Nincs ezzel gond, ne értsd félre ! Sőt izgató is abban az esetben ha a Te vágyaidat is figyelembe veszi . Akkor nagyon klafa a dolog . Ha viszont más dugja ,de úgy ahogy Te szeretnéd nem az gáz nem kicsit
(Ez egy válasz mynameissecret üzenetére (2020. 05. 30. szombat 22:58), amit ide kattintva olvashatsz)
Azért ez nagyon izgalmas dolog, mindkettőnk számára. Volt már ilyen, nem mostanában, de reméljük, nem sokára...

Mit nem értesz? Az izgatja ffiakat,ha más ffi is izgatja a párjukat,és indulhat a többes
(Ez egy válasz Kíváncsipár18 üzenetére (2020. 05. 31. vasárnap 13:43), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 05. 31. vasárnap 13:43

Én a pár női tagja vagyok. Sokan írjátok, hogy kerestek egy pasit aki majd elcsábítja az asszonyt... Nem értem, hogy mégis ezt hogyan????? Ha nektek nem megy, de neki igen ott én nagyon elgondolkodnék...
Jogos felvetés.
Arról már nem is beszélve,hogy éppen az ilyen soha be nem teljesülő ábrándoknak lett létrehozva a "vágyak" nevű topic. (Ez egy válasz Kíváncsipár18 üzenetére (2020. 05. 31. vasárnap 13:43), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 05. 31. vasárnap 13:43
Arról már nem is beszélve,hogy éppen az ilyen soha be nem teljesülő ábrándoknak lett létrehozva a "vágyak" nevű topic. (Ez egy válasz Kíváncsipár18 üzenetére (2020. 05. 31. vasárnap 13:43), amit ide kattintva olvashatsz)

Én a pár női tagja vagyok. Sokan írjátok, hogy kerestek egy pasit aki majd elcsábítja az asszonyt... Nem értem, hogy mégis ezt hogyan????? Ha nektek nem megy, de neki igen ott én nagyon elgondolkodnék...
Sziasztok! Ez a téma engem is izgat. Megnézném a kedvesem mikor a karjaimba van és egy másik pasi kényezteti kielégíti a finom kis nuniját! Beszélünk róla szex közben de utána ez már tabu téma.Ki hogyan vette rá a párját?Esetleg Veszprémbe valaki aki elcsábítaná a drágámat?!
Ez ilyen látod
(Ez egy válasz jirzi üzenetére (2020. 05. 30. szombat 20:16), amit ide kattintva olvashatsz)

,,néha meg elkapja egy-egy kollégája" Az szép
(Ez egy válasz mynameissecret üzenetére (2020. 05. 28. csütörtök 22:13), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 05. 28. csütörtök 22:13

Az enyémet próbáltam rávenni. Szex közben ha szóba hozom, hogy hogy milyen jó lenne ha szopna miközben dugják a kis pináját, akkor kb 5 másodperc és valami eszméletlen nagyot élvez... Na de aztán rávenni meg lehetetlen. Hanem azért néha - néha meg elkapja egy-egy kollégája. Lehet, hogy felszabadultabban tudja dugatni magát ha én nem látom? Nem tudom de izgató a dolog, hogy fél cég kúrná, a másik felének meg meg is volt

Jó lenne találni egy ilyen párt...
Szívesen beszélgetnék erről, cserélnék véleményt ebben a témában.
Egyszer volt jelenlegi csajommal 3 as. Nagyon bejött, látni más farkát benne és látni, hogy elélvez. Jó lenne megismételni.
Én is megnézném mással a feleségem nem tudom rávenni. Sajnos.
Az enyémet próbáltam rávenni. Szex közben ha szóba hozom, hogy hogy milyen jó lenne ha szopna miközben dugják a kis pináját, akkor kb 5 másodperc és valami eszméletlen nagyot élvez... Na de aztán rávenni meg lehetetlen. Hanem azért néha - néha meg elkapja egy-egy kollégája. Lehet, hogy felszabadultabban tudja dugatni magát ha én nem látom? Nem tudom de izgató a dolog, hogy fél cég kúrná, a másik felének meg meg is volt

Törölt felhasználó (4266162)

Sziasztok.
Nemtudom van e itt olyan férfi aki kiderítené nekem ,hogy a feleségem vágyik e ilyes fajta új dolgokra vagy bele menne e egy titkos kalandba a tuttom nélkül?Persze ez csak levelezés szinten gondolom ,hogy kiderítsem mi az igen mi a nem neki.30 40 év közötti igényes sportos férfit keresek aki benne lenne ebben.
Persze mindenről tájékoztatna engem.
Nemtudom van e itt olyan férfi aki kiderítené nekem ,hogy a feleségem vágyik e ilyes fajta új dolgokra vagy bele menne e egy titkos kalandba a tuttom nélkül?Persze ez csak levelezés szinten gondolom ,hogy kiderítsem mi az igen mi a nem neki.30 40 év közötti igényes sportos férfit keresek aki benne lenne ebben.
Sziasztok.
Én is megnézném mással az asszonyt. Csak nem tudom vevő lenne-e rá...:/
Sziasztok! Esetleg lenne kedvetek ismerkedni?
(Ez egy válasz SzofiBobi üzenetére (2020. 05. 06. szerda 09:29), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 05. 06. szerda 09:29

Engem is nagyon izgat! Csodálom, rettenetesen élvezem, amikor látom, hogy a párom élvezi, ahogy ketten izgatjuk, simogatjuk. Remélem hamarosan ismét részünk lesz benne. Ha pedig volt egy ilyen kalandunk,akkor otthon azonnal folytatjuk, és sokáig hetekig feldobja az együttléteinket!
Szia. Ha izgatna hogy dugják a nejed vagy kiváncsi vagy csak hogy titokban félredugna. Irj üzit. ☺
Nem csodálom, egy ilyen beszólás felnyomja az adrenalint.
Annyi partnert nem szeretnénk, hogy még ne is emlékezzünk rá. Ez az egy is nagyon megfelelő és remélem hosszú évekig fog tartani. Hetente jön, most volt másodszorra és valóban már sokkal könnyebben ment. Azért a párom izgatott készülődése még megvolt. Nagyon megakar felelni neki, hiába mondom, hogy kócosan, ruha nélkül is izgató látvány.
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 05. 19. kedd 13:06), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 05. 19. kedd 13:06
Annyi partnert nem szeretnénk, hogy még ne is emlékezzünk rá. Ez az egy is nagyon megfelelő és remélem hosszú évekig fog tartani. Hetente jön, most volt másodszorra és valóban már sokkal könnyebben ment. Azért a párom izgatott készülődése még megvolt. Nagyon megakar felelni neki, hiába mondom, hogy kócosan, ruha nélkül is izgató látvány.

Törölt felhasználó (895053)

Jó sztori! Kicsit részletezhetted volna még...
Innentől kezdve gyakoribbak lesznek majd, te is felszabadultabban, lazábban állsz hozzá és egy idő után már nem is tudod, hányszor volt meg másnak a feleséged csak egy-egy pillanat fog beugrani.
Nekem ilyen pillanataim voltak:
Feleségem meztelenül, hanyattfekve, áhítatos arccal szopja a barátját (nem én csíptem fel neki, valahol megismerte és felhozta), én kefélem őt. Kis híjján eldurranok, annyira izgató ahogy a szájába veszi az számomra idegen srác farkát. Egyszer csak kicsúsztatja a szájából a srác lapos és széles, kék vénákkal barázdált faszát és arcán angyali mosollyal megkérdezi tőlem:
"-Helyet cserélnétek, Édes? Szeretném, ha J.. megbaszna engem."-gyorsan kirántottam a farkamat belőle, nehogy teliélvezzem.

Innentől kezdve gyakoribbak lesznek majd, te is felszabadultabban, lazábban állsz hozzá és egy idő után már nem is tudod, hányszor volt meg másnak a feleséged csak egy-egy pillanat fog beugrani.
Nekem ilyen pillanataim voltak:
Feleségem meztelenül, hanyattfekve, áhítatos arccal szopja a barátját (nem én csíptem fel neki, valahol megismerte és felhozta), én kefélem őt. Kis híjján eldurranok, annyira izgató ahogy a szájába veszi az számomra idegen srác farkát. Egyszer csak kicsúsztatja a szájából a srác lapos és széles, kék vénákkal barázdált faszát és arcán angyali mosollyal megkérdezi tőlem:
"-Helyet cserélnétek, Édes? Szeretném, ha J.. megbaszna engem."-gyorsan kirántottam a farkamat belőle, nehogy teliélvezzem.
Előfordulhat egy baleset is .Itt gyerekre gondoltam. Nálam is van ilyen érzés, de már olyan régen történt, hogy nincs értelme erről beszélni.