én nem tudnám elképzelni, hogy más kezelgesse...
Maga a gondolat izgat,hogy azt látom ahogy nagyokat élvez a feleségem miközben más dugja,de ha odakerülne a sor,lehet megbánnám az egészet.
Az enyémet sem engedném hogy más megdugja!
Nem tuom elképzelni. Szerintem a pali nem menne ki élve a szobából.

a barna hajú te voltál??? (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 05. 16. szerda 12:40), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (29760)

Mint barátná, vagy élettárs persze, hogy izgat.
csak el kell jutni a gondolatnak a megvalósításhoz. Hely, idő és partner kérdése.
csak el kell jutni a gondolatnak a megvalósításhoz. Hely, idő és partner kérdése.
takarítottam a topicban
mindenki figyeljen az admin hsz-ére..ez nem társkereső és hírdető téma...véleményeket írjatok csak (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 05. 12. szombat 16:08), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 05. 12. szombat 16:08
mindenki figyeljen az admin hsz-ére..ez nem társkereső és hírdető téma...véleményeket írjatok csak (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 05. 12. szombat 16:08), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (20803)
VIP
Admin

Mielött még átcsapna a topic párkeresö chat-be van kölön erre szakosodott topic ott lehet keresgélni ill.hirdetni!
már mi is majdnem eljutottunk a szexig más párral csak rossz volt a hely és az idő...
Mielött még átcsapna a topic párkeresö chat-be van kölön erre szakosodott topic ott lehet keresgélni ill.hirdetni!
A naivitásod határtalan! Max azt állíthatod biztosan ami elmúlt, a jövőbe senki sem lát főleg ha egy másik ember jövőjéről van szó
(Ez egy válasz Macifu üzenetére (2007. 05. 10. csütörtök 17:34), amit ide kattintva olvashatsz)

Engem is izgat a téma,még pár hónap és meg akarom dugatni a feleségem,persze jó lenne valami gruppent összehozni.
Engem maga a gondolat is izgat és persze a látvány is tüzelne.Dugja keményen egy pasi és nyög,sóhajt mennyei lehet...

Gondolod mással nem dugna szívesen csak veled?
(Ez egy válasz Macifu üzenetére (2007. 05. 10. csütörtök 17:34), amit ide kattintva olvashatsz)
velem ilyet a nőm nem csinálna
Valószinü igen de nemtudom elképzelni.
Már a gondolattól is merev vagyok, hogy megdugják a feleségemet....
engem is nagyon felcsigáz
Nem örülnék ,ha megtörténne
Egyszerűbb a kecskét lelőni, mint a káposztást megszüntetni
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 05. 10. csütörtök 08:16), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 05. 10. csütörtök 08:16

Törölt felhasználó (26894)

És minden bizonnyal ezzel meg is oldanád a problémát. Az ilyen esetben egyedüli megoldás (hatékony), a dugóspali bajának alapos ellátása. És többet azután beton, hogy nem mer próbálkozni. Egy ideig biztos hogy nem. Legalábbis ő nem. Lehet hogy egy másik, harmadik stb. igen, de legfeljebb majd őket is kiütöd egyenként, vagy akár egyszerre, hogy ne keljen mindegyikkel külön - külön foglalkozni.