Igen, de csak ha én is benne vagyok, vagy négyesben csináljuk.
Nálunk ez régóta téma.Engem izgat a dolog nagyon ,de a feleségemet egyáltalán,nem.Sok idő elteltével azt mondta,hogy belemegy a kedvemért,csak "legyen túl rajta" és hagyjam békén.De ilyenkor meg én viszakozok.Ilyenkor már nem kell amikor igent mond.Nem tudom miért .Olyan mint egy mókuskerék.Talán egyszer megoldódik ez a probléma.nagyon szeretjük egymást , de a feleségem unja az örökös 3-as témát,nekem viszont a vágy marad annak ellenére,hogy visszakozok,ha belemegy.A szexuális élettünkkel semmi gond nincsen ez az érdekes,jó is változatos is,és sokszor is csináljuk élvezzük egymást !De ez van.
Ha a csávókám is hozna egy olyan nőt,mint a párom akkor dughatja.Addig én lefoglalnám magam az ő asszonyával.Így csak a tehetetlen, kispöcsü,impotens férfiak viselkednek.
(Ez egy válasz faipar üzenetére (2007. 03. 15. csütörtök 09:48), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 03. 15. csütörtök 09:48
Így ebben a formában talán én sem. Azért csak-csak besegít az ember fia. de ha az asszonynak ez jó és az ember is élvezi akkor miért ne. Egyébként talán a tudat is, hogy nem nyúlhatsz hozzá az is fokozza az élvezetet. Szerintem !
Így ebben a formában talán én sem. Azért csak-csak besegít az ember fia. de ha az asszonynak ez jó és az ember is élvezi akkor miért ne. Egyébként talán a tudat is, hogy nem nyúlhatsz hozzá az is fokozza az élvezetet. Szerintem !
Ez azért durva, nem hiszem, hogy erre képes lennék. Ez a felállás így nem igazán jön be, akkor minek a harmadik?
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 03. 14. szerda 20:34), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 03. 14. szerda 20:34
Törölt felhasználó (20803)
Biztos nem ülnék nyugodtan.......BESZÁLNÉK!!!!
Biztos nem ülnék nyugodtan.......BESZÁLNÉK!!!!
sfhath
(Ez egy válasz faipar üzenetére (2007. 03. 13. kedd 09:53), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 03. 13. kedd 09:53
Sziasztok !
Engem izgat és a feleségemet is, és elvileg benne lenne egy többes sexben a jelenlétemben. Csak valahogy spontán kellene összehozni a dolgot tehát nem célirányossan mert úgy nem tudna ráálni azt mondja. Az a lényeg, hogy valahogy véletlennek tűnjön az egész és akkor ok. a dolog. Na hát a feledat adott ebben segítsen valaki. Üdv.
Engem izgat és a feleségemet is, és elvileg benne lenne egy többes sexben a jelenlétemben. Csak valahogy spontán kellene összehozni a dolgot tehát nem célirányossan mert úgy nem tudna ráálni azt mondja. Az a lényeg, hogy valahogy véletlennek tűnjön az egész és akkor ok. a dolog. Na hát a feledat adott ebben segítsen valaki. Üdv.
Sziasztok !
Nem, én nem értettelek félre. Nem állítottam olyat, hogy Te ilyet csinálsz, vagy csináltál. Ha a férj távollétében, és tudta nélkül teszed, ahogy írod, azt nem ebben a topikban kéne megírnod, habár lehetni lehet, hisz demokrácia van, oda írsz ahova akarsz, és azt, amit akarsz, csak éppen nem illik a topik témájához, nem erről szól. De biztos van olyan is, amibe illene, csak kersd meg, vagy nyiss rá egy újat.
(Ez egy válasz Penetrator üzenetére (2007. 03. 09. péntek 20:24), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 03. 09. péntek 20:24
Félreértettél, Én ilyet nem csináltam, és nem is csinálok. Kizárólag a férj távollétében...
szerintem igen! meg is fogod kapni érte a jutalmat az adminoktól!!!
(Ez egy válasz cla üzenetére (2007. 03. 10. szombat 13:28), amit ide kattintva olvashatsz)
Első belépő. Remélem sikeres lesz.
Félreértettél, Én ilyet nem csináltam, és nem is csinálok. Kizárólag a férj távollétében...
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 03. 07. szerda 07:31), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 03. 07. szerda 07:31
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 03. 07. szerda 07:31), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (26894)
Igen, igaz, hogy keféljen egy jó nagyot ingyen - ez lenne a Te szempontod ilyen helyzetben, ez világos. Na mi többek közt pont az ilyeneket (is) próbáljuk kiszűrni akkor, ha harmadikat keresünk közös játszadozásainkhoz.
válasz ment a dühöngőbe!
(Ez egy válasz 32es36par üzenetére (2007. 03. 09. péntek 10:48), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 03. 09. péntek 10:48
Akkor valószínüleg nem neked találták ki a swingerezést, ez csak féltékenységet szülne nálatok meg a kapcsolatotok megromlását.
Akkor valószínüleg nem neked találták ki a swingerezést, ez csak féltékenységet szülne nálatok meg a kapcsolatotok megromlását.
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 03. 09. péntek 10:10), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 03. 09. péntek 10:10
Törölt felhasználó (37025)
Számomra ez nem egyszerü feleadat lenne.
Számomra ez nem egyszerü feleadat lenne.
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 03. 08. csütörtök 21:03), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 03. 08. csütörtök 21:03
Törölt felhasználó (26894)
Igen, az érzéseinknek parancsolni nehéz, talán nem is lehet. De mindenesetre, ha a megalázottság érzését az ilyen esetben le tudja győzni az ember, nem kis élményben lehet része.
Igen, az érzéseinknek parancsolni nehéz, talán nem is lehet. De mindenesetre, ha a megalázottság érzését az ilyen esetben le tudja győzni az ember, nem kis élményben lehet része.
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 03. 07. szerda 22:19), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 03. 07. szerda 22:19
Törölt felhasználó (37025)
Üdv,lehet,hogy nem kellene de ez nem olyan dolog amit szabályozni tudok.S nem tudom mennyire figyeltél az üzenet másik felére???

vagy-vagy

hooooll