Közös döntés, máshogy nem is nagyon lehet, de a végső szó szerintem is a nőé. Ha a férj szűrőjén át is ment a delikvens, attól még a nő lesz az, akinek magába kell engednie az illetőt.
(Ez egy válasz SzofiBobi üzenetére (2020. 03. 09. hétfő 06:25), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 03. 09. hétfő 06:25

Nálunk ez közös döntés. Természetesen ha a párom nem bízik meg valakiben, nem szívesen oszt meg vele, akkor nekem hiába tetszik. Igaz én kritikusabb vagyok. Legtöbbször én mondok nemet.
Nálunk ez közös döntés. Természetesen ha a párom nem bízik meg valakiben, nem szívesen oszt meg vele, akkor nekem hiába tetszik. Igaz én kritikusabb vagyok. Legtöbbször én mondok nemet.
A nagy méret mit sem ér ha nem tudja használni! Mindig a nő dönt, a férj meg max. bólogat !

A férjemé nem rekord méret, de még nem találtunk itt akkorát sem, mint az övé. Valahogy mindíg összemegy mire randizunk!
Akinek még (fotó alapján) nagyobb, ott sokszor a stílussal van baj. Szóval nem olyan egyszerű ez.

A helyzet az, hogy azt a kapcsolatot tudja tönkretenni, amelyikkel van valami bibi. Ez ugyanúgy nem képes magában hazavágni egy kapcsolatot, mint ahogyan helyrehozni sem tud. Ahol nincs meg az egymás iránti tisztelet, szeretet, vágy, ott elég bármi arra, hogy szétmenjen a kapcsolat. Ahol viszont stabil az érzelmi háttér, ott nem lehet probléma. Az általánosítás egyébként sem szerencsés. A farokméret pedig 1 dolog, egy részlete az összképnek. Ha egy nő a nagyobb farok miatt hagyja el a családját, férjét, hát ott nem ez a legnagyobb probléma az biztos!
(Ez egy válasz somkesz üzenetére (2020. 03. 05. csütörtök 20:19), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 03. 05. csütörtök 20:19

Végig olvasva a hozzászólásokat, figyelmeztetnék mindenkit, hogy a dolog nem egyszerű.
Legtöbb ilyen ún cuckold, vállással végződik.
Először is egy idő után lelki problémák léphetnek fel, mivel a férj alá rendelt helyzetbe kerül. Aztán ha a szerető fiú pénisze hosszabb mint a férjé, az asszonykák hajlamosak megszokni, esetleg bele szeretni. Ez nem biztos, hogy a kölcsönös, és egyíütt elszöknek, de nem példa nélküli. ha még nem is történik meg, de azt eredményezheti, hogy a hölgy elkezd kijárni és hasonlót keresni. Mindenesetre ha a a lavina elindul nem lehet tudni hol áll meg.
Én csak azt mondom, jól gondolja meg mindenki aki belevág
Először is egy idő után lelki problémák léphetnek fel, mivel a férj alá rendelt helyzetbe kerül. Aztán ha a szerető fiú pénisze hosszabb mint a férjé, az asszonykák hajlamosak megszokni, esetleg bele szeretni. Ez nem biztos, hogy a kölcsönös, és egyíütt elszöknek, de nem példa nélküli. ha még nem is történik meg, de azt eredményezheti, hogy a hölgy elkezd kijárni és hasonlót keresni. Mindenesetre ha a a lavina elindul nem lehet tudni hol áll meg.
És hogy a farok méretre visszatérjek,engem jobban izgat ha egy nagy farkat láthatok benne,de ő
nem mindig élvezi.Az ismerkedés és az előjáték nagyon felpörgeti,és az új partner izgalma.
nem mindig élvezi.Az ismerkedés és az előjáték nagyon felpörgeti,és az új partner izgalma.
Igazad van. De akinek nem áll biztos lábakon a kapcsolata, az ne vágjon bele!
(Ez egy válasz somkesz üzenetére (2020. 03. 05. csütörtök 20:19), amit ide kattintva olvashatsz)

Végig olvasva a hozzászólásokat, figyelmeztetnék mindenkit, hogy a dolog nem egyszerű.
Sok férfi azt hiszi tulajdona a nő.Nekem jobb ha látom kivel éli ki a vágyait,mint ha titokba csinálná.
Azt pedig elfogadom hogy ő dönt kivel dugna szívesen,nem erőszakolom semmire.
Azt pedig elfogadom hogy ő dönt kivel dugna szívesen,nem erőszakolom semmire.
Pontosan!!
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 03. 05. csütörtök 20:47), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 03. 05. csütörtök 20:47
Törölt felhasználó (4217142)

Van igazságod,volt lelki ismeret furdalása a páromnak,de az élmény nagyobb volt.
És igen nagyobb farka volt a srácnak,és élvezte is,de még mindig együtt vagyunk,
csak néha huncutkodunk mindenki örömére!
És igen nagyobb farka volt a srácnak,és élvezte is,de még mindig együtt vagyunk,
Van igazságod,volt lelki ismeret furdalása a páromnak,de az élmény nagyobb volt.
Ettől nemfélünk. 14éve házasok vagyunk. Szeretjük egymást.
Attól hogy valakinek hosszabb a pénisze, nem biztos hogy jobb!
)
Nem szeretőt tartunk!!! Itt a másik bibi! (Ez egy válasz somkesz üzenetére (2020. 03. 05. csütörtök 20:19), amit ide kattintva olvashatsz)
Attól hogy valakinek hosszabb a pénisze, nem biztos hogy jobb!

Nem szeretőt tartunk!!! Itt a másik bibi! (Ez egy válasz somkesz üzenetére (2020. 03. 05. csütörtök 20:19), amit ide kattintva olvashatsz)

Én csak azt mondom, jól gondolja meg mindenki aki belevág (Ez egy válasz par84 üzenetére (2020. 03. 01. vasárnap 18:29), amit ide kattintva olvashatsz)
Én csak azt mondom, jól gondolja meg mindenki aki belevág (Ez egy válasz par84 üzenetére (2020. 03. 01. vasárnap 18:29), amit ide kattintva olvashatsz)
Szuper lehetett!!
(Ez egy válasz Free Love üzenetére (2020. 03. 01. vasárnap 17:38), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 03. 01. vasárnap 17:38

Tegnap eljött a házibarátunk. Először csak ujjazta, csöcsörézte feleségemet, majd nyalta-szívta a melleit. Ezért hálából nejem óriási lendülettel elkezdte szopni a vastag farkát tövig, keményen. Nem akarta abbahagyni, nagyon élvezte a hatalmas fasz kényeztetését. Szólni kellett neki hogy barátunk már meg akarja baszni mielött a szájába élvez. Odatolta fenekét a pasinak, aki hátulról elkezdte keményen és hosszan kúrni. A végén telerakta a pináját rendesen a gecijével. Mi nem szeretünk gumit használni, az asszony meg kap fogamzásgátló injekciót. Ezután így hátulról tisztára nyaltam a teleélvezet pinát, majd beraktam én is a farkamat, de nem bírtam olyan sokáig mert nagyon felizgatott nejem csúszós, spermás nunija, így telelőttem én is. Nagyon nagyot élveztünk mindhárman, és remek este volt!
Tegnap eljött a házibarátunk. Először csak ujjazta, csöcsörézte feleségemet, majd nyalta-szívta a melleit. Ezért hálából nejem óriási lendülettel elkezdte szopni a vastag farkát tövig, keményen. Nem akarta abbahagyni, nagyon élvezte a hatalmas fasz kényeztetését. Szólni kellett neki hogy barátunk már meg akarja baszni mielött a szájába élvez. Odatolta fenekét a pasinak, aki hátulról elkezdte keményen és hosszan kúrni. A végén telerakta a pináját rendesen a gecijével. Mi nem szeretünk gumit használni, az asszony meg kap fogamzásgátló injekciót. Ezután így hátulról tisztára nyaltam a teleélvezet pinát, majd beraktam én is a farkamat, de nem bírtam olyan sokáig mert nagyon felizgatott nejem csúszós, spermás nunija, így telelőttem én is. Nagyon nagyot élveztünk mindhárman, és remek este volt!
Nálunk egyenlőre működik az, hogy nagy vastag dildóban lovagol miközben szopja a farkam.
Vagy négykézláb bele tolat és úgy szopogat.
Nagyon penge izgató dolog !!!
" nem tudom mi lesz a vége később "
De a 20/5.5-6 méret az szépen be megy tuti!
Még vastagabb is be menne.
Nem tudom hová fogunk még fajulni.
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 02. 26. szerda 09:07), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 02. 26. szerda 09:07
Vagy négykézláb bele tolat és úgy szopogat.
Nagyon penge izgató dolog !!!
" nem tudom mi lesz a vége később "
De a 20/5.5-6 méret az szépen be megy tuti!
Még vastagabb is be menne.
Nem tudom hová fogunk még fajulni.

Törölt felhasználó (4179242)

Sziasztok, eddig 1x hoztunk össze egy hármast. Az enyémnél jóval nagyobbal nagyon keményen rendezte le a csajomat. Izgatott nagyon, de bosszantott is mert láttam, hogy nagyon rákattant a srácra.
Utána mesélte, hogy tök jó érzés volt, hogy "végig ér" benne...
Azóta nem merek még egyszer belemenni ilyen szituációba
Szerintem már válnak!
))))))
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 02. 26. szerda 10:50), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 02. 26. szerda 10:50

Törölt felhasználó (1438122)

Nem semmi, 23.5 től is nagyobbal?
Csacsi volt, az állatkertből!
)))
(Ez egy válasz MaxSex üzenetére (2020. 02. 26. szerda 10:59), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 02. 26. szerda 10:59
... ez van ... van akinek kevés a 23.5, de lehet elcsúszott a tizedes ...

Avasd fel a nejemet
(Ez egy válasz MaxSex üzenetére (2020. 02. 26. szerda 10:59), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 02. 26. szerda 10:59
... ez van ... van akinek kevés a 23.5, de lehet elcsúszott a tizedes ...

Törölt felhasználó (1438122)

(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 02. 26. szerda 09:07), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 02. 26. szerda 09:07
Törölt felhasználó (4179242)

Sziasztok, eddig 1x hoztunk össze egy hármast. Az enyémnél jóval nagyobbal nagyon keményen rendezte le a csajomat. Izgatott nagyon, de bosszantott is mert láttam, hogy nagyon rákattant a srácra.