "anya" volt, de most, hogy a gyerekeink már maguknak törönek popsit, ismét felülkerekedett benne a nő. Ha megengeded, küldök egy puszit az okos homlokodra!
Tökéletesen látszik,hogy ez nem rögtönzés,mindazt amit leírtál tapasztalat,megfontoltság és bölcsesség jellemzi.
Még csak annyit teszek hozzá,én nem vagyok a hármas,netán csoportszex kedvelöje,de ez korántsem jelenti azt,hogy elítélem azokat,akik ezt üzik.
Még csak annyit teszek hozzá,én nem vagyok a hármas,netán csoportszex kedvelöje,de ez korántsem jelenti azt,hogy elítélem azokat,akik ezt üzik.

Igazad van, Mea culpa, Mea maxima culpa...
Mellesleg egyetlen szóval se említettem, hogy kevesebbek lennétek, mint mi.
Szó sem volt kényünk kedvünkre való használatról, de most így belegondolva,elindítja a fantáziámat, amit csak a saját emberi gyarlóságommal indokolhatok...
Sjana az egyenrangúságot nem erre a társadalomra méretezték, hisz még nemeken belül sincs egyenrangúság, soha nem is volt...
Mellesleg egyetlen szóval se említettem, hogy kevesebbek lennétek, mint mi.
Szó sem volt kényünk kedvünkre való használatról, de most így belegondolva,elindítja a fantáziámat, amit csak a saját emberi gyarlóságommal indokolhatok...
Sjana az egyenrangúságot nem erre a társadalomra méretezték, hisz még nemeken belül sincs egyenrangúság, soha nem is volt...
az pedig, h mi a társadalmilag elfogadott az a társadalomtól függ.
ld.
rómaiak-homoszekszualitás
középkorban tizenéves királyházasságok - pedofília
vérfertőzés - létezik afrikában olyan törzs, ahol az apának kell elvenni a 12 éves lánya szüzességét.
ne foglalkozz olyanokkal, akik elítélnek! a legjobban az dühíti Őket, ha egyáltalán nem is reagálsz a hszükre.
mindenkinek a saját és párja normáit kell betartania és pont
ld.
rómaiak-homoszekszualitás
középkorban tizenéves királyházasságok - pedofília
vérfertőzés - létezik afrikában olyan törzs, ahol az apának kell elvenni a 12 éves lánya szüzességét.
ne foglalkozz olyanokkal, akik elítélnek! a legjobban az dühíti Őket, ha egyáltalán nem is reagálsz a hszükre.
mindenkinek a saját és párja normáit kell betartania és pont
Nincs mit köszönni, szívből egyet értek!
Amúgy én is szívesen kipróbálnám a 3-ast, bármelyik nem többségi jelenlétével!
Amúgy én is szívesen kipróbálnám a 3-ast, bármelyik nem többségi jelenlétével!
Főzzön ám a nyavaja!Ha nem főz inkább nem eszek.Amugy a főzéssel,nehogy már bármelyik nő is mártírkodjon.
Na akkor ezek után most már jöhetnek újból a topicba az élménybeszámolók, amiket nagy figyelemmel követek:)

Szia, Kriszta, nem tartalak kurv@nak, és szerintem jogos a felvetésed, detudod mi "férfiak" önző dögök vagyunk, csak azt hisszük jónak és azt fogadjuk el, ami nekünk jó.
Mondjuk ez szerintem nem az agyi normalitás kérdése, mert ez maximum társadalmi normalitásban lehet maximum mérni.
Az önzőségünk meg szerintem gén alapú dolog, nem felvett viselkedés...
Mondjuk ez szerintem nem az agyi normalitás kérdése, mert ez maximum társadalmi normalitásban lehet maximum mérni.
Az önzőségünk meg szerintem gén alapú dolog, nem felvett viselkedés...
Hát én már rég tervezném a dolgot de sajna kicsi feleségem enyhén szólva elzárkózik tőle,pedig lehet élete legnagyobb élménye lehetne.Nem tom.
Mindenkinek a kedves figyelmébe ajánlom a "Stanley" című filmet. Ha majd megnéztétek, akkor kötekedjetek.
A szexualitás, s ennek az ága bogának a határa ott van, ahol még minkét félnek kellemes. Annál nem szabad továbblépni, de addig mindenképp érdemes eljutni. Hogy kinek hol a határ? Mindenki döntse el maga, de ne csesztesse a másikat, mert semmi értelme...
Ez a topik arról szólt az elején, hogy élménybeszámolókat olvashattunk. Most egy hűlye vitázás, sárdobálás folyik.
Akinek nem tetszik a téma, az menjen más topicba, de itt ne kötekedjen.
A szexualitás, s ennek az ága bogának a határa ott van, ahol még minkét félnek kellemes. Annál nem szabad továbblépni, de addig mindenképp érdemes eljutni. Hogy kinek hol a határ? Mindenki döntse el maga, de ne csesztesse a másikat, mert semmi értelme...
Ez a topik arról szólt az elején, hogy élménybeszámolókat olvashattunk. Most egy hűlye vitázás, sárdobálás folyik.
Akinek nem tetszik a téma, az menjen más topicba, de itt ne kötekedjen.
Hogy ki mennyire intelligens, vagy sem, ebbe a vitában én nem mennék bele, főleg veled nem. Azt gondolom, hogy mindenkit minősít a saját írása, hozzászólása, nem kell azt még külön többször is minősíteni (a tiéidből egyébként untig elég elolvasni egyet - bármelyiket). Esetleg meg lehet próbálni egyszer valakit figyelmeztetni, hogy talán nem egészen helyénvaló amit tesz, ír, és annyi. Azután vagy figyelembe veszi az illető a dolgot, vagy nem. Különben én nem vitázom veled, tehát vitát nyerni sem áll ez esetben szándékomban, csupán megpróbáltam felhívni a figyelmedet arra, hogy eltévesztetted a topicot, ha sértegetni, minősítgetni, kinevetni akarod azokat, akik e téma kedvelői. De persze jogod az van rá itt ezt megtenni (és intelligencia szinted is).
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 11. 29. szerda 17:01), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 11. 29. szerda 17:01
Törölt felhasználó (26249)

Gondolom neked/ annaki aki dugatja a feleségét mással, annak van csak igazán esze, és kultúrája. De gondolom nem sértésnek szántad, úgyhogy ne vedd sértésnek az én hozzá szólásaimat sem. Tényleg nem annak szánom őket, egyébként! Mindenki tudja, hogy sértegetéssel vitát nem lehet nyerni, de elöbbre jutni sem.
Igen, én vagyok a bunkó, nem az aki a saját feleségét dugatja... :D
Egyébként a konkrét történetben szereplő hölgyel normálisan bántam, de azért had ne kelljen egy ilyen nőt még akkor is tisztelnem, meg odáig lennem a tettéért, amikor nem vele vagyok! Persze, milyen ügyes, hogy a párja mellett még velem is dugogat! És könyörgöm, ha szerintem nem volt jó a szexben, akkor ezt nem jegyezhetem meg?
Ne legyél abban olyan biztos, hogy a ti szex-kultúrátok olyan magas szinteket ostromol. Nem nagy művészet mással megdugatni a saját feleséget. Gondolom én. Elég nézni ki a fejünkből.
Rólam meg annyit, hogy fogalmad sincs milyen inteligens lehetek, hisz még a hozzászólásaimat sem olvastad. (Te túl inteligens vagy ehhez, ügye?) A partnereim meg talán meg voltak elégedve velem. Gondolom veletek is, ezért szeret az asszonyka még egy palit az ágyban.
Igen, én vagyok a bunkó, nem az aki a saját feleségét dugatja... :D
Egyébként a konkrét történetben szereplő hölgyel normálisan bántam, de azért had ne kelljen egy ilyen nőt még akkor is tisztelnem, meg odáig lennem a tettéért, amikor nem vele vagyok! Persze, milyen ügyes, hogy a párja mellett még velem is dugogat! És könyörgöm, ha szerintem nem volt jó a szexben, akkor ezt nem jegyezhetem meg?
Ne legyél abban olyan biztos, hogy a ti szex-kultúrátok olyan magas szinteket ostromol. Nem nagy művészet mással megdugatni a saját feleséget. Gondolom én. Elég nézni ki a fejünkből.
Rólam meg annyit, hogy fogalmad sincs milyen inteligens lehetek, hisz még a hozzászólásaimat sem olvastad. (Te túl inteligens vagy ehhez, ügye?) A partnereim meg talán meg voltak elégedve velem. Gondolom veletek is, ezért szeret az asszonyka még egy palit az ágyban.
Sziasztok!
Az élménybeszámolo mellé képeket is rakj fel. Nálunk Mikuláskor lessz nagy buli, utána felteszem a képeket. Üdv Mi&Ma (Ez egy válasz X üzenetére (2006. 11. 29. szerda 20:28), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 11. 29. szerda 20:28
Az élménybeszámolo mellé képeket is rakj fel. Nálunk Mikuláskor lessz nagy buli, utána felteszem a képeket. Üdv Mi&Ma (Ez egy válasz X üzenetére (2006. 11. 29. szerda 20:28), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (572)

Sziasztok!
Holnap ismét élményben lesz részünk, jön hozzánk a "harmadik". Már alig várom, hogy lássam az asszonyomat kettőnk között sikítva eláztatni a lepedőt. Ilyenkor én is mindig sokkal nagyobbat élvezek mint általában. Majd elmesélem.
Holnap ismét élményben lesz részünk, jön hozzánk a "harmadik". Már alig várom, hogy lássam az asszonyomat kettőnk között sikítva eláztatni a lepedőt. Ilyenkor én is mindig sokkal nagyobbat élvezek mint általában. Majd elmesélem.
Még mindig fikázás telepofával? De unalmas vazze! Majd visszajövök később, hátha lesz valami értelmes is...
Sziasztok!
Basszus, engem az izgat, ha valaki jól megdugatta a feleségét mással, nem az, hogy egy csomó faszt ez miért is irritál!
Nem kell mindenhez hozzászólni. Már lapok óta sehol egy szaftos sztori, csak a vita az intelligenciátokról. Az majd egy másik topik lesz...
Nem kell mindenhez hozzászólni. Már lapok óta sehol egy szaftos sztori, csak a vita az intelligenciátokról. Az majd egy másik topik lesz...
Pont, pont, vesszőcske, és értelmezhetőbb az írásod......Marha