A mással való szex, az nem egy pótcselekvés, nem azért van, mert nekünk nem elrg jó. Kettőnknek ettől csak sokkal jobb lesz kettesben is. Teljesen kizárt dolog amit írsz. Esélytelen. Egy szexgép Brad Pitt, és Angelina Jolie is teljesen esélytelen.
(Ez egy válasz Porthos61 üzenetére (2019. 07. 08. hétfő 14:52), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 07. 08. hétfő 14:52

Háát nem tudom. Engem nem izgatna ha előttem más dugná a páromat. Sőt... Most lehet megkövezni, vagy lenézni ezért, de én tartanék attól hogy talán egy másik pasival jobb lenne neki a szex és rászokna az idegenre. Ne mondja senki hogy ez nem fordult meg a fejében amikor azt látja hogy a felesége mással szeretkezik, és mennyire élvezi.
És,mégis milyen hízelgő ha jobbat többet mást kap és,még is hozám bujik ugy mint senki hez sem.
Háát nem tudom. Engem nem izgatna ha előttem más dugná a páromat. Sőt... Most lehet megkövezni, vagy lenézni ezért, de én tartanék attól hogy talán egy másik pasival jobb lenne neki a szex és rászokna az idegenre. Ne mondja senki hogy ez nem fordult meg a fejében amikor azt látja hogy a felesége mással szeretkezik, és mennyire élvezi.
Az én párom is türelmes, ő sem erőltetné. Megvárná azt a pillanatot amikor én akarom. Max. sokat beszélnénk róla.
(Ez egy válasz Zorro69 üzenetére (2019. 07. 08. hétfő 00:12), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 07. 08. hétfő 00:12

Meg nem tudom, nagyon eroszakos sem akarok lenni, csak akkor szeretnem, ha o is 100 szazalekig vagyna ra, es nem csak miattam csinalna...Teged peldaul ra tudna venni a parod?

Meg nem tudom, nagyon eroszakos sem akarok lenni, csak akkor szeretnem, ha o is 100 szazalekig vagyna ra, es nem csak miattam csinalna...Teged peldaul ra tudna venni a parod?
(Ez egy válasz Detti Love üzenetére (2019. 07. 08. hétfő 00:02), amit ide kattintva olvashatsz)

Hogy fogod rávenni, h belemenjen a hármasba?
(Ez egy válasz Zorro69 üzenetére (2019. 07. 07. vasárnap 23:50), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 07. 07. vasárnap 23:50

Engem is izgatna, ha valaki megdugna a paromat rajtam kivul, igazabol azt szeretnem h neki egy ujabb ablak nyilna ki...Nagyon jo az agyban, senkivel nem elveztem ekkorakat mint vele, es ezt szeretnem meghalalni neki ilyen formaban. Egyebkent nagyon nyitott is minden dologban a szexben...huseges, nem akar megbantani, pedig ot is izgatja a dolog...ket no egy pasi felallast mar kiprobaltuk, a masik meg varat magara, pedig jelentkezo lenne boven
Engem is izgatna, ha valaki megdugna a paromat rajtam kivul, igazabol azt szeretnem h neki egy ujabb ablak nyilna ki...Nagyon jo az agyban, senkivel nem elveztem ekkorakat mint vele, es ezt szeretnem meghalalni neki ilyen formaban. Egyebkent nagyon nyitott is minden dologban a szexben...huseges, nem akar megbantani, pedig ot is izgatja a dolog...ket no egy pasi felallast mar kiprobaltuk, a masik meg varat magara, pedig jelentkezo lenne boven
Vegyél egy jo minosegu elethu dildot es azzal helyetesitsd a 3. Pasit elobb utobb ugyis akarja az elethu harmadikat persze ha neha elmondod neki h teged menyire izgatna a dolog ha valakivel megdughatnatok ketten ...
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 07. 07. vasárnap 11:51), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 07. 07. vasárnap 11:51

Törölt felhasználó (1448072)

Az én párom rajtam kívül nem dugja senki bár sokszor fantáziálok róla és szerintem ő is bele menne a megfelelő partnerrel a dologba legalábbis a játékát, az ujjam szívesen szopja miközben dugom. Olyanra már volt példa hogy lakótársnak engedtem hogy míg párom aludt bejöjjön a szobába meglesni a punciját vagy képeket mutattam róla havernak de nemtudom hogy lehetne felhozni előtte a hármas ötletét. Nem ráeröltetni akarom csak szimplan ötlet hiányban vagyok hogyan kérdezzem meg és ne nézzen hülyének.
Sziasztok.
Engem is nagyon izgat az ilyen.
De sajnos csak a fantáziámba van.
A feleségem nem nyitott rá.
Pedig már az is izgat ha látom, hogy valakinek fel áll rá a farka.
Sajnos nem tudom, hogy kellene rá venni.
De szeretem nézni ha valaki rá izgul.
Ha valakinek lenne kedve beszélni az ilyen dolgokról írjon nyugodtan.
Szép Napot.
Engem is nagyon izgat az ilyen.
De sajnos csak a fantáziámba van.
A feleségem nem nyitott rá.
Pedig már az is izgat ha látom, hogy valakinek fel áll rá a farka.
Sajnos nem tudom, hogy kellene rá venni.
De szeretem nézni ha valaki rá izgul.
Ha valakinek lenne kedve beszélni az ilyen dolgokról írjon nyugodtan.
Szép Napot.
Engem meg izgatna, ha még dughatnam,
Az én párom rajtam kívül nem dugja senki bár sokszor fantáziálok róla és szerintem ő is bele menne a megfelelő partnerrel a dologba legalábbis a játékát, az ujjam szívesen szopja miközben dugom. Olyanra már volt példa hogy lakótársnak engedtem hogy míg párom aludt bejöjjön a szobába meglesni a punciját vagy képeket mutattam róla havernak de nemtudom hogy lehetne felhozni előtte a hármas ötletét. Nem ráeröltetni akarom csak szimplan ötlet hiányban vagyok hogyan kérdezzem meg és ne nézzen hülyének.

Es erre hogyan jottel ra? (Ez egy válasz X üzenetére (2019. 07. 05. péntek 10:36), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (3885282)

Az èn páromat is heti szinten megdugja szomszèdunk
Ma is megfogja

Ma is megfogja

Nincs üresedés a szomszédotokban?
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 07. 05. péntek 10:36), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 07. 05. péntek 10:36

Ma is megfogja

Ma is megfogja

Részletesebb beszámolót kérhetünk?
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 07. 05. péntek 10:36), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 07. 05. péntek 10:36

Ma is megfogja

Ma is megfogja

Ma is megfogja

Ma is megfogja

Én is adok mailt és kérném ha szabad
Ha adunk emailt oda el tudnád küldeni!
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 06. 30. vasárnap 14:35), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 06. 30. vasárnap 14:35
Törölt felhasználó (4091352)

Csak a telefonon vannak képek, de egy sima szexet képzeljetek el, én csak néztem.
Csak a telefonon vannak képek, de egy sima szexet képzeljetek el, én csak néztem.
Mashova sikerult? Kaphatunk linket esetleg? Mi is szivesen inspiralnank magunkat.
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 06. 30. vasárnap 13:49), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 06. 30. vasárnap 13:49
Törölt felhasználó (4091352)

Nem tudunk feltölteni ide sajnks.
*sajnos