Mit szeretne a párunk? Folyamatos meghódítást! Míg te a hármast szervezed ő azt szeretné, hogy valaki végre jól megkefélje egy új fsszal! Beszélgettek az egmás előtti szexről, de legszívesebben televernéd a száját egy jó csajnak egy ilyen szituban! Milyen egyszerű ez!
Szívesen beszélgetek-levelezek férjekkel erről a témáról.
Ha szeretnétek megbaszatni - keféltetni a feleséget vagy barátnőt írjatok nyugodtan.Kezdő vagyok de fantáziám van
Ötletek,tervek hogyan kéne stb, ..
Ha szeretnétek megbaszatni - keféltetni a feleséget vagy barátnőt írjatok nyugodtan.Kezdő vagyok de fantáziám van

Ötletek,tervek hogyan kéne stb, ..

Szívesen beszélgetek-levelezek férjekkel erről a témáról.
Ha szeretnétek megbaszatni - keféltetni a feleséget vagy barátnőt írjatok nyugodtan.Kezdő vagyok de fantáziám van .
Ha szeretnétek megbaszatni - keféltetni a feleséget vagy barátnőt írjatok nyugodtan.Kezdő vagyok de fantáziám van .

Engem személy szerint,nagyon izgat a dolog!már számtalanszor beszéltünk róla a párommal.őt is izgatja csak nem merünk lépni valamiért!
18 éve vagyunk házasok biztos, hogy ment ár félre ahogy nagyon sokan ugye múltkor dugum hátulról mondom neki, hogy egy farok elférne a szádba meglepődés csodálkozás kis hiszti 2 perc múlva ha asztakarod hát legyen mérgesen
Nincs ezzel gond, ne értsd félre ! Sőt izgató is abban az esetben ha a Te vágyaidat is figyelembe veszi . Akkor nagyon klafa a dolog . Ha viszont más dugja ,de úgy ahogy Te szeretnéd nem az gáz nem kicsit
(Ez egy válasz mynameissecret üzenetére (2020. 05. 30. szombat 22:58), amit ide kattintva olvashatsz)
Azért ez nagyon izgalmas dolog, mindkettőnk számára. Volt már ilyen, nem mostanában, de reméljük, nem sokára...

Mit nem értesz? Az izgatja ffiakat,ha más ffi is izgatja a párjukat,és indulhat a többes
(Ez egy válasz Kíváncsipár18 üzenetére (2020. 05. 31. vasárnap 13:43), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 05. 31. vasárnap 13:43

Én a pár női tagja vagyok. Sokan írjátok, hogy kerestek egy pasit aki majd elcsábítja az asszonyt... Nem értem, hogy mégis ezt hogyan????? Ha nektek nem megy, de neki igen ott én nagyon elgondolkodnék...
Jogos felvetés.
Arról már nem is beszélve,hogy éppen az ilyen soha be nem teljesülő ábrándoknak lett létrehozva a "vágyak" nevű topic. (Ez egy válasz Kíváncsipár18 üzenetére (2020. 05. 31. vasárnap 13:43), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 05. 31. vasárnap 13:43
Arról már nem is beszélve,hogy éppen az ilyen soha be nem teljesülő ábrándoknak lett létrehozva a "vágyak" nevű topic. (Ez egy válasz Kíváncsipár18 üzenetére (2020. 05. 31. vasárnap 13:43), amit ide kattintva olvashatsz)

Én a pár női tagja vagyok. Sokan írjátok, hogy kerestek egy pasit aki majd elcsábítja az asszonyt... Nem értem, hogy mégis ezt hogyan????? Ha nektek nem megy, de neki igen ott én nagyon elgondolkodnék...
Sziasztok! Ez a téma engem is izgat. Megnézném a kedvesem mikor a karjaimba van és egy másik pasi kényezteti kielégíti a finom kis nuniját! Beszélünk róla szex közben de utána ez már tabu téma.Ki hogyan vette rá a párját?Esetleg Veszprémbe valaki aki elcsábítaná a drágámat?!
Ez ilyen látod
(Ez egy válasz jirzi üzenetére (2020. 05. 30. szombat 20:16), amit ide kattintva olvashatsz)

,,néha meg elkapja egy-egy kollégája" Az szép
(Ez egy válasz mynameissecret üzenetére (2020. 05. 28. csütörtök 22:13), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 05. 28. csütörtök 22:13

Az enyémet próbáltam rávenni. Szex közben ha szóba hozom, hogy hogy milyen jó lenne ha szopna miközben dugják a kis pináját, akkor kb 5 másodperc és valami eszméletlen nagyot élvez... Na de aztán rávenni meg lehetetlen. Hanem azért néha - néha meg elkapja egy-egy kollégája. Lehet, hogy felszabadultabban tudja dugatni magát ha én nem látom? Nem tudom de izgató a dolog, hogy fél cég kúrná, a másik felének meg meg is volt

Jó lenne találni egy ilyen párt...
Szívesen beszélgetnék erről, cserélnék véleményt ebben a témában.
Egyszer volt jelenlegi csajommal 3 as. Nagyon bejött, látni más farkát benne és látni, hogy elélvez. Jó lenne megismételni.
Én is megnézném mással a feleségem nem tudom rávenni. Sajnos.
Az enyémet próbáltam rávenni. Szex közben ha szóba hozom, hogy hogy milyen jó lenne ha szopna miközben dugják a kis pináját, akkor kb 5 másodperc és valami eszméletlen nagyot élvez... Na de aztán rávenni meg lehetetlen. Hanem azért néha - néha meg elkapja egy-egy kollégája. Lehet, hogy felszabadultabban tudja dugatni magát ha én nem látom? Nem tudom de izgató a dolog, hogy fél cég kúrná, a másik felének meg meg is volt

Törölt felhasználó (4266162)

Sziasztok.
Nemtudom van e itt olyan férfi aki kiderítené nekem ,hogy a feleségem vágyik e ilyes fajta új dolgokra vagy bele menne e egy titkos kalandba a tuttom nélkül?Persze ez csak levelezés szinten gondolom ,hogy kiderítsem mi az igen mi a nem neki.30 40 év közötti igényes sportos férfit keresek aki benne lenne ebben.
Persze mindenről tájékoztatna engem.
Nemtudom van e itt olyan férfi aki kiderítené nekem ,hogy a feleségem vágyik e ilyes fajta új dolgokra vagy bele menne e egy titkos kalandba a tuttom nélkül?Persze ez csak levelezés szinten gondolom ,hogy kiderítsem mi az igen mi a nem neki.30 40 év közötti igényes sportos férfit keresek aki benne lenne ebben.
Sziasztok.